„M-au violat cu copilul lângă mine în pat. Degeaba ţipam”

1
13644

Cazul crimelor de Caracal a scos la iveală complicităţi grave între instituţiile statului şi clanurile interlope implicate în traficul de carne vie. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care poliţiştii nu au luat în serios, din start, apelurile disperate ale Alexandrei şi ale familiei sale: au crezut că este vorba de „încă o fată” ajunsă pe mâna traficanţilor, nu şi-au închipuit că viaţa ei poate fi în joc.

Aceste legături periculoase, care subminează practic statul din interior şi protejează indirect reţelele de tip mafiot, explică într-o mare măsură de ce România este lider în Europa în materie de trafic de fiinţe umane.

75% din cazurile de trafic de persoane din Uniunea Europeană au ca sursă a victimelor România. Din acest procent, 61% reprezintă femei traficate pentru reţelele de prostituţie. Altfel spus, una din două femei traficate pe întreg continentul este din România!

Evident, în consecinţă, că şi numărul de proxeneţi din România bate toate recordurile în UE.

Ar fi posibile toate acestea fără complicitatea angajaţilor din statul român? NU! Am devenit cel mai nefericit „lider european” în materie tocmai din cauza corupţiei. Tot din cauza acestor cumetrii, l-am produs pe unul dintre cei mai monstruoşi criminali de pe teritoriul Europei: Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal.

De altfel, potrivit avocatului său, acesta ar fi declarat că a crezut că Alexandra şi Luiza (fetele pe care a recunoscut că le-a omorât) sunt din reţele de prostituţie. Chiar dacă minte, el ştia un lucru: Caracalul şi regiunea erau surse de fete pentru traficanţi.

„Dădeau cu palmele, cu pumnii”

ONG-urile care încearcă să le ajute pe victime spun că mii de tinere au fost păcălite ori chiar răpite, violate, bătute și adesea drogate sau torturate, ca să nu se opună atunci când se întâlnesc cu clienții. Îngrozitor este că uneori chiar partenerii – soții sau iubiții lor – le obligă să se prostitueze.

Unele victime au însă amintiri traumatizante. ”Am ajuns să mă oblige să fac sex pe bani. Se drogau şi veneau la mine, cu copilul în casă, cu copilul în pat. Dădeau cu palmele, cu pumnii. Degeaba ţipam. Era târziu, era noapte”, a povestit una dintre victimele traficului de femei intervievată de reporterul Pro TV.

Agăţate şi apoi aruncate în reţea

Dragostea poate fi fatală

Ea este însă doar una dintre sutele de femei care ajung, an de an, victime ale traficului de carne vie din România. De cele mai multe ori, cele cad în plasa aşa numiţilor „Lover boy” sunt adolescente. Sunt bărbaţi care le abordează pe reţele de socializare, ori în stradă, şi le fac să se îndrăgostească de ei.

„Apare acest tânăr, apropiat de vârstă cu ele, care le înţelege absolut toate traumele, toate durerile, care le propune o întâlnire, se întâlnesc. Este foarte uşor să se îndrăgostească de ei, pentru că le spun tot ce vor să audă. Nouă ni se pare că ea s-a îndrăgostit, că a întâlnit jumătatea vieţii ei şi, de fapt, ea a intrat într-o schemă de trafic de persoane în care a fost agăţată fără să-şi dea seama”, spune Simona Voicescu, de la Asociaţia „Necuvinte”

Unele cazuri sunt halucinante. Iubitul iniţial devine soţ, dar şi proxenet! Sunt sate întregi în România unde bărbaţii îşi conving soţiile să se prostitueze măcar pentru o vreme.

„În timp ce noi vorbim cu ele primesc mesaje atât de des şi întrebându-le zic: “Aaa, păi nu, e soţul meu. Ce face iubita mea, câţi bani am făcut noi în seara asta? Noi!”. Ea fiind în bordel, el fiind la colţul străzii, în cafenea. În satele astea în care te duci şi întrebi, familiile ştiu – da, dragă, dar ce mare lucru face şi ea pentru şase luni. Un an, lasă că nu moare nimeni”, spune şi Monica Boseff, de la Asociaţia „Uşa Deschisă”.

România, numărul 1 în UE şi la traficanţi

Proxeneţii mai sunt şi prinşi uneori

Potrivit unui studiu al Comisiei Europene, România este ţara din UE care furnizează cele mai multe victime ale traficului de persoane, majoritatea femei şi copii.

În doi ani, 2015 şi 2016, peste 1.700 de victime au ajuns în ţări precum Marea Britanie, Germania, Italia, Spania sau Austria. O altă statistică neagră arată faptul că cei mai mulţi traficanţi provin tot din ţara noastră – aproape trei mii de infractori.

Într-un an de zile, un traficant poate câştiga de pe urma unei singure fete de la câteva sute de mii de euro la câteva milioane.

O statistică şi mai tristă arată ca trei sferturi dintre copiii din centrele de plasament ajung victime ale traficanţilor. ONG-urile au raportat numeroase cazuri în care tinerii instituţionalizaţi sunt abuzaţi încă din centre, apoi ajung să se prostitueze.

Același studiu realizat de Comisia Europeană arată că peste 60% dintre victime sunt exploatate sexual în reţele de proxenetism, iar un sfert sunt folosite pentru muncă.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Şansa ca Luiza să fie în viaţă: monstrul spune că nu a ars-o, recunoaşte doar două crime şi a apărut o „a treia victimă”

Comunicat DIICOT: oasele din cenușa monstrului din Caracal sunt ale Alexandrei, nu și ale Luizei

Contribuția primarului PSD din Caracal la tragedia Alexandrei: a cumpărat 48 de camere de supraveghere, dar nu le-a montat

Interlopii din Caracal, protejați de Poliție, aduc voturi pentru PSD. Verigile-cheie: Paul Stănescu și Dan Ciocan

Luis Lazarus cântă în orchestra propagandei ruse. Către militarii americani de la Deveselu: „Acum ne luați și fetele?!”

Alexandra putea fi salvată în 40 de minute. Era atât de simplu! Dar polițiștii de la 112 nu i-au pus întrebarea salvatoare

Am dezlegat misterul! Alexandra la 112: ora 11.05 – „A venit, a venit, a venit!”; ora 11.51: „Vine, vine!”. Acum știm cine „a venit”!

RECONSTITUIRE. Alexandra cerea ajutor, iar șeful Poliției Olt și-a continuat cheful cu somon, fripturi și șampanie

Șeful Poliției Olt a avut mai mult încredere într-un lider interlop din Caracal decât în DOS sau STS, instituții ale statului!

Au găsit telefonul Alexandrei, în parcul din Caracal! Cartela, tot acolo, dar aruncată în altă parte

Oasele arse din curtea monstrului aparţin unei fete de 12-17 ani

„Cazul Alexandra” decimează Guvernul PSD-ALDE. Al doilea ministru plecat în 3 zile. Motivul: o declarație tembelă

Berbeceanu către Dăncilă: „Tanti, tocmai partidul pe care-l conduceți a indus starea de comă profundă structurilor de aplicare a legii”

VIDEO. Monstrul a mințit-o pe Alexandra: nu s-a dus la farmacie, ci la Craiova. A luat o cartelă și a sunat-o pe mama fetei

Șeful Poliției Caracal e premiat cu pensionarea la 51 de ani! Ca să ia 12.000 de lei pe lună, a fost demis doar din vorbe

Un criminolog analizează apelurile Alexandrei la 112. „O fată de 15 ani, răpită, violată şi bătută, e tratată cu o răceală dezarmantă”

Șoc în direct, la A1: „De 10 ani, Poliţia din Caracal racolează tinere şi le duce la Belina, pentru orgiile sexuale ale lui Paul Stănescu şi Liviu Dragnea. Tot Caracalul ştie…”!

Fiica monstrului din Caracal, complice la „plasat” fete italienilor? Mărturia unui partener de afaceri al concubinului Danielei Dincă

Monstrul din Guvern: Nu l-am prins pe monstrul din Caracal pentru că ne-am concentrat pe lupta anti-corupție!

Jandarmii din Craiova au gazat oameni pașnici pe 10 august, dar au refuzat să-l prindă pe monstrul din Caracal!

Monstrul din Caracal și-a legat soția în lanțuri. Tatăl lui s-a spânzurat, iar fiica lui are un fond de vânătoare

Curtea Constituţională Criminală. La cererea lui Ciorbea, CCR a respins legea care obliga posesorii de cartele pre-pay să-şi dea datele personale. Monstrul din Caracal folosea cartele

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

Ghinionul teribil al Alexandrei: n-a ajuns la noptiera în care se afla buletinul expirat al soției monstrului! Ar fi putut da adresa exactă la 112

EXCLUSIV. „Monstrul va fi găsit mort în celulă. Săpaţi mai adânc, până la Ciordache! Alexandra n-a fost salvată din cauză că poliţiştii s-au temut să nu dea peste o reţea cu ramificaţii la vârful PSD”

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

AUDIO. Vocea îngerului. O auzi pe Alexandra și îți vine să-i sari cumva în ajutor. Doar polițiștii de la 112 au fost de piatră…

Dăncilă, aveaţi tot ce trebuie ca s-o salvaţi pe Alexandra! TOT! De ce nu au folosit poliţiştii sistemul DOS pentru localizarea apelului la 112, mult mai performant decât cel al STS?

Încă un indiciu vital ratat de Poliție: telefonul dat de ucigaș mamei Alexandrei, cu o oră și jumătate înainte de a-i omorî fata

Presimțire sumbră a Alexandrei? Mesaj cu 5 zile înainte de a fi răpită: „S-a zis cu mine”. Pasărea străpunsă de suliță

Paranoia: PSD-iștii cred că în spatele crimelor de la Caracal se află serviciile secrete, pentru a le distruge partidul

HORROR. „Mamă soacră, fata e bine și va merge în Anglia, să facă bani”. Asta i-a spus mamei Alexandrei monstrul din Caracal, când fata zăcea în garaj, legată și violată

Al doilea monstru din Caracal

VIDEO. Băsescu: „Doar Ministerul de Interne și SRI au echipamente cu care o puteau localiza cu precizie pe Alexandra”

VIDEO. Halucinant! Șeful PSD zice că Alexandra a murit din cauza protestatarilor #Rezist, care „țipă și se împotrivesc schimbărilor în sistem”!

PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal!

Poliția a deschis aplicația de localizare a Alexandrei la peste o oră de la primul apel al fetei la 112. Minora putea fi salvată!

O minciună a Poliției PSD-iste: „STS a furnizat trei adrese greșite”. Dacă suni de pe mobil, STS nu dă adrese, ci sectoare

Alexandra a vorbit cu polițiștii, prin 112, nu de trei, ci de cinci ori! Monstrul plecase la farmacie, să ia o alifie

Încă un nebun lăsat în libertate, care devine ucigaș! Acum 10 ani, monstrul din Caracal a fost internat la psihiatrie

CCR confirmă: PSD și ALDE au modificat Codurile penale pentru infractori precum monstrul din Caracal

Calvarul Alexandrei a început la scurt timp după ce a urcat în mașină. Lovită, legată și „orbită” cu bandă adezivă

Observație cruntă a lui CTP: polițiștii gândesc la fel ca monstrul din Caracal – „fetele sunt curve”

Paradox dureros: telefoanele date de Alexandra la 112 i-au grăbit moartea. Fata a fost ucisă la scurt timp, joi la prânz

Boule-cu-epoleți, Luiza nu fugise cu Făt-Frumos! O răpise Monstrul, o violase și omorâse, o arsese în butoiul de tablă!

Monstrul din Caracal scapă mai devreme cu ajutorul PSD-ALDE! Chiar dacă va fi condamnat pe viaţă, va beneficia de legea penală mai favorabilă

Impostură criminală. Raed Arafat promite că va face mai eficient sistemul 112. Dar până acum ce-a păzit?!

„Tatăl ucidea cai, el câini. Îi plăcea să-i vadă cum se chinuie”. Mărturii despre viaţa monstrului din Caracal

Amănuntul care-i înfundă definitiv pe polițiști: Alexandra le-a dat numărul de telefon al monstrului. De ce nu l-au folosit pentru identificare?

GALERIE FOTO. Ea e Alexandra, fata zâmbitoare din Ansamblul „Dor de Romanați” din Caracal

Alexandra e o eroină. Curajul ei a salvat de la moarte alte fete. Fără telefoanele ei la 112, monstrul din Caracal n-ar fi fost prins

Procurorii acuză: scoaterea din joc a SRI, prin decizia CCR, a făcut imposibilă localizarea exactă a Alexandrei

SINISTRU. Un cercel al Alexandrei a fost găsit în mașina monstrului din Caracal. Plus: oase și dinți de om în cenușa din butoi

Curajul extraordinar al Alexandrei. Cele trei apeluri la 112 au fost de pe telefonul monstrului din Caracal, care-l uitase în preajma ei

Ultimele cuvinte ale Alexandrei către 112: „Vine! Vine!”. Monstrul din Caracal a surprins-o vorbind la telefon și a omorât-o

* Doi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15 ani a fost răpită ieri și găsită tranșată azi, deși a sunat la 112

CITIŢI ŞI:

Dreptatea socială adusă de PSD: îi plătim pensie de peste 15.000 de euro pe lună unui fost procuror comunist

Dăncilă, ticăloasă ca Dragnea: „10 august seamănă cu o lovitură de stat”. CTP: „Este o zicere pentru pitecantropi”

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

VIDEO. Sorina pe post de mămică: „Nani, nani, puișorul mamii…” Plus: hărțuirea de la Otopeni a costat 7.400 de dolari

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here