miercuri, mai 29, 2024
AcasăDezvăluiriȘeful Poliției Olt a avut mai multă încredere într-un lider interlop din...

Șeful Poliției Olt a avut mai multă încredere într-un lider interlop din Caracal decât în DOS sau STS, instituții ale statului!

-

Dezvăluirea discuțiilor dintre fostul adjunct al IPJ Olt, Nicolae Alexe, și liderul interlop Remus Rădoi „Codiță” spulberă definitiv prima mare minciună lansată de Poliție în „cazul Alexandra”: faptul că STS i-ar fi furnizat „trei adrese greșite”. În realitate, Poliția apelase la „Codiță”, care-i trimisese pe polițiști la două adrese ale unor interlopi dintr-un clan rival!

Dacă nu avea încredere în Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) sau nu-i erau suficiente informațiile furnizate de acesta, șeful Poliției din Olt putea să apeleze la Direcția de Operațiuni Speciale (DOS), care funcționează în cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Altfel spus, putea rezolva problema strict cu resurse ale MAI, mai ales că DOS are echipamente capabile să facă localizarea rapidă și exactă a unui telefon.

Dar comisarul-șef Alexe nu a apelat la DOS, ci la liderul unui clan interlop!

- Advertisement -

Minciuna grosolană a Poliției

Încă de vineri, 26 iulie, din primele momente de explozie publică a cazului de la Caracal, Poliția Română a recurs la o minciună. Încercând să-și ascundă propriile neputințe, a aruncat totul în cârca STS, care ar fi furnizat „trei adrese greșite”.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, a declarat vineri, 26 iulie, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV: „Minora a sunat la 112, iar cei de la STS ne-au transmis aria în care se afla telefonul mobil și ulterior trei adrese, la care echipele Poliției au făcut percheziții și nu au găsit minora. Au mers pe informațiile de la STS, nu au găsit nimic”.

Teza celor trei adrese greșite primite de la STS a fost rostogolită, în mod tendențios, și de șeful Poliției Române din acel moment, chestorul Ioan Buda. La scurt, acesta a fost nevoit să-și dea demisia.

- Advertisement -

Prim-adjunctul STS, generalul de brigadă Sorin Bălan, a explicat luni, 29 iulie, la audierile din Parlament, că instituția pe care o conduce nu poate furniza adresa dacă apelul vine de pe un telefon mobil. „Noi nu furnizăm adrese poştale pentru agenţiile specializate de intervenţie decât în situaţiile în care apelul la 112 este realizat de pe un telefon fix. Acesta ne este nivelul de dotare tehnică în acest moment. Noi nu am furnizat cele trei adrese, nici nu putem. Informaţia de localizare preluată de la operatorii de telefonie mobilă este afişată într-un format grafic atât la operatorul STS, cât şi la toate celelalte agenţii, inclusiv la Poliţie. Nu am furnizat adrese”.

Poliția și-a luat informații de la interlopi, dar a dat vina pe STS!

Dezvăluirea comunicării de joi, 25 iulie, dintre adjunctul din acel moment al IPJ Olt, Nicolae Alexe (care se afla la comanda Poliției județene, șeful fiind în concediu), și liderul interlop Remus Rădoi „Codiță” spulberă definitiv minciuna cinică a polițiștilor.

În realitate, șeful Poliției din Olt nu și-a luat informațiile de la STS, ci din altă parte: de la un clan interlop! Informațiile i-au dus pe polițiști pe piste greșite, făcându-i să dea buzna în casele a doi interlopi din clanul Oacă, rivalul clanului Rădoi.

Interlopul Rădoi i-a spus comisarului-șef Alexe unde să mobilizeze echipele în căutarea fetei: în comuna Redea, fără  nici o legătură cu cartierul Bolt și digul despre care vorbea Alexandra în apelurile de la 112, scrie Libertatea.

„OK”, i-a răspuns comisarul-șef într-un alt mesaj.

Cum prima căutare a eșuat, Rădoi i-a mai dat polițistului încă o adresă, tot din Redea, și anume acasă la frații Remus și Valentin Andreescu. Ambele percheziții au dat greș!

A urmat o a treia percheziție, de asemenea ratată, „dar nu la indicațiile mele”, susține Rădoi.

