Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

17
4874

E vremea să înfruntăm și cea mai sensibilă piesă a mega-diversiunii „Răpirea Sorinei de către americanii traficanți de organe”: extragerea copilei de către procurorul Maria Pițurcă. E timpul să înfruntăm emoția, să privim obiectiv imaginile.

Timp de o săptămână, persoana cea mai înjurată din România a fost magistratul din Craiova. Cu gura larg deschisă ori cu jumătate de gură, toată lumea a spus fără dubiu: da, procuroarea a greșit. Cei mai mulți ar fi rupt carne din ea și ar fi pus sare: Huooooo, nenorocito! Cum să terorizezi un copil în halul ăsta?! Afară din magistratură!!!

Pe fondul emoției naționale, imaginile lucrau împotriva doamnei Pițurcă. Opinia publică vedea, în câteva zeci de secunde, cum procurorul o apuca de mâini pe fetiță și încerca s-o ducă în mașina părinților adoptivi. Efectul de inimă zdrobită venea însă mai ales din țipetele sfâșietoare ale copilei. Sub impactul emoțional al strigătelor disperate, orice rațiune dispare. Iar opinia publică se atașează instantaneu nu doar de Sorina, ci și de cea de care micuța se agață cu disperare: „Mamiiiii, nu vreau să plec, mamiiiii!”

Imaginile care au răvășit România

Cum poți să reziști unei asemenea scene? Nu reziști, că nu ai inimă de piatră. Ești om, nu statuie. Oamenii dotați cu multă sensibilitate cad imediat în capcană, mai ales dacă rațiunea e mai puțintică. Nicio șansă de iluminare când televiziunile promovează, fără discernământ, o acritură – nașa – care latră gutural: „Doamna procuror a apucat-o pe Sorina și a dat-o cu capul de ciment! A izbit-o cu capul de asfalt! A lovit-o cu capul de pereți!”. Dacă te uiți în gura nașei – fiica naturală a familiei Șărămăt -, te uiți pe jos, să vezi dacă n-au zburat creierii Sorinei. La cei 26 de ani ai ei, nașa pare să fi văzut multe filme horror.

O construcție monstruoasă

Gata, s-a stabilit: procuroarea e nenorocită, mami e zâna cea bună, fetița trebuie să rămână acolo, ea vrea să rămână acolo, nu trebuie să plece nicăieri, părinții adoptivi sunt răi și vor să-i ia organele, America e urâtă, nimeni nu poate trece peste voința Sorinei, primează interesul major al copilului.

Caz închis, nu mai e nimic de discutat. Mai ales că televiziunile de propagandă pun cărămidă peste cărămidă la această construcție impresionantă.

Oare așa să fie? Încet-încet, chair și oamenii-dotați-cu-multă-sensibilitate-și-cu-puțină-rațiune au aflat că albul nu prea e alb, iar negrul nu prea e negru. Dincolo de aburii emoției se află rațiunea. Iar ea ne arată, puțin câte puțin, cât de falsă este imaginea inițială, cea care i-a păcălit pe atâția oameni de bună-credință. Cât de monstruoasă este construcția bazată pe emoție și diversiuni. Adevăruri absolute se arată a fi minciuni îngrozitoare.

Ticăloșie + prostie = protest pentru Sorina

Zece pași spre adevăr

 1. În primul rând, mami nu e mami. A avut șase ani la dispoziție să devină mami, dar în locul unui copil a preferat o leafă.
 2. Cum să rămână fetița la asistenta maternală? E ilegal! E imposibil! Asistenta maternală nici măcar nu mai e asistentă maternală! Fetița mai are doar două variante: într-o casă din New York sau la o casă de copii de prin Mehedinți. Ori, ulterior, la altă asistentă maternală.
 3. Da, există o mami, dar ea se află la poartă, pitită într-o mașină, speriată de balamucul făcut de familia, neamurile și vecinii ex-asistentei maternale, plus o ciurdă de gură-cască. Fetița are părinți de două luni, le poartă deja numele – e Sorina Săcărin -, dar manipulatorii ei nu i-au spus asta.

  În prim-plan, trei personaje: Sorina, asistenta maternală și procuroarea
 4. Cu cât mă uit mai mult la imaginile cu fetița agitată, speriată, disperată, cu atât îmi apare tot mai monstruoasă imaginea asistentei maternale. Cum n-a avut pic de milă de biata Sorina! Cum n-a durut-o sufletul s-o manipuleze pe micuță cu acele minciuni oribile, că vin doi bau-bau ochelariști din America să-i ia rinichiul și să-l dea fetei lor! Cu a pus-o în situația de a se tăvăli pe jos și a țipa sfâșietor, într-o dureroasă sinceritate de copil mințit cu cinism!
 5. Care este interesul superior al copilului? Cel de a rămâne într-o familie care l-a crescut contracost, dar n-a vrut să-l adopte? Sau cel de a se dezvolta într-o familie care face eforturi uriașe să-l adopte?
 6. Cine decide care e interesul superior al copilului? Chiar el, copilul, prin opțiunea lui mecanică/manipulată? Să fim serioși! De aceea există adulți și de aceea există instanțe, ca să decidă în locul minorului, mai ales când el, minorul, abia a împlinit 8 ani.
 7. Mai contează legea în țara asta? Dacă da, atunci ce mai e de negociat pe seama unei decizii definitive? Nu e suficient că asistenta maternală a sfidat legea două luni, alungând cel puțin șase delegații ale statului român care veniseră să ia fetița și s-o încredințeze părinților ei?
 8. Ramona și Gabriel Săcărin sunt singurii părinți ai Sorinei, pentru că părinții naturali au decăzut din acest drept, iar Mariana și Vasile Șărămăt nu au fost niciodată părinții ei. Nu și-au dorit să fie. Mai precis: au dorit să nu fie (cu semnătură pe hârtie). Au ales să fie prestatori de servicii maternale, nu părinți. Acum nu mai sunt nici una, nici alta.
 9. Abia aștept ca procurorii să aplice legea în cazul asistentei maternale care a sfidat una dintre obligațiile sale esențiale: aceea de a pregăti minorul pentru adopție. Că l-a pregătit împotriva adopției – asta e circumstanță agravantă.
 10. Procurorul Maria Pițurcă nu e un monstru, așa cum i-a fost proiectată imaginea în aceste 7 zile. Dar aici sunt multe de spus.

În fond, ce a făcut procurorul?

Dacă te scuturi de emoție, eventual cu sonorul pus pe „mut”, și privești cele câteva zeci de secunde filmate în care acționează procurorul Maria Pițurcă, îți scade mult nivelul de revoltă. Ba chiar începi să accepți că femeia n-a comis nicio grozăvie și că totul a fost gonflat ca într-un roman suprarealist.

În fond, ce a făcut procurorul?

 1. A cerut sprijinul asistentei maternale pentru a o convinge pe Sorina să meargă la mașină, unde o așteptau părinții adoptivi. Era clar că Mariana Șărămăt avea ascendentul celor 7 ani de conviețuire cu micuța. Dar femeia nu avea nici chef, nici putere de a o îndruma pe Sorina spre noii ei părinți. O îndoctrinase atât de tare că soții Săcărin sunt oameni răi, încât nu mai putea întoarce nimic nici dacă ar fi revenit la bune intenții. Dar nici gânduri bune nu avea.
 2. A încercat s-o liniștească pe Sorina, dar fără succes: fetița era prea încărcată emoțional pentru a mai vedea, ca soluție salvatoare, altceva decât fusta celei care o manipula asiduu de cel puțin doi ani.
 3. A tatonat momentul potrivit pentru a o scoate pe Sorina din casă fără a o supune unui stres extrem. Acel moment n-a venit, iar tensiunea era în creștere.
 4. A trecut la acțiune, pe ideea că șocul va fi mare, dar scurt, iar după câteva minute fetița se va liniști în brațele părinților ei adoptivi, care în niciun caz nu aveau să se poarte ca niște traficanți de organe.
 5. A apucat-o pe fetiță de mâini și a ținut-o ferm, pentru a n-o lăsa să se lovească de pardoseală, de mobilă sau de pereți.
 6. A tras-o spre mașină, fără a o lovi sau a se răsti la ea.

Secvențele sunt crunte pentru fetiță, par zguduitoare și pentru adulți, dar orice altă idee putea fi mai proastă. Așteptarea ar fi crescut tensiunea, amânarea ar fi sporit stresul și ar fi prelungit neaplicarea legii. Dar tot ar fi venit ziua în care fetița trebuia luată de la familia Șărămăt și dată familiei Săcărin.

Maria Pițurcă și-a asumat ceea ce fac, de obicei, medicii: te taie cu bisturiul nu ca să te omoare, ci ca să-ți salveze viața. Nu pentru că îți vor răul, ci pentru că îți vor binele.

Dacă procedura de extragere a copilului a fost greșită, atunci cei care au greșit vor plăti. Sunt anchete deschise, adevărul va fi stabilit cu legea în mână. Dar în niciun caz nu e vorba de o crimă aici! Crima au făcut-o soții Șărămăt, cei care au crezut că ei sunt deasupra legii și că Sorina e proprietatea lor aducătoare de venit.

Maria Pițurcă și lupta ei pentru a o duce pe Sorina la mașina părinților adoptivi

Interesul superior al copilului

Apropo de interesul superior al copilului și de ce vrea acesta: când i se face o injecție, copilul nu se bucură, ba chiar s-ar putea să plângă. Interesul superior al copilului este să i se facă injecția, chiar dacă el țipă, fuge, se zbate, se tăvălește pe jos.

E un caz banal care arată cât de mare a fost manipularea. S-a spus cu răcnete că interesul superior al copilului e sinonim cu ce vrea copilul. Deseori, adevărul este exact pe dos: interesul superior al copilului nu are nicio legătură cu ce vrea copilul, ba dimpotrivă, e chiar opusul acestei voințe.

Este interesul superior al copilului să mănânce un kilogram de ciocolată pe zi, cum i-ar plăcea? N-aș prea crede.

Este interesul superior al copilului să nu meargă la grădiniță, cum poate și-ar dori? N-aș prea crede.

Este interesul superior al copilului să se apuce de fumat pe la 10 ani și de băut alcool pe la 15, cum poate l-ar tenta? N-aș prea crede.

Este interesul superior al copilului să refuze vaccinarea, cum îl îndeamnă unul-altul? N-aș prea crede.

Este interesul superior al copilului să meargă în vacanță în Hawaii, cum își dorește cu ardoare, deși tu nu ai bani decât pentru Vama Veche? Îndoi-m-aș!

Sunt doar câteva exemple care arată, concret, că interesul superior al Sorinei nu e totuna cu ce vrea Sorina. Mai ales că Sorina e un copil de numai 8 ani, manipulat ordinar de o asistentă maternală dotată cu un cinism înspăimântător.

Foarte bun video-editorialul lui Mălin Bot

Epilog

Gâdea grohăie împotriva procuroarei Maria Pițurcă din Craiova. Mircea Badea behăie înjurături spurcate. Sorina Matei mugește: „E procuror #Rezist! E din gașca #Rezist!”.

Măi, copii ai durerii, poate n-ați aflat, dar #Rezist tocmai a câștigat alegerile la un scor zdrobitor! Iar data viitoare le va câștiga și mai clar. Ce n-ați înțeles voi este că #Rezist = #Dreptate, iar românii sunt însetați de dreptate.

CITIŢI ŞI:

* VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

ȘOCANT! Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Licu şi Adina Florea, scoateţi banii! Părinţii adoptivi ai Sorinei cer daune în instanţă pentru că au fost blocaţi în România de ancheta SS-Gestapo, luată în serios de procurorul general

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cazul Sorina. Propaganda rusă o laudă pe judecătoarea Dana Gârbovan şi îl atacă pe Cristi Danileţ

Părinţii Sorinei anunţă ambasada SUA după ce procurorul general s-a întors împotriva lor şi a trecut de partea celor care le-au abuzat fetiţa adoptată legal

Procurorul general Licu intră în jocul populist şi trece de partea abuzatorilor Sorinei. Şantajat pentru plagiat?

Sorina şi linşajul presei iresponsabile. Un articol despre manipularea mediatică ordinară şi impotenţa statului de a aplica legea

„Sorina, noi vom lupta, traficanţii nu te ia”. Tăriceanu, Dăncilă, Firea&co. se „lipesc” de scandalul fetiţei adoptate pentru a poza în victime ale justiţiei

„Când am văzut că Sorina e de etnie romă, am zis: «Doamne, ce noroc are acest copil pentru că va ajunge la New York, unde culoarea nu contează»”

Primele imagini cu Sorina şi familia adoptivă din SUA. „Fetiţa este bine, am avut mereu un psiholog alături. Încercăm să trecem împreună peste acest moment greu”

Chirieac vinde statului „știri pozitive” cu 2.500 € bucata. Un nou șmen de 15.000 € de la Drumuri, cu trei zile înainte de alegeri

Ciuvică a descoperit „mâna criminală” care a fraudat alegerile și a băgat ALDE sub 5%

Filiera roşie continuă atacul cu Dragnea în puşcărie. Tucă, scos de la naftalină de mogulul Adrian Sârbu, judecat pentru evaziune fiscală

Europa s-a săturat de sabotorii Justiţiei. Cel mai dur raport al GRECO atacă „SS-Gestapo”, secţia inventată pentru protejarea mafiei politice

Cei 7 PSD-iști care o protejează pe directoarea Cap-de-Porc. Printre ei: Tușa, Bacabașa, Pleșoianu. Din cauza lor, Parlamentul nu a putut afla de ce TVR i-a făcut campanie nerușinată lui Dragnea la „Viața Satului”

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

PSD Dâmbovița, o afacere de „famiglie”. Clanul Plumb: mama președinte, fiul „vice”. „Mamițica îi construiește lui Goe un viitor”

VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

„Când s-a dat sentința la Dragnea, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

Dosarele grele abia acum vin peste Dragnea! Pe lângă ele, cel care i-a adus închisoarea a fost mizilic

Furie la Antena 3: PNL, USR și PMP nu i-au dat niciun leu în campanie, iar PSD și ALDE au plătit mai mult la RTV!

Șocul unei românce din Italia: „Am fost acasă să-mi îngrop tatăl. M-am îngrozit câtă șpagă mi s-a cerut”

17 COMENTARII

 1. Bine scris si credibil, ori e adevarat ori e o perversa forma de manipulare a celor cu mintile la ei; ca de ceilalti se ocupa acum aproape toata presa. Dar nu pentru aprecieri ma bag in seama. Prima problema: procuroarea. Indiferent daca sunt de partea Sorinei sau a sotilor Saramat (NB – „sau” nu „si”) toti considera ca procuroarea a gresit, din exces de zel, pentru ca e corupta, din incompetenta, dn graba, din prostie samd. Mi-as permite un scenariu, nu stiu daca e real, speculez si eu: sa zicem ca omul legii ajunge in casa aia cu o treaba oarecare si sa mai zicem ca gaseste un copil caruia i se repeta la nesfarsit ca cineva o sa vina sa-l ia ca sa-i scoata matele (mai punem o data inregistrarea cu „omorati-o” ?); e clar ca orice minut in plus acolo e distrugator pentru copil si procurarea vede oportunitatea si decide sa-l scoata din mediul cu pricina; stie ca-si depaseste atributiile, stie ca-si risca pielea, cariera sau cel putin o sanctiune si totusi o face. E doar un scenariu, asa, ca sa nu mai fie atata unanimitate in chestia asta. Si nu-i cel mai bun exemplu ala cu injectia, l-as incerca pe ala cu tumora, o scoti imediat sau o lasi intai sa creasca, sa te lamuresti?
  A doua chestie-i aia cu motivul: de o parte ala cu fiica si facerea de bine, de cealalta ala cu dragostea. E poate o lovitura sub centura, da’ totusi mergeti odata naibii careva si vedeti ce venituri au aia si din ce si mai ales cu ce raman daca li se ia dragostea. Daca se va afla ca-s prosperi si banii copilului reprezinta o mica parte imi va fi foarte rusine pentru ceea ce am scris aici. Daca nu, nu.
  Iar a treia chestie pentru care ma bag in seama e ca in Norvegia, Anglia sau alta tara cu oameni „fara suflet” tot circul ala nu s-ar fi produs pentru ca, avand in vedere cele intamplate si judecate, gazda ar fi incasat inainte o pereche de catuse si in cel mai scurt timp ar fi ramas si fara celalat copil. Nu judec daca ar fi fost bine sau rau dar cu siguranta asa ar fi fost.

 2. Exceptional articol. Numai ca el nu ajunge la manipulatii Antenei 3 sau privitorii programului Sorinei Matei.
  El sta pe-aici prin lumea digitala. Trebuie facut auzit adevarul. Daca in continuare tot ce emit ziaristii anti-justitie nu e combatut VEHEMENT IN PIATA, cu oameni multi si tam-tam, soparlele lor vor continua sa aiba efect. Ele otravesc pe toata lumea, facand viata o otrava permanenta pentru milioane de oameni…Oare toate astea sunt menite sa ne atraga atentia de la lucruri mult mai grave???…Cum ar fi schimbarile climatice devastatoare, iminenta unui razboi atomic, readucerea Romaniei in stare de vasalitate fata de Rusia….

 3. #rezist nu a castigat nimic, nu faceti greseala sa va cocotati pe niste voturi anti-PSD si sa le considerati pro-#rezist !Este evident ca PSD nu va castiga alegerile prezidentiale, dar s-ar putea ca in 2020 sa castige din nou alegerile PSD, aroganta si gura mare a dreptei tine votantii acasa mai ales ca Dragnea nu mai e. Din proprie experienta am pus stampila pe Iohannis in 2014 nu ca Iohannis m-a convins, ci pentru ca am fost anti-Ponta si anti-PSD si am avut dreptate Iohannis a avut un mandat catastrofal plin de compromisuri cu PSD si in care si-a pierdut toate prerogativele prezidentiale, in 2016 am votat USR din convingere, in mai anul acesta dezamagit de alianta cu plus am inghitit broasca si am votat in sila USR+, am participat la referendumul prost facut de presedinte nu pentru intrebarile cretine, ci pentru ca nu am vrut sa ii va la TV jubilind pe nicolicea si compania daca referendumul nu va fi validat. Am avut dreptate din nou, vasilica s-a folosit de intrebarile cretine si a folosit scuza ca nu da OUG sa desfiinteze SIIJ pentru ca asa a votat poporul! Ei, data viitoare, s-ar putea sa stam acasa! Si in acest caz al Sorinei, USR+ si PNL in loc sa vina cu 10 masuri pe care le vor lua ei daca ajung la guvernare pentru ca trauma Sorinei sa nu se mai repete, cu 10 masuri de reformare a DGASPG-urilor au luat-o in brate pe procuroarea care a incalcat legea. In SUA daca procuroarea facea „injectii” unui copil mormon fara acordul parintilor mergea direct la inchisoare chiar daca salva viata copilului ! Si inca ceva dreptatea in democratie nu se face cu taratul pe caldaram, cu incalcatul codurilor de procedura, asa se face asa in dictaturile de dreapta din America de Sud si de stanga din tarile comuniste, dar nu in democratie.

  • Hai lasati, sper sa iesiti sa votati si la urmatoarele tururi de alegeri, si evident, nu cu psd-alde sau pro romania, daca intr-adevar sunteti de buna-credinta. Prin mesajul dvs. politizati in plus toata aceasta situatie nefericita, adica faceti exact ca latrinele tv, iar drama copilului devine vehicul pentru tot ce este mai rau in tara asta : mesajul anti-justitie, anti-occident, anti-presedinte, anti-rezist. Sunteti de buna-credinta? Personal, ma indoiesc.
   PS. Nu mai vorbiti in numele altora, nu aveti niciun drept : ”Ei, data viitoare, s-ar putea sa stam acasa!”.
   PS1. Cat despre ce se face in Sua, unde spuneti ca mormonii si altii au dreptul sa refuze vaccinul pentru copiii lor, eee, s-a cam trezit si Sua ca e un lucru prost, si daca nu vor epidemii, interesul copilului trebuie sa primeze in fata aiurelilor religioase ale parintilor.

   • Doamna Constantinescu frustrarile dumneavoastra personale, disperarea de a va impune opiniile si de a comenta la orice comentariu pe mine nu ma impresioneaza. Anti-justitie sunt procuroarea care a incalcat Codul de procedura civila si cei care o scuza ca dumneavoastra, nu eu! Intelegeti si dumneavoastra si opozitia bine, nu intelegeti iarasi bine si PSD nu va muri niciodata. Eu vorbesc in numele celor 28 de membrii de familie si prietenii cu situatii financiare foarte bune, care nu au iesit la vot timp de 29 de ani si pe care eu i-am lamurit scarificandu-mi timpul si mai ales nervii sa iasa la vot si care dupa ce au vazut ca USR+ si PNL ca niste lasi nu si-au asumat negocierea unei noi majoritati si guvernarea, au spus ca au stat la coada, pentru ca si in Romania s-a stat la coada pe 26 mai, pentru niste frustrati din PNL si USR+ cu ego-ul ridicat si cu IQ-ul scazut! Si in ciuda minciunilor lui Iohannis si PNL din campanie, ei au ramas tot cu vasilica analfabeta premier! Dumneavoastra si opozitia vreti sa ne convingeti ca daca schimbam PSD cu aceeasi Marie, putin mai curatica, care vorbeste corect limba romana si putin mai europeana dar cu aceleasi metehne de lasitate, dubla masura, lipsa de idei si empatie ni se va schimba viata. Mai meditati!

    • Ce guvernare sa-si asume PNL si USR? Dumneavoastra realizati ca ati votat pentru alegerile europene si nu pentru cele parlamentare romanesti? PSD-ALDE raman cu o majoritate comfortabila pana in 2020. Nimic nu misca in front daca ei nu vor.

   • postez 2 linkuri si trageti concluzia de cum stau lucrurile in America,nu neaparat de 100% dar si daca este 1% este strigator la cer.
    imi cer scuze ca sunt in engleza

    https://www.reuters.com/investigates/adoption/#article/part1

    http://www.slate.com/articles/double_x/doublex/2013/11/hana_williams_the_tragic_death_of_an_ethiopian_adoptee_and_how_it_could.html
    mai jos pun un link s-a vede-ti cum aratau adoptatorii

    https://www.nydailynews.com/news/national/couple-guilty-death-adopted-daughter-article-1.1450744

    pentru cei care vor mai mult detalii vedeti cine sunt autorii ,jurnalisti americani care fac investigatii ptr ziare de eliuta din america si au premii de exceptie.

    • Si daca v-a mai uitati odata spre america ve-ti vedea si acolo respectarea legii dupa litera ei si ce s-a creat la granita cu Mexicul….Trump spune ca a urmat legea si a respectat-o.
     Nu sunt anti-american sunt chiar cetatean american…dar „unde-i lege nu-i tocmeala” nu se aplica in situatiile ultra delicate,spun asta dupa ce am citit cererea de anulare a adoptiei formulata de PG Licu.
     Suna ca o decizie de la U.S. Supreme Court.
     Din punctul meu de vedere greseala pleaca de organele abilitate sa se ocupe de copil si de adoptia lui pana la decizia judecatorului care a judecat hartii si declaratii neavand in vedere ca acel copil a locuit 7 ani intr-o familie.
     Cred ca datoria judecatorului era sa stea cu ambele familii de vorba sa le explice ce implica aceasta adoptie,nu sa de-a o hotarare in baza unor hartii,ptr ca obiectul acelui proces nu era cine are dreptate sa aibe copilul ci daca acel copil se poate adapta la o alta viata cu alte persoane langa el,totodata avand in vedere ca nu este o mutare a copilului in alta camera sau alta casa,alt oras….este vorba de un alt continent si o alta societate,adica o viata luata de la zero ptr copil.
     Era Sorina pregatita ptr acest pas???

    • Domnule Dimitrie, vă rog mult să faceți dv. Un rezumat al ultimului articol. Linkul nu poate fi accesat din Europa, se dă un mesaj de regret pentru aceasta. Dar titlul pare extrem de greu de înghițit pentru cei preocupați de securitatea Sorinei. Este oare posibil în alt fel accesul la acest articol?
     Mulțumesc foarte mult.
     PS
     Articolul d-lui Cartianu are multe interpretări care contrazic materialul video postat chiar de d-sa în final, dar mai ales linkurile inserate de dv în mesajul de răspuns.
     Numele meu este Theodorescu. Mi-ar plăcea să vă am între prietenii mei pe facebook. Have a wonderful day!

 4. Foarte bine punctat!!
  Acum 4-5 ani ai trecut pe la Quebec si de putin nu ne-am intalnit.Nu stiam prea multe despre tine atunci.Acum chiar stiu ca esti un PRO
  Felicitari!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here