„Alo, B1 suntem, domnul Beliş?”. „Nu! Sunt DOMNUL PROFESOR Beliş! Trebuia să-mi menţionaţi şi titlurile”. Vai de capul tău, „profesore”!

5
7737

Vladimir Beliş a condus Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML) până s-a plictisit şi-a ieşit la pensie. Ani la rând, nu l-a deranjat nimeni în funcţie. Omul poartă cu sine multe secrete, în special din perioada întunecată a primilor ani ai regimului Iliescu, când crimele Revoluţiei şi ale Mineriadelor n-au fost răzbunate nici până azi.

Obişnuit cu o viaţă de nabab în funcţie, Beliş a îmbătrânit cu mentalitate de faraon. Nici prin cap nu i-a trecut că, pentru funcţiile pe care le-a avut în timpul vieţii active, nu trebuie să-i cadă nimeni la picioare şi că, dimpotrivă, fiind plătit din taxele românilor, el ar fi trebuit să le cadă la picioare celor care i-au plătit o viaţă salariul.

Nu, el consideră probabil că România îi este încă datoare; nu poate admite că a făcut o meserie ca milioane şi milioane de oameni, pe care nu l-a obligat nimeni s-o facă.

A ieşit la rampă în ultimele zile, de când cu moartea Alexandrei. S-a făcut de râs ca nimeni altul, ba mai grav, a emis judecăţi de valoare contrazise de realitate, prin care a bulversat şi mai multe investigaţiile anchetatorilor. Ba chiar s-a contrazis pe el însuşi la doar câteva zile.

Bunăoară, a declarat la Antena 1 că, din punctul său de vedere, nu se vor găsi datele în vederea identificării cadavrului Alexandrei.

„S-au găsit fragmente de oase. S-au mai găsit și bijuterii care puteau fi aruncate și după ce s-a produs arderea. Nu înseamnă că acolo a stat corpul victimei. Analiza genetică a oaselor e mult mai dificilă decât a țesuturilor umane proaspete. Procedura e dificil de realizat. Avem cel mai performant laborator din țară. Procedura durează 7-8 zile. La ora actuală s-au adus la Institut probele și au intrat în procesul tehnologic. Rezultatul va fi gata săptămâna viitoare”, a spus el, în direct, la „Acces Direct”.

Scăpat de sub influenţa sa, INML l-a contrazis: trupul Alexandrei a fost ars chiar acolo unde el spunea că nu se poate; ADN-ul din fragmentele osoase era chiar al fetei răpite de monstrul din Caracal.

Imediat, a sucit-o ca la Ploieşti. Şi-a contrazis singur teoria de mai sus, după doar trei zile. Jurnaliştii de la Libertatea l-au prins cu manevra interlopă:

„Dacă în urmă cu trei zile susținea că nu se poate ca incinerarea să fi fost realizată pe un arzător improvizat, profesorul Vladimir Beliș, fost director al Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, spune acum că trupul Alexandrei Măceșanu putea fi transformat în cenușă dacă era ținut mai multe ore sub foc”, au scris jurnaliştii publicaţiei amintite.

Dialog halucinant la B1 TV

Dar marele geniu neînţeles nu s-a vindecat nici după ce opinia publică a aflat ce rateu groaznic dăduse. Vineri spre miezul nopţii, după ce s-au aflat rezultatele analizelor medico-legale, Vladimir Beliş a fost sunat din nou, de astă dată de B1 TV, pentru a comenta minciunile pe care le spusese anterior. Iată dialogul halucinant:

B1 TV: „Alo, B1 suntem, domnul Vladimir Beliş?”

Vladimir Beliş: „Nu sunt domnul Beliş; sunt DOMNUL PROFESOR Beliş”

B1 TV: „Ne scuzaţi că n-am menţionat şi asta. Ce părere aveţi despre…”

Vladimir Beliş: „Aşa. Că nu e normal să nu-mi menţionaţi şi titlurile…”

Citiţi şi recitiţi! Astfel de oameni au făcut România praf, după moartea Ceauşeştilor. Au stat pe funcţii precum Raed Arafat azi, indiferent ce rău a crescut sub ei, s-au împăunat de titluri şi diplome luate numai ei ştiu cum, au semnat facturi şi bani cheltuiţi de la buget, n-au permis dezvoltare, modernizare, competiţie, au încurajat cumetriile de genul care provoacă azi cazuri precum Caracal, s-au umplut de bani şi glorie, iar la final, când au făcut pasul în lateral, n-au putut concepe că România nu se face preş în faţa lor.

Vai de capul tău, „profesore”! Dacă asta ai înţeles de la viaţă, că eşti „profesorul Vladimir Beliş”, şi nu omul cu acelaşi nume, atunci n-ai înţeles nimic. Noapte bună!

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:

Contribuția primarului PSD din Caracal la tragedia Alexandrei: a cumpărat 48 de camere de supraveghere, dar nu le-a montat

Interlopii din Caracal, protejați de Poliție, aduc voturi pentru PSD. Verigile-cheie: Paul Stănescu și Dan Ciocan

S-a terminat: Alexandra a fost arsă de monstrul din Caracal! ADN-ul din fragmentele de oase era al ei. Cine plăteşte pentru crimă?

Alexandra putea fi salvată în 40 de minute. Era atât de simplu! Dar polițiștii de la 112 nu i-au pus întrebarea salvatoare

Am dezlegat misterul! Alexandra la 112: ora 11.05 – „A venit, a venit, a venit!”; ora 11.51: „Vine, vine!”. Acum știm cine „a venit”!

RECONSTITUIRE. Alexandra cerea ajutor, iar șeful Poliției Olt și-a continuat cheful cu somon, fripturi și șampanie

Șeful Poliției Olt a avut mai mult încredere într-un lider interlop din Caracal decât în DOS sau STS, instituții ale statului!

Au găsit telefonul Alexandrei, în parcul din Caracal! Cartela, tot acolo, dar aruncată în altă parte

Oasele arse din curtea monstrului aparţin unei fete de 12-17 ani

„Cazul Alexandra” decimează Guvernul PSD-ALDE. Al doilea ministru plecat în 3 zile. Motivul: o declarație tembelă

Berbeceanu către Dăncilă: „Tanti, tocmai partidul pe care-l conduceți a indus starea de comă profundă structurilor de aplicare a legii”

VIDEO. Monstrul a mințit-o pe Alexandra: nu s-a dus la farmacie, ci la Craiova. A luat o cartelă și a sunat-o pe mama fetei

Șeful Poliției Caracal e premiat cu pensionarea la 51 de ani! Ca să ia 12.000 de lei pe lună, a fost demis doar din vorbe

Un criminolog analizează apelurile Alexandrei la 112. „O fată de 15 ani, răpită, violată şi bătută, e tratată cu o răceală dezarmantă”

Șoc în direct, la A1: „De 10 ani, Poliţia din Caracal racolează tinere şi le duce la Belina, pentru orgiile sexuale ale lui Paul Stănescu şi Liviu Dragnea. Tot Caracalul ştie…”!

Fiica monstrului din Caracal, complice la „plasat” fete italienilor? Mărturia unui partener de afaceri al concubinului Danielei Dincă

Monstrul din Guvern: Nu l-am prins pe monstrul din Caracal pentru că ne-am concentrat pe lupta anti-corupție!

Jandarmii din Craiova au gazat oameni pașnici pe 10 august, dar au refuzat să-l prindă pe monstrul din Caracal!

