sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăDezvăluiriOltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache...

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

-

Faptul că drama Alexandrei a avut loc în județul Olt nu e întâmplător. Un caz atât de cumplit nu apare peste noapte, semințele lui sunt sădite cu mulți ani în urmă. În ultimele trei decenii, Oltul a fost mafiotizat constant, devenind Sicilia României. Teroarea nu este adusă de o organizație criminală numită Mafia, ci de una numită PSD. Doar într-un județ PSD-izat până în ultima văgăună era posibilă o asemenea nenorocire!

Cu câțiva ani în urmă, doar Constanța mai rivaliza cu Oltul în privința famigliilor PSD-iste care au acaparat totul: economie, comerț, proprietăți, pământ, păduri, lacuri etc. Și, mai presus de toate, putere politică. Putere de decizie. Bugete locale. Plus influență la București.

După ce au picat Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, Constanța a mai decăzut, dar tot se ține tare, prin personaje precum Felix Stroe și Nicolae Moga.

- Advertisement -

La capitolul influență politică la Centru, ultimii ani au fost dominați de Teleorman. Arestarea lui Liviu Dragnea a făcut ca hegemonia teleormăneană să scadă brusc. Doi dintre primii trei din schemă – Dragnea și Carmen Dan – nu mai sunt. Rezistă încă Vasilica Dăncilă, dar ea e o glumă pe lână tandemul Dragnea – Carmen Dan.

În schimb, în toți acești ani, Oltul a devenit tot mai influent, tot mai puternic. Și asta, pentru că a dezvoltat în timp patru piloni de susținere a Mafiei județene care radiază puternic până la Centru: Florin Iordache, Darius Vâlcov, Paul Stănescu și Dan Ciocan.

Cei patru apostoli ai Apocalipsei

Florin Iordache – deputat de Olt, fost inginer la Fabrica de mobilă din Caracal – a fost ministrul Justiției (Ordonanța 13 – „Altă întrebare!”), este vicepreședinte al Camerei Deputaților, iar Dragnea obișnuia să-i lase în locul la conducerea Camerei, atunci când interesul i-o cerea.

- Advertisement -

Darius Vâlcov ajunsese „eminența cenușie” a programului de guvernare, Dragnea avea încredere totală în viziunea lui speculativ-infracțională. Dezastrul bugetaro-financiar al României are legătură directă (și) cu iresponsabilul Vâlcov.

Paul Stănescu, tractoristul cu puțină școală, a ajuns până la nivelul de vice-prim-ministru. E influent în partid, are aliați, face jocuri. A fost, cândva, directorul Fabricii de conserve Caracal. Și-a băgat și fratele în Parlament: Alexandru Stănescu a ajuns la al treilea mandat de deputat.

Dan Ciocan se află la al doilea mandat de deputat. Trecutul său de milițian l-a recomandat pentru o carieră politică, dar și pentru rolul de căpușă bugetară (contracte cu statul în valoare de aproape 100 de milioane de euro). Fratele lui Dan Ciocan, afaceristul Cornel Ciocan, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru evaziune fiscală, într-un dosar DNA cu prejudiciul de 6,5 milioane de lei (provocat bugetului de stat).

Caracalul fraților Ciocan

Cei patru PSD-iști dominanți din Olt au încercat să-și confecționeze o mască onorabilă, bazată pe diplome luate la talcioc și, de regulă, la bătrânețe. Dan Ciocan, milițianul, și-a luat Bac-ul la 50 de ani. „Ciordache” a făcut Dreptul la 42 de ani și și-a cumpărat un doctorat plagiat la Bălți (Republica Moldova).

Cei patru stâlpi ai Mafiei PSD Olt și-au împărțit puterea, banii și influența în județ. Fiecare domină și jefuiește anumite orașe, comune, instituții și obiective economice. Dominația înseamnă și numirea în funcții publice, precum șefia Primăriei, a Poliției, a Poștei, Educației, Sănătății sau Mediului la nivel de localitate ori de județ.

Dominația mai înseamnă ceva: exclusivitatea în gestionarea relațiilor cu clanurile interlope din zonă. Asemenea relații se dezvoltă pe principiul „win-win” („toată lumea câștigă”): politicienii și polițiștii-șefi numiți de ei le asigură interlopilor protecție în fața legii, interlopii lucrează și pentru bunăstarea politicienilor și a polițiștilor-șefi. Altfel spus, se împart „frățește” banii rezultați din crima organizată.

Dan Cioca, milițianul-deputat care controlează Caracalul

Caracalul se află în zona de dominație a fraților Dan și Cornel Ciocan, fondatorii firmei Dancor, un adevărat Tel Drum al județului Olt, abonată la zeci de contracte din bani publici. Aceștia au avut cuvântul decisiv în numirea lui Nicolae Mirea – o calamitate profesională și umană – la conducerea Poliției Caracal. Ceilalți trei piloni ai Mafiei PSD Olt – Iordache, Vâlcov și Stănescu – și-au dat acordul, așa cum și frații Ciocan au parafat numirile din zonele de influență ale acestora.

Hegemonia PSD în Olt i-a determinat pe destui „grei” de la Centru să candideze pe lista partidului în județul care l-a dat țării pe Nicolae Ceaușescu. Printre aceștia: Florin Georgescu (fost ministru de Finanțe, actual viceguvernator BNR) și Rodica Stănoiu (fost ministru al Justiției).

Justiție à la Olt: Rodica Stănoiu, Magdalena Iordache, Maria Huza, Lidia Bărbulescu

Mandatul de senator de Olt (1996-2000) și cel de ministru al Justiției (2000-2004) ale Rodicăi Stănoiu au avut urmări nefaste pentru România. Din poziția influentă deținută la București, informatoarea „Sanda” a ajutat-o pe soția lui Florin Iordache, judecătoarea Magdalena Iordache, să promoveze la București, la Înalta Curte de Casație și Justiție. Magdalena Iordache s-a revanșat cu vârf și îndesat: ea a făcut parte din completurile care i-au achitat pe doi PSD-iști cu greutate: fostul premier Adrian Năstase (în dosarul „Mătușa Tamara”) și pe Șerban Mihăilescu („Miky Șpagă”).

Rodica Stănoiu și Magdalena Iordache nu au fost singurele curele de transmisie din Justiție dintre Mafia politico-judiciară din Olt și cea similară de la Centru. Din acest joc murdar au mai făcut parte:

  • Maria Huza – fostă preşedintă a Tribunalului Olt, promovată preşedintă a Tribunalului Bucureşti;
  • Lidia Bărbulescu – fostă preşedintă a Tribunalului Olt, promovată preşedintă a Înaltei Curți.
Doi stâlpi ai Mafiei: Rodica Stănoiu a fost feblețea lui Ion Iliescu

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:

* Ghinionul teribil al Alexandrei: n-a ajuns la noptiera în care se afla buletinul expirat al soției monstrului! Ar fi putut da adresa exactă la 112

VIDEO. Demență la RTV: Lazarus l-a „găsit” pe bărbatul care l-a ajutat pe criminal să ardă cadavrele! „Sunteți cam bronzat, cam ars pe mâini”

EXCLUSIV. „Monstrul va fi găsit mort în celulă. Săpaţi mai adânc, până la Ciordache! Alexandra n-a fost salvată din cauză că poliţiştii s-au temut să nu dea peste o reţea cu ramificaţii la vârful PSD”

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

AUDIO. Vocea îngerului. O auzi pe Alexandra și îți vine să-i sari cumva în ajutor. Doar polițiștii de la 112 au fost de piatră…

* Dăncilă, aveaţi tot ce trebuie ca s-o salvaţi pe Alexandra! TOT! De ce nu au folosit poliţiştii sistemul DOS pentru localizarea apelului la 112, mult mai performant decât al STS?

Ea e sora dobitoacă a primarului PSD din Panciu! E angajată la Primărie și-l compară pe Iohannis cu monstrul din Caracal

VIDEO. Șeful demis al Poliției Caracal, omul Mafiei PSD în Olt, zice că vinovată e Alexandra, care „i-a indus în eroare”!

Încă un indiciu vital ratat de Poliție: telefonul dat de ucigaș mamei Alexandrei, cu o oră și jumătate înainte de a-i omorî fata

Presimțire sumbră a Alexandrei? Mesaj cu 5 zile înainte de a fi răpită: „S-a zis cu mine”. Pasărea străpunsă de suliță

Paranoia: PSD-iștii cred că în spatele crimelor de la Caracal se află serviciile secrete, pentru a le distruge partidul

HORROR. „Mamă soacră, fata e bine și va merge în Anglia, să facă bani”. Asta i-a spus mamei Alexandrei monstrul din Caracal, când fata zăcea în garaj, legată și violată

Al doilea monstru din Caracal

VIDEO. Băsescu: „Doar Ministerul de Interne și SRI au echipamente cu care o puteau localiza cu precizie pe Alexandra”

VIDEO. Halucinant! Șeful PSD zice că Alexandra a murit din cauza protestatarilor #Rezist, care „țipă și se împotrivesc schimbărilor în sistem”!

FOTO. Protest emoționant la Caracal: „Alo, 112! Sunt Alexandra şi vreau să trăiesc!”

PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal!

„Nu mai ţine linia ocupată!” Operatorul de la 112 care a vorbit infect cu Alexandra se apără, dar recunoaşte că fata a indicat locul unde e sechestrată

Poliția a deschis aplicația de localizare a Alexandrei la peste o oră de la primul apel al fetei la 112. Minora putea fi salvată!

