vineri, mai 24, 2024
AcasăDezvăluiriJandarmul-șef care a băgat toți protestatarii în dubă a contribuit și la...

Jandarmul-șef care a băgat toți protestatarii în dubă a contribuit și la represiunea din 10 august! „Colonelul doctor Gheorghe Lupescu” este un impostor universitar, mare beneficiar al „fabricii de diplome” Bioterra

-

Acțiunea dementă de la Topoloveni, cu băgarea în dubele Jandarmeriei a tuturor celor 10 protestatari pașnici și sechestrarea lor la Poliție până după plecarea din oraș a lui Liviu Dragnea, a fost ordonată de o slugă obedientă a PSD: colonelul Gheorghe Lupescu, șeful Jandarmeriei județului Argeș.

Individul se prezintă întotdeauna astfel: „colonel doctor Gheorghe Lupescu”. Ține mult la titlul de doctor, deși întreaga sa carieră universitară este dominată de impostură.

Colonelul Lupescu are 45 de ani, iar de doi ani a fost trimis de la București să conducă Jandarmeria județului Argeș. Funcția i-a fost dată de Carmen Dan, ministrul de Interne al lui Liviu Dragnea.

- Advertisement -

Client gras al „fabricii de diplome” Bioterra

CV-ul colonelului Lupescu e plin de diplome luate de la Universitatea Bioterra, celebră „fabrică de diplome”, implicată în scandaluri și dosare de corupție. Există numeroase mărturii și dovezi că la Bioterra diplomele se cumpără cu bani. Dintre politicieni, cei mai cunoscuți care și-au construit impostura universitară cu diplome cumpărate de la Bioterra sunt primarii Robert Negoiță (Sectorul 3) și Florentin Pandele (Voluntari), ambii de la PSD.

Colonelul Lupescu e client vechi al „buticului” Bioterra. Are 3 diplome luate de acolo, ceea ce înseamnă că a absolvit 3 facultăți sau cursuri diferite, de la „inginerie economică și management agroturistic” la „securitate comunitară și terorism”. Și tot de la Bioterra a luat hârtie că ște limba engleză!

Relația lui Lupescu cu Bioterra e veche de 23 de ani. Actualul „colonel doctor” a descoperit această „fabrică de diplome” pe când avea 22 de ani, iar de atunci nu s-a mai despărțit de ea. Principalele repere ale colaborării cu Bioterra, trecute în CV-ul oficial:

- Advertisement -
 • 1996-2001: Facultatea Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală / Inginerie Economică, specializarea Inginerie şi Management Agroturistic
 • 2001: Certificat de competenţă lingvistică în limba engleză
 • 2006-2008: Facultatea de Drept / Master în Securitate Comunitară şi Terorism
 • Din martie 2016 până în prezent: Lector universitar / Predare, evaluare, îndrumare şi control.

Așadar, după ce și-a cumpărat o roabă de diplome, colonelul Lupescu s-a apucat să și predea la Bioterra! A devenit lector universitar și îi învață pe studenți cum se cumpără diplomele.

Diplome și de la SRI, și de la Interne, și de la Valahia

Dar aprigul „jăndar” nu s-a mulțumit cu diplomele de la Bioterra. S-a mai învârtit de ceva titluri și pe la alte „fabrici de diplome”, implicate și ele în mari scandaluri de fraudă universitară.

Astfel, Lupescu și-a mai trecut în CV:

 • 2007-2010: Doctor în domeniul Ordine Publică şi Siguranţă Naţională / Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, a Ministerului de Interne
 • 2009-2011: Master în Managementul Informaţiilor / Universitatea „Valahia” din Târgovişte, Facultatea de Ştiinţe Economice
 • Martie – iunie 2012: Colegiul Naţional de Informaţii / Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, a Serviciul Român de Informaţii.

Hopa! Pe lângă cele trei diplome de la Bioterra, colonelul Lupescu și-a mai luat una de la Valahia („Oxford-ul” Târgoviștei!), una de la „fabrica de diplome” a SRI (al cărei Colegiu a fost desființat între timp, din cauza escrocheriilor) și, cireașa de pe tort, un doctorat la „fabrica de doctorate” a Ministerului de Interne (zguduită în ultimii ani de mari scandaluri).

Între doi protestatari băgați la dubă, pac un curs la facultate!

Col. Gheorghe Lupescu

Impostura universitară este doar o dimensiune a parvenirii acestui individ. Sigur că lucrarea sa de doctorat merită luată la puricat de jurnalista Emilia Șercan, spaima plagiatorilor, iar celelalta diplome trebuie cântărite prin prisma lipsei de credibilitate a instituțiilor care le-au acordat.

Dar este interesant cum a studiat Gheorghe Lupescu atât de asiduu în timp ce-și construia, pas cu pas, cariera de jandarm. Căci, conform propriului CV, el s-a apucat de jandarmerit în octombrie 1994, pe când avea 21 de ani.

De exemplu: timp de 10 ani, între 1994 și 2004, a fost comandant pluton, dar în acest timp a făcut și 5 ani de facultate la Bioterra (1996-2001), și-a luat și „certificatul de competență” în limba engleză – tot la Bioterra. Mai băga câte-un protestatar la dubă, dar mai punea și burta pe carte!

În perioada 2004-2016, cât a fost comandant de detaşament și șef de stat major al UM 0456 București, și-a făcut doctoratul și a luat o roabă de diplome, de le-a pierdut și numărul. Deși era adjunctul comandantului unității, cu atribuții și leafă pe măsură, a avut timp și de Bioterra, și de Valahia, și de „Academia” SRI, și de cea a Internelor.

În prezent, „colonelul doctor Gheorghe Lupescu” se află simultan și la Pitești (în calitate de comandant al Jandarmeriei județului Argeș), și la București (ca să predea la Bioterra).

E de așteptat o pensionare precoce, pe la 47 de ani, cu o pensie de vreo 30.000 de lei.

A contribuit la represiunea din 10 august

Colonelul Lupescu nu a fost trimis întâmplător de Liviu Dragnea (prin Carmen Dan) să conducă Jandarmeria din Argeș. Socoteala șefilor PSD a fost simplă: au nevoie de trupe masive trimise la București, când sunt proteste de stradă, iar autostrada permite aducerea rapidă a acestora de la Pitești. Tot ce le mai trebuia era un comandant receptiv, docil, fidel, care să execute imediat ordinele venite din Capitală.

Colonelul Lupescu a trimis trupe de jandarmi și la protestul din 10 august 2018. Oamenii săi au contribuit la represiunea barbară împotriva populației pașnice.

Colonelul Lupescu despre 10 august: https://www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=CrwfwBm6oaE

Câteva zile mai târziu, Lupescu explica presei argeșene: „La București, la evenimentele din 10 august, Jandarmeria a acționat legal. Era un miting neautorizat. Atâta timp cât ai un miting neautorizat, nu înțeleg alte discuții”.

Aceeași tactică a aplicat-o și pe 17 mai la Topoloveni: era „un miting neautorizat”, deci la dubă cu ei!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Aurica Cobuz, primărița PSD care scoate pantoful și-ți dă cu el în cap. „Măi, tu chiar vrei bătaie!”

- Advertisement -

13 COMENTARII

  • Lăsați trucajele bolșevice și treceți la pușcărie jigodiilor bolșevice ! Nu-mi amintesc ca vreun oficial francez sa fi acuzat protestatarii de lovitura de stat asa cum ați făcut voi , jigodiile bolșevice , ca sa aveți motiv da ne gazați și sa ne bateți !

 1. Nu inteleg ce aveti cu domnul doctor in de toate, Ghita Lupescu. Doar un #rezistac poate spune ca are figura iombrosiana, ca ar fi gusat imbecil, ca ar fi sluga Dracului. Io vaz o mutra ‘telighenta, un militar suplu la trup si minte, care executa doar ordinele trecute prin filtrul mintii lui elevate. Nu si-a cumparat toate diplomele alea, cum zic unii. Nici nu avea cu ce, bietul, ca doar e buugetar. Asa ca si chestia de la Topoloveni e minciuna. Ce ati vazut nu e adevarat, sunteti chiori. Si nu va mai luati dupa dujmani, ca noi, jandarmii, suntem prietenii ce va apara. Va apara. Va apara, sa va intre-n cap

 2. Care e problemuța grigore a lu’ cartianu?! Ce,nu merita si doftorul in lovituri de pulane o pensie speciala? Hai repejor cu domnul Ciocazanu si faceti cheta pt pensia doftorului ca anii de studii se pun vechime in munca.

 3. La Bioterra a facut „studiile” si Carmen Dan. Probabil ca de acolo se stiu. Tovarasa Androenscu, care participa la acordarea de titluri unor puscariasi, la celebra univ. din Arad, a protejat fabricile de diplome unde cretinii din partidul ei s-au putut transforma in oameni cu diploma. Hoti si ticalosi!

 4. Acest articol nu este doar despre un ins cu minte si fizionomie de analfabet, care executa ordine criminale, fiind rasplatit nu numai baneste, nu numai cu grade militare, dar si cu titluru academice, Este despre cum a fost distrusa Romania din 1945 pana astazi, dar mult mai urat si mai fara rusine in ultimii 30 de ani.
  Acesti banditi care au pus stapanire pe tara, sunt incomparabil mai rai decat dictatorul pe care l-au ucis. Sper ca istoricii sa aiba curajul sa stabileasca asta.
  Nu s-au multumit sa fure valori materiale, nu s-au multumit ca au distrus industria tarii si au vandut-o pe comisioane, dar si-au batut joc de scoala romaneasca, de valorile ei, au facut din impostura o regula. Dar asta cu concursul unor ticalosi de profesori universitari care au vandut scoala pe cativa arginti.
  Nu numai despre tortionarii cu grade si functii oficiale, dar si despre acestia trebuie facuta o analiza, si aceste lichele trebuie trecute in cartea neagra a istoriei.

 5. Dat afara din Jandarmerie FĂRĂ DREPT DE PENSIE. Obligatoriu scoasă o lege împotriva acestor impostori care sug la greu din bugetul statului!!!!
  Întrebați-i ceva din toți anii de studii cum se face la examenul de licența di vedeți dacă știe sa răspundă! Cum adică ETA student la Bioterra și jandarm , pe asta chiar nu am înțeles-o , facultatea acea an de studii cu frecventa redusă, înseamnă ca in toți acești ani a încasat ilegal solda de ofițer la Jandarmerie!!!! Cazul este de procuratura militară care ar trebui sa se autosesizeze!!! S-auautosesizat procurorii militari in cazul de la Topoloveni când i-băgat in duba pe protestatari ??? Așa cum am postat la început , omul asta de la Jandarmerie trebuie dat afara !!! In tari cu democrație consolidata era demult dat șfară și fără drept de pensie întrucât poate fi incriminat , tine exclusiv de procuratura militară dacă își Dace datoria!!! In România se mimeaza din buze democrația , in rest nu s-a schimbat nimic doar s-au înlocuit niște persoane cu alte persoane și in rest mentalitatea este același! In ce țara trăim ? Parca se numește România ? Groaznic !!!!! Pentru asta au murit in Decembrie 1989 pentru ca personajebde genul jandarmului din Topoloveni ( inainte de 1989 Jandarmeria era de fapt trupele de securitate ) sa fie doar o amintire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -