Şansa ca Luiza să fie în viaţă: monstrul spune că nu a ars-o, recunoaşte doar două crime şi a apărut o „a treia victimă”

2
13663
Luiza Melencu
Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în data 14 aprilie, 2019

Pe măsură ce probele confirmă că Alexandra Măceşanu (15 ani) a fost ucisă de Gheorghe Dincă, alias monstrul din Caracal, atenţia opiniei publice se îndreaptă tot mai mult spre cazul celeilalte fete date dispărute: Luiza Melencu (18 ani).

Luiza a fost dată dispărută în luna aprilie. De atunci, Poliţia din Olt şi DIICOT Craiova nu au reuşit să prindă măcar un capăt de informaţie menită să facă lumină în acest caz.

Alexandra Măceşanu

Revolta opiniei public în cazul Alexandra Măceşanu are legătură şi cu felul absolut incalificabil în care s-au mişcat autorităţile în cazul Luiza; dacă ar fi făcut un efort pentru a afla ce s-a întâmplat cu ea, poate că monstrul ar fi simţit că nu-i de joacă şi s-ar fi potolit.

Oricum, şansele găsirii în viaţă a Luizei Melencu sunt şi ele mici, de vreme ce Gheorghe Dincă a spus iniţial că le-a ucis pe ambele fete. Cu Alexandra s-a confirmat deja, rămâne de văzut ce va fi cu Luiza.

„A recunoscut două omoruri”

Gheorghe Dincă – Monstrul

Avocatul lui Gheorghe Dincă susţine că monstrul a spus că pe ea nu a ars-o.

„Anchetatorii continuă acum percheziția și caută probe. Vor să vadă dacă s-au mai comis și alte infracțiuni și ce probe există în legătură cu ceea ce există în momentul de față, cu cele două omoruri pe care le-a recunoscut”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, la Antena3.

În ceea ce privește telefonul Alexandrei, apărătorul spune că Dincă a colaborat cu anchetatorii, însă inițial nu a fost crezut.

„S-au găsit acolo unde a arătat el. El vrea să coopereze cu organul judiciar, a făcut-o, a indicat din prima locul, doar că nu a fost crezut. Ieri s-a găsit, am ajutat și eu să se lămurească mai clar situația și a fost găsit telefonul Alexandrei. Acolo unde a indicat inculpatul, acolo a fost găsit telefonul. Nu la el în casă, în niciun caz”, a mai explicat apărătorul, citat de Mediafax.

„Cu Luiza, nu este încă lămurită situația”

Luiza Melencu

Gheorghe Dincă ar fi declarat că le-a ucis pe ambele fete, pe Luiza și pe Alexandra, însă nu susține că ar fi incinerat și trupul celei dintâi fete.

„El a declarat că ar fi ucis-o și pe ea (n.r. – pe Luiza), doar că el nu precizează culoarea părului ei, adică nu își aduce aminte. Deși s-a insistat, susține că nu-și aduce aminte. Cu Alexandra, situația este clară, dar în ceea ce privește pe Luiza, nu este încă lămurită situația, din punctul meu de vedere. Dar el recunoaște două omoruri. Adică două fapte. Nu cunosc să fie indicat un loc în care să fie îngropat trupul Luizei. Deci Luiza nu a fost îngropată, din ceea ce se știe în prezent, ceea ce a declarat el. Ca modus operandi, el a procedat la fel, dar până la momentul în care cele două victime au decedat. El nu susține că ar fi incinerat și trupul Luizei”, explică Lascoschi.

Avocatul a dat detalii și despre cum a intrat monstrul în contact cu Luiza.

„Ea făcea autostopul, el a luat-o, s-a dus cu ea către destinația ei, după aceea a oprit, după care a plecat spre domiciliul lui. Conform declarației lui, el susține că ea ar fi fost de acord să-l însoțească. Așa susține el. Nu se cunoșteau. A luat-o, după aceea, a lovit-o cu pumnul sau palma, a căzut și a decedat. Ancheta e de-abia la început, are un curs favorabil în prezent, zic eu, în ceea ce privește aflarea adevărului. El susține că doar două victime a făcut, în repetate rânduri a susținut”, mai arată sursa citată.

Cine e „a treia victimă”?

Poliţiştii păzesc Casa Groazei

Monstrul din Caracal le-ar fi declarat anchetatorilor că ar fi violat-o pe Alexandra, dar nu şi pe Luiza.

Iniţial, el le-a spus anchetatorilor că pe Luiza a ucis-o şi a aruncat-o în Dunăre, apoi într-un lac, după care localizarea trupului primei fete a rămas în aer.

Pe de altă parte, anchetatorii au descoperit în resturile de la trupurile incinerate în curtea lui Gheorghe Dincă probe care ar indica o a treia victimă.

Aşadar, puse împreună cele două informaţii – că monstrul recunoaşte două crime şi că există probe ale existenţei unei a treia victime – rezultă că nu e clar, de moment, dacă a doua fată omorâtă este Luiza. Poate fi ea, dar la fel de bine poate fi cea de-a treia victimă, de care vorbesc anchetatorii.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:

* „Alo, B1 suntem, domnul Beliş?”. „Nu! Sunt DOMNUL PROFESOR Beliş! Trebuia să-mi menţionaţi şi titlurile”. Vai de capul tău, „profesore”!

* Luis Lazarus cântă în orchestra propagandei ruse. Către militarii americani de la Deveselu: „Acum ne luați și fetele?!”

* Iar ne-am aranjat imaginea de ţară! De la Dracula la monstrul din Caracal

Contribuția primarului PSD din Caracal la tragedia Alexandrei: a cumpărat 48 de camere de supraveghere, dar nu le-a montat

Interlopii din Caracal, protejați de Poliție, aduc voturi pentru PSD. Verigile-cheie: Paul Stănescu și Dan Ciocan

S-a terminat: Alexandra a fost arsă de monstrul din Caracal! ADN-ul din fragmentele de oase era al ei. Cine plăteşte pentru crimă?

Alexandra putea fi salvată în 40 de minute. Era atât de simplu! Dar polițiștii de la 112 nu i-au pus întrebarea salvatoare

Am dezlegat misterul! Alexandra la 112: ora 11.05 – „A venit, a venit, a venit!”; ora 11.51: „Vine, vine!”. Acum știm cine „a venit”!

RECONSTITUIRE. Alexandra cerea ajutor, iar șeful Poliției Olt și-a continuat cheful cu somon, fripturi și șampanie

Șeful Poliției Olt a avut mai mult încredere într-un lider interlop din Caracal decât în DOS sau STS, instituții ale statului!

Au găsit telefonul Alexandrei, în parcul din Caracal! Cartela, tot acolo, dar aruncată în altă parte

Oasele arse din curtea monstrului aparţin unei fete de 12-17 ani

„Cazul Alexandra” decimează Guvernul PSD-ALDE. Al doilea ministru plecat în 3 zile. Motivul: o declarație tembelă

Berbeceanu către Dăncilă: „Tanti, tocmai partidul pe care-l conduceți a indus starea de comă profundă structurilor de aplicare a legii”

VIDEO. Monstrul a mințit-o pe Alexandra: nu s-a dus la farmacie, ci la Craiova. A luat o cartelă și a sunat-o pe mama fetei

Șeful Poliției Caracal e premiat cu pensionarea la 51 de ani! Ca să ia 12.000 de lei pe lună, a fost demis doar din vorbe

Un criminolog analizează apelurile Alexandrei la 112. „O fată de 15 ani, răpită, violată şi bătută, e tratată cu o răceală dezarmantă”

Șoc în direct, la A1: „De 10 ani, Poliţia din Caracal racolează tinere şi le duce la Belina, pentru orgiile sexuale ale lui Paul Stănescu şi Liviu Dragnea. Tot Caracalul ştie…”!

