sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăDezvăluiriUltima noapte a Alexandrei. Monstrul a violat-o și a dormit în pat....

Ultima noapte a Alexandrei. Monstrul a violat-o și a dormit în pat. Fata a dormit pe jos, legată de pat cu sfoară pentru baloți

-

Investigatorii au reconstituit ultima zi din viața Alexandrei Măceșanu (15 ani), victima monstrului din Caracal, Gheorghe Dincă (66 de ani). Echipa de anchetă a pus cap la cap probele descoperite la faţa locului, explicaţiile oferite cu zgârcenie de Dincă și detaliile date de Alexandra la 112.

În noaptea dinaintea crimei, Alexandra a fost legată strâns cu o sfoară groasă de scheletul metalic al patului, pentru a nu putea fugi. În acea noapte de miercuri spre joi, fata a dormit pe podea, în aceste condiţii infernale, după ce fusese violată de monstru. În schimb, acesta și-a refăcut forțele dormind în pat.

Patul de care era legată Alexandra nu putea fi tras dintr-o parte în alta a camerei, fiind prins în perete cu dibluri de fier.

- Advertisement -

Sfoara cu care era legată Alexandra de pat era foarte rezistentă, imposibil de rupt, iar fata nu avea un cuțit la îndemână, cu care s-o taie. E o sfoară cu care de regulă se leagă baloții de paie sau de fân.

Sfoară pentru baloți

„Am făcut un fel de reconstituire a ceea ce s-a întâmplat în cameră. Am comparat informaţiile furnizate de Alexandra la telefon cu ceea ce puteam vedea noi, din poziţia în care am stabilit că se afla”, susţin surse din anchetă, citate de libertatea.ro.

„Urmele găsite şi declaraţiile bărbatului ne-au condus la ipoteza că Dincă a dormit o noapte cu fata în cameră. Şi a recunoscut. Ca s-o supravegheze, el a dormit în patul pe care era aşezată o saltea, iar Alexandra pe jos, legată strâns – cu o sfoară pentru baloţi – de scheletul metalic al patului, de fapt de unul dintre picioarele patului”, mai spun investigatorii.

- Advertisement -

În cameră nu există urme mari de sânge, ceea ce confirmă afirmaţiile lui Dincă în prința felului cum a ucis-o în ziua următoare (joi, 25 iulie): cu o lovitură puternică de pumn.

În casa lui Gheorghe Dincă sunt prezenţi poliţişti de la „Omoruri” şi criminalişti de la Poliţia Capitalei, dar şi câţiva investigatori de la IGPR – Direcţia de Investigaţii Criminale, care zile în şir, într-un program de zece ore pe zi, au adunat sute de urme biologice (sânge, fire de păr), dar şi haine. Acestea vor fi expertizate atât la INML „Mina Minovici”, cât şi la Institutul de Criminalistică al IGPR.

„Avem deja sute de urme care vor fi triate şi trimise la analize în funcţie de importanţa lor. Oasele vor ajunge la INML, iar celelalte probe – haine şi sânge – la Institutul de Criminalistică. Volumul de muncă e uriaş, încă mai sunt multe de ridicat de acolo. Pe măsură ce vom ridica urme, le vom prioritiza şi le vom trimite la analize”, au adăugat sursele citate.

Conform acestora, cercetarea de la faţa locului va mai dura cel puţin o săptămână.

Monstrul plânge şi spune că-i pare rău

În timpul investigaţiilor, Gheorghe Dincă priveşte neputincios tot ceea ce se întâmplă în jurul său. El răspunde scurt la întrebări, susţinând că este obosit şi că nu mai rezistă presiunii.

Monstrul din Caracal a şi plâns brusc de câteva ori şi a spus că-i pare rău. „Îl apucă plânsul brusc şi spune că îi pare rău. Apoi îi trece. Şi iar îl apucă. Scenele se repetă de câteva ori pe zi”, susţin sursele din anchetă.

Gheorghe Dincă a recunoscut, până acum, că a violat, omorât și incinerat două adolescente: pe Luiza Melencu (18 ani) în 14 aprilie și pe Alexandra Măceșanu (15 ani) în 25 iulie.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:

Monstrul către anchetatori: „Hai, că v-am plimbat toată săptămâna. Vă arăt unde am aruncat-o pe Luiza”. A invocat „liniștea sufletului” său!

Se confirmă scenariul macabru: monstrul a ars-o și pe Luiza în același cazan. Cenușa și oasele nearse complet le-a aruncat la marginea pădurii, aproape de „casa groazei”

* Amenințări pentru prietena Luizei: „Îi iau capu’ și îl pun în poarta liceului! Să umble cu lumânarea după ea!”. Poliția doarme

Ce bine că ne dai voie să protestăm pe 10 august, „Unchiule”! Îți mulțumim, JEGULE!

„Misiunea specială” a jandarmilor din Craiova, pentru care au refuzat s-o salveze pe Alexandra: mitingul din 10 august!

Votați PSD! Votați monstrul din Caracal!

VIDEO. Băsescu către Lazarus: „Faci jocuri politice, derbedeule! Ești prea mărunt pentru subiectul ăsta”

După ce a omorât-o pe Alexandra, monstrul s-a dus în oraș să cumpere pastile de carbid, ca s-o incinereze

Un aparat foto şi noi pete de sânge găsite în casa monstrului din Caracal

Până și Cumpănașu, omul PSD, insinuează că Paul Stănescu și „Ciordache” sunt pe mână cu interlopii din Caracal!

Bunicul Luizei: „Să vină Iordache! Să vină toți politicienii care au făcut legi pentru criminali! Au dat legi să scape niște nemernici din pușcărie!”

Cadavrul Alexandrei a ars în 5-6 ore. Monstrul a folosit vaselină și carbid, obținând temperatura de 1.000 de grade

Bunicul Luizei: „I-aș scoate ochii, să nu mai vadă lumină, să nu mai vadă soare!”

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Contribuția primarului PSD din Caracal la tragedia Alexandrei: a cumpărat 48 de camere de supraveghere, dar nu le-a montat

Interlopii din Caracal, protejați de Poliție, aduc voturi pentru PSD. Verigile-cheie: Paul Stănescu și Dan Ciocan

Luis Lazarus cântă în orchestra propagandei ruse. Către militarii americani de la Deveselu: „Acum ne luați și fetele?!”

Alexandra putea fi salvată în 40 de minute. Era atât de simplu! Dar polițiștii de la 112 nu i-au pus întrebarea salvatoare

Am dezlegat misterul! Alexandra la 112: ora 11.05 – „A venit, a venit, a venit!”; ora 11.51: „Vine, vine!”. Acum știm cine „a venit”!

RECONSTITUIRE. Alexandra cerea ajutor, iar șeful Poliției Olt și-a continuat cheful cu somon, fripturi și șampanie

Șeful Poliției Olt a avut mai mult încredere într-un lider interlop din Caracal decât în DOS sau STS, instituții ale statului!

Au găsit telefonul Alexandrei, în parcul din Caracal! Cartela, tot acolo, dar aruncată în altă parte

„Cazul Alexandra” decimează Guvernul PSD-ALDE. Al doilea ministru plecat în 3 zile. Motivul: o declarație tembelă

Berbeceanu către Dăncilă: „Tanti, tocmai partidul pe care-l conduceți a indus starea de comă profundă structurilor de aplicare a legii”

VIDEO. Monstrul a mințit-o pe Alexandra: nu s-a dus la farmacie, ci la Craiova. A luat o cartelă și a sunat-o pe mama fetei

Șeful Poliției Caracal e premiat cu pensionarea la 51 de ani! Ca să ia 12.000 de lei pe lună, a fost demis doar din vorbe

Un criminolog analizează apelurile Alexandrei la 112. „O fată de 15 ani, răpită, violată şi bătută, e tratată cu o răceală dezarmantă”

Șoc în direct, la A1: „De 10 ani, Poliţia din Caracal racolează tinere şi le duce la Belina, pentru orgiile sexuale ale lui Paul Stănescu şi Liviu Dragnea. Tot Caracalul ştie…”!

Fiica monstrului din Caracal, complice la „plasat” fete italienilor? Mărturia unui partener de afaceri al concubinului Danielei Dincă

Monstrul din Guvern: Nu l-am prins pe monstrul din Caracal pentru că ne-am concentrat pe lupta anti-corupție!

Monstrul din Caracal și-a legat soția în lanțuri. Tatăl lui s-a spânzurat, iar fiica lui are un fond de vânătoare

Curtea Constituţională Criminală. La cererea lui Ciorbea, CCR a respins legea care obliga posesorii de cartele pre-pay să-şi dea datele personale. Monstrul din Caracal folosea cartele

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

Ghinionul teribil al Alexandrei: n-a ajuns la noptiera în care se afla buletinul expirat al soției monstrului! Ar fi putut da adresa exactă la 112

EXCLUSIV. „Monstrul va fi găsit mort în celulă. Săpaţi mai adânc, până la Ciordache! Alexandra n-a fost salvată din cauză că poliţiştii s-au temut să nu dea peste o reţea cu ramificaţii la vârful PSD”

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

AUDIO. Vocea îngerului. O auzi pe Alexandra și îți vine să-i sari cumva în ajutor. Doar polițiștii de la 112 au fost de piatră…

Încă un indiciu vital ratat de Poliție: telefonul dat de ucigaș mamei Alexandrei, cu o oră și jumătate înainte de a-i omorî fata

Presimțire sumbră a Alexandrei? Mesaj cu 5 zile înainte de a fi răpită: „S-a zis cu mine”. Pasărea străpunsă de suliță

Paranoia: PSD-iștii cred că în spatele crimelor de la Caracal se află serviciile secrete, pentru a le distruge partidul

Al doilea monstru din Caracal

VIDEO. Băsescu: „Doar Ministerul de Interne și SRI au echipamente cu care o puteau localiza cu precizie pe Alexandra”

VIDEO. Halucinant! Șeful PSD zice că Alexandra a murit din cauza protestatarilor #Rezist, care „țipă și se împotrivesc schimbărilor în sistem”!

PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal!

Poliția a deschis aplicația de localizare a Alexandrei la peste o oră de la primul apel al fetei la 112. Minora putea fi salvată!

O minciună a Poliției PSD-iste: „STS a furnizat trei adrese greșite”. Dacă suni de pe mobil, STS nu dă adrese, ci sectoare

Alexandra a vorbit cu polițiștii, prin 112, nu de trei, ci de cinci ori! Monstrul plecase la farmacie, să ia o alifie

Încă un nebun lăsat în libertate, care devine ucigaș! Acum 10 ani, monstrul din Caracal a fost internat la psihiatrie

CCR confirmă: PSD și ALDE au modificat Codurile penale pentru infractori precum monstrul din Caracal

Calvarul Alexandrei a început la scurt timp după ce a urcat în mașină. Lovită, legată și „orbită” cu bandă adezivă

Observație cruntă a lui CTP: polițiștii gândesc la fel ca monstrul din Caracal – „fetele sunt curve”

Paradox dureros: telefoanele date de Alexandra la 112 i-au grăbit moartea. Fata a fost ucisă la scurt timp, joi la prânz

Boule-cu-epoleți, Luiza nu fugise cu Făt-Frumos! O răpise Monstrul, o violase și omorâse, o arsese în butoiul de tablă!

Monstrul din Caracal scapă mai devreme cu ajutorul PSD-ALDE! Chiar dacă va fi condamnat pe viaţă, va beneficia de legea penală mai favorabilă

„Tatăl ucidea cai, el câini. Îi plăcea să-i vadă cum se chinuie”. Mărturii despre viaţa monstrului din Caracal

Amănuntul care-i înfundă definitiv pe polițiști: Alexandra le-a dat numărul de telefon al monstrului. De ce nu l-au folosit pentru identificare?

GALERIE FOTO. Ea e Alexandra, fata zâmbitoare din Ansamblul „Dor de Romanați” din Caracal

Alexandra e o eroină. Curajul ei a salvat de la moarte alte fete. Fără telefoanele ei la 112, monstrul din Caracal n-ar fi fost prins

Procurorii acuză: scoaterea din joc a SRI, prin decizia CCR, a făcut imposibilă localizarea exactă a Alexandrei

SINISTRU. Un cercel al Alexandrei a fost găsit în mașina monstrului din Caracal. Plus: oase și dinți de om în cenușa din butoi

Curajul extraordinar al Alexandrei. Cele trei apeluri la 112 au fost de pe telefonul monstrului din Caracal, care-l uitase în preajma ei

* Doi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15 ani a fost răpită ieri și găsită tranșată azi, deși a sunat la 112

CITIŢI ŞI:

Dreptatea socială adusă de PSD: îi plătim pensie de peste 15.000 de euro pe lună unui fost procuror comunist

Pică Sindile, şeful „Jandragneriei”. Cucoş şi ceilalţi „locotenenţi” ai lui Dragnea din 10 august rămân pe funcţii

Dăncilă, ticăloasă ca Dragnea: „10 august seamănă cu o lovitură de stat”. CTP: „Este o zicere pentru pitecantropi”

Fiica bulibaşei loveşte din nou, din Guvern. Acum, antisemit, cu „Iohannis = Hitler”. Statul român, penetrat de clanuri la vârful lui

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

FOTO-VIDEO. Un zâmbet larg de peste Ocean. Sorina a scăpat de spaimele unei Românii care-și terorizează copiii

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

- Advertisement -

2 COMENTARII

 1. Cum se potrivește conținutul acestui articol cu cel al articolului „După ce a omorât-o pe Alexandra, monstrul s-a dus că cumpere pastile de carbid, ca s-o incinereze”?
  Nemericul susține că și-a pierdut cumpătul și a ucis-o când s–a întors și a găsit telefonul aprins și cu apel la 112. Deci după ce a ucis-o a mai făcut drumuri bine calculate, chiar dacă el zice că-și pierduse cumpătul… bestia a acționat cu luciditate și totală stăpânire de sine, ceea ce arată că nu era prima sa acțiune ucigașă, nici a doua…
  Nu e posibil să fi dormit cu ea în cameră în acea noapte și dimineața să fie deja cenușa rece, după 5-6 ore de ardere.
  Individul inventează tot felul de scenarii având creierul setat pe astfel de scenarii, pe care poate le-a folosit în alte ocazii.
  Accesele de plâns sunt poate ultimele rămășițe de umanitate, frecvente la alcoolici. Dar se pare că își plânge de mila lui mai curând… speriat de perspectiva pierderii libertății.
  Poate că ar da rezultate mai bune anchetarea lui sub hipnoză decât ascultarea aberațiilor lui. Nu înțeleg de ce i se dă atâta libertate, iar pe amărâtul din Vatra Dornei pe care doar l-au suspectat jandarmii că ar fi atins indecent o minoră, l-au călărit și l-au sufocat până a murit… Incompetență pe salarii și pensii grase…din buzunarul copiilor noștri.
  Biată Românie, când te vei trezi?

 2. Pai, daca fata era legata strans de piciorul patului, cum a ajuns ea la telefonul criminalului? Nu stiu….mie mi se pare totulk o aiureala din care nu stiu zau cine are interes…parerea mea este ca fata a fost scoasa peste granita (ca dovada ca n-a fost data in consemn la frontiera decat dupa 24 de ore. Poate d-l cumpanasu il intreaba pe fratele sau, Iliuta Cumpanasu, care este adjunctul Politiei de frontiera Timisoara (ca si asa ziceaa ca stie f. m ulte si ca pe multi o sa-i dea in gat….pai s-o faca). Alta intrebare a mea este de ce n-a facut-o pana acuma> Asta se numeste tainuire. Tot ceea ce s-a intamplat la Caracal este rodul „modernizarii Romaniei” prin ONGul sau de la care a inghitit bani seriosi de la ciuma rosie si M.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -