VIDEO. Mesaj viguros al României europene în Piața Victoriei: mergem la vot și alungăm hoții de la guvernare!

2
3888
19 mai 2019. Ultima duminică dinaintea alegerilor europarlamentare aduce o manifestație tonică, optimistă în Piața Victoriei din București. Organizată de comunitatea Declic, acțiunea „Toți pentru Europa” își propune mobilizarea cetățenilor pentru a ieși la vot pe 26 mai.
Mii de bucureșteni s-au strâns începând cu ora 18.00, la o manifestație în cadrul căreia a avut loc și un concert, cu trupele Vama, Omul cu șobolani, Taxi și Emil. Corul Sound Choir a intonat imnul Uniunii Europene, iar Funkoteca a animat atmosfera pentru toți participanții din Piață. Toți artiștii participă pro bono la eveniment, nimeni n-a pretins niciun onorariu.

Moment special: 4.000 de oameni, membri ai comunității Declic, au pregătit o coregrafie specială pentru a transmite mesajul „România iubește Europa”.
Printre cei care urcă pe scenă și transmit un mesaj de mobilizare la vot sunt filosoful Mihai Șora, artistul Tudor Chirilă, actorii Victor Rebengiuc, Marius Manole și Mihai Călin etc.

Evenimentul „Toți pentru Europa” face parte dintr-o serie de acțiuni organizate pe 19 mai în 49 de orașe europene, precum Berlin, Viena, Budapesta, Amsterdam, Varșovia și Stockholm, din 13 țări, printre care Germania, Austria, Polonia, Ungaria, Olanda și Suedia. Sute de mii de oameni ies ieși simultan pentru a-și arăta solidaritatea.

Printre primii sosiți la manifestația din Piața Victoriei se numără și filosoful Mihai Șora (102 ani), cel aproape nelipsit de la protestele antiguvernamentale din ultimii doi ani.

CITIȚI ȘI:

Radu Mazăre, pe lista pasagerilor avionului Tarom care aterizează luni la Bucureşti. Îl va „da în primire” pe Dragnea?

 

2 COMENTARII

  1. Degeaba. Si Declic, si societatea civila, si Iohannis, si USR-PLUS, si PNL, si PMP au fugit ca dracul de tamaie de Oltenia care se va prezenta la vot ca de obicei in numar mare, ca de obicei va vota PSD , ca de obicei nu va vota pentru referendumul lui Iohannis avand in vedere ca nu l-a votat ca presedinte si acesta nu a catadicsit sa le faca o vizita macar la Craiova. Sa ne amintim ca judetul Olt a fost pe primul loc in 2016 si la prezenta la vot si ca scor al PSD, Dolj si Mehedinti avand procente asemanatoare. Ca de obicei luni dupa alegeri, iar ii va apuca depresia pe frustratii, ratatii, dezamagitii care nu si-au miscat partea dorsala la vot din Transilvania, Bucuresti si alte zone in care probabil va castiga opozitia, dar daca absenteismul e mare nu contracareaza Oltenia, Teleormanul si alte judete din sud! Si ca de obicei partidele din opozitie, presa independenta si retelele sociale traiesc in realitati paralele. Iar delirulile nu castiga alegeri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here