Amănuntul care-i înfundă definitiv pe polițiști: Alexandra le-a dat numărul de telefon al monstrului. De ce nu l-au folosit pentru identificare?

5
42281
Polițiștii au acționat prea târziu

O informație din anchetă agravează situația Poliției în cazul de la Caracal. Cele trei apeluri ale Alexandrei la 112 nu au fost făcute de pe telefonul său (așa cum se credea inițial), ci de pe cel al celui care a răpit-o, violat-o și, probabil, ucis-o.

Acest amănunt crește exponențial vinovăția Poliției din Caracal. Aceasta a avut la îndemână o informație formidabilă: numărul de telefon al sinistrului infractor. Nimic mai util pentru a-i afla identitatea în cel mai scurt timp!

Joi, 25 iulie, la o zi după ce a fost răpită, Alexandra Măceșanu (15 ani) a reușit să sune de trei ori la 112. A făcut-o într-un interval de un sfert de oră, între 11.05 și 11.14. Nu a sunat de pe telefonul ei, probabil că-i fusese luat de agresor încă de la începutul răpirii.

În schimb, a profitat de faptul că Gheorghe Dincă (66 de ani) și-a uitat telefonul în magazia în care o închisese, legase și violase pe Alexandra. Când individul a plecat de acasă pentru scurt timp, fata, deși cu picioarele legate cu sârmă, a reușit să ajungă la telefonul monstrului și să sune la 112. Bestia s-a întors și a surprins-o vorbind, iar asta i-a grăbit moartea Alexandrei.

Prin curajul și efortul ei, Alexandra le-a oferit polițiștilor o informație esențială: numărul de telefon al monstrului. Din acel moment, „oamenii legii” puteau afla în scurt timp cine este este deținătorul acelui număr de telefon. Dacă ar fi apelat la compania de telefonie, aceasta le-ar fi oferit informația-cheie.

Odată stabilită identitatea celui ce deținea acel telefon, polițiștii ar fi putut descinde urgent la domiciliul acestuia, înainte ca monstrul s-o omoare pe Alexandra.

Aceasta era cea mai scurtă cale spre depistarea criminalului. Mult mai scurtă decât cercetarea camerelor de luat vederi din oraș (care oricum trebuia să se desfășoare în paralel, pentru identificarea mașinii cu care a răpit-o pe Alexandra).

Poliția nu a explicat încă de ce nu a fructificat numărul de telefon al lui Gheorghe Dincă. Este un amănunt care descalifică total această instituție din Caracal, dar vinovățiile merg până la vârf, la București.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:

* Procurorii acuză: scoaterea din joc a SRI, prin decizia CCR, a făcut imposibilă localizarea exactă a Alexandrei

SINISTRU. Un cercel al Alexandrei a fost găsit în mașina monstrului din Caracal. Plus: oase și dinți de om în cenușa din butoi

Noi descoperiri sinistre: o valiză și un sac cu oase, găsite într-un lac din apropierea casei monstrului din Caracal

Curajul extraordinar al Alexandrei. Cele trei apeluri la 112 au fost de pe telefonul monstrului din Caracal, care-l uitase în preajma ei

„Jos Guvernul criminal!” Moartea Alexandrei revoltă România. Noi proteste în Capitală, după Colectiv şi asaltul PSD-ALDE împotriva justiţiei

Criminalul a revenit la locul faptei. Rânjetul batjocoritor al monstrului

PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal!

„Dragă mamă…” O zguduitoare scrisoare imaginară. În mintea Alexandrei și o ultimă rugăciune

„Incredibil tupeul lui Dăncilă în tragedia de la Caracal! Ar trebui să se ascundă într-o gaură de șarpe. PSD și ALDE au acționat în favoarea infractorilor”

* Doi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15 ani a fost răpită ieri și găsită tranșată azi, deși a sunat la 112

Ultimele cuvinte ale Alexandrei către 112: „Vine! Vine!”. Monstrul din Caracal a surprins-o vorbind la telefon și a omorât-o

Crima de la Caracal. Art. 27 din Constituție: percheziţiile în timpul nopţii sunt permise „în cazul infracţiunilor flagrante”

Marian Godină: „Îmi este rușine. Nu am ce să spun în apărarea colegilor. Simt aceeași revoltă ca voi. Dar…”

Traian Berbeceanu: „Cei care au hăcuit legislația penală sunt acum oripilați de ferocitatea infractorilor”

CTP: „Dăncilă nu e proasta lui Dragnea, e o hienă politică”

Dovadă că au lăsat-o să moară! Poliţiştii ştiau locul de unde a sunat fata răpită în Caracal. Localizarea apelului la 112 a fost făcută corect de către STS

* Fata răpită din Caracal era nepoata lui Cumpănaşu. „În timp ce Alexandra era în casă, poliţiştii stăteau la poartă!”

* Cum a scăpat o altă fată din maşina satrapului din Caracal. Au început să vorbească vecinii şi cunoştinţele celui acuzat că e criminal în serie

Cum a scăpat o altă fată din maşina satrapului din Caracal. Au început să vorbească vecinii şi cunoştinţele celui acuzat că e criminal în serie

* Cele 19 ore fatale. Incredibil: poliţiştii au amânat intervenţia o noapte! Puteau interveni rapid pentru a o salva pe tânăra din Caracal, dar au ales să aştepte mandat

CITIŢI ŞI:

Dăncilă, ticăloasă ca Dragnea: „10 august seamănă cu o lovitură de stat”. CTP: „Este o zicere pentru pitecantropi”

„Morsa Competentă” fură PNL-ului 9 procente! Încă o fantezie: Dăncilă peste Iohannis la prezidențiale!

Prodecanul-diavol de la Facultatea de Teologie. Afirmații șocante despre viol, prezervativ și musulmani. „Dacă femeia violată rămâne gravidă, înseamnă că i-a plăcut, ar vrea să se repete”

Păduchii din Casa Poporului și-au adus rudele și amantele să vadă gratis concertul Bon Jovi. Pagubă: 60.000 de euro

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

Cuc, DEMISIA! N-a „ciripit” nimic despre o şpagă de 500.000 de euro de care a aflat chiar în biroul său!

Impostori din tată-n fiu. „Generalul Izmană” și-a angajat beizadeaua pe ascuns la Ministerul Agriculturii „ca să se maturizeze”

VIDEO. Sorina pe post de mămică: „Nani, nani, puișorul mamii…” Plus: hărțuirea de la Otopeni a costat 7.400 de dolari

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

EXCLUSIV. Prima fotografie a Sorinei în America. Și primul mesaj al părinților ei, din New York: „Acum, Sorina e cetățean american!”

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

VIDEO. Se apropie 10 august, jandarmii au prins poftă de gazare. Bărbat omorât de spray-ul pulverizat în față de aproape

* A doua Românie creşte în Diaspora! Peste 600.000 de copii născuţi în familii emigrate în Europa

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

5 COMENTARII

  1. Daca va uitati pe grafica oferita de STS alaturi avand deschis Google Map se va observa ca jumatate din „con” acoperea parcul Poroineanu deci le ramanea mult mai putin de verificat, le-a luat 19 ore sa verifice cateva strazi?

  2. Telefonul respectiv am inteles ca era unul pre-paid, cartela de unica folosinta, care se cumpara in Romania fara prezentare de buletin, adica total anonim. Mafia psd-alde-udmr nu a implementat cerinta UE, de-a nu se mai comercializa cartele pre-paid fara act de identitate. Impotriva Romaniei s-a deschis o actiune de infringement datorita sustragerii de la aceasta directiva UE. Numai mafia psd-alde-udmr peste tot, care vrea sa scape de parnaie, HUOOO, alegeri anticipate si la puscarie cu acesti criminali hoti si corupti!

    • Chiar daca avea numar anonim se putea vedea acel numar anonim pe cine a mai sunat. Cu siguranta multi dintre cei apelati aveau numar cu abonat cunoscut. Puteau fi intrebati cu cine au vorbit se se restringea cercul foarte repede. Nu mai ca trebuie profesionisti ca investigatori nu trogloditi angajati pentru ca au rude in PSD.

  3. dar de unde se stiau numerele de telefon ale rudelor fetelor de cei care au sunat sa le spuna ca sunt plecate in strainatate….mai ales ca am inteles, ca tel Alexandrei a fost aruncat pe camp din ziua rapirii…..???

  4. Toți polițiștii care nu și-au făcut DATORIA PENTRU CARE ERAU PLĂTIȚI DE STATUL ROMAN SA FIE DAȚI AFARA DIN POLIȚIE ȘI FĂRĂ DREPT DE PENSIE ȘI TRIMIȘI IN FATA TRIBUNALULUI MILITAR PRNTRU CA AU FOST PĂRTAȘI LA MOARTEA COPILEI DE 15 ANI!!!!
    NIȘTE JIGODII DE POLIȚIȘTI DE LA JUDEȚ ȘI DE LA CARACAL!!
    AU MURDĂRIT UNIFORMĂ DE POLIȚIST A MAI!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here