marți, februarie 27, 2024
AcasăMainAu încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții...

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

-

Ieșirea din țară a Sorinei Săcărin, alături de părinții ei adoptivi, a fost o aventură teribilă, cu o tentativă abuzivă a statului român – prin procurorul general și Poliția de Frontieră – de a zădărnici această plecare.

La Aeroportul Otopeni au fost câteva ore de mare tensiune. Supusă unor controale aberante, familia Săcărin a pierdut avionul la care avea bilete. Soții Ramona și Gabriel Săcărin au decis să-l ia pe următorul, oriunde ar fi zburat acela, pentru a nu da timp forțelor malefice să se regrupeze.

Gabriel Săcărin a trecut înapoi frontiera și a cumpărat bilete pe ruta București – Frankfurt – New York (prin Tarom + Lufthansa), după ce le pierduse pe cele de pe ruta București – Istanbul – New York (prin Turkish Airlines).

- Advertisement -

În primul mesaj transmis după aterizarea la New York, unul pozitiv, soții Săcărin nu au făcut caz de aventurile prin care trecuseră la Otopeni, împreună cu Sorina, fetița adoptată de ei de la Baia de Aramă (Mehedinți). Doar o frază scurtă, prima din mesaj: „După 17 ore de zbor și câteva ore bune pe Otopeni…”

Precizarea „câteva ore bune pe Otopeni” ascundea, din discreție, supliciul prin care trecuseră Sorina, Ramona și Gabriel Săcărin.

Un comunicat al Poliției de frontieră, emis în după-amiaza zilei de luni, vorbea despre „verificări amănunţite efectuate de polițiștii de frontieră, cu privire la documentele de călătorie ale minorului, inclusiv hotărâri ale instanței”. Și explicația pentru cele „câteva ore bune” ale familiei Săcărin în aeroportul Otopeni: „Pe timpul derulării procedurilor respective, cursa programată să decoleze la ora 5.35 a închis poarta de îmbarcare, motiv pentru care persoanele respective și-au reprogramat călătoria”.

- Advertisement -

Așadar, Poliția de frontieră a supus-o pe Sorina Săcărin (8 ani și 3 luni) unui control prelungit, de parcă ar fi căutat un motiv să n-o lase să părăsească România.

Claudia Postelnicescu, avocata familiei Săcărin, are suspiciuni în legătură cu procedura. „Sorina a ajuns în State, după peripeții. Cei de la frontieră au verificat actele, în acest timp au pierdut avionul și au fost nevoiți să ia un alt zbor. Probabil că exista o alertă la frontieră în privința lor și au fost făcute verificări conform procedurilor legale”, a declarat avocata pentru HotNews.ro.

Aflată la primul ei zbor cu avionul, micuța Sorina a fost nevoită să treacă, alături de părinții ei, printr-o nouă încercare. Un război al nervilor, în zorii unei zile care-i va schimba destinul: ziua în care a părăsit România și a ajuns în America. De asemenea, ziua în care a devenit cetățean american.

Obișnuiți cu gherila declanșată împotriva lor de reprezentanți ai statului român (procurorul general Bogdan Licu, procuroarea Mihaela Iorga-Moraru de la Secția Specială „SS-Gestapo”), soții Săcărin nu au protestat, nu au făcut scandal, nici măcar nu și-au vărsat oful printr-o postare pe Facebook. Au căutat bilete la următoarea cursă care putea să-i ducă la New York, și au găsit-o pe cea cu escală la Frankfurt. Alte trei bilete, o cheltuială suplimentară, adăugată celor câteva ore de așteptare apăsătoare în aeroport.

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu s-a aflat în legătură cu familia Săcărin în toată noaptea de sâmbătă spre duminică. Ea face o reconstituire teribilă a acelor ore de mare tensiune.

În cele din urmă, cei trei Săcărini au ajuns la New York, de unde Gabriel a trimis primul mesaj și o poză: prima imagine a Sorinei în America.

Mesajul lui Gabriel Săcărin

„După 17 ore de zbor și câteva ore bune pe Otopeni.
În US, după procesarea la serviciul de emigrare. Acum, Sorina Săcărin este cetățean american. Încă doua ore și ajungem acasă.
Mulțumim minunaților prieteni care au fost lângă noi și ne-au sprijinit mereu cu suport moral și căldură. 
În râuri de mizerii, în abuzuri zilnice din partea SIIJ, care investighează ilegal cauze în care nu au competență, forțând alte instituții să încalce legea, tocmai atunci gestul simplu de a-ți fi arătată prietenie și suflet se vede la cu totul alte dimensiuni.
Vă mulțumim, prieteni dragi!”

Salutări din New York!

Comunicatul Poliției de frontieră

„În data de 21.07.2019, la ora 5.15, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, două persoane care s-au legitimat cu paşapoarte emise de autorităţile din SUA. Acestea călătoreau împreună cu un minor, pentru care au prezentat un paşaport românesc.

Conform procedurilor specifice, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări amănunţite cu privire la documentele de călătorie ale minorului (uzuale în situaţia călătoriei în străinătate a unui cetăţean român minor), inclusiv hotărâri ale instanţei, pentru a verifica dacă sunt îndeplinite condiţiile de ieşire din ţară de către acesta, în conformitate cu Legea 248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate, cu modificările și completările ulterioare.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că persoanele îndeplineau toate condiţiile prevăzute de lege, fiindu-le permisă continuarea călătoriei.

Menţionăm faptul că pe timpul derulării procedurilor respective, cursa programată să decoleze la ora 5.35 a închis poarta de îmbarcare, motiv pentru care persoanele respective și-au reprogramat călătoria la o cursa în direcţia Frankfurt, în aceeaşi dimineaţă.

De asemenea, facem precizarea că pe timpul derulării verificărilor de frontieră, părinţii au manifestat o atitudine deschisă pentru a pune la dispoziţia poliţiştilor de frontieră înscrisurile necesare cu privire la călătoria minorului.”

Relatarea terifiantă a Ioanei Ene Dogioiu

„Duminică. 21 iulie 2019. Ora 05.00 AM. Aeroportul Henri Coandă Otopeni. Doi părinți și copilul lor ajung la controlul pașapoartelor pentru a se îmbarca în cursa Turkish Airlines către Istanbul, de unde urmau să continue călătoria spre New York.

Când ajung la polițistul de frontieră și acesta le citește numele, sunt scoși din rând și duși într-o zona specială pentru ceea ce părea un control amănunțit, dar avea să se dovedească o încercare de le fi interzisă părăsirea țării.

Familia se numește Săcărin, cetățeni americani, iar copilul lor este Sorina Săcărin, fetița pe care au adoptat-o printr-o hotărâre definitivă, reconfirmată printr-o respingere tot definitivă a unei cereri de revizuire. Din start, verificarea aceasta este ciudată, cât timp împotriva copilului și a părinților săi nu exista nicio măsură restrictivă în vigoare, niciun consemn.

Existența consemnului este imediat semnalată de sistemul informatic în momentul scanării pașaportului. Așa cum sistemul detectează instantaneu un pașaport fals, ceea ce în mod evident nu putea fi cazul, având în vedere că pașaportul fetiței fusese eliberat, cu greu, de Direcția Pașapoarte Dolj cu numai două zile înainte. Deci, faptul că oamenii erau în regulă din punct de vedere legal se putea depista în câteva secunde.

Sorina are motive să zâmbească: mama sa adoptivă, Ramona, o duce spre o lume cu adevărat liberă

Când intră în zona specială dedicată „suspecților”, Gabriel Săcărin vede pe ecranul unui computer o foaie A4 pe care scrie că, din ordinul procurorului general, Sorina Săcărin nu poate părăsi țara. Gabriel Săcărin nu reușește să vadă detaliile și nu-i sunt arătate, deși este reprezentantul legal al copilului. Ordinul nu putea fi, desigur, unul procedural, având în vedere că interzicerea părăsirii țării este o masură preventivă, parte dintr-un control judiciar care nu poate fi impus decât printr-o ordonanță care să fie comunicată celor în cauză și care să poată fi atacată în instanță.

Zeci de minute de parlamentări, Gabriel Săcărin anunță autoritățile de contact americane despre acest nou abuz la care este suspus. În tot acest timp, nimeni nu îi indică niciun motiv de amânare, nicio neregulă, nicio problemă concretă, ci doar refuzul de a permite copilului, cu acte în regulă, să treacă de graniță. Avionul Turkish amână câteva minute decolarea în așteptarea celor trei pasageri, după care pleacă fără ei.

De la ora 05.00 până la 06.45, polițiștilor de frontieră le sunt prezentate toate hotărârile judecătorești care confirmă adopția, care resping revizuirea, precum și hotărârea care a respins cererea de ordonanță președințială care trebuia să blocheze plecarea din țară a Sorinei. Poliția de frontieră admite că actele copilului sunt în regulă, că nu există temei să fie reținută în țară, și i se permite să treacă granița abia după ce avionul plecase de aproape o oră.

Familia Săcărin decide să nu mai treacă frontiera înapoi, deși, deodată suspect de amabili, polițiștii de frontieră le oferă rezervări pentru avionul Turkish Airlines de duminică seara.

Se întoarce doar Gabriel Săcărin, care cumpără bilete pentru primul avion la singurul ghișeu deschis la ora aceea – Tarom, cu destinația Frankfurt. Bilete foarte scumpe, fiind luate în ultima clipă. După cum biletele Turkish către SUA sunt pierdute.

Nu există însă niciun dubiu: se suie în avion cu o emoție, aberantă probabil în mod normal, dar adaptată situației. Avionul Tarom e teritoriu național și nimeni nu putea garanta că ordinul procurorului general, despre care citise Gabriel Săcărin, nu se va reactiva cumva pentru a nu le permite debarcarea în Frankurt.

Până la urmă, familia coboară cu bine la Frankfurt pentru a se urca peste câteva ore în avionul Lufthansa către SUA, unde a ajuns puțin după miezul nopții (ora României). Sorina a zâmbit în prima poză pe pământ american.

Urmărind aproape minut cu minut această epopee de salvare, în legătură directă cu Gabriel Săcărin, am avut sentimentul că trăiesc pe viu o reeditare a filmului «Argo», care redă operațiunea din 1981 de salvare din Iran a ostaticilor americani. Și pentru a nu pune în pericol suplimentar acești oameni, am ales să nu dau știrea plecării până când ei nu au ajuns pe teritoriu american.

Atât doar că din filmul «România iraniană 2019» a lipsit echipa de comando CIA (serviciile secrete fiind doar în minți deranjate sau scenarii de manipulare). A fost autosalvarea, pe banii lor risipiți de Licu & SS, pe umilințele lor, pe disperarea lor, a unor oameni care nu au făcut nicio greșeală, ci au dorit să-i dea o șansă fantastică unui orfan defavorizat, adică acea categorie de pe urma căreia trăiește o adevărată industrie, unii spun mafie, în Baia de Aramă. (…)

Acum, Sorina Săcărin este cetățean american, statut căpătat automat la intrarea în SUA, fiind copil adoptat de cetățeni americani. Se află, deci, sub protecția autorităților americane. (…)

Dacă exista un motiv legal pentru care Sorina să fie reținută, nu ar fi fost lăsată să plece deloc. Dacă nu exista niciun motiv legal, asta se putea verifica, cum ziceam, în câteva minute. Și nu era niciun motiv pentru care Poliția de Frontieră să aibă nevoie de tot felul de alte documente justificative. Ei au un consemn legal sau nu-l au, au pașaport valabil sau nu-l au. Și cum această încercare de blocare a avut forma unui control judiciar informal, avocata familei Săcărin, Diana Gavra, a făcut luni plângere la Curtea de Apel Craiova.

Ceea ce s-a întâmplat duminică pe Aeroportul Henri Coandă este doar ultimul dintr-un lung șir de abuzuri împotriva familei Săcărin. (…) Faptul că Sorinei Săcărin i-a fost eliberat exact pașaportul reținut și că în baza lui a ieșit din țară dovedește că el este perfect valabil. Deci, reținerea lui vreme de aproape o lună a fost absolut abuzivă nu numai procedural, ci și pe fond.

De fapt, episodul de duminică a stricat un plan de blocare a familei Săcărin. Deși SS pretindea încă de miercurea trecută că a trimis pașaportul Sorinei înapoi la Direcția Pașapoarte Craiova, aceasta nu l-a eliberat decât vineri după ora 12.00. Surse judicare spun că întârzierea ar fi fost din ordinul procurorului Iorga Moraru și avea ca scop asigurarea că nu va mai fi timp pentru ca pe pașaportul Sorinei să fie pusă viza de SUA. Ceea ce nu a știut SS este că Ambasada SUA a eliberat totuși viza în câteva ore.

Dacă planul ieșea și familia nu reușea să plece din țară în weekend, luni Ramona Săcărin era convocată să o aducă pe Sorina pentru expertiză. Cu siguranță i-ar fi fost pus un control judicar până la efectuarea expertizei și, dacă nu se prezenta, ar fi fost adusă cu mandat.

Până luni a existat, se pare, acel ordin misterios al procurorului general, răsturnat totuși în momentul în care Gabriel Săcărin a dat semne că nu cedează, dar suficient cât să piardă avionul.

Daca nu se suiau în primul avion, efectiv unde au văzut cu ochii, și ar fi așteptat următorul Turkish Airlines, după cum le-a sugerat Poliția de Frontieră, SS ar fi avut timp să emită duminică mandat de aducere pentru Ramona Săcărin direct de pe aeroport. Nu au avut însa timpul necesar.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* EXCLUSIV. Prima fotografie a Sorinei în America. Și primul mesaj al părinților ei, din New York: „Acum, Sorina e cetățean american!”

Smiorcăieli penibile la Propaganda TV, după plecarea Sorinei în America. Noi scenarii demente ale familiei Șărămăt

Sorina a plecat în America la exact o lună de când a fost luată de la familia Șărămăt. Marii învingători, marii învinși

DOCUMENT. În plângerea la DIICOT, asistenta maternală a Sorinei îi acuza pe soții Săcărin că sunt traficanți de minori și de organe!

VIDEO EXCLUSIV. Bucuria Sorinei când spune că va pleca în America. A scăpat de spaimele cu care o teroriza familia Șărămăt

„Sorina are un sânge pur, o vor pentru sacrificare”. Monstruozități generate de propaganda Antena 3 – RTV – Sorina Matei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

„Miza nu a fost salvarea Sorinei Săcărin de propriii ei părinți. Miza a fost justificarea SIIJ, intimidarea judecătorilor și validarea Antenei 3 ca instrument de dominare a media, influență și propagandă anti-justiție”

Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Cuc, DEMISIA! N-a „ciripit” nimic despre o şpagă de 500.000 de euro de care a aflat chiar în biroul său!

Impostori din tată-n fiu. „Generalul Izmană” și-a angajat beizadeaua pe ascuns la Ministerul Agriculturii „ca să se maturizeze”

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

VIDEO. Se apropie 10 august, jandarmii au prins poftă de gazare. Bărbat omorât de spray-ul pulverizat în față de aproape

Aşa ceva e criminal: Tudorel Toader, venit lunar cât preşedintele Franţei!

Doare, Vasilico? Dăncilă îl ceartă pe Iohannis pe motiv că președintele a obținut susținerea Franței pentru Kovesi

Surpriză de la NASA, după 50 de ani: prima poză în care i se vede fața lui Neil Armstrong în timp ce pășea pe Lună

Și Timișoara se pregătește să aibă primar neamț! La 36 de ani, Dominic Fritz a fost desemnat candidatul USR, partid care a dominat alegerile din 26 mai

VIDEO. Arestarea lui Dragnea a fost o minune! Firea a primit vestea cea mare lângă o icoană făcătoare de minuni. O fi dat acatiste?

VIDEO. Atac bezmetic al lui Băsescu: „Iohannis i-a păcălit pe români”. Orban, Rareș și Siegfried – „guriști de doi bani, nu au nimic în cap”

Europa râde de pușcăriaș și o aplaudă pe Kovesi. Le Figaro: „Dragnea va privi din celulă victoria rivalei sale”

VIDEO. Arma secretă a PSD la prezidențiale: „blonda lui Voiculescu”. Inspirat de Băsescu, mogulul Antenei 3 încearcă s-o impună drept candidat unic al frontului anti-Iohannis

Prăpădul pe care îl va provoca Legea pensiilor: „Deficitul va ajunge lejer la 5,4%, în 2021”

* A doua Românie creşte în Diaspora! Peste 600.000 de copii născuţi în familii emigrate în Europa

Propunerea nerușinată a lui Tăriceanu: Ramona Mănescu. O individă lacomă, care se scaldă în lux pe bani publici, nu are ce căuta în Guvern!

Propunerea PSD la Interne este o nouă mizerie! Senatorul Moga: revoluționar-impostor, omul „Mafiei lui Mazăre”, el însuși mafiot

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Am gazat-o pe Carmen Dan!

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

- Advertisement -

11 COMENTARII

 1. Familia Sacarin s-a aflat, in toiul acestui infern dirijat, mult mai in pericol decat fetita de a-si pierde echilibrul mintii, taria inimii. Nu stiu cum s-au eliberat de tensiuni pe parcurs, cui s-au putut exterioriza, cine s-a aplecat si spre sufletul lor in tot acest timp si e posibil ca odata ajunsi acasa sa simta ad finem efectele acestei aventuri kafkiene asupra propriei sanatati. Chiar si adultii sint oameni 🙂 – epuizarea, stresul si depresia nu iarta pe nimeni azi. Spre binele tuturor copiilor lor, doresc sa se detaseze de cosmar si sa-si recupereze viata in termenii ei de normalitate. De Sorina nu ma indoiesc in clipa asta. I-am remarcat puterea de a lupta, fie si in felul grotesc in care s-a petrecut. Puterea de a lupta si de a se adapta. Nu e interesant ca dupa refuzul spectaculos de a pleca de la asistenti, ea nu a mai opus rezistenta odata ajunsa langa noii parinti? Te-ai fi asteptat la o inadecvare oarecare, in fome diverse, inclusiv agresive. Ei bine, nu… Inteligentza oricui pe planeta asta se masoara in capacitatea de adpatare la schimbari de mediu si de stimuli. Esti atat de inteligent pe cat de adaptabil te poti dovedi. Evolutia speciei umane pe Terra nu s-a putut desavarsi in afara acestui mecanism. De aia nu mi-e teama pentru ea. Sorina va evolua bine. Cu mai multa usurinta, chiar, decat vor uita adultii Sacarin epopeea adoptarii ei.

  • Acel refuz de a pleca de la asistenta maternală s-a datorat exclusiv faptului că a fost terorizată un an întreg cu expresiile ”te vor omorî”, ”îți vor lua organele”, etc. Sorina își cunoștea părinții din vara lui 2018, când a început procesul de potrivire. La toate vizitele, în momentul în care asistenta maternală era alături de ea, fata nu voia să vorbească, să se joace, să accepte ceva din partea părinților adoptivi. În puținele momente în care asistenta maternală era trimisă voit vreundeva de cei de la DGASPC, fata chiar își arăta nevoia de comunicare și de socializare cu toată lumea! Să fiți sigur că i-a uitat pe cei din Baia de Aramă în 5 minute!

 2. Domnule Cartianu, pastrati-va ratiunea. Politia de frontiera a procedat corect urmand prevederile legii romanesti si europene. Este absolut normal ca doi adulti ce prezinta pasapoarte diferite de cel al minorului pe care il insotesc sa fie controlati amanuntit la trecerea frontierei de catre politia de frontiera in orice stat UE. Cunoscand acest lucru sotii Sacarin trebuiau sa se prezinte din timp la aeroport. Eu personal cunosc romani si romance casatoriti cu cetateni straini si care au copii care nu au cetatenie romana care sunt tratati ca teroristii in aeroport de cate ori doresc sa calatoreasca singuri cu copiii, cele mai mari probleme le au cei din Spania tara care nu admite dubla cetatenie, prin urmare mamele romance cu copii spanioli sunt interogate minute bune de cate ori isi scot copiiii afara din Spania daca nu sunt insotite si de tatii spanioli. Incercati dumneavoastra si doamna Dogioiu cu pasapoarte romanesti sa scoateti prin aeroportul din New York un minor cu pasaport american sa vedeti ce patiti. Episodul aeroportului nu face parte din epoeea victimizarii familiei Sacarin si in niciun caz nu este un scenariu holywoodian cum abereaza doamna Dogioiu.

  • Cât de imbecil poţi fi Mişule să te dai mare cunoscător din poziţia de manipulator ordinar a la haznaua Antena 3? Aici este vorba de un abuz premeditat pe aeroportul Otopeni, nu de poveşti imbecile spuse de tine ca să acoperi un abuz făcut chiar de către imbecilul procuror general al României.

 3. Slava Domnului ca aceasta familie de romani care traesc in America au reusit sa plece dinaceasta tara plina de mafioti .Fetita va avea o viata adevarata si nu viata pe care o au din nefericire milioanele de copii din Romania chinuiti si fara nici-o perspectiva in viitor.
  Patriotii astia din hirtie creponata care isi arata nemultumirea ,i-as ruga sa faca un concediu prin zonele rurale ale Romaniei si sa vada cu ochii loc conditiile de viata ale milioanelor de copii .La fel ceilalti zeci de mii de copii abandonati de parinti care treaesc prin acele plasamente sau copii care traesc prin canale sau catacombe hranindu-se cu droguri .
  Dupa ce vad cu ochii lor situatia asta a copiilor din Romania sa vad daca mai au tupeul sa faca pe patriotii.

  • Sorina ar fi avut in România alte perspective, nicidecum nicio perspectivă. Părinții ei nu erau muritori de foame și Sorina și-ar fi găsit cu siguranță un domeniu în care să exceleze, cu ajutorul lor, ca un copil inteligent ce e.

 4. Sorina ar fi avut in România alte perspective, nicidecum nicio perspectivă. Părinții ei nu erau muritori de foame și Sorina și-ar fi găsit cu siguranță un domeniu în care să exceleze, cu ajutorul lor, ca un copil inteligent ce e.

 5. La scoala si mai departe, oriunde mergi esti intrebat cine sunt parintii tai Sorina Lucan? Ce face mama, ce face tata? Atunci fata ar fi suferit; cine este mama ei? Cine este tatal ei? Ar fi spus nu stiu, nu am tata? Prin infierea de catre familia Sacarin, i s-a dat o identitate, are mama, are tata, are frati, este Sorina Sacarin. Familia Saramat, in loc sa scrie grozavii pe 15 pagini catre DIICOT, in loc sa ridice oamenii impotriva familiei Sorinei, trebuia sa fi avut inteligenta si onestitatea sa-si recunoasca sovaielile in procesul de adoptie, si sa se apropie de familia Sorinei cu toata dragostea pe care sustin ca o au pentru Sorina.

 6. Imi imginez dialogul dintre „mami” Saramat si o necunoscuta: cine este fetita ca este cam oachesa? Am lust-o de la camin, ne-am atasat de ea, ne-a fost mila, am crescut-o ca pe copilul nostru… Acum. Sorina are o identitate de care poate fi mandra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -