sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăDezvăluiriAm dezlegat misterul! Alexandra la 112: ora 11.05 - "A venit, a...

Am dezlegat misterul! Alexandra la 112: ora 11.05 – „A venit, a venit, a venit!”; ora 11.51: „Vine, vine!”. Acum știm cine „a venit”!

-

Alexandra a avut două momente în care le-a spus celor de la 112 că răpitorul și violatorul ei, Gheorghe Dincă, „a venit” sau „vine”. A apărut suspiciunea că în casa groazei „a venit” un alt personaj, când monstrul din Caracal era plecat la Craiova sau se afla pe drum. Am dezlegat misterul.

După publicarea stenogramelor primelor trei apeluri ale Alexandrei Măceșanu (15 ani) la serviciul de urgență 112, au apărut câteva nedumeriri fundamentale:

  1. Dacă primul apel, la ora 11.05, s-a încheiat brusc cu vorbele fetei – „A venit, a venit, a venit… Veniți repede, vă rog!!!” -, cum au mai fost posibile următoarele patru apeluri, timp de circa 45 de minute? Cum a mai putut vorbi Alexandra dacă personajul înfricoșător, presupus a fi Gheorghe Dincă, „a venit”, adică s-a întos acasă?
  2. Cum se potrivește asta cu afirmația fostului ministru de Interne, Ioan Buda, care a spus că ultimele vorbe ale Alexandrei au fost „Vine, vine!”, după care telefonul ei a fost permanent închis?
  3. Cât de adevărată este mărturia monstrului din Caracal, Gheorghe Dincă, care le-a spus anchetatorilor că a omorât-o pe Alexandra „pe la ora 12”, după ce a surprins-o vorbind la telefon?
  4. Când a anunțat Alexandra, speriată, că „vine” sau „a venit”: la ora 11.05, când s-a fata a încheiat brusc primul apel la 112, sau la ora 11.51, când s-a încheiat, la fel de brusc, ultima discuție la telefon cu polițistul?
  5. Dacă Gheorghe Dincă s-a întors acasă la 11.51 (după ce a fost plecat la Craiova), când ar fi omorât-o pe Alexandra, atunci cine „a venit” la 11.05? A fost cumva alt personaj, un complice al lui Dincă? Dacă da, cine este el?

Scurta escală a bestiei, la revenirea de la Craiova

O investigație marca Ziaristii.com spulberă misterul. Cheia se găsește într-un amănunt aparent banal: felul în care este poziționată casa groazei – pe Strada Craiovei, numărul 169, pe E70, spre ieșirea din Caracal în direcția Craiova.

- Advertisement -
Casa criminalului din Caracal apare pe Google Maps, la adresa: Caracal, Str. Craiovei, nr. 169, pe E70, la ieșirea spre Craiova

Să ne reamintim traseul lui Gheorghe Dincă în prima parte a zilei de joi, 25 iulie. Bestia a lipsit de acasă aproape trei ore și jumătate, de la 8.30 la 11.51. A plecat în jurul orei 8.30, dar nu în direcția Craiova (spre vest), ci spre centrul orașului Caracal (spre est). Explicația: acolo este stația din care pleacă microbuzele, dar și mașinile de ocazie spre Craiova.

Prima observație: după o noapte înfiorătoare, în care o bătuse și violase pe Alexandra, Gheorghe Dincă a plecat de acasă cu mașina proprie (pe care o folosise în ziua precedentă la răpirea Alexandrei), dar a ales să parcurgă distanța până la Craiova (55 de kilometri) ca simplu pasager. Și-a lăsat mașina proprie în centrul Caracalului, în parcarea unui hotel, apoi a mers în stație și a urcat într-o mașină de ocazie.

La Craiova a fost la un mall, și-a cumpărat o cartelă telefonică și și-a încărcat-o pe cea veche. A urcat într-un taxi, care nu e clar dacă l-a dus până la Caracal sau doar până la o stație din Craiova, de unde a bestia a luat un microbuz sau o mașină de ocazie până la Caracal.

- Advertisement -

În acest timp, și-a introdus cartela nouă în telefon și a sunat-o pe mama Alexandrei, căreia i-a spus: „Mamă soacră, sunt eu, ginerele. Stai liniștită, fata e bine, va merge cu mine în Anglia, să facă bani”. Era ora 10.30.

La ora 11.05, Gheorghe Dincă a ajuns acasă, la Caracal. Cum mașina trecea pe la poarta casei sale, șoferul l-a l-a lăsat chiar acolo. Este primul moment când Alexandra, simțindu-i prezența după zgomote și după lătratul câinilor, i-a spus precipitat operatoarei de la 112: „A venit, a venit, a venit… Veniți repede, vă rog!!!”. Și a închis telefonul.

Numai că Gheorghe Dincă venise doar ca să plece din nou. Nu se știe dacă a intrat în încăperea în care Alexandra era ținută captivă, legată într-un pat, sau dacă și-a rezolvat doar anumite treburi prin curte. Acest mister nu e dezlegat nici de următoarele apeluri ale Alexandrei la 112. Cert e că bestia a stat în zonă (în curte) foarte puțin, pentru că Alexandra a revenit cu al doilea apel la 112 după numai 40 de secunde, la ora 11.06.25.

Puțin probabil ca Gheorghe Dincă să fi intrat în „camera groazei”. Dacă ar fi făcut-o, în mod cert prezența lui ar înspăimântat-o suplimentar pe Alexandra, iar aceasta n-ar fi revenit atât de repede cu apel la 112. Iar după ce a revenit, ar fi menționat acest fapt cu prioritate.

În scurt timp, Gheorghe Dincă a urcat în mașina unui vecin, care l-a lăsat în centrul orașului Caracal. Și-a luat mașina din parcarea hotelului și a venit cu ea acasă. La 11.51, auzind zgomot de motor și câinii lătrând, Alexandra i-a spus polițistului la telefon, precipitat: „Vine, vine!”.

Legată, abuzată sexual, panicată și aflată într-o stare fizică îngrozitoare, Alexandra n-a mai apucat să ascundă telefonul. Când a dat buzna în cameră, monstrul a descoperit apelurile ei – de pe telefonul lui – la 112. S-a înfuriat și a bătut-o sălbatic. Nu se știe dacă a omorât-o, el așa susține.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:

* RECONSTITUIRE. Alexandra cerea ajutor, iar șeful Poliției Olt și-a continuat cheful cu somon, fripturi și șampanie

Oasele arse din curtea monstrului aparţin unei fete de 12-17 ani

„Cazul Alexandra” decimează Guvernul PSD-ALDE. Al doilea ministru plecat în 3 zile. Motivul: o declarație tembelă

Berbeceanu către Dăncilă: „Tanti, tocmai partidul pe care-l conduceți a indus starea de comă profundă structurilor de aplicare a legii”

VIDEO. Monstrul a mințit-o pe Alexandra: nu s-a dus la farmacie, ci la Craiova. A luat o cartelă și a sunat-o pe mama fetei

Șeful Poliției Caracal e premiat cu pensionarea la 51 de ani! Ca să ia 12.000 de lei pe lună, a fost demis doar din vorbe

Un criminolog analizează apelurile Alexandrei la 112. „O fată de 15 ani, răpită, violată şi bătută, e tratată cu o răceală dezarmantă”

Șoc în direct, la A1: „De 10 ani, Poliţia din Caracal racolează tinere şi le duce la Belina, pentru orgiile sexuale ale lui Paul Stănescu şi Liviu Dragnea. Tot Caracalul ştie…”!

Fiica monstrului din Caracal, complice la „plasat” fete italienilor? Mărturia unui partener de afaceri al concubinului Danielei Dincă

Monstrul din Guvern: Nu l-am prins pe monstrul din Caracal pentru că ne-am concentrat pe lupta anti-corupție!

Jandarmii din Craiova au gazat oameni pașnici pe 10 august, dar au refuzat să-l prindă pe monstrul din Caracal!

Monstrul din Caracal și-a legat soția în lanțuri. Tatăl lui s-a spânzurat, iar fiica lui are un fond de vânătoare

Curtea Constituţională Criminală. La cererea lui Ciorbea, CCR a respins legea care obliga posesorii de cartele pre-pay să-şi dea datele personale. Monstrul din Caracal folosea cartele

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

Ghinionul teribil al Alexandrei: n-a ajuns la noptiera în care se afla buletinul expirat al soției monstrului! Ar fi putut da adresa exactă la 112

Marius Tucă din Caracal a „ars-o” deja pe Alexandra, în butoiul monstrului din Caracal. O minciună impardonabilă

VIDEO. Demență la RTV: Lazarus l-a „găsit” pe bărbatul care l-a ajutat pe criminal să ardă cadavrele! „Sunteți cam bronzat, cam ars pe mâini”

EXCLUSIV. „Monstrul va fi găsit mort în celulă. Săpaţi mai adânc, până la Ciordache! Alexandra n-a fost salvată din cauză că poliţiştii s-au temut să nu dea peste o reţea cu ramificaţii la vârful PSD”

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

AUDIO. Vocea îngerului. O auzi pe Alexandra și îți vine să-i sari cumva în ajutor. Doar polițiștii de la 112 au fost de piatră…

Dăncilă, aveaţi tot ce trebuie ca s-o salvaţi pe Alexandra! TOT! De ce nu au folosit poliţiştii sistemul DOS pentru localizarea apelului la 112, mult mai performant decât cel al STS?

Încă un indiciu vital ratat de Poliție: telefonul dat de ucigaș mamei Alexandrei, cu o oră și jumătate înainte de a-i omorî fata

Presimțire sumbră a Alexandrei? Mesaj cu 5 zile înainte de a fi răpită: „S-a zis cu mine”. Pasărea străpunsă de suliță

Paranoia: PSD-iștii cred că în spatele crimelor de la Caracal se află serviciile secrete, pentru a le distruge partidul

HORROR. „Mamă soacră, fata e bine și va merge în Anglia, să facă bani”. Asta i-a spus mamei Alexandrei monstrul din Caracal, când fata zăcea în garaj, legată și violată

Al doilea monstru din Caracal

VIDEO. Băsescu: „Doar Ministerul de Interne și SRI au echipamente cu care o puteau localiza cu precizie pe Alexandra”

VIDEO. Halucinant! Șeful PSD zice că Alexandra a murit din cauza protestatarilor #Rezist, care „țipă și se împotrivesc schimbărilor în sistem”!

PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal!

Poliția a deschis aplicația de localizare a Alexandrei la peste o oră de la primul apel al fetei la 112. Minora putea fi salvată!

O minciună a Poliției PSD-iste: „STS a furnizat trei adrese greșite”. Dacă suni de pe mobil, STS nu dă adrese, ci sectoare

Alexandra a vorbit cu polițiștii, prin 112, nu de trei, ci de cinci ori! Monstrul plecase la farmacie, să ia o alifie

Încă un nebun lăsat în libertate, care devine ucigaș! Acum 10 ani, monstrul din Caracal a fost internat la psihiatrie

CCR confirmă: PSD și ALDE au modificat Codurile penale pentru infractori precum monstrul din Caracal

Calvarul Alexandrei a început la scurt timp după ce a urcat în mașină. Lovită, legată și „orbită” cu bandă adezivă

Observație cruntă a lui CTP: polițiștii gândesc la fel ca monstrul din Caracal – „fetele sunt curve”

Paradox dureros: telefoanele date de Alexandra la 112 i-au grăbit moartea. Fata a fost ucisă la scurt timp, joi la prânz

Boule-cu-epoleți, Luiza nu fugise cu Făt-Frumos! O răpise Monstrul, o violase și omorâse, o arsese în butoiul de tablă!

Monstrul din Caracal scapă mai devreme cu ajutorul PSD-ALDE! Chiar dacă va fi condamnat pe viaţă, va beneficia de legea penală mai favorabilă

Impostură criminală. Raed Arafat promite că va face mai eficient sistemul 112. Dar până acum ce-a păzit?!

„Tatăl ucidea cai, el câini. Îi plăcea să-i vadă cum se chinuie”. Mărturii despre viaţa monstrului din Caracal

Amănuntul care-i înfundă definitiv pe polițiști: Alexandra le-a dat numărul de telefon al monstrului. De ce nu l-au folosit pentru identificare?

GALERIE FOTO. Ea e Alexandra, fata zâmbitoare din Ansamblul „Dor de Romanați” din Caracal

Alexandra e o eroină. Curajul ei a salvat de la moarte alte fete. Fără telefoanele ei la 112, monstrul din Caracal n-ar fi fost prins

Procurorii acuză: scoaterea din joc a SRI, prin decizia CCR, a făcut imposibilă localizarea exactă a Alexandrei

SINISTRU. Un cercel al Alexandrei a fost găsit în mașina monstrului din Caracal. Plus: oase și dinți de om în cenușa din butoi

Curajul extraordinar al Alexandrei. Cele trei apeluri la 112 au fost de pe telefonul monstrului din Caracal, care-l uitase în preajma ei

Ultimele cuvinte ale Alexandrei către 112: „Vine! Vine!”. Monstrul din Caracal a surprins-o vorbind la telefon și a omorât-o

* Doi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15 ani a fost răpită ieri și găsită tranșată azi, deși a sunat la 112

CITIŢI ŞI:

Dăncilă, ticăloasă ca Dragnea: „10 august seamănă cu o lovitură de stat”. CTP: „Este o zicere pentru pitecantropi”

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Impostori din tată-n fiu. „Generalul Izmană” și-a angajat beizadeaua pe ascuns la Ministerul Agriculturii „ca să se maturizeze”

VIDEO. Sorina pe post de mămică: „Nani, nani, puișorul mamii…” Plus: hărțuirea de la Otopeni a costat 7.400 de dolari

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Dinca a fost remarcat de camera video in Caracal, coborand dintr-o masina albastra( a vecinului de la service) la ora 12:13 si dupa 2 min. s-a urcat in masina proprie.
    La ora 11:05 Alexandra a auzit zgomot in curte dar nu putea fi Dinca deoarece acesta era in drum spre Caracal si a ajuns acasa la ora 11:51 cand , fiind informat de tel. fetei la 112, in loc sa-si continue drumul si sa-si recupereze masina, s-a grabit sa ajunga la Alexandra si a gasit telefonul.
    Dinca a primit informatie de la un complice la rapire sau direct din structura politiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -