Cifrele iadului: PSD și ALDE au scos din pușcării 2.119 criminali, 795 de violatori, 105 proxeneți, 5 pedofili, 5 teroriști, 73 de șantajiști, 476 de corupți, 1.329 de traficanți, 3.570 de hoți și 2.365 de tâlhari

7
69405
Tăriceanu acuză "statul paralel" că vrea să-l scoată din viața politică și, când colo, el a încălcat în mod grosolan legea

România a devenit iadul infractorilor. Cazurile oribile care apar la știrile televiziunilor sunt urmarea deciziei politice a coaliției PSD-ALDE de a guverna prioritar pentru interesele indivizilor periculoși ai societății.

Cele două partide și liderii lor, Liviu Dragnea și C. A. C. P. Tăriceanu, precum și fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, au pe conștiință crime, violuri, tâlhării, șantaje și alte nenorociri comise de recidiviștii periculoși, puși în libertate prin legea recursului compensatoriu.

Dimensiunile ororii au fost dezvăluite de Ministerul Justiției ca urmare a unei întrebări adresate de deputatul Sorin Ioan Bumb (PNL). Toate cifrele se află în acest DOCUMENT.

Datele oficiale arată că într-un interval de 17 luni – de la 19 octombrie 2017 (data intrării în vigoare a legii recursului compensatoriu) și până în 15 martie 2019 – au beneficiat de favorurile infamei legi 16.217 deținuți, care astfel au fost puși în libertate înainte de termen.

Dintre aceștia, 968 au fost arestați din nou – procent de recidivă de 5,96%. Multe alte infracțiuni cu autor necunoscut pot fi atribuite acestor indivizi eliberați condiționat.

Dintre beneficiarii recursului compensatoriu, mulți – de ordinul miilor – erau condamnați pentru infracțiuni cu violență.

Categorii de infractori care au fost eliberați anticipat:

 • 2.119 – pentru omor
 • 795 – viol
 • 3.570 – furt
 • 2.365 – tâlhărie
 • 105 – proxenetism
 • 5 – pedofilie
 • 9 – camătă
 • 5 – terorism
 • 218 – crimă organizată
 • 123 – grup infracțional organizat
 • 3 – profanarea de cadavre sau morminte
 • 768 – trafic de droguri
 • 561 – trafic de persoane, de minori și de migranți
 • 73 – șantaj
 • 407 – corupție și evaziune fiscală
 • 69 – luare și dare de mită
 • 82 – falsuri
 • 1.397 – conducerea unui autovehicul fără permis sau sub influența alcoolului ori a drogurilor

Tudorel Toader zice că Dragnea, Iordache și Nicolicea au fost binefăcătorii criminalilor

După demisia sa forțată de la Ministerul Justiției, Tudorel Toader a început să facă dezvăluiri (pe Facebook) în legătură cu circuitul bolnav al legiferării în „regimul Dragnea-Tăriceanu”. Pe 4 mai, fostul ministru a scris despre legea recursului compensatoriu „pe înțelesul tuturor”, explicând cum s-a ajuns la suplimentarea zilelor-bonus de la 3 la 6.

Toader susține că ministerul condus de el a propus ca, în vederea eliberării condiționate, la 30 de zile de pedeapsă, executată în condiții necorespunzătoare, să se considere executate 3 zile de pedeapsă, dar suplimentarea acestor zile, de la 3 la 6 zile, a fost făcută de Camera Deputaților. Această instituție este condusă de Liviu Dragnea (președinte) și Florin Iordache (vicepreședinte), mari dușmani ai justiției. Foarte influent în jocurile murdare la Cameră este și un alt om de încredere al lui Dragnea, Eugen Nicolicea.

Tudorel Toader mai susține că, tot la Camera Deputaților, criteriile de evaluare pentru eliberarea condiționată au devenit mai lejere, începând de la spațiul de detenție și până la condițiile din arest.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) i-a reproșat lui Toader că a fost complice la adoptarea legii.

7 COMENTARII

 1. Le doresc PSD-iștilor/ALDE-iștilor următoarele: toți 2.119 să-i bată măcar, dacă nu duc la capăt faptele cu care sunt deja obișnuiți. Dar o mardeală tot merită, ei și familiile lor.795 să le violeze nevestele, fetele nepoatele, dar și pe ei, că doar cu asta au fost obișnuiți la mititica. 3.570 împărțit la câți psd-iști sunt, le revin așa cam 2-3 familii de psd-iști care trebuie lăsați în curu gol !!!Cu tâlhăriile cam la fel !!!!! 105 proxeneți să se ocupe de copiii psd-iștilor cei tâmpiți că numai așa ar trebui să facă bani de acum înainte. 5 pedofili…cam puțini pe lângă câte loaze cretine au nemernicii de psd-iști…ăștia vor avea mult de muncă!!!! Restul..vor trebui să stea la coadă, e bătaie mare la curu psd-iștilor/alde-iștilor !!! Aveți răbdare băieți, vă vine și vouă rîndul, dacă mai rămân nemernici în viață !!!!

 2. Și eu la rându-mi am convingerea ca PSD se bazează la votul din 26 mai 2019! O adevarata batjocora acest fost ministru al justiției TUDOREL Toader , sa-ți crape obrazul de Rușine , la ce mizerii te-ai dat cu Hoții din PSD și ALDE. Mai pupa ei, voturi? Le voi face o campanie Anti, pentru ca sunt hoți, bandiți, jegosi , mârlani, corupți, incompetenți, impostori, agramați, au absolut ce este mai rău intr-un om!!!!

 3. PSD trebuie să dispară ca partid politic. Nu pot crede cu cifrele pe masă ce orgii de nemulțumire populară pot crea social-democrații. În America nu se întâmpla o asemenea pacoste. Atâția infractori de drept comun, numai pe penal, eliberați din închisori de un hoțoman Tudorel Toader. M-aş fi bucurat numai dacă printre ei ar fi fost vreun om notabil care se poate mâine reculege în fața lui Dumnezeu. Nimeni nu vorbeşte de copii şi Femeile ucise cu cruzime de acești infractori. Să mergem la vot şi să votăm integritatea şi nu oculta mărinîmie a oligarhilor roşii. Ciuma Roşie a făcut praf sistemul judiciar. Nu mai votați Dăncilă şi social-democrație. Votați liberalii şi PMP. Votați soarele şi viața.

  Furia lui Liviu Dragnea este foarte mare. Dar din 2020 scăpăm de Anglicani şi de acei americani care vor răul spre liberali. Mergem înainte şi ne demonstrăm că putem rămâne legali şi nemuritori.

 4. De ce ne prefacem că uităm cine sunt cei care au votat Legea recursului compensatoriu?
  Ne amintim doar ce ne convine?
  Verificați cine și cum a votat și apoi recunoașteți că au votat ,,pentru” toate formatiunile politice parlamentare…nu trebuie văzut doar paiul din ochiul celuilalt…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here