Votați PSD ca să ne căcăm românește!

6
3346

Urlă românismul în Dragnea. Zice să-i dăm votul, că el trimite patrioți la Bruxelles, să se bată cu Europa. Nu să lucreze, nu să negocieze, nu să voteze – să se bată. Să le dea ălora cu Grapini-n dinți și cu Zoană-n ceafă, să le toarne Plumb în nas și Fă-Doina-cu-mercur în cur, să-i blesteme popa Terheș și să-i înspăimânte Carmen Avram bolborosind ceva despre Ana-lui-Manole-prin-mii-de-baionete.

E vital să trimitem patrioți la Bruxelles, că nu se mai poate cu dublul standard și cu otrava din hipermarket. Ne face Daddy aprozare, ne dă irigații, ne crește pătlăgeaua cât dovleacu’. Și e gustoasăăăăă… mamă, ce gust are, nu ca rumegușul pe care ni-l vând străinii.

Vor să ne otrăvească, e clar, de ciudă că avem producții-record la porumb, la floarea-soarelui, la grâu, și-o să avem la toate. O să-i spargem și la banane, kiwi și măsline, la smochine și curmale, la mango și papaya, că ne dă Daddy apă moca, sere încălzite și depozite tropicale.

Ce mai fac străinii? Ne trimit pește cu mercur, că românii poa’ să moară – și ei, și copiii lor.

Tocmesc câțiva derbedei să urle împotriva patriotului, pe lângă scenă, la Iași sau la Galați.

Pun lunetiști pe clădiri – lunetiștii lu’ Iohannis.

Trimit asasini la Athénée Palace – asasinii lu’ Soros. Câte patru, câte patru. Ăia sunt diabolici, nici nu au nevoie de glonț, te ucid cu priviri insistente.

Nici statul paralel nu doarme: te lucrează la coloană când se apropie termenul de judecată.

Statul paralel + cervicala + asasinii de la Athénée Palace + lunetiștii de pe blocuri + pește cu mercur + roșii de rumeguș… Doar un mare patriot, teribil de curajos, ar putea supraviețui atâtor încercări!

Dar el rezistă. E de neclintit, stă în picioare. Stoarce roșia în direct, mușcă din castravete, mănâncă bulz cu ciobanii, pe lângă ceaun, departe de derbedeii de la oraș…

Cum reușește toate astea? Ne spune chiar el: „Pentru că vrem să mâncăm românește! Eu vreau să mâncăm româneşte, şi pentru asta trebuie să votăm româneşte!”.

Asta era: să mâncăm românește! Nu să mâncăm produse românești, ci să mâncăm românește.

Dar nu numai atât! Nu e suficient să mâncăm românește, trebuie să ne și căcăm românește. Ce fel de patriot e acela care nu se cacă românește?!

Cum o facem? Ne arată el pe toate televiziunile, de dimineața până seara. Se cacă pe noi zi de zi. Se cacă românește, prin toate cururile posibile, de la Gâdea până la „Viața satului”.

Doar el, viteazul care se luptă cu roșia-rumeguș, cu peștele-mercur, ne poate garanta un asemenea privilegiu, într-o Europă care – vai de capul ei! – nu știe să se cace românește.

P. S. Iar noi ce vom face duminica viitoare? Vom vota europenește, ca să nu se mai cace Dragnea pe noi românește!

Alte comentarii de GRIGORE CARTIANU:

6 COMENTARII

  1. Moscova: Votăm PSD şi DA la Referendum pentru Justiție. Votăm Liviu Dragnea 1962 la președinție. Casa Moscovei cu 1000 mp rămâne la PSD sai la Antena 3 ca vilă de protocol. Dragostea e forma de invitare a soarelui să ardă demonii şi din humă să fabrice oameni. Cu drag merg înainte. Cu drag de om bun. Dacă liberalii vot să dărâme şi casa varului Liviu Brâncuşi zic că nu e bine. Munca stelelor SRI din Parlament trebuie să devină amor şi lacrimi nu pentru mine sau pentru alți oameni, ca zilnică omenie.

    Dragrea e bine intenționat. Nu face totul perfect dar e om. Nu s-a înțeles cu liberalii Europei, nici în trecut, nici azi. Democrația este mai importantă ca dictatura liberală. Voim o Românie prosperă dar omul are nevoie de credit ieftin care fiind scump s-a dus prin fire nevăzute în inflație Gauss. Inflația, o păsuire a sentimentului Menire spre forma de frumos Devenire. Numai prin rosturi bine rugate purcedem a deveni esență model de moderare a fricilor de a nu fi orbi, chiori şi mameluci. Zilnic vedem lupte. Mai aproape de zori numai cețuri. Principiul aducerii aminte domnilor. Vom avea mai mult cu inflație stagnare economie. Liberalii nu vor creşte salariile. Curba Gauss a inflației merge cu Munții. Uneori coboară dar preponderent urcă. Să facem trebuie spun liberalii. A trebui, spun eu, nu coincide cu a doborî frumusețea. Apoi chiar contează ce sunt oamenii, nu saci cu cartofi pe spinarea unui catâr. Ierusalimul produce legi conservatoare care preferă piața liberă a salariilor. Apoi mor, mori, murim. Viitorul e marele bine.

    Londinium Menire şi Mediolanum Devenire deci ai dolari şi multe case ☺

  2. Mai bine ramaneai gazetar sportiv,grigore. Daca tot te-ai azvarlit singur in haznaua pesedista trebuia sa investighezi ca pt orice cacare romaneasca mai trebuie si hartie igienica. Si trebuia sa investighezi,grigore, calitatea hartiei igienice care,ce sa vezi, nu e romaneasca! e dublu standard pt ca e aceeasi cacare. Se aduce rola de hartie de la straini si se decupeaza si ambaleaza la Ro dupa alt dublu standard de cwr. In straturi mai multe,parfumate si cu model pt cwruri ,,mai scumpe,, si alta hartie rebut pt economice cwruri de asistati social. grigore,o romaneasca fabrica de caiete stii sa mai existe ???

  3. Dacă o vedeai pe Rovana Plumb uluita de ce a văzut și întâmplat la Iași când nu știa încotro s-o ia , bulversată , ce-și zicea in sinea ei , doamne ce se întâmpla , nu-i venea sa creadă. Și atunci ne întrebam dacă aici in România se sperie , cum se va comporta la Beuxelles când acolo sunt șacali de te mănâncă cu fulgi cu tot!!! Politicieni de genul lui Rovana Plumb aveau impresia ca alegerile europarlamentare vor fi o floare la ureche și gata ii terminam!! Nu a fost așa , dar îți dai seama cât de fricoși, slabi candidați are acest PSD. Acest partid este o Rușine naționala pentru aceasta țara ca sunt conduși de niște piliticieni fără Charisma, fără o viziune modernă , îmbogățiți doar din politica!!!! In rest , le spunem sa plece, sa-și caute alta meserie , oportuniști , investitori de funcții și demnități!!!!

  4. D-le Cartianu, sper sa v-auda toti oamenii cu mintea limpede dar mai ales cei nehotarati, si sa se duca la vot ca sa arunce la cosul de gunoi otravile care momentan conduc tara asta, in frunte cu dracnea si clica lui !!! Dar daca ies la vot mai putin de 40% tot n-am facut nimic…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.