A apărut parola cerută de poliţişti la „barajul” prin care PSD a blocat intrarea în Târgovişte!

2
9143

Parola de intrare în orașul Târgoviște, duminică, pentru participarea la mitingul electoral al partidului condus de Liviu Dragnea, stabilită de PSD și comunicată polițiștilor din județ pentru a opri autoturismele neautorizate să intre în localitate, a fost formată dintr-o singură literă.

E vorba de prima literă a numelui localității din care veneau simpatizanții social-democrați.

Procedura era următoarea: autoturismul era oprit la barajul Poliției și i se cerea parola de intrare. Șoferul trebuia să arate un cartonaș pe care era scrisă o literă – prima literă din denumirea localității de proveniență. De exemplu, T de la Titu, M de la Moroeni, P de la Pucioasa. În cazul în care localitatea avea un nume format din două cuvinte, parola era compusă din două litere, au explicat surse din cadrul Poliției Dâmbovița pentru jurnaliştii de la Digi 24.

IPJ Dâmboviţa a recunoscut că accesul în oraș, duminică, a fost condiționat de aceste parole de acces, susținând, într-un comunicat dat publicității, că parola a fost decisă de PSD.

Mesajul doctoriței Ana Camelia

Postarea doctoriței Ana Camelia

Duminică, la Târgoviște, s-a petrecut o grozăvie. Ceva inimaginabil pentru secolul XXI. O secvență desprinsă din comunism. Timp de câteva ore, Târgoviște a devenit „orașul interzis”. Un orașul paralizat complet, izolat de restul județului. Doar mașinile cu PSD-iști puteau intra, pentru miting!

Un medic a povestit pe Facebook că, după 24 de ore de gardă la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din Titu, nu i-a fost permis de către agenții de poliție să meargă spre casă cu mașina personală. Mesajul tinerei doctorițe este emoționant și revoltător. Pur și simplu, așa ceva nu se poate admite!

„Sunt plină de furie. Am trăit un abuz de putere specific țării unui PSD fără limite. «Restricțiile» de circulație prevăzute în anunțurile oficiale s-au transformat în «interdicții» de intrare în oraș înaintea orei anunțate oficial. La ora 9.55 mi s-a interzis să vin la domiciliu cu mașina, deși am cerut permisiunea mai multor agenți, fiind după o gardă de 24 de ore la UPU Titu.

Nu mi s-a permis nici pe Calea București, nici pe Gimnaziului, nici pe Aleea Sinaia la podul Mihai Bravu, deși circulau mașini din sens invers, iar restricțiile au fost anunțate de la ora 10, Aleea Sinaia nefiind menționată.

Așa că mi-am făcut «înviorarea» certându-mă cu domnii cu caschetă, care dovedesc, o dată în plus, exces de zel și lipsă de empatie, și mergând pe jos 2 kilometri, că doar eram odihnită după vreo 70 de pacienți consultați în cele 24 de ore de Urgențe. Oare dacă spuneam că intru în gardă, ar fi înțeles?

Aș vrea să știu dacă legile din România prevăd această interdicție de a mă întoarce la domiciliu cu mașina, dacă este legal să mi se limiteze accesul spre domiciliu. Aștept răspunsuri. Mulțumesc.”

CITIȚI ȘI:

Revoltător! După 24 de ore de gardă, o doctoriță n-a putut ajunge acasă pentru că mitingul PSD a închis orașul Târgoviște

Radu Mazăre, pe lista pasagerilor avionului Tarom care aterizează luni la Bucureşti. Îl va „da în primire” pe Dragnea?

2 COMENTARII

  1. Faceti plngere penala dna doctor, oricum niste capuri trebuie sa cada , cumva, candva!!! Asta nu ma e stat democratic, e dictatura lui dracnea!!!!! IESITI LA VOT si dati-i jos pe capcaunii psd!!!

  2. Dupa parerea mea, aceasta situatie initiata de conducerea PSD si executata de ministerul condus de Carmen Dan este de o gravitate enorma! Sunt doua aspecte aici si ambele sunt semnalul ca regimul PSD-ALDE-UDMR este foarte aproape de a impune in Romania o dictatura dintre cele mai odioase.
    1)Faptul ca, persoane cu functii importante in stat, au avut ideea de a recurge la masuri similare unei stari de razboi sau de mare urgenta, doar ca sa faca un miting! Si, abuzand de functiile lor, au sugerat Ministerului de Interne sa execute acele masuri aberante.
    2) Faptul ca Ministerul de Interne a executat!
    Este interesant cum au circulat ordinele, daca au pornit de la Carmen Dan, daca au fost scrise, inregistrate sau va cadea magareatza pe politistii care au executat?
    Cred ca Parchetul trebuie sa se autosesizeze. Ma steptam ca presedintele, partidele sa se exprime pe masura gravitatii acestei masuri dictatoriale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here