marți, februarie 27, 2024
AcasăInfracțiuniDoi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15...

Doi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15 ani a fost răpită și găsită tranșată, deși ieri a sunat la 112

-

Caracal, județul Olt, a devenit orașul ororilor. În urmă cu trei luni, o tânără de 18 ani a dispărut fără urmă. N-a apărut nici până în prezent. Alaltăieri – miercuri, 24 iulie -, o altă fată, de 15 ani, care făcea autostopul, a fost răpită, dar a apucat să sune disperată, a doua zi, la 112. Astăzi au fost găsite resturi umane care par să fie ale ei. Copila a fost violată, omorâtă, tranșată și dizolvată în acid. Instituțiile alertate – Poliția, STS – s-au dovedit incapabile să-l prindă pe monstrul din Caracal înainte de a ucide.

Fata de 15 ani, dispărută în urmă cu o zi în județul Olt, a apucat să sune la 112. Mesajul ei a fost destul de explicit: „Mă aflu într-o casă veche, aproape părăsită, iarbă în curte. Are doi câini lupi, e într-un service auto„, spun surse din cadrul Poliției.

Poliția Română susține că STS nu a reușit să localizeze corect apelul, transmițând trei locații eronate. De aceea, echipajele au ajuns abia după câteva ore la imobilul în care victima era ținută captivă.

- Advertisement -

Suspectul de crimă se numește Gheorghe Dincă, are 57 de ani, locuiește în Caracal, este mecanic auto și tată a trei copii. Fiica sa trăiește în Timișoara, iar băieții sunt plecați la muncă în străinătate.

Suspectul a fost ridicat și dus la audieri.

Rămășițe umane și bijuterii

Rămășițe umane arse au fost găsite în locuința mecanicului auto din Caracal, percheziționată vineri dimineața la ora 6.00, după dispariția celor două tinere care au făcut autostopul.

- Advertisement -

Ultima dintre ele, în vârstă de 15 ani, a dispărut miercuri, iar joi a sunat la 112 să spună că este ținută captivă într-o casă. La adresa unde au fost făcute percheziții vineri au fost găsite și bijuterii care, din primele date, aparțin fetei de 15 ani.

Aceasta era din comuna Dobrosloveni. Ea a fost văzută ultima oară la Caracal, în timp ce urca într-o mașină.

O altă tânără. de 18 ani, a fost dată dispărută în urmă cu trei luni.

În fața casei unde au fost făcute macabrele descoperiri s-au adunat câteva zeci de persoane, printre care rude ale primei fete dispărute.

La marginea Caracalului

După apelul de joi la 112 al tinerei de 15 ani, Poliția a cerut sprijinul STS pentru a identifica locul exact. Polițiștii susțin că le-au fost comunicate coordonate de pe o arie destul de mare, respectiv pentru trei locații care s-au dovedit a fi greșite. Joi, polițiștii au făcut percheziții, fără niciun rezultat, la cele trei adrese.

Poliția a precizat că, între timp, Direcția Operațiuni Speciale a început verificări și a cerut, prin procurori, informații speciale de la STS, vizând localizarea apelului la 112 al fetei.

Tot joi a fost găsită o mașină. Pornind de la acest indiciu, polițiștii l-au depistat vineri dimineață pe principalul suspect într-o locuință aflată lângă o hală dezafectată de la marginea Caracalului.

„În această dimineață, în locuința principalului suspect au fost găsite, într-un butoi, rămășițe care par a fi umane, dar și bijuterii, respectiv inele. Acolo se află o echipă de polițiști, procurori și un legist care preia aceste rămășițe pentru a fi expertizate”, a declarat pentru HotNews.ro purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan

Întrebat cât timp a trecut de la apelul fetei și până la momentul în care a fost găsit suspectul, Drăgan a răspuns: „A trecut un timp îndelungat până când au fost indicate de STS cele trei locații diferite, greșite, dar și până la obținerea mandatelor de percheziții pentru verificări la cele trei adrese”.

Casa cu câini

Casa bărbatului este împrejmuită cu ziduri din cărămidă şi ciment. În grădină ar avea săpate gropi umplute cu apă. Bărbatul ar avea în curte mai mulţi câini, ceea ce ar confirma mesajul de la ultimul apel telefonic al fetei de 15 ani. Aceasta a spus că în curtea casei în care este ținută captivă sunt câini (cel puțin doi).