Raportul MAI: „Au fost demarate cele trei percheziții domiciliare în baza mandatelor obținute, comisar-șef Alexe Nicolae participând efectiv la una dintre percheziții, iar adjunctul pe linie de ordine publică la o altă locație. La niciuna din cele trei n-au fost obținute date sau indicii relevante în depistarea minorei. (…) Procurorul, discutând cu echipa de localizare, le-a comunicat că au fost percheziționate trei locații, fără a avea vreun rezultat, și nu-și explică tehnic unde este problema”.

În timp ce raportul MAI se întreba de ce comisarul-șef Alexe nu a constituit „centrul de monitorizare”, exact la aceeași oră, șeful Poliției Olt coopera pe telefon cu liderul temutei armate private din Olt.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:

* Am dezlegat misterul! Alexandra la 112: ora 11.05 – „A venit, a venit, a venit!”; ora 11.51: „Vine, vine!”. Acum știm cine „a venit”!

RECONSTITUIRE. Alexandra cerea ajutor, iar șeful Poliției Olt și-a continuat cheful cu somon, fripturi și șampanie

Oasele arse din curtea monstrului aparţin unei fete de 12-17 ani

„Cazul Alexandra” decimează Guvernul PSD-ALDE. Al doilea ministru plecat în 3 zile. Motivul: o declarație tembelă

Berbeceanu către Dăncilă: „Tanti, tocmai partidul pe care-l conduceți a indus starea de comă profundă structurilor de aplicare a legii”

VIDEO. Monstrul a mințit-o pe Alexandra: nu s-a dus la farmacie, ci la Craiova. A luat o cartelă și a sunat-o pe mama fetei

Șeful Poliției Caracal e premiat cu pensionarea la 51 de ani! Ca să ia 12.000 de lei pe lună, a fost demis doar din vorbe

Un criminolog analizează apelurile Alexandrei la 112. „O fată de 15 ani, răpită, violată şi bătută, e tratată cu o răceală dezarmantă”

Șoc în direct, la A1: „De 10 ani, Poliţia din Caracal racolează tinere şi le duce la Belina, pentru orgiile sexuale ale lui Paul Stănescu şi Liviu Dragnea. Tot Caracalul ştie…”!

Fiica monstrului din Caracal, complice la „plasat” fete italienilor? Mărturia unui partener de afaceri al concubinului Danielei Dincă

Monstrul din Guvern: Nu l-am prins pe monstrul din Caracal pentru că ne-am concentrat pe lupta anti-corupție!

Jandarmii din Craiova au gazat oameni pașnici pe 10 august, dar au refuzat să-l prindă pe monstrul din Caracal!

Monstrul din Caracal și-a legat soția în lanțuri. Tatăl lui s-a spânzurat, iar fiica lui are un fond de vânătoare

Curtea Constituţională Criminală. La cererea lui Ciorbea, CCR a respins legea care obliga posesorii de cartele pre-pay să-şi dea datele personale. Monstrul din Caracal folosea cartele

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

Ghinionul teribil al Alexandrei: n-a ajuns la noptiera în care se afla buletinul expirat al soției monstrului! Ar fi putut da adresa exactă la 112

Marius Tucă din Caracal a „ars-o” deja pe Alexandra, în butoiul monstrului din Caracal. O minciună impardonabilă

VIDEO. Demență la RTV: Lazarus l-a „găsit” pe bărbatul care l-a ajutat pe criminal să ardă cadavrele! „Sunteți cam bronzat, cam ars pe mâini”

EXCLUSIV. „Monstrul va fi găsit mort în celulă. Săpaţi mai adânc, până la Ciordache! Alexandra n-a fost salvată din cauză că poliţiştii s-au temut să nu dea peste o reţea cu ramificaţii la vârful PSD”

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

AUDIO. Vocea îngerului. O auzi pe Alexandra și îți vine să-i sari cumva în ajutor. Doar polițiștii de la 112 au fost de piatră…

Dăncilă, aveaţi tot ce trebuie ca s-o salvaţi pe Alexandra! TOT! De ce nu au folosit poliţiştii sistemul DOS pentru localizarea apelului la 112, mult mai performant decât cel al STS?

Încă un indiciu vital ratat de Poliție: telefonul dat de ucigaș mamei Alexandrei, cu o oră și jumătate înainte de a-i omorî fata

Presimțire sumbră a Alexandrei? Mesaj cu 5 zile înainte de a fi răpită: „S-a zis cu mine”. Pasărea străpunsă de suliță

Paranoia: PSD-iștii cred că în spatele crimelor de la Caracal se află serviciile secrete, pentru a le distruge partidul

HORROR. „Mamă soacră, fata e bine și va merge în Anglia, să facă bani”. Asta i-a spus mamei Alexandrei monstrul din Caracal, când fata zăcea în garaj, legată și violată

Al doilea monstru din Caracal

VIDEO. Băsescu: „Doar Ministerul de Interne și SRI au echipamente cu care o puteau localiza cu precizie pe Alexandra”

VIDEO. Halucinant! Șeful PSD zice că Alexandra a murit din cauza protestatarilor #Rezist, care „țipă și se împotrivesc schimbărilor în sistem”!

PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal!

Poliția a deschis aplicația de localizare a Alexandrei la peste o oră de la primul apel al fetei la 112. Minora putea fi salvată!

O minciună a Poliției PSD-iste: „STS a furnizat trei adrese greșite”. Dacă suni de pe mobil, STS nu dă adrese, ci sectoare

Alexandra a vorbit cu polițiștii, prin 112, nu de trei, ci de cinci ori! Monstrul plecase la farmacie, să ia o alifie

Încă un nebun lăsat în libertate, care devine ucigaș! Acum 10 ani, monstrul din Caracal a fost internat la psihiatrie

CCR confirmă: PSD și ALDE au modificat Codurile penale pentru infractori precum monstrul din Caracal

Calvarul Alexandrei a început la scurt timp după ce a urcat în mașină. Lovită, legată și „orbită” cu bandă adezivă

Observație cruntă a lui CTP: polițiștii gândesc la fel ca monstrul din Caracal – „fetele sunt curve”

Paradox dureros: telefoanele date de Alexandra la 112 i-au grăbit moartea. Fata a fost ucisă la scurt timp, joi la prânz

Boule-cu-epoleți, Luiza nu fugise cu Făt-Frumos! O răpise Monstrul, o violase și omorâse, o arsese în butoiul de tablă!

Monstrul din Caracal scapă mai devreme cu ajutorul PSD-ALDE! Chiar dacă va fi condamnat pe viaţă, va beneficia de legea penală mai favorabilă

Impostură criminală. Raed Arafat promite că va face mai eficient sistemul 112. Dar până acum ce-a păzit?!

„Tatăl ucidea cai, el câini. Îi plăcea să-i vadă cum se chinuie”. Mărturii despre viaţa monstrului din Caracal

Amănuntul care-i înfundă definitiv pe polițiști: Alexandra le-a dat numărul de telefon al monstrului. De ce nu l-au folosit pentru identificare?

GALERIE FOTO. Ea e Alexandra, fata zâmbitoare din Ansamblul „Dor de Romanați” din Caracal

Alexandra e o eroină. Curajul ei a salvat de la moarte alte fete. Fără telefoanele ei la 112, monstrul din Caracal n-ar fi fost prins

Procurorii acuză: scoaterea din joc a SRI, prin decizia CCR, a făcut imposibilă localizarea exactă a Alexandrei

SINISTRU. Un cercel al Alexandrei a fost găsit în mașina monstrului din Caracal. Plus: oase și dinți de om în cenușa din butoi

Curajul extraordinar al Alexandrei. Cele trei apeluri la 112 au fost de pe telefonul monstrului din Caracal, care-l uitase în preajma ei

Ultimele cuvinte ale Alexandrei către 112: „Vine! Vine!”. Monstrul din Caracal a surprins-o vorbind la telefon și a omorât-o

* Doi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15 ani a fost răpită ieri și găsită tranșată azi, deși a sunat la 112

CITIŢI ŞI:

Dăncilă, ticăloasă ca Dragnea: „10 august seamănă cu o lovitură de stat”. CTP: „Este o zicere pentru pitecantropi”

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Impostori din tată-n fiu. „Generalul Izmană” și-a angajat beizadeaua pe ascuns la Ministerul Agriculturii „ca să se maturizeze”

VIDEO. Sorina pe post de mămică: „Nani, nani, puișorul mamii…” Plus: hărțuirea de la Otopeni a costat 7.400 de dolari

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Si asta mai e pe functie?!?! Ar merita scos cu picioru-n fund din politie si trimis la munca grea, pe viata, si el si toti politaii aia jalnici care ocupa posturile fara niciun merit si mai ales fara nicio cunostinta in domeniul si litera legii!!! Da’ fac pariu ca-l promoveaza ca pe Buda, la fel si pe tatuatul ala care i-a raspuns atat de „profesional” Alexandrei!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -