Revoltător! După 24 de ore de gardă, o doctoriță n-a putut ajunge acasă pentru că mitingul PSD a închis orașul Târgoviște

2
1958
O conștiință civică: Ana Camelia îndeamnă lumea să voteze

Duminică, la Târgoviște, s-a petrecut o grozăvie. Ceva inimaginabil pentru secolul XXI. O secvență desprinsă din comunism. Timp de câteva ore, Târgoviște a devenit „orașul interzis”. Un orașul paralizat complet, izolat de restul județului. Doar mașinile cu PSD-iști puteau intra, pentru miting!

Sute de polițiști au fost plasați la intrările din oraș, cu misiunea clară de a nu lăsa nicio mașină să intre în Târgoviște, în afara celor care îi aduc pe PSD-iști la miting.

Poliţia Locală Târgovişte a anunțat că, duminică, timp de 6 ore (10.00–16.00), vor fi închise circulaţiei auto 14 străzi din municipiu, pentru mitingul electoral al PSD. Închiderea celor 14 străzi a fost extinsă la închiderea întregului oraș, ba chiar și în afara celor 6 ore anunțate!

Un medic a povestit pe Facebook că, după 24 de ore de gardă la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din Titu, nu i-a fost permis de către agenții de poliție să meargă spre casă cu mașina personală. Mesajul tinerei doctorițe este emoționant și revoltător. Pur și simplu, așa ceva nu se poate admite!

Doctorița Ana Camelia. Sursa foto: Facebook / Ana Camelia

Mesajul doctoriței Ana Camelia

Postarea doctoriței Ana Camelia

„Sunt plină de furie. Am trăit un abuz de putere specific țării unui PSD fără limite. «Restricțiile» de circulație prevăzute în anunțurile oficiale s-au transformat în «interdicții» de intrare în oraș înaintea orei anunțate oficial. La ora 9.55 mi s-a interzis să vin la domiciliu cu mașina, deși am cerut permisiunea mai multor agenți, fiind după o gardă de 24 de ore la UPU Titu.

Nu mi s-a permis nici pe Calea București, nici pe Gimnaziului, nici pe Aleea Sinaia la podul Mihai Bravu, deși circulau mașini din sens invers, iar restricțiile au fost anunțate de la ora 10, Aleea Sinaia nefiind menționată.

Așa că mi-am făcut «înviorarea» certându-mă cu domnii cu caschetă, care dovedesc, o dată în plus, exces de zel și lipsă de empatie, și mergând pe jos 2 kilometri, că doar eram odihnită după vreo 70 de pacienți consultați în cele 24 de ore de Urgențe. Oare dacă spuneam că intru în gardă, ar fi înțeles?

Aș vrea să știu dacă legile din România prevăd această interdicție de a mă întoarce la domiciliu cu mașina, dacă este legal să mi se limiteze accesul spre domiciliu. Aștept răspunsuri. Mulțumesc.”

CITIȚI ȘI:

Radu Mazăre, pe lista pasagerilor avionului Tarom care aterizează luni la Bucureşti. Îl va „da în primire” pe Dragnea?

2 COMENTARII

  1. Cretinoida pesedista vrea sa închidă România Mai , Liviu Dragnea dacă dumneata ai o Nebunie in cap du-te și lasă-ne ca ai porcărie România cum mu a făcut-o nici Ceaușescu!!!!
    Acum doi ani și jumătate la un maraton in București , primar general ( PSD-iată Gabriela Firea care se pupa-N bot cu ZDragnes ) a închis Bucureștiul de am făcut de la Băneasa acasă aproape 3 ore!!!!! In vremea aceea eram și suferind și am zis ca oamenii ăștia nu sunt normali la cap!!!! Au ceva la creier clar sa se ducă învârtindu-se-se ca sunt niște jigodii mai mari ca cei de pe vremea lui nea Nicu!!!!!sa plecați toți de la vârful PSD ( nu am nimic cu membrii onesti, corecți) ca ne duc jos, jos de tot!!!! Sa va luați Dragnea de mâna și sa va duceți văzând cu ochii!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here