Tăriceanu, egal cu Udrea în abjecție: „Kovesi are probleme psihice”

6
871
Udrea - Kovesi - Tăriceanu

Președintele ALDE și al Senatului României, C. A. C. P. Tăriceanu, a atacat-o gregar astăzi, la Suceava, pe fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi. Mizeria lui Tăriceanu vine la două zile după cea similară a Elenei Udrea, cu aceeași țintă.

Altădată rivali politici, despărțiți de celebrul „bilețel roz” (trimis de Tăriceanu președintelui Băsescu pentru a-l salva pe Dinu Patriciu dintr-un dosar penal), Elena Udrea și „liberalul roșu” sunt legați acum de un interes comun: acela de o distruge pe Laura Codruța Kovesi. Cei doi o atacă pe Kovesi cu aceleași mijloace murdare, de parcă s-ar fi vorbit.

C. A. C. P. Tăriceanu la Suceava:

 • „Problemele psihice ale acestei doamne, care a fost procuror-șef la DNA și procuror general al României… Când bagi oameni, îi anchetezi și arestezi pentru că ai frustrări personale, înseamnă că ai niște probleme psihice, nu ai echilibrul necesar pentru o judecată echilibrată, judecată corectă.”
 • „Kovesi își exprimă frustrările prin deciziile pe care le ia, de anchetare a unora și a altora. Ceea ce a apărut în ultima săptămână este halucinant. Să dai pe mâna unor netrebnici, unor nepregătiți, unor oameni cu probleme psihice destinul altora… uite ce se întâmplă.”

Elena Udrea la Antena 3:

 • „Magistraților cu asemenea responsabilități ar trebui să li se facă un control psihologic. Nu poți să stai la mâna unei nebune, unei frustrate, unei femei pline de gelozii, care arestează oameni pe bază de ură, de umori personale.”
 • „La vremea aceea, nici nu mi-a trecut prin cap că necazurile mele veneau de la frustrările, invidiile și geloziile unei femei. Îmi dau seama acum că Laura Codruța Kovesi era o frustrată.”

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Aurica Cobuz, primărița PSD care scoate pantoful și-ți dă cu el în cap. „Măi, tu chiar vrei bătaie!”

6 COMENTARII

 1. Senilul e deadreptul imbecil. Ca si tiganca de Plescoi, curva vopsita. Ii va veni randul, si repede. Si lui si celorlalti ticalosi ce-si fac de cap acum, batandu-si joc de noi, jefuindu-ne, mintindu-ne cu nerusinare , sfidandu-ne. Cu conditia sa ne trezim. Macar o zi , in 26 mai. Sa ne invingem lenea , indolenta si tembelismul. Sa catadicsim sa ne deplasam la urne. De nu, Dracnu ne ia. Si daca pana acum a fost rau, va fi si mai bine. Pentru ei ! Doar pentru ei !

 2. Daca, pe langa Udrea si Tariceanu mai adaugam si afirmatia similara a lui Basescu facuta in interviul dat lui Gusa pe 17 mai, deja pare o campanie organizata. Nu e exclus sa fie o actine din planul disperat de a o impiedica pe Kovesi sa obtina postul. Trebuie sa recunoastem ca, daca ar fi adevarat ce spun, ar fi un argument imbatabil in defavoarea ei. Nu e exclus sa-l fi folosit pe ascuns si reprezentantii PSD si, din acest motiv, minciuna trebuie demascata, fiindca minciune este!
  Dimpotrivam am remarcat echilibrul, calmul, autocontrolul pe care LCK le-a demonstrat in cei doi ani de hartuire. De la absurda comisie parlamentara, la absurda destituire declansata de Toader, culminand cu actiunile sinistrei SIIJ.
  Ea s-a aparat mereu cu o luciditate si o stapanire de sine rar intalnite.
  Cum sa afirmi acele bazaconii fara sa fii animat de intentia de a face rau?
  Ce scuza sa-i acorzi lui Basescu, inafara de faptul ca Udrea il santajeaza?

 3. Scurt pe doi, justiția pe care PSD & ALDE o vor implementa în țara asta are la bază un singur principiu: nu contează legile, contează ca noi si numai noi să numim și să revocăm procurorii și judecătorii.

  Unora li se pare corect ca, într-o țară deja fără nici un Dumnezeu, fărădelegea să-si reclame partea. Problema la care nu se gândesc atotputernicii zilei este că ce propun ei nu va funcționa – fără a distruge statul roman, cât mai este, din temelii. Stat care trebuie , musai repus pe picioare și atunci dreptatea aia șchioapă cu ultimele puteri ii va ajunge pe marii lideri și-i va devora, cum a mai făcut-o de atâtea ori. Pentru că dreptatea, chiar cu picioarele rupte, ajunge întotdeauna la locul fărădelegii pentru a-si spune cuvântul.

  N-o spun eu, o spune istoria. Si-acolo unde Stalin, Hitler, Mussolini, Ceausescu etc au plătit, Dragnea & Tăriceanu împreună cu clica lor de ce ar face excepție?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here