Fiica monstrului din Caracal, complice la „plasat” fete italienilor? Mărturia unui partener de afaceri al concubinului Danielei Dincă

Monstrul din Guvern: Nu l-am prins pe monstrul din Caracal pentru că ne-am concentrat pe lupta anti-corupție!

Jandarmii din Craiova au gazat oameni pașnici pe 10 august, dar au refuzat să-l prindă pe monstrul din Caracal!

Monstrul din Caracal și-a legat soția în lanțuri. Tatăl lui s-a spânzurat, iar fiica lui are un fond de vânătoare

Curtea Constituţională Criminală. La cererea lui Ciorbea, CCR a respins legea care obliga posesorii de cartele pre-pay să-şi dea datele personale. Monstrul din Caracal folosea cartele

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

Ghinionul teribil al Alexandrei: n-a ajuns la noptiera în care se afla buletinul expirat al soției monstrului! Ar fi putut da adresa exactă la 112

VIDEO. Demență la RTV: Lazarus l-a „găsit” pe bărbatul care l-a ajutat pe criminal să ardă cadavrele! „Sunteți cam bronzat, cam ars pe mâini”

EXCLUSIV. „Monstrul va fi găsit mort în celulă. Săpaţi mai adânc, până la Ciordache! Alexandra n-a fost salvată din cauză că poliţiştii s-au temut să nu dea peste o reţea cu ramificaţii la vârful PSD”

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

AUDIO. Vocea îngerului. O auzi pe Alexandra și îți vine să-i sari cumva în ajutor. Doar polițiștii de la 112 au fost de piatră…

Dăncilă, aveaţi tot ce trebuie ca s-o salvaţi pe Alexandra! TOT! De ce nu au folosit poliţiştii sistemul DOS pentru localizarea apelului la 112, mult mai performant decât cel al STS?

Încă un indiciu vital ratat de Poliție: telefonul dat de ucigaș mamei Alexandrei, cu o oră și jumătate înainte de a-i omorî fata

Presimțire sumbră a Alexandrei? Mesaj cu 5 zile înainte de a fi răpită: „S-a zis cu mine”. Pasărea străpunsă de suliță

Paranoia: PSD-iștii cred că în spatele crimelor de la Caracal se află serviciile secrete, pentru a le distruge partidul

HORROR. „Mamă soacră, fata e bine și va merge în Anglia, să facă bani”. Asta i-a spus mamei Alexandrei monstrul din Caracal, când fata zăcea în garaj, legată și violată

Al doilea monstru din Caracal

VIDEO. Băsescu: „Doar Ministerul de Interne și SRI au echipamente cu care o puteau localiza cu precizie pe Alexandra”

VIDEO. Halucinant! Șeful PSD zice că Alexandra a murit din cauza protestatarilor #Rezist, care „țipă și se împotrivesc schimbărilor în sistem”!

PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal!

Poliția a deschis aplicația de localizare a Alexandrei la peste o oră de la primul apel al fetei la 112. Minora putea fi salvată!

O minciună a Poliției PSD-iste: „STS a furnizat trei adrese greșite”. Dacă suni de pe mobil, STS nu dă adrese, ci sectoare

Alexandra a vorbit cu polițiștii, prin 112, nu de trei, ci de cinci ori! Monstrul plecase la farmacie, să ia o alifie

Încă un nebun lăsat în libertate, care devine ucigaș! Acum 10 ani, monstrul din Caracal a fost internat la psihiatrie

CCR confirmă: PSD și ALDE au modificat Codurile penale pentru infractori precum monstrul din Caracal

Calvarul Alexandrei a început la scurt timp după ce a urcat în mașină. Lovită, legată și „orbită” cu bandă adezivă

Observație cruntă a lui CTP: polițiștii gândesc la fel ca monstrul din Caracal – „fetele sunt curve”

Paradox dureros: telefoanele date de Alexandra la 112 i-au grăbit moartea. Fata a fost ucisă la scurt timp, joi la prânz

Boule-cu-epoleți, Luiza nu fugise cu Făt-Frumos! O răpise Monstrul, o violase și omorâse, o arsese în butoiul de tablă!

Monstrul din Caracal scapă mai devreme cu ajutorul PSD-ALDE! Chiar dacă va fi condamnat pe viaţă, va beneficia de legea penală mai favorabilă

Impostură criminală. Raed Arafat promite că va face mai eficient sistemul 112. Dar până acum ce-a păzit?!

„Tatăl ucidea cai, el câini. Îi plăcea să-i vadă cum se chinuie”. Mărturii despre viaţa monstrului din Caracal

Amănuntul care-i înfundă definitiv pe polițiști: Alexandra le-a dat numărul de telefon al monstrului. De ce nu l-au folosit pentru identificare?

GALERIE FOTO. Ea e Alexandra, fata zâmbitoare din Ansamblul „Dor de Romanați” din Caracal

Alexandra e o eroină. Curajul ei a salvat de la moarte alte fete. Fără telefoanele ei la 112, monstrul din Caracal n-ar fi fost prins

Procurorii acuză: scoaterea din joc a SRI, prin decizia CCR, a făcut imposibilă localizarea exactă a Alexandrei

SINISTRU. Un cercel al Alexandrei a fost găsit în mașina monstrului din Caracal. Plus: oase și dinți de om în cenușa din butoi

Curajul extraordinar al Alexandrei. Cele trei apeluri la 112 au fost de pe telefonul monstrului din Caracal, care-l uitase în preajma ei

Ultimele cuvinte ale Alexandrei către 112: „Vine! Vine!”. Monstrul din Caracal a surprins-o vorbind la telefon și a omorât-o

* Doi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15 ani a fost răpită ieri și găsită tranșată azi, deși a sunat la 112

CITIŢI ŞI:

Dreptatea socială adusă de PSD: îi plătim pensie de peste 15.000 de euro pe lună unui fost procuror comunist

Dăncilă, ticăloasă ca Dragnea: „10 august seamănă cu o lovitură de stat”. CTP: „Este o zicere pentru pitecantropi”

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Impostori din tată-n fiu. „Generalul Izmană” și-a angajat beizadeaua pe ascuns la Ministerul Agriculturii „ca să se maturizeze”

VIDEO. Sorina pe post de mămică: „Nani, nani, puișorul mamii…” Plus: hărțuirea de la Otopeni a costat 7.400 de dolari

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

2 COMENTARII

  1. Stiu ca poate parea de necrezut, dar daca a tinut-o ostatica pana la jumatatea lui iulie (asa am citit in presa), atunci fata era inchisa intr-un loc din care nu se puteau auzi tipetele ei! Eu cred ca exista o camera mica de ciment sapata de el in curte/gradina, pe care inca nu au depistat-o anchetatorii, de aceea e necesar sa fie rasturnat totul acolo!

    Daca Luiza a trait pana in iulie, ea a fost inchisa ori in subsol, ori in buncar! La cat de dereglat e si la cat de mult a tinut-o si abuzat-o, poate nu a ars-o tocmai ca s-o „pastreze”, intocmai ca psihopatul din Psycho! N-ar fi exclus ca trupul Luizei sa fie inca acolo aproape intact!

    Domnule Laurentiu Ciocazanu, va felicit si pe dvs., si pe dl. Grigore Cartianu, si pe toti cei care fac parte din echipa acestei redactii! Sa scrieti de acest caz pana cand vor iesi la iveala ramasitele tuturor fetelor ucise in acea casa! Nu lasati sa se stinga cazul, scrieti pana la ultima fata descoperita acolo!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.