Monstrul din Caracal și-a legat soția în lanțuri. Tatăl lui s-a spânzurat, iar fiica lui are un fond de vânătoare

Curtea Constituţională Criminală. La cererea lui Ciorbea, CCR a respins legea care obliga posesorii de cartele pre-pay să-şi dea datele personale. Monstrul din Caracal folosea cartele

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

Ghinionul teribil al Alexandrei: n-a ajuns la noptiera în care se afla buletinul expirat al soției monstrului! Ar fi putut da adresa exactă la 112

VIDEO. Demență la RTV: Lazarus l-a „găsit” pe bărbatul care l-a ajutat pe criminal să ardă cadavrele! „Sunteți cam bronzat, cam ars pe mâini”

EXCLUSIV. „Monstrul va fi găsit mort în celulă. Săpaţi mai adânc, până la Ciordache! Alexandra n-a fost salvată din cauză că poliţiştii s-au temut să nu dea peste o reţea cu ramificaţii la vârful PSD”

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

AUDIO. Vocea îngerului. O auzi pe Alexandra și îți vine să-i sari cumva în ajutor. Doar polițiștii de la 112 au fost de piatră…

Dăncilă, aveaţi tot ce trebuie ca s-o salvaţi pe Alexandra! TOT! De ce nu au folosit poliţiştii sistemul DOS pentru localizarea apelului la 112, mult mai performant decât cel al STS?

Încă un indiciu vital ratat de Poliție: telefonul dat de ucigaș mamei Alexandrei, cu o oră și jumătate înainte de a-i omorî fata

Presimțire sumbră a Alexandrei? Mesaj cu 5 zile înainte de a fi răpită: „S-a zis cu mine”. Pasărea străpunsă de suliță

Paranoia: PSD-iștii cred că în spatele crimelor de la Caracal se află serviciile secrete, pentru a le distruge partidul

HORROR. „Mamă soacră, fata e bine și va merge în Anglia, să facă bani”. Asta i-a spus mamei Alexandrei monstrul din Caracal, când fata zăcea în garaj, legată și violată

Al doilea monstru din Caracal

VIDEO. Băsescu: „Doar Ministerul de Interne și SRI au echipamente cu care o puteau localiza cu precizie pe Alexandra”

VIDEO. Halucinant! Șeful PSD zice că Alexandra a murit din cauza protestatarilor #Rezist, care „țipă și se împotrivesc schimbărilor în sistem”!

PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal!

Poliția a deschis aplicația de localizare a Alexandrei la peste o oră de la primul apel al fetei la 112. Minora putea fi salvată!

O minciună a Poliției PSD-iste: „STS a furnizat trei adrese greșite”. Dacă suni de pe mobil, STS nu dă adrese, ci sectoare

Alexandra a vorbit cu polițiștii, prin 112, nu de trei, ci de cinci ori! Monstrul plecase la farmacie, să ia o alifie

Încă un nebun lăsat în libertate, care devine ucigaș! Acum 10 ani, monstrul din Caracal a fost internat la psihiatrie

CCR confirmă: PSD și ALDE au modificat Codurile penale pentru infractori precum monstrul din Caracal

Calvarul Alexandrei a început la scurt timp după ce a urcat în mașină. Lovită, legată și „orbită” cu bandă adezivă

Observație cruntă a lui CTP: polițiștii gândesc la fel ca monstrul din Caracal – „fetele sunt curve”

Paradox dureros: telefoanele date de Alexandra la 112 i-au grăbit moartea. Fata a fost ucisă la scurt timp, joi la prânz

Boule-cu-epoleți, Luiza nu fugise cu Făt-Frumos! O răpise Monstrul, o violase și omorâse, o arsese în butoiul de tablă!

Monstrul din Caracal scapă mai devreme cu ajutorul PSD-ALDE! Chiar dacă va fi condamnat pe viaţă, va beneficia de legea penală mai favorabilă

Impostură criminală. Raed Arafat promite că va face mai eficient sistemul 112. Dar până acum ce-a păzit?!

„Tatăl ucidea cai, el câini. Îi plăcea să-i vadă cum se chinuie”. Mărturii despre viaţa monstrului din Caracal

Amănuntul care-i înfundă definitiv pe polițiști: Alexandra le-a dat numărul de telefon al monstrului. De ce nu l-au folosit pentru identificare?

GALERIE FOTO. Ea e Alexandra, fata zâmbitoare din Ansamblul „Dor de Romanați” din Caracal

Alexandra e o eroină. Curajul ei a salvat de la moarte alte fete. Fără telefoanele ei la 112, monstrul din Caracal n-ar fi fost prins

Procurorii acuză: scoaterea din joc a SRI, prin decizia CCR, a făcut imposibilă localizarea exactă a Alexandrei

SINISTRU. Un cercel al Alexandrei a fost găsit în mașina monstrului din Caracal. Plus: oase și dinți de om în cenușa din butoi

Curajul extraordinar al Alexandrei. Cele trei apeluri la 112 au fost de pe telefonul monstrului din Caracal, care-l uitase în preajma ei

Ultimele cuvinte ale Alexandrei către 112: „Vine! Vine!”. Monstrul din Caracal a surprins-o vorbind la telefon și a omorât-o

* Doi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15 ani a fost răpită ieri și găsită tranșată azi, deși a sunat la 112

CITIŢI ŞI:

Dreptatea socială adusă de PSD: îi plătim pensie de peste 15.000 de euro pe lună unui fost procuror comunist

Dăncilă, ticăloasă ca Dragnea: „10 august seamănă cu o lovitură de stat”. CTP: „Este o zicere pentru pitecantropi”

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Impostori din tată-n fiu. „Generalul Izmană” și-a angajat beizadeaua pe ascuns la Ministerul Agriculturii „ca să se maturizeze”

VIDEO. Sorina pe post de mămică: „Nani, nani, puișorul mamii…” Plus: hărțuirea de la Otopeni a costat 7.400 de dolari

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

5 COMENTARII

  1. Bai ziaristii lui peste prajit…titlurile se respecta oriunde in lumea asta…ca voi nu va respectati ca persoana asta nu inseamna ca va puteti trage de sireturi cu un profesor universitar…cate lucrari stiintifice ati publicat si unde? normal ca nu respectati titlurile obtinute…cand le cumperi poti renunta usor la ele…dovada atatia doctori dovediti plagiatori care renunta la ele imediat ce sunt acuzati…vezi ponta, negoita si atatia militieni de la academie

    • Asa sunteți voi bolșevicii , toți sunteți Doctori Docenți Savanți de Renume Mondial ! Dar oare cum se face ca peste tot unde conduceți voi , prafu’ și c’atu’se alege de toate ?

  2. Profesorul Vladimir Beliș (dincolo de titluri, merite și reputație) a ocolit inițial importanța / urgența subiectului pus în discuție și s-a impus pe sine ca persoană și titlu, dînd dovadă de un orgoliu infantil și de o rușinoasă vanitate! Cred că problema și conjunctura momentului cereau mai multă sobrietate din partea invitatului la dialog. Asta apropo de respect…

  3. Ne spune ca INML are cel mai performant laborator din tara. Stiam asta si fara sa ne spuna ! Dar ce inseamna asta pentru noi ? Trebuie sa plangem sau sa fim multumiti ? Normal ar trebui sa stim daca macar laboratorul din Bucuresti are capabilitati comparabile cu cele din Europa anilor 2019 ! Avem cum sa aflam asta ? Ma tem ca nu !!

  4. Wow.. Cred ca este prima data când răsfoiesc acest „site” și nu ma așteptam la asemenea lipsa de profesionalism.. Din cauza unor „ziariști” de genul acesta, care își fac meseria în acest gen și cu o astfel de atitudine, suntem în situația asta de rahat la nivel de țară.. Nu îl cunosc pe dl profesor, posibil sa fie comunist, șpăgar, dar consider ca un medic, legist și profesor universitar merită mai mult respect de la un om care nu cred că a realizat atât de multe lucruri în viața.. Dacă ajunge sa își facă meseria în asemenea hal.. Cum spunea și un domn în comentariul de mai sus, titlurile universitare sunt respectate în cam orice țară din lumea asta, chiar dacă la noi în țară există mulți care nu le merită..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here