sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăDezvăluiriEXCLUSIV. "Monstrul va fi găsit mort în celulă. Săpaţi mai adânc, până...

EXCLUSIV. „Monstrul va fi găsit mort în celulă. Săpaţi mai adânc, până la Ciordache! Alexandra n-a fost salvată din cauză că poliţiştii s-au temut să nu dea peste o reţea cu ramificaţii la vârful PSD”

-

Pe zi ce trece, cazul crimelor de la Caracal arată că monstrul Gheorghe Dincă nu a fost oprit la timp s-o omoare pe Alexandra din cauză că poliţiştii din zonă trăiau de ani buni cu clanurile interlope la masă. Discuţia nesimţită purtată de operatorul 112 cu Alexandra demonstrează că acesta n-a luat-o în serios şi aici intervine întrebarea DE CE? Nu cumva pentru că s-a temut ca să nu dea drumul la o operaţiune criminalistă care ar fi deranjat una dintre reţelele de trafic de persoane din oraş?

Un politician bucureştean, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, de loc din Caracal, a contactat Ziaristii.com pentru a face lumină în acest caz. Potrivit sursei noastre, poliţiştii ştiau exact care sunt suspecţii de trafic de persoane, de viol şi pedofilie (deci îl aveau pe listă şi pe Gheorghe Dincă), dar i-au tolerat ani la rând din cauza corupţiei care ungea lanţul de jos, din Caracal, până sus la vârful puterii politice, în Capitală.

De ani mulţi, clanurile interlope sunt cunoscute şi protejate de Poliţia din zonă pe baza şpăgii care circulă „din teren” şi până la „greii” PSD din Guvern şi Parlament.

- Advertisement -

Aşa au primit protecţie şi au ajuns să obţină decizii politice criminale, puse în practică de Guvernul Dragnea-Tăriceanu, care a emis Legea recursului compensatoriu prin care criminalii, pedofilii şi violatorii au fost puşi pe liber. Şpăgile au dus la o asemenea lege, iar complicii sunt parlamentarii care au votat şi Tudorel Toader, fostul ministru al Justiţiei.

Mesajul sursei ZIARISTII.COM despre cazul Caracal

 • „Oameni buni, sunteţi ziarişti bătrâni, vă spun sincer că România începe să fie dusă acum pe piste false legat de «cazul Alexandra». Nu vă lăsaţi păcăliţi de informaţiile cu implicarea lui Gheorghe Dincă în persoana decapitată din Dolj! Nu e vorba nici de criminal în serie, nici de nebunul, bolnavul, dementul Gheorghe Dincă, chiar dacă poate fi aşa. Nu vă concentraţi pe el! Este ce vor să vă ducă pe piste false cei de la MAI.
 • E mai mult decât atât. De reţele criminale, care şi-au cumpărat liniştea prin şpagă până la vârful politicii, cu care poliţiştii au stat la masă ani buni.
 • Eu sunt din Caracal şi ştiu bine ce vorbesc. Cazul ăsta duce sus, sus de tot, la vârf, la marii politicieni din Bucureşti. Săpaţi mai adânc, până la celebrul Ciordache, de loc şi el din Caracal, cu legături foarte puternice acolo!
 • De ce credeţi că s-au mişcat în reluare poliţiştii din Olt, când puteau foarte bine s-o localizeze instant pe Alexandra? Direcţia de Operaţiuni Speciale (DOS) a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) are, ca şi SRI, tehnica necesară pentru a identifica în secunda doi şi cu precizie de metri sursa apelului.
 • Cheia este șeful Biroului Investigatii Criminale, care a sunat-o pe Alexandra la 11.29. De ce acest individ nu a luat legătura cu direcția DOS, instant? Era cu o oră înainte să moară. O puteau găsi în 5 minute, cu ajutorul sistemul de identificare rapidă a locaţiei, deţinut de DOS din MAI.
 • Vă spun ceva: toate clanurile interlope au interes să nu devină operaţional 112, pentru că toate clanurile astea nu au interes să fie funcţional sistemul.
 • Toţi poliţiştii judiciari ştiu că au DOS. E obligatoriu la ei să raporteze imediat. Dar ştiţi care e consecinţa, dacă totul merge ca la carte? Scot la iveală reţelele de trafic de persoane, care au ramificaţii la vârful PSD. Sunt mii de cazuri de fete dispărute şi poliţiştii ştiu că e bine să nu se bage. Ei nu respectă protocoalele, pentru că ştiu că şefii lor sunt implicaţi.
 • Priviţi care a fost prima mișcare a MAI, făcută de ministrul demisionar Moga! Șeful Poliției Române a fost demis şi apoi trimis șef la Poliţia de Frontieră!!! Ce mișcare mai bună poți să faci? Ca să facă ce, acolo? Să supravegheze cumva traficul de persoane, care a domnit ani buni la Caracal cu poliţişti complici? Sau de ce? Ce vrei mai mult?
 • Asta e cheia şi în cazul fetei ucise de Gheorghe Dincă. Când tu, Poliţie, ştii că individul a primit interdicţie de a intra în Italia, asta e o informaţie intrată în baza de date a Poliţiei Române, inclusiv la Caracal. Ei îl aveau pe listă pe Dincă drept om cu probleme, implicat în agresiuni sexuale în afara ţării. Dar el face parte dintr-o reţea de trafic de persoane cu ramificaţii la vârful politicii, al PSD în special, că ăsta e partidul interlopilor.
 • De aceea a clacat ministrul Moga după numai 6 zile. Sistemul rejectează pe oricine încearcă să facă lumină, pentru că de la ministru în jos începe buba. Priviţi la Arafat, a căzut un guvern întreg după Colectiv, el a rămas în funcţie, deşi făcea parte din acel guvern şi era cel mai vinovat pentru morţii de la club decât orice ministru.
 • Şi aici e la fel. Reţeaua celor care au luat şpagă şi au protejat clanurile interlope, cu afaceri de trafic de persoane, e prea puternică şi va rejecta orice ministru. În paralel, reţeaua vă împinge pe piste false. Aruncă pe piaţă şopârle gen monstrul din Caracal e criminal în serie. O fi, dar nu e vorba doar de el. Este parte din reţea, priviţi ce maşină are doar. Nu şi-ar fi luat niciodată maşina aia din dus oameni la «Ia-mă, nene».
 • Poliţiştii ştiau de mult de Gheorghe Dincă. Era pe lista lor. Indiferent cât de mare era raza de localizare dată de STS, ei ştiau că în raza aia are Gheorghe Dincă acea casă unde a fost sechestrată Alexandra. Puteau ajunge la ea în secunda doi de la apelul la 112. Dar nu s-au sinchisit. Sigur s-au gândit să nu dea peste una din fetele băieţilor cu cefe groase, care şi-au cumpărat protecţie politică prin şpăgi date greucenilor de la Bucureşti şi baronilor politici din Olt.
 • Acesta e modul lor de lucru: ei cotizează ca să nu se atingă nimeni de ei. Şpăgile ajung până sus. De aceea, Alexandra nu a putut fi salvată. La fel, multe fete dispărute de ani şi ani, în Caracal şi în alte locuri din ţară.
 • Din acest motiv, nu-i exclus să ne trezim într-o zi cu o altă ştire bombă: că monstrul din Caracal a fost găsit «sinucis» în celula sa. Este singura garanţie ca el să nu vorbească, să nu spună mai multe despre şefii lui, despre şpăgi, fete şi alte crime făcute de el sau de tovarăşii lui de reţea de trafic de persoane şi prostituţie.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:

AUDIO. Vocea îngerului. O auzi pe Alexandra și îți vine să-i sari cumva în ajutor. Doar polițiștii de la 112 au fost de piatră…

VIDEO. Șeful demis al Poliției Caracal, omul Mafiei PSD în Olt, zice că vinovată e Alexandra, care „i-a indus în eroare”!

Încă un indiciu vital ratat de Poliție: telefonul dat de ucigaș mamei Alexandrei, cu o oră și jumătate înainte de a-i omorî fata

Presimțire sumbră a Alexandrei? Mesaj cu 5 zile înainte de a fi răpită: „S-a zis cu mine”. Pasărea străpunsă de suliță

Paranoia: PSD-iștii cred că în spatele crimelor de la Caracal se află serviciile secrete, pentru a le distruge partidul

HORROR. „Mamă soacră, fata e bine și va merge în Anglia, să facă bani”. Asta i-a spus mamei Alexandrei monstrul din Caracal, când fata zăcea în garaj, legată și violată

Al doilea monstru din Caracal

VIDEO. Băsescu: „Doar Ministerul de Interne și SRI au echipamente cu care o puteau localiza cu precizie pe Alexandra”

VIDEO. Halucinant! Șeful PSD zice că Alexandra a murit din cauza protestatarilor #Rezist, care „țipă și se împotrivesc schimbărilor în sistem”!

FOTO. Protest emoționant la Caracal: „Alo, 112! Sunt Alexandra şi vreau să trăiesc!”

PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal!

„Nu mai ţine linia ocupată!” Operatorul de la 112 care a vorbit infect cu Alexandra se apără, dar recunoaşte că fata a indicat locul unde e sechestrată

Poliția a deschis aplicația de localizare a Alexandrei la peste o oră de la primul apel al fetei la 112. Minora putea fi salvată!

Lia Olguța Vasilescu și crimele de la Caracal – hidoșenia tupeului „made in PSD”

O minciună a Poliției PSD-iste: „STS a furnizat trei adrese greșite”. Dacă suni de pe mobil, STS nu dă adrese, ci sectoare

Alexandra a vorbit cu polițiștii, prin 112, nu de trei, ci de cinci ori! Monstrul plecase la farmacie, să ia o alifie

Criminalul Gheorghe Dincă a fost geamgiu la Spitalul din Caracal. Era alcoolic, ciudat și violent

Încă un nebun lăsat în libertate, care devine ucigaș! Acum 10 ani, monstrul din Caracal a fost internat la psihiatrie

CCR confirmă: PSD și ALDE au modificat Codurile penale pentru infractori precum monstrul din Caracal

„Ginerele morții” a sunat-o pe mama Alexandrei la o oră după ce-i omorâse fata. La fel îl sunase și pe bunicul Luizei

A fost găsit primul vinovat pentru moartea Alexandrei. Concluziile Raportului MAI

Calvarul Alexandrei a început la scurt timp după ce a urcat în mașină. Lovită, legată și „orbită” cu bandă adezivă

Observație cruntă a lui CTP: polițiștii gândesc la fel ca monstrul din Caracal – „fetele sunt curve”

Paradox dureros: telefoanele date de Alexandra la 112 i-au grăbit moartea. Fata a fost ucisă la scurt timp, joi la prânz

Profesoara Alexandrei, care a mers în maşină cu monstrul din Caracal: „Doaaamne, eu la ăsta m-am urcat?!”

Boule-cu-epoleți, Luiza nu fugise cu Făt-Frumos! O răpise Monstrul, o violase și omorâse, o arsese în butoiul de tablă!

Monstrul din Caracal scapă mai devreme cu ajutorul PSD-ALDE! Chiar dacă va fi condamnat pe viaţă, va beneficia de legea penală mai favorabilă

Monstrul din Caracal și-a recunoscut ambele crime: le-a omorât și pe Alexandra, și pe Luiza. El le batjocorește și după moarte

Impostură criminală. Raed Arafat promite că va face mai eficient sistemul 112. Dar până acum ce-a păzit?!

Klaus Iohannis indică Guvernul drept „autorul moral al tragediei” de la Caracal. Îi cere să repare urgent legile justiției

„Tatăl ucidea cai, el câini. Îi plăcea să-i vadă cum se chinuie”. Mărturii despre viaţa monstrului din Caracal

Amănuntul care-i înfundă definitiv pe polițiști: Alexandra le-a dat numărul de telefon al monstrului. De ce nu l-au folosit pentru identificare?

GALERIE FOTO. Ea e Alexandra, fata zâmbitoare din Ansamblul „Dor de Romanați” din Caracal

Alexandra e o eroină. Curajul ei a salvat de la moarte alte fete. Fără telefoanele ei la 112, monstrul din Caracal n-ar fi fost prins

Procurorii acuză: scoaterea din joc a SRI, prin decizia CCR, a făcut imposibilă localizarea exactă a Alexandrei

SINISTRU. Un cercel al Alexandrei a fost găsit în mașina monstrului din Caracal. Plus: oase și dinți de om în cenușa din butoi

Noi descoperiri sinistre: o valiză și un sac cu oase, găsite într-un lac din apropierea casei monstrului din Caracal

Curajul extraordinar al Alexandrei. Cele trei apeluri la 112 au fost de pe telefonul monstrului din Caracal, care-l uitase în preajma ei

„Jos Guvernul criminal!” Moartea Alexandrei revoltă România. Noi proteste în Capitală, după Colectiv şi asaltul PSD-ALDE împotriva justiţiei

Criminalul a revenit la locul faptei. Rânjetul batjocoritor al monstrului

„Dragă mamă…” O zguduitoare scrisoare imaginară. În mintea Alexandrei și o ultimă rugăciune

* Doi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15 ani a fost răpită ieri și găsită tranșată azi, deși a sunat la 112

Ultimele cuvinte ale Alexandrei către 112: „Vine! Vine!”. Monstrul din Caracal a surprins-o vorbind la telefon și a omorât-o

Crima de la Caracal. Art. 27 din Constituție: percheziţiile în timpul nopţii sunt permise „în cazul infracţiunilor flagrante”

Marian Godină: „Îmi este rușine. Nu am ce să spun în apărarea colegilor. Simt aceeași revoltă ca voi. Dar…”

Traian Berbeceanu: „Cei care au hăcuit legislația penală sunt acum oripilați de ferocitatea infractorilor”

* Cum a scăpat o altă fată din maşina satrapului din Caracal. Au început să vorbească vecinii şi cunoştinţele celui acuzat că e criminal în serie

CITIŢI ŞI:

Nenorociților, ce-ați făcut din țara asta? O femeie era să fie violată într-o stație de autobuz, într-un mare oraș

Iohannis: „PSD și ALDE au legiferat cu un singur scop – protejarea infractorilor, prin slăbirea statului”

PNL: „Ororile legislative trebuie corectate urgent! PSD și ALDE să-și admită ticăloșiile! Au lăsat victimele fără apărare în fața criminalilor”

Dăncilă, ticăloasă ca Dragnea: „10 august seamănă cu o lovitură de stat”. CTP: „Este o zicere pentru pitecantropi”

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Impostori din tată-n fiu. „Generalul Izmană” și-a angajat beizadeaua pe ascuns la Ministerul Agriculturii „ca să se maturizeze”

VIDEO. Sorina pe post de mămică: „Nani, nani, puișorul mamii…” Plus: hărțuirea de la Otopeni a costat 7.400 de dolari

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

- Advertisement -

9 COMENTARII

 1. Eh, ce ziceam eu despre monstrii din Caracal?!?! Ziceam si eu despre unul acolo sus, la Bucale, tot din Caracal, unul care a distrus legile justitiei impreuna cu clica PSD, plus bubosul cu „ievaluarea”, plus….o gramada! Nici bunul D-zeu nu mai face regula in tara asta, e innecata in rahat pana-n gat, toti „dasteptii”stiu sa se „invarta” ca sa fenteze statul si sa-si umpla ei buzunarul, la naiba cu ceilalti, mie sa-mi fie bine!!!!

 2. ATENTIE –- ASA INCEPE DISOLUTIA UNUI STAT! coruptia de la noi este identica cu cea de la inceputul anilor 90 din Jugoslavija…..
  Va spune unul care este ROMAN de etnie croata si care cunoastea mizeria numita Jugoslavija la fel ca si judetele CS, TM si MH ale Romaniei.
  TREBUIE SA CEREM SCOATEREA IN AFARA LEGII A PSD-ALDE CONFORM AR.40 ALIN.2 DIN CONSTITUTIE.
  PUSCARIE PE VIATA PT TOATE FIGURILE SINISTRE ALE PSD-ALDE.
  TINETI MINTE: GIO PSD-ALDE VA INCERCA SA PROVOACE RAZBOI CIVIL!!!!!!

 3. ATENTIE –- ASA INCEPE DISOLUTIA UNUI STAT! coruptia de la noi este identica cu cea de la inceputul anilor 90 din Jugoslavija…..
  Va spune unul care este ROMAN de etnie croata si care cunoastea mizeria numita Jugoslavija la fel ca si judetele CS, TM si MH ale Romaniei.
  TREBUIE SA CEREM SCOATEREA IN AFARA LEGII A PSD-ALDE CONFORM ART.40 ALIN.2 DIN CONSTITUTIE.
  PUSCARIE PE VIATA PT TOATE FIGURILE SINISTRE ALE PSD-ALDE.
  TINETI MINTE: GIO PSD-ALDE VA INCERCA SA PROVOACE RAZBOI CIVIL!!!!!!

 4. Iohannis trebuia sa ceara demisia lui Arafat si instaurarea starii de urgenta in judetul Olt si sa trimita armata sa patruleze pe strazi. Asa se procedeaza in Franta cand cite-urile scapa de sub control. Toate informatiile mele sustin 100% ce a spus omul acesta din Caracal. Nevasta lui iordache, fosta judecatoare este si in legatura de cumetrie cu Bercea Mondialul. Bercea Mondialul si membrii clanului sau au fost scapati de procurorii si judecatorii din Olt de inchisoare pentru infractiuni pentru care in alte zone ale Romaniei ar fi luat ani buni de puscarie. La fel au facut procurorii, judecatorii in complicitiate cu politistii si pentru celelalte clanuri interlope. Actualul sef al CJ Olt , Marius Oprescu a omorat un om cu masina de serviciu, a scapat de inchisoare pentru ca un medic de la Spitalul Judetean Olt acum recompensat cu functii de PSD i-a falsificat analizele din care reiesea ca era drogat, nici macar beat dupa cum vorbesc angajatii spitalului. Oltul e tinutul mafiei pesediste 100%. Gasesc foarte ciudat ca americanii de la Deveselu nu s-au plans niciodata de crima organizata din jurul lor si a obiectivului strategic. Klemm defila pe la guvern, critica justitia in cazulu lui Dragnea cand crima organizata zburda pe la Deveselu. Ciudat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -