DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

7
11809
2018: Dragnea și interlopii săi, la Înalta Curte

Un bilanț înfricoșător: 18.849 de infractori au fost eliberați anticipat, pe baza recursului cumpensatoriu promovat de Guvernul PSD-ALDE cu sprijinul UDMR, în perioada 19 octombrie 2017 – 21 iunie 2019 (un an și 8 luni)! Printre ei: infractori periculoși, din categoria lui Gheorghe Dincă.

În cazul tragediei de la Caracal, PSD și ALDE mai pot face un singur lucru: să tacă! Partidele conduse de V. V. Dăncilă și C. A. C. P. Tăriceanu au scos din pușcării, înainte de termen, aproape 19.000 de infractori de toate spețele, în mai puțin de doi ani.

Printre aceștia, 3.592 de „Gheorghe Dincă” – infractori periculoși, condamnați pentru viol, agresiune sexuală cu minori și diverse categorii de omor.

Cifrele provin de la Administrația Națională a Penitenciarelor și au fost furnizate de Ministerul Justiției, la interpelarea deputatului Florin Roman (PNL).

Au fost eliberați 1.196 de prădători sexuali 

Grija PSD-ALDE pentru infractori a scurtat detenția, cu câteva luni sau chiar cu câțiva ani, pentru 1.196 de prădători sexuali, condamnați pentru:

– viol: 888

– agresiune sexuală: 37

– act sexual cu minor: 103

– coruperea sexuală a minorilor: 9

– racolarea minorilor în scopuri sexuale: 2

– raport sexual cu o minoră: 6

– perversiune sexuală: 1

– corupție sexuală: 4

– pornografie infantilă: 26

– incest: 2

– proxenetism 118.

Au fost eliberați 2.396 de criminali

Printre cei eliberați în perioada 19 octombrie 2017 – 21 iunie 2019 se numără, de asemenea, 2.396 de infractori condamnați pentru fapte de omor. Concret:

– omor: 1.105

– omor calificat: 672

– omor deosebit de grav: 324

– ucidere din culpă: 178

– loviri sau vătămări cauzatoare de moarte: 117.

Criminali, violatori, hoți, tâlhari, corupți, șantajiști, cămătari

Distribuția pe mari categorii de infracțiuni a celor 18.849 de infractori eliberați în cele 20 de luni (octombrie 2017 – iunie 2019):

 • 2.396 de criminali
 • 1.196 de prădători sexuali (dintre care 888 de violatori)
 • 5.492 de hoți
 • 2.715 tâlhari
 • 282 de corupți
 • 95 de șantajiști
 • 10 cămătari.

1.299 au revenit rapid după gratii, dintre care 60 de prădători sexuali

Dintre cei 18.849 de infractori eliberați în această perioadă, 1.299 au revenit deja în închisoare, fiind condamnați definitiv pentru fapte la fel de grave! Așadar, 6,89% dintre infractori n-au stat prea mult în libertate, pentru că au recidivat.

Dintre cei 1.299 de infractori care au recidivat, revenind după gratii în ultimele 20 de luni, 60 sunt, la rândul lor, prădători sexuali. Ei au fost condamnați pentru:

– viol: 39

– agresiune sexuală: 9

– agresiune sexuală cu minor: 1

– corupere sexuală a minorului: 1

– trafic de minori: 7

– proxenetism: 3.

Declarația deputatului Florin Roman

„E oficial: 18.849 de deținuți eliberați mai repede zburdă liberi pe străzi, pe regim
compensatoriu”

Florin Roman

„Cifra oficială a celor eliberați prin regimul compensatoriu de Guvernul PSD-ALDE, cu sprijinul UDMR, este 18.849, ca răspuns la o interpelare pe care am făcut-o în calitate de deputat PNL către ministerul Justiției.
Dintre cei eliberați mai repede, 1.299 deținuți s-au reîntors în pușcărie ca urmare a comiterii de noi infracțiuni sau unor condamnări din alte dosare penale.
Șochează numărul mare al criminalilor, violatorilor, tâlharilor și pedofililor, al celor care au comis infracțiuni cu violență. Sunt mii de astfel de cazuri. Sunt sute de Gheorghe Dincă care au ucis cu sânge rece și apoi au fost eliberați mai repede din pușcărie de regimul PSD-ALDE! Nimeni nu mai este în siguranță pe stradă, în condițiile ieșiri masive din pușcării a criminalilor, violatorilor, tâlharilor și pedofililor, coroborat cu deficitul de personal din Poliție, în zona de siguranță a cetățeanului.
39 dintre cei eliberați au comis din nou omoruri, 39 au comis noi violuri, 194 au comis noi tâlhării, 10 au comis infracțiuni de trafic de minori și proxenetism.
PNL solicită întrunirea de urgență a Parlamentului în sesiune extraordinară pentru abrogarea regimului compensatoriu, care trimite în fiecare oră, în fiecare zi, în stradă noi criminali, violatori, tâlhari și pedofili.

Abrogați și apoi plecați!”

Document

x

x

x

x

x

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:

* Şansa ca Luiza să fie în viaţă: monstrul spune că nu a ars-o, recunoaşte doar două crime şi a apărut o „a treia victimă”

Comunicat DIICOT: oasele din cenușa monstrului din Caracal sunt ale Alexandrei, nu și ale Luizei

Contribuția primarului PSD din Caracal la tragedia Alexandrei: a cumpărat 48 de camere de supraveghere, dar nu le-a montat

Interlopii din Caracal, protejați de Poliție, aduc voturi pentru PSD. Verigile-cheie: Paul Stănescu și Dan Ciocan

* Luis Lazarus cântă în orchestra propagandei ruse. Către militarii americani de la Deveselu: „Acum ne luați și fetele?!”

Alexandra putea fi salvată în 40 de minute. Era atât de simplu! Dar polițiștii de la 112 nu i-au pus întrebarea salvatoare

Am dezlegat misterul! Alexandra la 112: ora 11.05 – „A venit, a venit, a venit!”; ora 11.51: „Vine, vine!”. Acum știm cine „a venit”!

RECONSTITUIRE. Alexandra cerea ajutor, iar șeful Poliției Olt și-a continuat cheful cu somon, fripturi și șampanie

Șeful Poliției Olt a avut mai mult încredere într-un lider interlop din Caracal decât în DOS sau STS, instituții ale statului!

Au găsit telefonul Alexandrei, în parcul din Caracal! Cartela, tot acolo, dar aruncată în altă parte

Oasele arse din curtea monstrului aparţin unei fete de 12-17 ani

„Cazul Alexandra” decimează Guvernul PSD-ALDE. Al doilea ministru plecat în 3 zile. Motivul: o declarație tembelă

Berbeceanu către Dăncilă: „Tanti, tocmai partidul pe care-l conduceți a indus starea de comă profundă structurilor de aplicare a legii”

VIDEO. Monstrul a mințit-o pe Alexandra: nu s-a dus la farmacie, ci la Craiova. A luat o cartelă și a sunat-o pe mama fetei

Șeful Poliției Caracal e premiat cu pensionarea la 51 de ani! Ca să ia 12.000 de lei pe lună, a fost demis doar din vorbe

Un criminolog analizează apelurile Alexandrei la 112. „O fată de 15 ani, răpită, violată şi bătută, e tratată cu o răceală dezarmantă”

Șoc în direct, la A1: „De 10 ani, Poliţia din Caracal racolează tinere şi le duce la Belina, pentru orgiile sexuale ale lui Paul Stănescu şi Liviu Dragnea. Tot Caracalul ştie…”!

Fiica monstrului din Caracal, complice la „plasat” fete italienilor? Mărturia unui partener de afaceri al concubinului Danielei Dincă

Monstrul din Guvern: Nu l-am prins pe monstrul din Caracal pentru că ne-am concentrat pe lupta anti-corupție!

Jandarmii din Craiova au gazat oameni pașnici pe 10 august, dar au refuzat să-l prindă pe monstrul din Caracal!

Monstrul din Caracal și-a legat soția în lanțuri. Tatăl lui s-a spânzurat, iar fiica lui are un fond de vânătoare

Curtea Constituţională Criminală. La cererea lui Ciorbea, CCR a respins legea care obliga posesorii de cartele pre-pay să-şi dea datele personale. Monstrul din Caracal folosea cartele

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

Ghinionul teribil al Alexandrei: n-a ajuns la noptiera în care se afla buletinul expirat al soției monstrului! Ar fi putut da adresa exactă la 112

EXCLUSIV. „Monstrul va fi găsit mort în celulă. Săpaţi mai adânc, până la Ciordache! Alexandra n-a fost salvată din cauză că poliţiştii s-au temut să nu dea peste o reţea cu ramificaţii la vârful PSD”

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

AUDIO. Vocea îngerului. O auzi pe Alexandra și îți vine să-i sari cumva în ajutor. Doar polițiștii de la 112 au fost de piatră…

Dăncilă, aveaţi tot ce trebuie ca s-o salvaţi pe Alexandra! TOT! De ce nu au folosit poliţiştii sistemul DOS pentru localizarea apelului la 112, mult mai performant decât cel al STS?

Încă un indiciu vital ratat de Poliție: telefonul dat de ucigaș mamei Alexandrei, cu o oră și jumătate înainte de a-i omorî fata

Presimțire sumbră a Alexandrei? Mesaj cu 5 zile înainte de a fi răpită: „S-a zis cu mine”. Pasărea străpunsă de suliță

Paranoia: PSD-iștii cred că în spatele crimelor de la Caracal se află serviciile secrete, pentru a le distruge partidul

HORROR. „Mamă soacră, fata e bine și va merge în Anglia, să facă bani”. Asta i-a spus mamei Alexandrei monstrul din Caracal, când fata zăcea în garaj, legată și violată

Al doilea monstru din Caracal

VIDEO. Băsescu: „Doar Ministerul de Interne și SRI au echipamente cu care o puteau localiza cu precizie pe Alexandra”

VIDEO. Halucinant! Șeful PSD zice că Alexandra a murit din cauza protestatarilor #Rezist, care „țipă și se împotrivesc schimbărilor în sistem”!

PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal!

Poliția a deschis aplicația de localizare a Alexandrei la peste o oră de la primul apel al fetei la 112. Minora putea fi salvată!

O minciună a Poliției PSD-iste: „STS a furnizat trei adrese greșite”. Dacă suni de pe mobil, STS nu dă adrese, ci sectoare

Alexandra a vorbit cu polițiștii, prin 112, nu de trei, ci de cinci ori! Monstrul plecase la farmacie, să ia o alifie

Încă un nebun lăsat în libertate, care devine ucigaș! Acum 10 ani, monstrul din Caracal a fost internat la psihiatrie

CCR confirmă: PSD și ALDE au modificat Codurile penale pentru infractori precum monstrul din Caracal

Calvarul Alexandrei a început la scurt timp după ce a urcat în mașină. Lovită, legată și „orbită” cu bandă adezivă

Observație cruntă a lui CTP: polițiștii gândesc la fel ca monstrul din Caracal – „fetele sunt curve”

Paradox dureros: telefoanele date de Alexandra la 112 i-au grăbit moartea. Fata a fost ucisă la scurt timp, joi la prânz

Boule-cu-epoleți, Luiza nu fugise cu Făt-Frumos! O răpise Monstrul, o violase și omorâse, o arsese în butoiul de tablă!

Monstrul din Caracal scapă mai devreme cu ajutorul PSD-ALDE! Chiar dacă va fi condamnat pe viaţă, va beneficia de legea penală mai favorabilă

Impostură criminală. Raed Arafat promite că va face mai eficient sistemul 112. Dar până acum ce-a păzit?!

„Tatăl ucidea cai, el câini. Îi plăcea să-i vadă cum se chinuie”. Mărturii despre viaţa monstrului din Caracal

Amănuntul care-i înfundă definitiv pe polițiști: Alexandra le-a dat numărul de telefon al monstrului. De ce nu l-au folosit pentru identificare?

GALERIE FOTO. Ea e Alexandra, fata zâmbitoare din Ansamblul „Dor de Romanați” din Caracal

Alexandra e o eroină. Curajul ei a salvat de la moarte alte fete. Fără telefoanele ei la 112, monstrul din Caracal n-ar fi fost prins

Procurorii acuză: scoaterea din joc a SRI, prin decizia CCR, a făcut imposibilă localizarea exactă a Alexandrei

SINISTRU. Un cercel al Alexandrei a fost găsit în mașina monstrului din Caracal. Plus: oase și dinți de om în cenușa din butoi

Curajul extraordinar al Alexandrei. Cele trei apeluri la 112 au fost de pe telefonul monstrului din Caracal, care-l uitase în preajma ei

Ultimele cuvinte ale Alexandrei către 112: „Vine! Vine!”. Monstrul din Caracal a surprins-o vorbind la telefon și a omorât-o

* Doi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15 ani a fost răpită ieri și găsită tranșată azi, deși a sunat la 112

CITIŢI ŞI:

Dreptatea socială adusă de PSD: îi plătim pensie de peste 15.000 de euro pe lună unui fost procuror comunist

Dăncilă, ticăloasă ca Dragnea: „10 august seamănă cu o lovitură de stat”. CTP: „Este o zicere pentru pitecantropi”

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Impostori din tată-n fiu. „Generalul Izmană” și-a angajat beizadeaua pe ascuns la Ministerul Agriculturii „ca să se maturizeze”

VIDEO. Sorina pe post de mămică: „Nani, nani, puișorul mamii…” Plus: hărțuirea de la Otopeni a costat 7.400 de dolari

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

 

7 COMENTARII

 1. Infiorator!!!

  Ce face elita Iasului, inca nu l-a scos in suturi din oras pe tudorel toader? Inca mai preda la facultate?

  Romanii inca mai stau tolaniti la terase in loc sa fie in piete, la portile guvernului, ale parlamenului si ale fiecarui minister, sediu de primarie, consiliu judetean?

  Daca nici cazul Caracal nu ne va face sa protestam pana pica sistemul sau se schimba ceva din temelii, atunci chiar nu mai avem nici o sansa!
  Ah, stati, sistemul suntem noi, fiecare dintre noi, ne-ar trebui terapie nationala sa ne curatam!

  Psihopatul dinca e rezultatul poporului roman. Tot ce e putred in tara asta ni se datoreaza! Fiecare dintre noi e un mic dinca. Negand acest lucru, ne ratam sansa unei vindecari!

 2. „În cazul tragediei decla Alexandria,…”

  Poate de la Caracal… știm că cei din Alexandria trăiesc o altfel de tragedie, dar eu unul nu am cunoștință de o alta asemănătoare cu cea de la Caracal.

  Poate doriți să corectați textul.

  Știți, cifrele sunt frumoase și e păcat de articol.

  Cu respect!

 3. Sper sa scrieti despre Belina si traficul de carne vie de acolo.
  Mafia PSD nu se ocupa doar de infractiuni financiare.
  Dragnea era pazit de interlopi. E evidenta legatura PSD cu interlopii.

 4. Cat de cretin sa fi ca in aceste conjuncturi nefericite sa profiti si sa faci afirmații halucinante ca vezi Doamne , vinovățiile aparțin exclusiv psd+ALDE! Mari jigodiei oportuniste!

  • Nicolae, „cat de ctetin sa fii”,
   Cam dificila conjugarea verbului a fi,nu??😉😉
   Mama ei de profa de romana!sau ea si-o fi facut datoria ,dar marfa naspa!materialul clientului de calitate inferioara!

 5. Grigore Cartianu,
  Ai copii??mai bine iti imaginezi ca maine-poimaine, interlopii ti-o pot rapi pe Alendra ta…sau pe a vecinului tau,sau pe a ministrului X,Y sau Z.
  Registrul cu pradatorii sexuali ar fi trebuit facut demult!
  La fel si controale psihiatrice serioase!tuturor celor care lucreaza in sistemul publuc.chiar si jurnalistilor!cei gasiti cu probleme…trecuti in registrul central.sa stim si nou,nu?totul.cine isi bate nevasta si copiii si alcoolic ,drogat…etc.in statele din EU,ca tot ne place sa dam mereu exemplul acesta,se fac controale trimestriale TUTUROR functionarilor publici.din alea serioase.cu teste toxicologicr,psihiatrice (cu comisii de 2 psihologi si 2 psihiatri)!asa putem depista orice nebunel scapa in sistem.si asa se poate face PREVENTIA!Ha ha, nu ar mai prididi psihiatria,nu ar mai avea linste!c’est vrai??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here