Luis Lazarus cântă în orchestra propagandei ruse. Către militarii americani de la Deveselu: „Acum ne luați și fetele?!”

8
2464
Lazarus s-a antrenat la OTV, luptându-se cu Magda Ciumac

Un iresponsabil al acestor zile este fostul OTV-ist Luis Lazarus. Pe diverse canale, acesta susține teza dragă propagandei ruse: și anume, că răpirea fetele din zona Caracal are legătură cu militarii americani de la Deveselu.

Lazarus a scris pe Facebook: „Dacă a fost cerere, de la Deveselu, pentru prostituție, a apărut și oferta, de la clanurile interlope!”.

Individul și-a dezvoltat teza ticăloasă și pe RTV, aspiratorul de OTV-iști. Lazarus a declarat vineri, la televiziunea lui Sebastian Ghiță, că „ar trebui anchetată serios legătura dintre activitatea intesă a proxeneților din zona Caracal și cererea de fete apărută în apropiere, la Deveselu, odată cu sosirea militarilor americani”.

Adresându-li-se americanilor, Luis Lazarus a pus o întrebare dictată parcă de la Moscova: „Ați venit, ați făcut bază de rachete în țara noastră, transformându-ne în țintă, acum ce faceți, ne luați și fetele?!”.

Luis Lazarus – un mincinos printre mincinoșii RTV

Înainte de Lazarus, au fost Sputnik.md, Antena 3 și B1 TV

OTV-istul Luis Lazarus merge disciplinat în siajul propagandei ruse, expertă în fake news. Ştirile false sunt cea mai de temut armă a Kremlinului, iar România e ţintă veche. Sputnik.md n-a ratat nici cazul de la Caracal.

Organul oficial de propagandă al Moscovei foloseşte diabolic tragedia fetelelor ucise de monstrul din Caracal. Sputnik leagă informaţii difuzate de Antena 3 şi B1 TV, le amestecă până nu mai înţelegi nimic, iar la final trage concluzia de care avea nevoie pentru a dirija anti-SUA ura populaţiei oripilate de crime:

 • „Presupusul criminal, suspect de trafic de persoane pentru soldații NATO de la Deveselu”;
 • „Informația-bombă a fost făcută publică de realizatoarea cunoscutei emisiuni «Condamnații» de la B1 TV”.

Titlul şi subtitlul de mai sus, publicate pe pagina sputnik.md, nu se bazează pe nimic concret: niciun dosar penal, nicio anchetă oficială, nicio acuzaţie, nicio probă. Este un fake news ordinar!

Sputnik citează „presa locală” ca sursă a „informaţiei”: „Potrivit presei locale, bărbatul făcea parte dintr-o rețea care «furniza”»fete soldaților americani de la Deveselu”.

Dar dacă dai click pe linkul „presei locale”, pomenit de Sputnik, NIMIC! Zero! Deci, fake news ca la manual.

Însă propaganda rusă anti-americană nu se lasă. Se agaţă de o afirmaţie făcută de o realizatoare de la B1 TV, neprobată de nimeni şi de nimic:

„Adriana Stoicescu, realizatoarea emisiunii «Condamnații» de la postul B1 Tv a confirmat informația potrivit căreia omul livra fete soldaților NATO de la Deveselu. De altfel, nu este pentru prima data când apar informații în spațiul public referitoare la «practicile» de la Deveselu”.

Citiţi cu atenţie prima frază de mai sus: „Adriana Stoicescu, realizatoarea emisiunii «Condamnații» de la postul B1 TV, a confirmat informația potrivit căreia omul livra fete soldaților NATO de la Deveselu”.
Fals! De nicăieri nu reiese că realizatoarea B1 TV „a confirmat” că monstrul din Caracal „livra fete soldaţilor NATO de la Deveselu”. De unde să confirme ea aşa ceva? A stat Adriana Stoicescu lângă soldaţii NATO să-i vadă ce fac? A fost ea procuror DIICOT să ştie că monstrul din Caracal ducea fete la baza NATO? Nu, evident! Ea face exact ce făcea şi Sorina Matei în cazul Sorina: „bagă-n ele”, ca să-i urască românii pe americani, fie ei soldaţi NATO sau părinţi adoptivi.

Dar fake-news-ul merge mai departe, pentru a-şi construi legături şi „argumente” prin care să devină „credibil”. De astă-dată, ştirea Sputnik foloseşte ca sursă Antena 3:

„În anul 2012, presa nota că zeci de eleve din Caracal au fost obligate să se prostitueze. Ele au fost obligate de o grupare interlopă, «pentru plăcerile americanilor și ale unor austrieci aflați în România pentru consolidarea unor hidrocentrale. Tinerele erau șantajate cu imagini video din timpul partidelor și erau scoase frecvent de la ore pentru a fi duse la clienți. În total, 30 de fete au fost traficate», informează antena3.ro. Banii pentru o partidă de sex variau între 150 și 400 de lei, în funcție de înfățișarea minorei. Printre clienţii doritori de servicii sexuale se aflau în mod frecvent cetăţeni străini de naţionalitate austriacă şi americană, care erau detaşaţi în legătură cu serviciul pe raza municipiului Caracal şi comuna Deveselu, judeţul Olt. Relatările victimelor sunt de-a dreptul halucinante. Și aceasta pentru că una dintre minore a povestit anchetatorilor că a întreținut cam 500 de raporturi sexuale cu bărbați în decursul unui an. Din 30 de eleve câte ar fi fost traficate, numai două s-au constituit parte civilă și au cerut daune”.

Înţelegeţi ceva din insăilarea de mai sus? Nu, desigur. Dar nici nu-i nevoie. Este exact ce vrea o astfel de ştire „fake news”: să zăpăcească mintea cititorului, dar să-i lase în memorie ceva. În cazul de faţă, să facă legătura între soldaţii americani de la Deveselu (lângă Caracal) şi monstrul care a recunoscut că le-a ucis pe cele Alexandra (15 ani) şi Luiza (18 ani).

Sputnik.md – mincinosul oficial al Moscovei

Lazarus l-a „găsit” pe bărbatul care l-a ajutat pe criminal să ardă cadavrele! „Sunteți cam bronzat, cam ars pe mâini”

Cu câteva zile în urmă, Luis Lazarus a produs un nou moment de demență la RTV. Trimis la Caracal pe post de „reporter-investigator”, el și-a intrat în rolul de „procuror” (chiar menționează asta cu mândrie) și l-a intervievat pe unul dintre vecinii monstrului din Caracal.

Dialogul de duminică, 28 iulie, surprins de Pagina de media, este halucinant, șocant, paralizant. Demență în stare pură.

Indiciul de care se agață „procurorul” Luis Lazarus: faptul că localnicul este „cam bronzat”. Iar arsurile lui nu par „bronz natural”, căci „de la soare te bronzezi uniform”, nu așa, „cu pete”. Lazarus știe ce e un bronz adevărat, el a „trăit la Constanța”, stătea „mult la mare, fiind puști” (de parcă la Slobozia sau Caracal nu te poți bronza).

Lazarus insistă că el face investigații, nu glumă. I se adresează bietului om din fața sa, să audă toți telespectatorii RTV: „Ia, ajutați-ne în anchetă!”. Folosește termeni „de specialitate”: „Aveți un alibi, așa se spune”.

Lazarus aduce în discuție juratul pe Biblie și face permanent insinuări murdare. Inclusiv insinuarea finală: „Și dvs., foarte convenabil, ați plecat chiar marți”.

Ce să mai tura-vura: Lazarus l-a prins pe cel care l-a ajutat pe Gheorghe Dincă să ardă cadavrele! Impostorul de OTV/RTV și-a făcut din nou numărul.

Dialogul halucinant dintre Lazarus și vecinul monstrului: AICI (Zisristii.com).

Pentru varianta VIDEO, dați click AICI (Pagina de media).

Lazarus verifică mâinile „cam bronzate” ale omului din Caracal

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:

* Comunicat DIICOT: oasele din cenușa monstrului din Caracal sunt ale Alexandrei, nu și ale Luizei

Contribuția primarului PSD din Caracal la tragedia Alexandrei: a cumpărat 48 de camere de supraveghere, dar nu le-a montat

Interlopii din Caracal, protejați de Poliție, aduc voturi pentru PSD. Verigile-cheie: Paul Stănescu și Dan Ciocan

S-a terminat: Alexandra a fost arsă de monstrul din Caracal! ADN-ul din fragmentele de oase era al ei. Cine plăteşte pentru crimă?

Alexandra putea fi salvată în 40 de minute. Era atât de simplu! Dar polițiștii de la 112 nu i-au pus întrebarea salvatoare

Am dezlegat misterul! Alexandra la 112: ora 11.05 – „A venit, a venit, a venit!”; ora 11.51: „Vine, vine!”. Acum știm cine „a venit”!

RECONSTITUIRE. Alexandra cerea ajutor, iar șeful Poliției Olt și-a continuat cheful cu somon, fripturi și șampanie

Șeful Poliției Olt a avut mai mult încredere într-un lider interlop din Caracal decât în DOS sau STS, instituții ale statului!

Au găsit telefonul Alexandrei, în parcul din Caracal! Cartela, tot acolo, dar aruncată în altă parte

Oasele arse din curtea monstrului aparţin unei fete de 12-17 ani

„Cazul Alexandra” decimează Guvernul PSD-ALDE. Al doilea ministru plecat în 3 zile. Motivul: o declarație tembelă

Berbeceanu către Dăncilă: „Tanti, tocmai partidul pe care-l conduceți a indus starea de comă profundă structurilor de aplicare a legii”

VIDEO. Monstrul a mințit-o pe Alexandra: nu s-a dus la farmacie, ci la Craiova. A luat o cartelă și a sunat-o pe mama fetei

Șeful Poliției Caracal e premiat cu pensionarea la 51 de ani! Ca să ia 12.000 de lei pe lună, a fost demis doar din vorbe

Un criminolog analizează apelurile Alexandrei la 112. „O fată de 15 ani, răpită, violată şi bătută, e tratată cu o răceală dezarmantă”

Șoc în direct, la A1: „De 10 ani, Poliţia din Caracal racolează tinere şi le duce la Belina, pentru orgiile sexuale ale lui Paul Stănescu şi Liviu Dragnea. Tot Caracalul ştie…”!

Fiica monstrului din Caracal, complice la „plasat” fete italienilor? Mărturia unui partener de afaceri al concubinului Danielei Dincă

Monstrul din Guvern: Nu l-am prins pe monstrul din Caracal pentru că ne-am concentrat pe lupta anti-corupție!

Jandarmii din Craiova au gazat oameni pașnici pe 10 august, dar au refuzat să-l prindă pe monstrul din Caracal!

Monstrul din Caracal și-a legat soția în lanțuri. Tatăl lui s-a spânzurat, iar fiica lui are un fond de vânătoare

Curtea Constituţională Criminală. La cererea lui Ciorbea, CCR a respins legea care obliga posesorii de cartele pre-pay să-şi dea datele personale. Monstrul din Caracal folosea cartele

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

Ghinionul teribil al Alexandrei: n-a ajuns la noptiera în care se afla buletinul expirat al soției monstrului! Ar fi putut da adresa exactă la 112

VIDEO. Demență la RTV: Lazarus l-a „găsit” pe bărbatul care l-a ajutat pe criminal să ardă cadavrele! „Sunteți cam bronzat, cam ars pe mâini”

EXCLUSIV. „Monstrul va fi găsit mort în celulă. Săpaţi mai adânc, până la Ciordache! Alexandra n-a fost salvată din cauză că poliţiştii s-au temut să nu dea peste o reţea cu ramificaţii la vârful PSD”

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

AUDIO. Vocea îngerului. O auzi pe Alexandra și îți vine să-i sari cumva în ajutor. Doar polițiștii de la 112 au fost de piatră…

Dăncilă, aveaţi tot ce trebuie ca s-o salvaţi pe Alexandra! TOT! De ce nu au folosit poliţiştii sistemul DOS pentru localizarea apelului la 112, mult mai performant decât cel al STS?

Încă un indiciu vital ratat de Poliție: telefonul dat de ucigaș mamei Alexandrei, cu o oră și jumătate înainte de a-i omorî fata

Presimțire sumbră a Alexandrei? Mesaj cu 5 zile înainte de a fi răpită: „S-a zis cu mine”. Pasărea străpunsă de suliță

Paranoia: PSD-iștii cred că în spatele crimelor de la Caracal se află serviciile secrete, pentru a le distruge partidul

HORROR. „Mamă soacră, fata e bine și va merge în Anglia, să facă bani”. Asta i-a spus mamei Alexandrei monstrul din Caracal, când fata zăcea în garaj, legată și violată

Al doilea monstru din Caracal

VIDEO. Băsescu: „Doar Ministerul de Interne și SRI au echipamente cu care o puteau localiza cu precizie pe Alexandra”

VIDEO. Halucinant! Șeful PSD zice că Alexandra a murit din cauza protestatarilor #Rezist, care „țipă și se împotrivesc schimbărilor în sistem”!

PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal!

Poliția a deschis aplicația de localizare a Alexandrei la peste o oră de la primul apel al fetei la 112. Minora putea fi salvată!

O minciună a Poliției PSD-iste: „STS a furnizat trei adrese greșite”. Dacă suni de pe mobil, STS nu dă adrese, ci sectoare

Alexandra a vorbit cu polițiștii, prin 112, nu de trei, ci de cinci ori! Monstrul plecase la farmacie, să ia o alifie

Încă un nebun lăsat în libertate, care devine ucigaș! Acum 10 ani, monstrul din Caracal a fost internat la psihiatrie

CCR confirmă: PSD și ALDE au modificat Codurile penale pentru infractori precum monstrul din Caracal

Calvarul Alexandrei a început la scurt timp după ce a urcat în mașină. Lovită, legată și „orbită” cu bandă adezivă

Observație cruntă a lui CTP: polițiștii gândesc la fel ca monstrul din Caracal – „fetele sunt curve”

Paradox dureros: telefoanele date de Alexandra la 112 i-au grăbit moartea. Fata a fost ucisă la scurt timp, joi la prânz

Boule-cu-epoleți, Luiza nu fugise cu Făt-Frumos! O răpise Monstrul, o violase și omorâse, o arsese în butoiul de tablă!

Monstrul din Caracal scapă mai devreme cu ajutorul PSD-ALDE! Chiar dacă va fi condamnat pe viaţă, va beneficia de legea penală mai favorabilă

Impostură criminală. Raed Arafat promite că va face mai eficient sistemul 112. Dar până acum ce-a păzit?!

„Tatăl ucidea cai, el câini. Îi plăcea să-i vadă cum se chinuie”. Mărturii despre viaţa monstrului din Caracal

Amănuntul care-i înfundă definitiv pe polițiști: Alexandra le-a dat numărul de telefon al monstrului. De ce nu l-au folosit pentru identificare?

GALERIE FOTO. Ea e Alexandra, fata zâmbitoare din Ansamblul „Dor de Romanați” din Caracal

Alexandra e o eroină. Curajul ei a salvat de la moarte alte fete. Fără telefoanele ei la 112, monstrul din Caracal n-ar fi fost prins

Procurorii acuză: scoaterea din joc a SRI, prin decizia CCR, a făcut imposibilă localizarea exactă a Alexandrei

SINISTRU. Un cercel al Alexandrei a fost găsit în mașina monstrului din Caracal. Plus: oase și dinți de om în cenușa din butoi

Curajul extraordinar al Alexandrei. Cele trei apeluri la 112 au fost de pe telefonul monstrului din Caracal, care-l uitase în preajma ei

Ultimele cuvinte ale Alexandrei către 112: „Vine! Vine!”. Monstrul din Caracal a surprins-o vorbind la telefon și a omorât-o

* Doi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15 ani a fost răpită ieri și găsită tranșată azi, deși a sunat la 112

CITIŢI ŞI:

Dreptatea socială adusă de PSD: îi plătim pensie de peste 15.000 de euro pe lună unui fost procuror comunist

Dăncilă, ticăloasă ca Dragnea: „10 august seamănă cu o lovitură de stat”. CTP: „Este o zicere pentru pitecantropi”

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Impostori din tată-n fiu. „Generalul Izmană” și-a angajat beizadeaua pe ascuns la Ministerul Agriculturii „ca să se maturizeze”

VIDEO. Sorina pe post de mămică: „Nani, nani, puișorul mamii…” Plus: hărțuirea de la Otopeni a costat 7.400 de dolari

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

8 COMENTARII

 1. Traficul de carne vie din toata tara si actiunile acestui psihopat nespalat sunt 2 lucruri distincte.

  Cand i-am vazut casa in presa, am avut senzatia acelor case ale unor psihopati din trecut, care construiau intortocheat, alambicat, ciudat si din cauza mintii nebune, dar in special ca sa creeze ascunzatori in care sa puna victimele sau cadavrele lor. Casa aia nu degeaba arata asa si e mare, acolo sunt multe fete ingropate, arse! Numai fete tinere, toate cu parul lung, negru, frumoase. Aproape toate disparitiile de copile din ultimii 15-20 ani din zona au legatura cu bestia asta!!! Acolo au fost torturate, violate si arse!

  Ziaristii trebuie sa mentina viu subiectul pentru ca autoritatile si politicenii subjugati clanurilor mafiote au tot interesul sa se stinga, ca nu cumva sa aflam cate omoruri s-au savarsit acolo pentru ca acest caz poate fi cel care va zgudui si schimba sistemul, lucru pe care nu l-au reusit romanii in atatia ani!

  Daca se afla de 15-20 crime si urme ale acestora in acea casa, Romania ar putea fi purificata de acesti banditi care ne conduc prin interlopi si cu ei la masa! Asa am putea reseta justitia, politia, jandarmeria, autoritatile locale, politicienii de la varf, prin furia oarba si fara margini care ar izbucni in romani si care ar determina o deratizare nationala!

  Stimati ziaristi, creati presiune si nu cedati la secretizarea cazului, nu au nici un drept, romanii trebuie sa afle ca acolo a existat un monstru care si-a facut de cap aproape 20 de ani pentru ca sistemul profund putred si corupt i-a dat voie!!!!

  Tineti subiectul pe prima pagina si obligati-i pe romani sa digere toate ororile care vor iesi la iveala din spatele tuturor zidurilor si podelelor fiecarei camere, a subsolului, a curtii si a intregii proprietati, numai asa, vazand cate cadavre se vor fi ars in casa aia si cate torturi a comis acest monstru, vor iesi in piete si vor cere curatenia nationala!

 2. Sa ne arate negru pe alb ca in Constituție scrie ca este permis ca militari străini sa staționeze pe teritoriul României ???
  Mai Băsescu , putoare de antiroman , cum de ai permis ca sa avem ceva la Deveselu.
  Faceți referendumuri pentru toate ticalosiile voastre dar un REFERENDUM pentru ca romanii in cunoștința de cauza ,sa spună ei dacă vor sau nu militari străini pe teritoriul României. Am mai spus-o de atâtea lor ca suntem conduși de niște netrebnici msi pe românește suntem ghidonați de alții de afara.
  NU avem coloana vertebrală ,suntem un popor de romani care nu suntem informați care sunt consecințele acestui scut Anti racheta și stunci așa conducători slabi, care sunt adevărate slugi , am schimbat Istanbul cu Bruxelles!!! C-asai in tenis !!!!!

 3. Inclusiv faptul ca vecinii acceptau mirosurile degajate din arderi si arderile in sine, fara sa-l reclame la politie, Mediu etc, arata ce putregai e intreg Caracalul, ca de altfel toata tara! Nimic nu functioneaza, nimeni nu respecta legile, legea nu ii apara pe oameni pentru ca cei care o au in mana sunt frati de cruce cu interlopii si mafia, de fapt ei insisi sunt Mafia!

  Cum sa inchizi geamurile si sa accepti mereu, ca vita, niste mirosuri ingrozitoare si permanente care vin de la un vecin ciudat? Cum sa nu reactionezi?

  Cate fete n-or fi urlat acolo inainte sa le transeze monstrul asta, iar vecinii s-au facut cu nu aud ca sa nu se complice? In atatia ani de cand ucide, sigur a avut scapari, insa lasitatea si indiferenta oamenilor au permis aceste crime!

  Ma urmareste informatia sinistra ca Alexandra a murit cu politia la usa si ca Luiza a fost omorata cu vreo 10 zile inainte de capturarea Alexandrei. Daca e adevarat ce a declarat acest psihopat (ca pe Luiza a tinut-o si violat-o aproape 3 luni si a omorat-o la jumatatea lui iulie), atunci una dintre camerele acelea lugubre, in pod, in subsol, sapata in curte, a fost camera unde era ostatica Luiza si pe care criminalul a violat-o pana la moarte! Urmele sunt proaspete dar specialistii lui peste prajit din judet n-au gasit mai nimic in prima saptamana!

  Casa si curtea trebuiau inchise si sa intre doar echipa de criminalisti, s-au perindat pe acolo cred ca zeci de oameni!

  Va intreb ceva: credeti ca ar fi imposibil sa existe un fel de buncar in curte in care sa o fi tinut pe Luiza? Am vazut documentare in care criminali in serie si-au tinut victimele chiar in gradina, sub ochii vecinilor, in buncare mic de ciment construite de ei! Ce fel de cercetare au facut aia acolo, pana sa vina echipa profesionistului Radu Gavris??? De ce n-au adus expertii adevarati inca de la inceput???

  Nu exclud ca trupul Luizei sa fie ingropat intr-o incapere zidita, ori in subsolul casei, ori in gradina! Probabil ca psihopaul isi ardea toate vicimele, dar daca e adevarat ca Luiza aproape ca s-a intersectat cu Alexandra, poate ca a amanat incinerarea ei.

  Daca ploua la Caracal, ca in toata tara, nu ar trebui acoperita curtea cu prelate mari, sa nu se distruga probele? Acolo au fost arse multe fete, e imposibil sa nu existe particule de cenusa imprastiate peste tot!

 4. E normal ca rusii sa isi foloseasca propaganda impotriva americanilor cand li se da ocazia pentru ca americanii le sunt adversari. Armata americana nu este facuta din sfinti, soldatii NATO nu sunt usi de biserica, a documentat Amnesty International si a publicat The Guardian si presa internationala occidentala, nu Sputnik: https://www.theguardian.com/world/2004/may/07/balkans
  Eu v-as recomanda prudenta. Noi ca romani trebuie sa aflam adevarul si sa pedepsim in justitie toate partile implicate indiferent cine sunt si de unde provin. Noi ca romani sa fim avocatii victimelor, nu ai calailor romani, ori ai rusilor sau americanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.