Lia Olguța Vasilescu și crimele de la Caracal – hidoșenia tupeului „made in PSD”

O minciună a Poliției PSD-iste: „STS a furnizat trei adrese greșite”. Dacă suni de pe mobil, STS nu dă adrese, ci sectoare

Alexandra a vorbit cu polițiștii, prin 112, nu de trei, ci de cinci ori! Monstrul plecase la farmacie, să ia o alifie

Criminalul Gheorghe Dincă a fost geamgiu la Spitalul din Caracal. Era alcoolic, ciudat și violent

Încă un nebun lăsat în libertate, care devine ucigaș! Acum 10 ani, monstrul din Caracal a fost internat la psihiatrie

CCR confirmă: PSD și ALDE au modificat Codurile penale pentru infractori precum monstrul din Caracal

„Ginerele morții” a sunat-o pe mama Alexandrei la o oră după ce-i omorâse fata. La fel îl sunase și pe bunicul Luizei

A fost găsit primul vinovat pentru moartea Alexandrei. Concluziile Raportului MAI

Calvarul Alexandrei a început la scurt timp după ce a urcat în mașină. Lovită, legată și „orbită” cu bandă adezivă

Observație cruntă a lui CTP: polițiștii gândesc la fel ca monstrul din Caracal – „fetele sunt curve”

Paradox dureros: telefoanele date de Alexandra la 112 i-au grăbit moartea. Fata a fost ucisă la scurt timp, joi la prânz

Profesoara Alexandrei, care a mers în maşină cu monstrul din Caracal: „Doaaamne, eu la ăsta m-am urcat?!”

Boule-cu-epoleți, Luiza nu fugise cu Făt-Frumos! O răpise Monstrul, o violase și omorâse, o arsese în butoiul de tablă!

Monstrul din Caracal scapă mai devreme cu ajutorul PSD-ALDE! Chiar dacă va fi condamnat pe viaţă, va beneficia de legea penală mai favorabilă

Monstrul din Caracal și-a recunoscut ambele crime: le-a omorât și pe Alexandra, și pe Luiza. El le batjocorește și după moarte

Impostură criminală. Raed Arafat promite că va face mai eficient sistemul 112. Dar până acum ce-a păzit?!

Klaus Iohannis indică Guvernul drept „autorul moral al tragediei” de la Caracal. Îi cere să repare urgent legile justiției

„Tatăl ucidea cai, el câini. Îi plăcea să-i vadă cum se chinuie”. Mărturii despre viaţa monstrului din Caracal

Amănuntul care-i înfundă definitiv pe polițiști: Alexandra le-a dat numărul de telefon al monstrului. De ce nu l-au folosit pentru identificare?

GALERIE FOTO. Ea e Alexandra, fata zâmbitoare din Ansamblul „Dor de Romanați” din Caracal

Alexandra e o eroină. Curajul ei a salvat de la moarte alte fete. Fără telefoanele ei la 112, monstrul din Caracal n-ar fi fost prins

Procurorii acuză: scoaterea din joc a SRI, prin decizia CCR, a făcut imposibilă localizarea exactă a Alexandrei

SINISTRU. Un cercel al Alexandrei a fost găsit în mașina monstrului din Caracal. Plus: oase și dinți de om în cenușa din butoi

Noi descoperiri sinistre: o valiză și un sac cu oase, găsite într-un lac din apropierea casei monstrului din Caracal

Curajul extraordinar al Alexandrei. Cele trei apeluri la 112 au fost de pe telefonul monstrului din Caracal, care-l uitase în preajma ei

„Jos Guvernul criminal!” Moartea Alexandrei revoltă România. Noi proteste în Capitală, după Colectiv şi asaltul PSD-ALDE împotriva justiţiei

Criminalul a revenit la locul faptei. Rânjetul batjocoritor al monstrului

„Dragă mamă…” O zguduitoare scrisoare imaginară. În mintea Alexandrei și o ultimă rugăciune

* Doi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15 ani a fost răpită ieri și găsită tranșată azi, deși a sunat la 112

Ultimele cuvinte ale Alexandrei către 112: „Vine! Vine!”. Monstrul din Caracal a surprins-o vorbind la telefon și a omorât-o

Crima de la Caracal. Art. 27 din Constituție: percheziţiile în timpul nopţii sunt permise „în cazul infracţiunilor flagrante”

Marian Godină: „Îmi este rușine. Nu am ce să spun în apărarea colegilor. Simt aceeași revoltă ca voi. Dar…”

Traian Berbeceanu: „Cei care au hăcuit legislația penală sunt acum oripilați de ferocitatea infractorilor”

* Cum a scăpat o altă fată din maşina satrapului din Caracal. Au început să vorbească vecinii şi cunoştinţele celui acuzat că e criminal în serie

CITIŢI ŞI:

Nenorociților, ce-ați făcut din țara asta? O femeie era să fie violată într-o stație de autobuz, într-un mare oraș

Iohannis: „PSD și ALDE au legiferat cu un singur scop – protejarea infractorilor, prin slăbirea statului”

PNL: „Ororile legislative trebuie corectate urgent! PSD și ALDE să-și admită ticăloșiile! Au lăsat victimele fără apărare în fața criminalilor”

Dăncilă, ticăloasă ca Dragnea: „10 august seamănă cu o lovitură de stat”. CTP: „Este o zicere pentru pitecantropi”

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Impostori din tată-n fiu. „Generalul Izmană” și-a angajat beizadeaua pe ascuns la Ministerul Agriculturii „ca să se maturizeze”

VIDEO. Sorina pe post de mămică: „Nani, nani, puișorul mamii…” Plus: hărțuirea de la Otopeni a costat 7.400 de dolari

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -