Gâdea încearcă să transforme aducerea lui Mazăre în voturi pentru PSD. Lacrimi și minciuni la Antena 3

6
6002
Avocata Alice Drăghici e cu ochii pe Mazăre și cu gândul la banii lui

Antena 3, prin directorul ei, Mihai Gâdea, a făcut eforturi insistente, luni seara, să facă din „afacerea Mazăre” o telenovelă lacrimogenă, din care PSD să mai stoarcă niște voturi. Nicio vorbă despre vinovăția PSD în a susține atâția ani, la Primăria Constanța, un asemenea infractor.

Tactica lui Gâdea e aceea de a pune întrebări retorice. „Cine credeți că va câștiga politic din aducerea lui Mazăre?”, „Nu-i așa că se creează o emoție care va aduce voturi în plus PSD?”

Păpușa lui Voiculescu vorbește despre „lovituri mari de imagine”, despre „rolul decisiv al ministrului interimar al Justiției, Ana Birchall, în aducerea lui Mazăre” și despre faptul că „pe Mazăre l-au adus, efectiv, niște polițiști de la Ministerul de Interne, condus tot de o PSD-istă, Carmen Dan”.

Într-un fel, Gâdea pare hotărât să-l confirme pe Ponta, care spusese cu o zi în urmă că Mazăre a fost sacrificat de Dragnea, ca să zică lumea acum, înante de alegeri, „vedeți că PSD nu-i protejează pe infractori, nici măcar pe cei fugari?!”.

Alice, avocată de vis

Ca să obțină emoția maximă, Gâdea a adus-o în studio pe Alice Drăghici, avocata lui Radu Mazăre. Aceasta s-a smiorcăit, și-a dat ochii peste cap, și-a amintit cât de gras a plătit-o infractorul Mazăre din bani furați.

„Va crește PSD-ul! Nu are cum să nu te impresioneze privirea împietrită a lui Radu Mazăre, când toți îl știam jovial, vesel, plin de viață! Nu au cum nu te impresioneze lacrimile lui Răducu Mazăre, care e un copil până la urmă. E un copil, iar Radu Mazăre e tatăl lui!”, și-a stors patetismul avocata Drăghici. Pe care, evident, n-o interesează lacrimile altor mii de copii care suferă cumplit, inclusiv de foame și de frig, din cauza sutelor de milioane de euro furate de Mazăre.

Dar cu Coita ce-ați avut?!

Alice și Mugur

Gâdea plusează: să vedeți ce audiențe o să fie pe subiectul ăsta, avem televiziuni, site-uri, avem imagini de la Paris, din avion, de la aeroport, iar impactul imaginilor e devastator. Milioane de oameni vor vedea tristețea lui Radu Mazăre și lacrimile lui Răducu. Gâdea face eforturi, parcă, să justifice o notă de plată piperată. Dar nu-i bai, PSD plătește…

Ciuvică e supărat că Mazăre a fost adus în campania electorală. Zice că „degeaba încearcă statul paralel să mi aducă niște voturi pentru #Rezist, pe haștagieni nu-i mai crede nici dracu'”. N-am înțeles cine din statul paralel l-a adus pe Mazăre… Dar nici Ciuvică n-a înțeles jocul lui Gâdea, mai mult i-l strică.

O altă antenistă, Ana-Maria Roman, face și ea ce poate: acțiunea aceasta „va duce la victimizarea lui Radu Mazăre”. Good, zâmbește Gâdea.

„Analistul” ex-băsist Alex Coita (cu sau fără diacritice, dvs. hotărăți), reconvertit la voiculescianism, pune și el o cărămidă la teoria lui Gâdea, ca să mai fie invitat. „E inevitabilă o senzație de nedreptate. Efectul ar putea fi de a demobiliza electoratul #Rezist. De exemplu, ca USR-PLUS să ia mai puține voturi”.

Concluzia o trage Mircea Badea: „Extrădarea lui Mazăre aduce pușcărie pentru Kovesi!”. Orice grup își are lingăii săi, dar unul dintre ei trebuie să fie și clovn pe deasupra.

CITIȚI ȘI:

* Ponta zice că Dragnea „l-a dat în primire” pe Mazăre. „O să urmeze Vâlcov în curând”

FOTO. Radu Mazăre încătușat, la coborârea din avion, la Otopeni

Prima fotografie cu Radu Mazăre în avionul care-l aduce la București

6 COMENTARII

 1. PSD-ul are o gramada de inculți in rândurile parlamentarilor și atunci ne miram de ce merge guvernarea așa de prost? Aduși din fundul curților acești inculți care habar nu SU unde este Burkina Faso vin pe la mitingurile lor și ne dau lecții de moralitate de genul du-te și invers . Ăștia sunt derbedeii lui Livache aduși pe țuica și palinca, amintindu-va de fosta ministru al Tineretului și Sportului venită din patria palincii din Maramures( ce zona splendida pentru turism dar nu pentru politica) care era fata bastonului de țuica și palinca!!
  Dacă cei de la PSD vor sa mai fie in partid și la alegerile de la anul , luați-l de gura pe acest infractor dovedit de Zdragnea și dați-l afara din partid!!!
  A adus PSD la pragul cel mai de jos sub 30% și ce urmează după europarlamentare in partid este greu de evaluat dar usor de citit, un adevărat tsunami care se va lasă cu demisii și plecări răsunătoare !
  Șansa voastră , membrii de la baza PSD-ului este sa va alegeți un alt lider și sa Terminați odată cu fraze de genul celor din 9 Martie 2018 spuse de actualul guru Dragnea, vreți sa continuam lupta împotriva corupției( hoțul striga Hoții ) , vreți sa continuam ? , vreți sa fiu președintele vostru? , numai gogoși umflate de se uitau toți in gura acedtui borfaș de prim rang( venit repet de la PDL -ul lui Băsescu , cal troian și înscăunat la PSD , unde declarase ca niciodată nu voi intra in PDSR care era denumirea PSD/ului de astăzi), acest PDL care s-a ales praful si pulberea ulterior).!!!

  • Avrămia
   Dragnea a venit de la PD, nu de la PDL.
   Iar dacă a avut misiunea de a pulveriza PDSR/PSD-ul și se achită de sarcină, e o sarcină nobilă pentru care trebuie felicitat.
   Că face și ceva pușcărie, dacă cauza o cere, e placere!
   Păi nu?

 2. Masonul Mihai Gâdea nu gândea
  Că mosorul Masoneriei e o rindea
  Că furia Masoneriei se oțelea
  Şi muierea zbiera la o mandea
  Cu lacrimi plânge fiecare copil mason
  Câ ard şi beau apă din bidon.

  Masonul Mihai Gâdea e un nebun
  Plin de furii cu alergii la sinecuri
  Orbea Gâdea de gândire
  Era un cactus în ofilire
  Şi vedea Gâdea limanul
  Tot furând bugetul cu toptanul.

  Masonul Mihai Gâdea e o lichea
  Semnaliza stânga spre bidinea
  Adică un fizician spre munca rea
  Ceea ce masoneria înțelegea
  Dar Pentagonul nu e lichea
  Să bea apă din vagon cișmea.

  „The Afghan” Frankfurt am Main

 3. Eu sper că românii nu sunt chiar un popor de infractori ca să plângă de mila unuia ce și-a construit stațiune de lux în Madagascar,după ce a făcut praf și pulbere un oraș ca și Constanța!
  Slugile varaniste de pe canalul de dejecție media A3 sunt de înțeles,au ordin pe unitate să plângă de mila oricărui borfaș prins și adus la pușcărie.Altfel,mde,trebuie să-și câștige „pe bune” existența,ori ei chiar nu sunt în stare decât de a linge un dos de borfaș,ptr.traiul în viața reală e nevoie de prea multe însușiri…

 4. O,ce îngeri sunteți toți și cavaleri ai dreptății,dar doar ceea ce vedeți prin ochelarii de cal de care nu va debarasati niciodată.N-am auzit un cuvințel la toți acești apostoli ai dreptății despre Microsoft,EADS,Alro,toate combinatele chimice,industria acestei tari,păduri,resurse de toate felurile care s-au împărțit frățește între cei care au fost vremelnic la conducerea acestei colonii.N-am auzit pe nimeni sa scoată vreun cuvințel.Ce colonie jalnica!Poate ca Mazăre a făcut lucruri reprobabile,dar este un om demn,cu caracter și nu in ultimul rand deștept.Intr-o mare de prosti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here