Surse din rândul anchetatorilor au menționat că la una dintre adresele la care a avut loc o descindere, vineri, s-ar fi ajuns după datele GPS de pe telefonul fetei.

La rândul lor, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au afirmat că acest dosar este înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal.

Oamenii legii verifică dacă acest caz are legătură și cu o altă dispariție înregistrată în Olt, în aceeași zonă.

Conducerea Poliției Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale și Institutului Național de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfășurate cu privire la cazul de la Caracal, au transmis reprezentanții IGPR.

Casa monstrului din Caracal

STS spune că Poliția minte: nu a furnizat date greșite

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a respins vineri, printr-un comunicat de presă, acuzațiile Poliției conform cărora locația exactă a fetei ucise în Caracal a fost transmisă greșit. STS susține că el nu identifică locul telefonului și nici celula operatorului de telefonie prin care se efectuează apelul.

„Toate aceste informații sunt furnizate de către furnizorul reţelei publice mobile de telefonie la iniţierea apelului, sub forma unor sectoare de cerc, și sunt disponibile la nivelul operatorilor și dispecerilor implicați în gestionarea cazului”, susține STS în comunicatul de presă.

Precizările STS vin după ce fata de 15 ani, găsită vineri moartă în Caracal, a sunat joi la 112 și a povestit unde este ținută captivă, dar polițiștii au intervenit abia după 19 ore de la apel. Poliția a dat vina pe STS că ar fi localizat greșit apelul victimei. Potrivit unor surse judiciare, aria de localizare ar fi fost de 3 kilometri.

În comunicatul de presă transmis, STS detaliază modul în care a fost abordată situația.

„Referitor la cazul aflat în discuție, către numărul de urgență 112 au fost inițiate 3 apeluri la 112:

Primul apel a fost preluat de operatorul 112 la ora 11.05:07

11.05:41: operatorul 112 a apelat dispeceratul Poliției;
11.05.52: apelanta a deconectat apelul cu operatorul 112;
11.06:55: dispecerul Poliției a preluat cazul de la operatorul 112, apelanta nemaifiind în convorbire.

Al doilea apel a fost preluat de operatorul 112 la ora 11:06:25

11.06:55: operatorul 112 a apelat dispeceratul Poliției;
11.07:53: dispecerul Poliției a preluat apelul, fiind în legătură directă cu apelanta.
Pe timpul discuției cu dispecerul de la Poliție, apelanta nu a reușit să furnizeze date privind adresa/locația în care se află, dar a furnizat o adresă de pe o carte de vizită pe care o găsise în locația în care se afla. Apelanta a menționat că nu știe dacă adresa de pe cartea de vizită este cea în care se află la momentul apelului.

Al treilea apel a fost preluat de operatorul 112 la ora 11.12:36

11.12:43: operatorul 112 a apelat dispeceratul Poliției;
11.12:51: dispecerul Poliției a preluat apelul, fiind în legătură directă cu apelanta.
Ulterior, pentru a obține informații suplimentare referitor la locul în care se afla apelanta, operatorul 112 a încercat de 9 ori să reapeleze numărul de pe care s-a efectuat apelul, la toate aceste apeluri intrând mesageria vocală.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Dăncilă, urmașa lui Ștefan cel Mare! Îl înfruntă curajoasă pe Soliman-Iohannis. Halucinațiile lui Fifor Comicul

Cîţu a avut dreptate: vine Marea Tăiere bugetară! „Au măsluit datele şi au tot rostogolit GAURA bugetară. Acum nu se mai poate!”

Doi PSD-iști dintr-o lovitură! „Trezorierul lui Dragnea” și „primarul lui Oprișan”, trimiși în judecată în aceeași zi

20.000 de euro pe lună l-au scos pe Tudose din comuna primitivă. Și-a făcut card, nu mai înjură băncile!

Dăncilă, ticăloasă ca Dragnea: „10 august seamănă cu o lovitură de stat”. CTP: „Este o zicere pentru pitecantropi”

„Morsa Competentă” fură PNL-ului 9 procente! Încă o fantezie: Dăncilă peste Iohannis la prezidențiale!

Onoarea nereperată a bibicilor olteni. Îl rad pe Popa’s pentru o vorbă tâmpă, dar se scaldă în onoare cu Năstase Coruptul

Prodecanul-diavol de la Facultatea de Teologie. Afirmații șocante despre viol, prezervativ și musulmani. „Dacă femeia violată rămâne gravidă, înseamnă că i-a plăcut, ar vrea să se repete”

Eroare politică a lui Klaus Iohannis: a numit doi miniștri dubioși, la Interne și la Externe

Păduchii din Casa Poporului și-au adus rudele și amantele să vadă gratis concertul Bon Jovi. Pagubă: 60.000 de euro

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

Scriitorul bătut de ceafa-lată: „Nu mai vreau să lupt pentru această țară. Am obosit”. Agresorul zice că scriitorul l-a bătut pe el!

Cuc, DEMISIA! N-a „ciripit” nimic despre o şpagă de 500.000 de euro de care a aflat chiar în biroul său!

Minciunile unui primar din cauza căruia a murit un om. A paralizat Salvamontul, a transformat o Skoda Berlina în Nissan Patrol!

Impostori din tată-n fiu. „Generalul Izmană” și-a angajat beizadeaua pe ascuns la Ministerul Agriculturii „ca să se maturizeze”

Mutarea-surpriză a lui Ludovic Orban cu Rareş Bogdan la vârful PNL

VIDEO EXCLUSIV. Primul filmuleț cu Sorina în noua ei casă, la New York. Fetița învață să cânte la pian

VIDEO. Sorina pe post de mămică: „Nani, nani, puișorul mamii…” Plus: hărțuirea de la Otopeni a costat 7.400 de dolari

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

EXCLUSIV. Prima fotografie a Sorinei în America. Și primul mesaj al părinților ei, din New York: „Acum, Sorina e cetățean american!”

Smiorcăieli penibile la Propaganda TV, după plecarea Sorinei în America. Noi scenarii demente ale familiei Șărămăt

Sorina a plecat în America la exact o lună de când a fost luată de la familia Șărămăt. Marii învingători, marii învinși

DOCUMENT. În plângerea la DIICOT, asistenta maternală a Sorinei îi acuza pe soții Săcărin că sunt traficanți de minori și de organe!

VIDEO EXCLUSIV. Bucuria Sorinei când spune că va pleca în America. A scăpat de spaimele cu care o teroriza familia Șărămăt

„Sorina are un sânge pur, o vor pentru sacrificare”. Monstruozități generate de propaganda Antena 3 – RTV – Sorina Matei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

VIDEO. Se apropie 10 august, jandarmii au prins poftă de gazare. Bărbat omorât de spray-ul pulverizat în față de aproape

Și Timișoara se pregătește să aibă primar neamț! La 36 de ani, Dominic Fritz a fost desemnat candidatul USR, partid care a dominat alegerile din 26 mai

VIDEO. Arma secretă a PSD la prezidențiale: „blonda lui Voiculescu”. Inspirat de Băsescu, mogulul Antenei 3 încearcă s-o impună drept candidat unic al frontului anti-Iohannis

Prăpădul pe care îl va provoca Legea pensiilor: „Deficitul va ajunge lejer la 5,4%, în 2021”

* A doua Românie creşte în Diaspora! Peste 600.000 de copii născuţi în familii emigrate în Europa

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Am gazat-o pe Carmen Dan!

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

- Advertisement -

26 COMENTARII

 1. Mă uit la televizor, citesc ce scriu ziarele despre crimele din Oltenia, toată lumea tipă la poliție la STS că nu-și fac datoria dar înafară de Coarnă nu zice nimeni că toate legile au fost truncheate modificate în favoarea hoților, CCR-ul declară neconstituțională protocoalele etc. Dome, se încalcă drepturile omului dacă sunt urmărite telefoanele că se prind hoții! că săracii hoți sunt interogați cu metode mai neortodoxe, dar spune cineva ceva dacă-i luat cu frumosul? Până când nu vom avea un parlament curat, o justiție și o curte CCR ne înfluențat politic toate acestea se vor repeta sau și mai rău. Presa liberă cât mai există ar trebui să arate adevăratele cauze și să nu uite repede aceste fenomene nenorocite

  • Ma uit la RomaniaTV si asist la circul pe care il fac doi nesimtiti: Bogdan Chireac care o face pe indignatul ajuns la disperare din cauza statului incapabil si iresponsabil. Uita ca el a sustinut si stimulat cat a putut de mult si e unul dintre cei responsabili de ticalosia autoritatilor.
   O alta nesimtita – Norica Nicoai. Are puterea sa minta, sa faca politica, sa foloseasca nenorocirea ca sa-i fie ei bine.
   Probabil, vor urma si alte javre.

 2. Intrebari:
  Victima a telefonat de pe telefonul criminalului, de trei ori.
  Nu era normal sa i se retina numarul de cei de le 112?
  Nu era normal sa se identifice proprietarul telefonului?
  Nu era normal sa devina principala pista?

 3. Ma tem ca nui doar o crima pasionala poate la mijloc este si traficul de droguri care in zona NAI voie nici sa vorbesti de asa ceva Va amintesc de Crima din Corabia tot din aceste motive au ucis PE tanarul ionut ,CRIMA mascata de cei implicati in crima organizata zonala de OTV prin mesaje dictate inclusiv in Europa ,aatunci sarmmanul DD sia umplut Seiful cu multi euroi FACE puscarie un instruit sa taca si sa ia asupra lui tot ,Criminalul inca mai poarta cutit la manseta si urmareste oameni pe care sunt vizati de clanul traficantilor ce plateste bine or cand cu bani chas sau cumparat locuinta ,in zone de lux.

 4. Un alt procuror #rezist a stat ca boul la poarta criminalului ore intregi. Numele boului de procuror Cristian Ovidiu Popescu. Criminalul era suspect intr-un dosar DIICOT pentru ca facea parte dintr-o reţea care furniza „fete” soldaţilor americani de la Deveselu, comisarul si gazeta noua confirma acest lucru. Cartianu spalat pe creier de americani tace malc cum a tacut si cu adoptia ilegala a Sorinei la americani tarata pe caldaram de alta procuroare #rezist. Toti sunteti vinovati, pentru ca atunci cand noi strigam ca ne sunt copiii traficati cu sprijinul justitiei si politiei ,voi deontologilor ne tineti lectii despre sentinte definitive bazate pe falsuri. Sangele fetelor si al tuturor copiilor pierduti este si pe mainile voastre! Politia nu avea nevoie de mandat, este liber in Romania sa bati la usa oricui, nu iti trebuie mandat sa bati la usa vecinului. Cretinii de la STS au recidivat. Au pe constiinta mortii din Apuseni, de pe lacul Siutghiuol si aceasta fata.

  • Mihai:
   Nu va mai trece, de la o tactica ticaloasa de tip „Hotul striga hotii!” inventata de strategii vostri odiosi, unii v-ati ales cu o boala curata. Indiferent cat de vinovati sunteti, dati vina pe ceilalti.
   In realitate, Politia e vinovata si e la comanda guvernului pesediist.Tu singur spui in final ca in situatii ca
   astea politia nu avea nevoie de mandat. Au procedat ca niste ametiti si dati vina pe procurori si… culmea, pe #rezist. Ca asa faceti, v-a intrat in reflex.
   Se pare ca STS a facut toate masuratorile in limita dotarii actuale. Dar ati cautat mereu nod in papura, ca sa-l inhatati sub comanda voastra. Ministrul Apararii chiar si-a dat azi in petec si a cerut ca STS sa treaca sub comanda lui.
   Nici nu stiu de ce va tot straduiti, fiindca oricum sunteti pe duca.

   • Procurorul este la fel de vinovat ca STS, ca politistii si vecinii lasi si lipsiti de umanitate. A incerca a scoate basma curata un procuror care a stat ore bune ghiocel la poarta unui criminal va face complice moral la crima. La fel si incercarea de a spala STS-ul. Toti sunt vinovati ,toti sa plateasca. Daca era fata dumneavoastra omorata, sau mama, sau sora si STS-ul va trimitea ca pe tatal acestei fete impreuna cu politia in doua locatii gresite tot asemenea prostii in apararea STS scoteati?! Este totusi ciudat ca unii din procurorii astia noi din generatia portocala, destul de multi totusi de la care toti am avut asteptari au in primul rand lasitatea apoi lipsa de cunostinte juridice, apucaturile si ticalosia procurorilor comunisti si eu stiu ce vorbesc pentru ca am avut in familie anchete politice in timpul comunismului. Dumneavostra constientizati proportiile acestei dezumanizari in masa a romanilor din Caracal?! Nu intervine un singur vecin, politist si procuror prezent la locul faptei in timp ce aud clar tipete in interiorul unei case?!! Constientizati sau v-ati pierdut si dumneavoastra umanitatea tinand cu dintii de incompetentii din STS si de procurorii gen portocala?!

    • Nu trebuie sa uniformizam vinovatiile. E vinovat si procurorrul, si STS, dar cea care trebuia sa rezolve fara sa se codeasca atat, a fost politia.
     Toate institutiile tarii sunr viciate de legi facute aiurea, de sefi pusi pe criterii incorecte, de amestecul politicienilor in toate si – s- spunem si pe asta, desi ar trebui atent nuantata – de presiunea uneori incorecta a presei, a celei mercenare.
     Politia a devenit o caricatura Nimeni nu-si asuma nimic, toti isi pazesc scaunele si asta a mers atat de departe incat a ucis si instinctul de a-ti apara semenii cand sunt atacati de betii.

 5. Polițiștii si jandarmii sunt toți după protestatarii contra PSD-ului, cine sa ne mai apere de criminali ? Daca se anunța ca Bot a tras o bășină contra PSD veneau 3 dube de intervenție .

 6. Domnule Cartianu va provoc ca folosindu-va de impactul platformei dumneavoastra sa convingeti si sa aduceti impreuna politicieni de buna credinta din toate partidele pentru a demara obligatoriu in scoli in septembrie o campanie de preventie, informare si educare atat a copiiilor cat si a parintilor. Un minor de 15 ani, cu atat mai mult o fata, noi suntem pe primul loc in UE la traficul de fiinte umane pentru exploatarea sexuala, nu are ce cauta singura la ocazie, minorii trebuie educati sa nu plece nicaieri cu strainii si sa nu aiba incredere in ei. Am inteles ca cealalta fata disparuta locuia cu bunicii, parintii fiind in strainatate. Ca ea sunt sute de mii de copii, evident bunicii oameni simpli nu au resursele intelectuale si sunt si depasiti de vremuri pentru a-si educa nepotii astfel incat acestia sa fie constienti de pericolele care ii pandesc in societatea in care traim si sa se apere. De aceea este imperativ sa intervina scoala, minorilor le trebuie explicat pe intelesul fiecarei categorii de varsta cum actioneaza predatorii sexuali, traficanti de carne vie si de droguri. Cea mai vulnerabila categorie sunt minorii de la sate acolo unde putinele ONG-uri care mai fac astfel de campanii nu ajung. Sigur si dumneavoastra puteti sa publicati un articol pentru parinti si copii prin care sa explicati consultand specialisti niste reguli de baza de urmat atat de copiii cat si de parinti pentru a evita astfel de tragedii.

 7. Mobilul fiului meu are activat location tracking, pentru siguranta lui. Cu applicatia aferenta accesibila online vad unde este pe harta, cu o acuratete de 2 m. Cum de un serviciu special nu este in stare sa gaseasca locatia unui telefon mobil?

 8. Dupa multi ani in seara asta am sa las cititul sau documentarele si am sa urmaresc Latrina si GuitzaTV.
  Sigur Iohannis e de vina, ca si dupa Colectiv,vrea guvernul lui, el si serviciile au aranjat tot.
  Pot sa fac pariu.Un kil de palinca sau un urs,ca la noi ursii sant la liber.Cine se baga?

 9. Sunt persoana publică interogați familia care știu tot soția. Dincă Lenuța cumnata și cumnat nardin Rodica și Titel. Brad Traian și Olimpia. Cumnat brad Gheorghe și Dorina. Și n verișoarele Ștefăniță Simona fiind minoră la 15 ani care a fost sechestrată și vioolta de preotul Titel cumnat cu Dincă urmând să fie transferată în Italia căutați și interogați interiorul familiei care stie tot dar le este frică de ce eu por să mă lupt cu ei ptr liniștea mea si dreptate indiferent sunt implicați toți copii Daniela. Danut. Ionuț va pot da mai multe detalii din Italia doresc să se pună punct acestei mafia care au ars liceul din Caracal în anul 1990 și tot ce au vîndut ca patrimoniu al biserici nardin cu nasul lui I anul 90 în Italia va multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -