Ce bine că ne dai voie să protestăm pe 10 august, „Unchiule”! Îți mulțumim, JEGULE!

8
11254
Grigore Cartianu

Acest Cumpănașu atinge cote tot mai înalte de abjecție. Aparițiile lui publice, tot mai agresive și mai impertinente, confirmă caracterul mizerabil al unui impostor care a căpușat sălbatic bugetele statului român, pe motiv că „implementează democrația” cu ONG-ul lui fantomă. Cinismul destinului: cei mai mulți bani i-a luat de la Ministerul de Interne, cel care a avut cea mai mare contribuție la nenorocirea Alexandrei.

Tragedia de la Caracal a scos în evidență caracterul frumos al unor oameni simpli, necunoscuți opiniei publice (Alexandra Măceșanu și tatăl ei, Ioan), dar și mizeria care colcăie sub carcasa unui individ pentru care parvenirea a devenit profesie (Alexandru Cumpănașu).

Alexandra, adolescenta-martiră, a arătat o bună-creștere impresionantă chiar și în ultimele ei dialoguri, cele cu operatoarea și cu polițiștii de la 112. Deși aflată într-o situație infernală, ea a dat „bună ziua”, a vorbit cu „dumneavoastră”, a spus de mai multe ori „vă rog”, iar pe cumplitul ei agresor l-a numit „domnul”.

Tatăl Alexandrei a evitat cât a putut de mult expunerea mediatică, iar puținele lui apariții publice au fost de un bun-simț răvășitor.

În schimb, Alexandru Cumpănașu (vărul tatălui Alexandrei), zis „Unchiul”, a arătat o foame de publicitate de-a dreptul grețoasă. Nevoia de a comunica putea fi justificată în anumite momente-cheie ale acestui caz, dar Cumpănașu a dat buzna în casele românilor, ca o stafie obsedată, zi de zi, ceas de ceas, în ultima săptămână și jumătate. A fost la toate televiziunile care l-au invitat, a dat comunicate peste comunicate, l-a flancat și pe bietul tată al Alexandrei în singurul interviu dat de acesta la Dobrosloveni (Olt). O comună prin care, probabil, Cumpănașu nu mai trecuse de ani de zile, dar de care s-a lipit brusc în aceste zile cumplite, căutând obsesiv camera TV.

Cumpănașu ne-a spus de o mie de ori cât e el de Zorro și cum va face el dreptate în România. Deocamdată – zice el – a dezvăluit doar 1% din câte știe. Pentru celelalte 99%, probabil, va negocia profitabil.

Dreptatea lui Cumpănașu este egală cu sutele de mii de euro care-i intră în conturi, de la statul român, de la gura copiilor sărmani precum Alexandra, nevoiți să facă autostopul pentru a ajunge la școală sau la meditații.

Alexandru Cumpănașu este și un mare mincinos, și un mare ticălos. Duminică seara, el a spus la B1 TV că nu le-a cerut românilor să nu iasă în stradă pe 10 august. El susține însă că nu le permite protestatarilor să aduca aminte de Alexandra. Doar atât.

„Nu am zis să nu iasă oamenii în stradă! Este dreptul lor să protesteze. Am zis doar un lucru: să nu folosească figura Alexandrei, iar acest caz să nu ia o turnură politică. Să protesteze pentru ce vor!”, a vociferat Cumpănașu.

1. Minciuna

În urmă cu două zile, Cumpănașu le ceruse „jegurilor care au cu ținut procurorii” (adică românilor pro-justiție) să nu cheme „lumea în stradă”, cu referire clară la protestul din 10 august.

„Dragi oameni buni, CER jegurilor care au ținut cu procurorii care au omorât-o să nu aibă cinismul de a cere tocmai EI să iasă lumea în stradă. Să lase jocurile electorale și politica departe de Alexandra. Când vom considera că nu mai este nicio speranță, familia Alexandrei vă va ruga să aprindeți o lumânare pentru ea în liniște, într-un loc nepolitizat din București și atât. Fără lozinici și manipulări”, a scris Cumpănașu pe Facebook.

Exact cerința insistentă a Vioricăi Vasilica Dăncilă, din ultimele 10 zile: să nu „politizăm” cazul, deși nenorocirea are cauze 100% politice.

Cumpănașu adaugă o solicitare suplimentară: cetățenii #Rezist să nu cheme lumea la miting! Să-i cheme doar el, Cumpănașu, dar nu acum, ci altădată. Eventual, când va mai negocia niște contracte consistente cu statul…

2. Ticăloșia

„Să nu folosească figura Alexandrei, iar acest caz să nu ia o turnură politică.”

Dar cine ești tu, Cumpănașule, să spui unei mulțimi când și pentru ce să protesteze? Nici măcar părinții Alexandrei n-au făcut-o, deși durerea lor e reală și enormă, nu închipuită prin tele-scenete lacrimogene!

Și mai e ceva: protestatarii #Rezist nu sunt o gloată fără suflet, căreia să-i spună un tiriplici parvenit, supranumit „Unchiul”, când să aprindă o lumânare și când s-o stingă. Oamenii au aprins deja zeci de mii de lumânări, Cumpănașule, fără să aștepte aprobarea ta! Acești oameni, pe care tu îi detești (boală veche, PSD-istă), nu vor pângări memoria Alexandrei, ci i-o vor cinsti așa cum se cuvine.

Pe 10 august, Piața Victoriei va încremeni în necesarul minut de reculegere. Apoi se vor auzi, tot mai puternic și tot mai clar, cuvintele adevărului: „Corupția ucide”, „Justiție, nu corupție!”, „Dreptate pentru Alexandra” și, da, „PSD, nu uita, Caracal e crucea ta!”.

Știu că-ți va crește tensiunea, Cumpănașule, dar ce poți face? Nu te poți opune adevărului. și nevoii de dreptate

ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:

Votați PSD! Votați monstrul din Caracal!

* VIDEO. Băsescu către Lazarus: „Faci jocuri politice, derbedeule! Ești prea mărunt pentru subiectul ăsta”

„Misiunea specială” a jandarmilor din Craiova, pentru care au refuzat s-o salveze pe Alexandra: mitingul din 10 august!

După ce a omorât-o pe Alexandra, monstrul s-a dus în oraș să cumpere pastile de carbid, ca s-o incinereze

Un aparat foto şi noi pete de sânge găsite în casa monstrului din Caracal

Până și Cumpănașu, omul PSD, insinuează că Paul Stănescu și „Ciordache” sunt pe mână cu interlopii din Caracal!

Bunicul Luizei: „Să vină Iordache! Să vină toți politicienii care au făcut legi pentru criminali! Au dat legi să scape niște nemernici din pușcărie!”

Cadavrul Alexandrei a ars în 5-6 ore. Monstrul a folosit vaselină și carbid, obținând temperatura de 1.000 de grade

Bunicul Luizei: „I-aș scoate ochii, să nu mai vadă lumină, să nu mai vadă soare!”

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Şansa ca Luiza să fie în viaţă: monstrul spune că nu a ars-o, recunoaşte doar două crime. A apărut o „a treia victimă”

Comunicat DIICOT: oasele din cenușa monstrului din Caracal sunt ale Alexandrei, nu și ale Luizei

Contribuția primarului PSD din Caracal la tragedia Alexandrei: a cumpărat 48 de camere de supraveghere, dar nu le-a montat

Interlopii din Caracal, protejați de Poliție, aduc voturi pentru PSD. Verigile-cheie: Paul Stănescu și Dan Ciocan

Luis Lazarus cântă în orchestra propagandei ruse. Către militarii americani de la Deveselu: „Acum ne luați și fetele?!”

Alexandra putea fi salvată în 40 de minute. Era atât de simplu! Dar polițiștii de la 112 nu i-au pus întrebarea salvatoare

Am dezlegat misterul! Alexandra la 112: ora 11.05 – „A venit, a venit, a venit!”; ora 11.51: „Vine, vine!”. Acum știm cine „a venit”!

RECONSTITUIRE. Alexandra cerea ajutor, iar șeful Poliției Olt și-a continuat cheful cu somon, fripturi și șampanie

Șeful Poliției Olt a avut mai mult încredere într-un lider interlop din Caracal decât în DOS sau STS, instituții ale statului!

Au găsit telefonul Alexandrei, în parcul din Caracal! Cartela, tot acolo, dar aruncată în altă parte

„Cazul Alexandra” decimează Guvernul PSD-ALDE. Al doilea ministru plecat în 3 zile. Motivul: o declarație tembelă

Berbeceanu către Dăncilă: „Tanti, tocmai partidul pe care-l conduceți a indus starea de comă profundă structurilor de aplicare a legii”

VIDEO. Monstrul a mințit-o pe Alexandra: nu s-a dus la farmacie, ci la Craiova. A luat o cartelă și a sunat-o pe mama fetei

Șeful Poliției Caracal e premiat cu pensionarea la 51 de ani! Ca să ia 12.000 de lei pe lună, a fost demis doar din vorbe

Un criminolog analizează apelurile Alexandrei la 112. „O fată de 15 ani, răpită, violată şi bătută, e tratată cu o răceală dezarmantă”

Șoc în direct, la A1: „De 10 ani, Poliţia din Caracal racolează tinere şi le duce la Belina, pentru orgiile sexuale ale lui Paul Stănescu şi Liviu Dragnea. Tot Caracalul ştie…”!

Fiica monstrului din Caracal, complice la „plasat” fete italienilor? Mărturia unui partener de afaceri al concubinului Danielei Dincă

Monstrul din Guvern: Nu l-am prins pe monstrul din Caracal pentru că ne-am concentrat pe lupta anti-corupție!

Monstrul din Caracal și-a legat soția în lanțuri. Tatăl lui s-a spânzurat, iar fiica lui are un fond de vânătoare

Curtea Constituţională Criminală. La cererea lui Ciorbea, CCR a respins legea care obliga posesorii de cartele pre-pay să-şi dea datele personale. Monstrul din Caracal folosea cartele

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

Ghinionul teribil al Alexandrei: n-a ajuns la noptiera în care se afla buletinul expirat al soției monstrului! Ar fi putut da adresa exactă la 112

EXCLUSIV. „Monstrul va fi găsit mort în celulă. Săpaţi mai adânc, până la Ciordache! Alexandra n-a fost salvată din cauză că poliţiştii s-au temut să nu dea peste o reţea cu ramificaţii la vârful PSD”

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

AUDIO. Vocea îngerului. O auzi pe Alexandra și îți vine să-i sari cumva în ajutor. Doar polițiștii de la 112 au fost de piatră…

Încă un indiciu vital ratat de Poliție: telefonul dat de ucigaș mamei Alexandrei, cu o oră și jumătate înainte de a-i omorî fata

Presimțire sumbră a Alexandrei? Mesaj cu 5 zile înainte de a fi răpită: „S-a zis cu mine”. Pasărea străpunsă de suliță

Paranoia: PSD-iștii cred că în spatele crimelor de la Caracal se află serviciile secrete, pentru a le distruge partidul

Al doilea monstru din Caracal

VIDEO. Băsescu: „Doar Ministerul de Interne și SRI au echipamente cu care o puteau localiza cu precizie pe Alexandra”

VIDEO. Halucinant! Șeful PSD zice că Alexandra a murit din cauza protestatarilor #Rezist, care „țipă și se împotrivesc schimbărilor în sistem”!

PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal!

Poliția a deschis aplicația de localizare a Alexandrei la peste o oră de la primul apel al fetei la 112. Minora putea fi salvată!

O minciună a Poliției PSD-iste: „STS a furnizat trei adrese greșite”. Dacă suni de pe mobil, STS nu dă adrese, ci sectoare

Alexandra a vorbit cu polițiștii, prin 112, nu de trei, ci de cinci ori! Monstrul plecase la farmacie, să ia o alifie

Încă un nebun lăsat în libertate, care devine ucigaș! Acum 10 ani, monstrul din Caracal a fost internat la psihiatrie

CCR confirmă: PSD și ALDE au modificat Codurile penale pentru infractori precum monstrul din Caracal

Calvarul Alexandrei a început la scurt timp după ce a urcat în mașină. Lovită, legată și „orbită” cu bandă adezivă

Observație cruntă a lui CTP: polițiștii gândesc la fel ca monstrul din Caracal – „fetele sunt curve”

Paradox dureros: telefoanele date de Alexandra la 112 i-au grăbit moartea. Fata a fost ucisă la scurt timp, joi la prânz

Boule-cu-epoleți, Luiza nu fugise cu Făt-Frumos! O răpise Monstrul, o violase și omorâse, o arsese în butoiul de tablă!

Monstrul din Caracal scapă mai devreme cu ajutorul PSD-ALDE! Chiar dacă va fi condamnat pe viaţă, va beneficia de legea penală mai favorabilă

„Tatăl ucidea cai, el câini. Îi plăcea să-i vadă cum se chinuie”. Mărturii despre viaţa monstrului din Caracal

Amănuntul care-i înfundă definitiv pe polițiști: Alexandra le-a dat numărul de telefon al monstrului. De ce nu l-au folosit pentru identificare?

GALERIE FOTO. Ea e Alexandra, fata zâmbitoare din Ansamblul „Dor de Romanați” din Caracal

Alexandra e o eroină. Curajul ei a salvat de la moarte alte fete. Fără telefoanele ei la 112, monstrul din Caracal n-ar fi fost prins

Procurorii acuză: scoaterea din joc a SRI, prin decizia CCR, a făcut imposibilă localizarea exactă a Alexandrei

SINISTRU. Un cercel al Alexandrei a fost găsit în mașina monstrului din Caracal. Plus: oase și dinți de om în cenușa din butoi

Curajul extraordinar al Alexandrei. Cele trei apeluri la 112 au fost de pe telefonul monstrului din Caracal, care-l uitase în preajma ei

* Doi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15 ani a fost răpită ieri și găsită tranșată azi, deși a sunat la 112

CITIŢI ŞI:

Dreptatea socială adusă de PSD: îi plătim pensie de peste 15.000 de euro pe lună unui fost procuror comunist

Dăncilă, ticăloasă ca Dragnea: „10 august seamănă cu o lovitură de stat”. CTP: „Este o zicere pentru pitecantropi”

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

VIDEO. Sorina pe post de mămică: „Nani, nani, puișorul mamii…” Plus: hărțuirea de la Otopeni a costat 7.400 de dolari

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

8 COMENTARII

 1. Domnule Cartianu, lasati-l in pace pe Cumpanasu. Cu agende ascunse, fara agende, el si doar el a pus reflectoarele televiziunilor pe problema traficului de fiinte umane la care suntem campioni in UE si in lume de 30 de ani. Nu v-am auzit nici pe dumneavoastra, nici pe ceilalti critici ai lui Cumpanasu vorbind despre acest subiect in emisiuni si va urmaresc de ani buni la Nasul. Stim cine este Cumpanu, stim cine este fratele lui Cumpanasu comisar sef la Politia de Frontiera care chefuieste cu interlopii, insa punerea traficului de persoane pe agenda publica este mai importanta decat rafuielile cu Cumpanasu. Imi amintesc cu ce admiratie l-am ascultat pe basarabeanul Andrei Nastase la televizor cand il acuza direct pe Plahotniuc ca a traficat fetele Republicii Moldova si m-am intrebat de ce nu este si Iohannis asa, de ce nu sunt liberalii, de ce nu sunt useristii pentru ca de la ciuma rosie pesedista care patroneaza traficul nu avem asteptari? Simplu, alor nostri plini de bani din toate partidele, cu familiile la adapost , nu le pasa. Datorita lui Cumpanasu se vorbeste azi in toate catunele de flagelul traficului de fiinte umane, am fost intr-un astfel de catun ieri, lumea a devenit mai constienta, mai vigilenta la ceea ce se intampla in jurul lor si cu copiii lor si un pic mai curajoasa in relatia cu politistii si autoritatile statului. Daca nu era Cumpanasu, Alexandra ramanea doar o victima de care nu stia nimeni ca Luiza si miile de fete dinaintea lor. Eu prima oara m-am ingrozit si am devenit constient de grozavia acestui flagel acum cativa ani cand eram martor intr-un proces de divort complicat si judecatorul nu a aparut sa judece cauza pentru ca era retinut ca suspect ca client al unei retele de trafic cu minore ce tocmai fusese destructurata in partea de vest a tarii, nu in Oltenia. Judecatorul!

  • Du-te bah si lasa niste flori la sediul PSD si apoi treci pe la Ambasada Rusiei pt o bere la gard! Mortiiii ma-tiii de troll bolsevic, voma de balega rosie ce esti! Tu si cei din ciuma rosie o sa gasiti adapost doar la Ambasada Serbiei sau Rusiei. Faceti-va bagajele inca de acum taraturi imputite ce sunteti!

 2. Cuprinzator si corect articol, lumea trebuie sa stie si sa nu uite cine este acest personaj. Poate li se vor deschide ochii naivilor care il vor presedinte al Romaniei pe acest individ impostor si oportunist.

 3. Domnule Cartianu, vă rog să adăugați la inventarul Dvs -ca proba a lipsei de scrupule și a cinismului personajului-și următorul citat, dintr-un interviu pe care acest ins l-a dat la MafiaTV:
  “De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au omorât nepoata şi-o doreşte… ADN-ul Alexandrei din acea cenuşă sau ce dracu era… oase, (coincide – n.r.) cu ADN-ul părinţilor”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, la Antena3.

 4. Domnule Cartianu, faceți o mare eroare: Cumpănașu atacă românii pro-justitie? De când doar procurorii reprezintă justiția?….Oare avem proprietatea termenilor sau manipulăm??!

  • Da, cumpanasu asta ataca romanii pro-justitie! Acest cumatru promoveaza acelasi mesaj ca psd-alde impotriva justitiei, da’ cred ca-i mai bine sa te cari, mai manson, mai la est.

   • Daca romanii sunt pro-justitie ar trebui sa fie deranjati de procurori si judecatori fara pic de morala. Justitia nu este sinonima cu dreptatea, in special in Romania. Atatea crime si nici o problema pentru cei din justitie. Ei vor ‘liniste’. Cartianu este super invidios, din pacate risca sa devina el un jeg. Romanilor normali la cap li s-a parut ca insistenta lui Cumpanasu, un jurnalist care de altfel a fost si intrecut sensibil la abuzurile impotriva femeilor, a facut un gest extrem de frumos, Din pacate intr-un stat mafiot este greu sa se solutioneze o crima chiar cu ajutorul jurnalistilor. Dlui Cartianu ii place ‘bunul simt’ al victimelor, noua ne place dreptatea, nu sa facem victimele sa taca si adevarul sa nu iasa la iveala. Dl Cartianu este o mare dezamagire. Nu ne asteptam la asemenea comportament. Rusine. Cei din piata nu se simt jigniti. Ca dovada au inclus victimele crimelor mafiei ca simboluri nationale. Daca si Cartianu prefera sa loveasca in cei care lupta pentru adevar, pe cuvant. Bravo Al. Cumpanasu pentru lupta pentru aflarea adevarului.

  • Hai SIKTIR Manson VOMA DE BALEGA ROSIE AI TRECUT DE PE G4MEDIA AICI DAR DEGEABA NIMENI NU CREDE IMBECILITATILE PSD-ALDE.
   Du-te bah si lasa niste flori la sediul PSD si apoi treci pe la Ambasada Rusiei pt o bere Baltika la gard! Mortiiii ma-tiii de troll bolsevic, voma de balega rosie ce esti! Tu si cei din ciuma rosie o sa gasiti adapost doar la Ambasada Serbiei sau Rusiei. Faceti-va bagajele inca de acum taraturi imputite ce sunteti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.