Colonelul-dottore, după „isprava” de la Topoloveni: „Ne înjură lumea, suntem denigrați. Jandarmii și-au făcut datoria”

4
17556

Șeful Jandarmeriei județului Argeș, „colonel-doctor Gheorghe Lupescu” (așa se prezintă întotdeauna), s-a hotărât să comunice câteva gânduri națiunii române.

Dar pentru că, în ciuda nenumăratelor diplome obținute la bodegi gen Bioterra, are dificultăți cu exprimarea în limba română, jandarmul lui Carmen Dan a ales să emită o declarație de presă. În scris, ca s-o corecteze vreun jandarm mai isteț înainte de a ajunge la public.

Colonelul Dottore zice că vineri, la Topoloveni, nu s-a întâmplat nimic deosebit, Jandarmeria doar și-a făcut datoria. Super-doctorul de la Bioterra e necăjit că-l înjură lumea, în loc să-i mulțumească pentru că se află în slujba cetățenilor…

Cumunicatul este mincinos, tendențios, caraghios. Iar semnatarul lui – un Moș Teacă îngrozitor de ticălos. Adevărul e că, la ordinul acestui impostor, jandarmii au ridicat cei 10 protestatari pașnici de la Topoloveni și i-au sechestrat până la plecarea din localitate a lui Liviu Dragnea.

Comunicatul colonelului Lupescu

 • „Cinci persoane dintr-un grup de aproximativ 20 au fost ridicate, nu reținute așa cum s-a vehiculat în presă, și duse, cu autospeciala, nu cu duba, la sediul Poliției Topoloveni, pentru legitimare și luarea măsurilor care se impuneau, în niciun caz nu au fost sechestrate.
 • Patru dintre acestea, care au fost mai recalcitrante, au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 4.000 RON, iar o persoană a primit avertisment.
 • Nu a fost un miting spontan. Grupul și-a făcut temele înainte, iar organizarea s-a făcut pe Facebook.
 • Nu s-a ținut cont de discuțiile purtate în prealabil cu protestatarii, în ideea de nu se ajunge la izbucnirea unor incidente. Cei din grup au continuat ce aveau în plan. Astfel, zeci de persoane au mers cu bannere, au scandat și chiar s-a ajuns la injurii.
 • Despre faptul că s-ar fi autosesizat Parchetul militar cu privire la incidentul de vineri nu am primit nicio înștiințare oficială. Am citit despre acest lucru în presă. E firesc să se întâmple asta, e un pas normal.
 • Nu îmi e teama de absolut nimic. Oamenii mei au respectat legea. Nu suntem în țara nimănui. Nu mi-e frică de nimic. Nu au fost comise abuzuri, repet, doar s-a respectat legea.
 • Ce s-a întâmplat după a fost nefiresc. Pe fax am primit continuu, o jumătate de zi, mesaje cu injurii la adresa instituției pe care o reprezint, în loc să primim mesaje de la cetățenii care ne solicită ajutorul în rezolvarea diverselor probleme, așa cum se întâmplă în mod normal.
 • De asemenea, «n» apeluri telefonice au avut același scop: să denigreze Jandarmeria. Nu e posibil așa ceva! Jandarmii și-au făcut datoria, în mod corect.”

CITIȚI ȘI:

* Jandarmul-șef care a băgat toți protestatarii în dubă a contribuit și la represiunea din 10 august! „Colonelul doctor Gheorghe Lupescu” este un impostor universitar, mare beneficiar al „fabricii de diplome” Bioterra

4 COMENTARII

 1. Colonele , Dumneata prin ce-ai făcut cu protestatarii , luați pe sus și băgați in duba , fără ca ei sa fie violenti ari întinat haina militară !!!
  Știți ce ar trebui in cazul dumitale, retrogradare , adus in fata procuraturii, condamnat și scoatere din rândul cadrelor active și FĂRĂ DREPT DE PENSIE!!! ASTA ESTE CEA MAI BUNA PEDEAPSA PENTRU DUMNEATA CARE AȚI PUS SUBALTERNII CARE HABAR NU AU DE LEGE DACĂ-I INTREBI CU ÎNCĂLCAREA ARTICOLULUI 30 DIN CONSTITUȚIE CARE PREVEDE LIBETA EXPRIMARE!!! DEȘTEPTULE , PENTRU ASTA AU MURIT COPILAȘI DE 18 , 20 DE ANI POATE DE VARSTA COPIILOR DUMITALE!!!!
  AFARA DIN JANDARMERIE !!!!!
  NU VA MERITAȚI GRADUL MILITAR IN NICIUN FEL!!!!!
  RUȘINE !!!!!!!!!!!!

 2. Datoria înseamnă să respecți legea nu sa faci ce spun cei de la putere.
  Nu guvernul te plătește ci noi din ce mai rămâne după ce fura ei
  Nu pe ei trebuie să-i aperi ci valorile democrației

 3. Ăştia cu țeasta vopsită-n alb recunosc oficial că au primit ordine direct de la partidul organizator (PSD) ce sa facă si cum sa acționeze împotriva societății civile.

  Au recunoscut ca sunt, de fapt, poliția unui partid, nu a unei țări.
  Ca miliția ( organul) pe vremea PCR-ului…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here