Dragnea mârlanul: Iohannis – „cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească”

0
1222
Dragnea printre votanții săi

Printre intoxicările lansate de Liviu Dragnea la mitingul de la Târgoviște s-a strecurat și o mârlănie descalificantă. Liderul PSD l-a numit pe Klaus Iohannis „cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească”.

Dragnea a făcut referiri dese la președintele României, părând obsedat de acesta. A împroșcat cu minciuni, pe un ton de mahala.

Dragnea despre Iohannis

  • „Cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească a început să facă gălăgie. Credeți că Iohannis are vreun proiect de țară, vreun gând bun pentru România?”
  • „Și Iohannis a realizat ceva în industrie: industria urii, pentru că acest om nu își poate iubi țara.”
  • „Noi vrem să câștigăm la vot, Iohannis vrea să câștige cu procurorii. Noi mereu vom respecta rezultatului votului, Iohannis va dori să-l răstoarne. Noi guvernăm, Iohannis blochează. PSD construiește, Iohannis și ai lui dărâmă. Noi creștem România, Iohannis o blochează.”
  • „Tot timpul PSD dă, Iohannis și ai lui iau – au blocat pensii, au tăiat salarii.”
  • „Nu cumva Iohannis și oamenii lui, acele partide de securiști care îl susțin, vor ca această țară să fie slăbită? Pentru că vor să o pună la picioarele stăpânilor lor.”
  • „Azi ne confruntăm cu un război securist dus de Iohannis. Nu noi am dorit acest război, dar suntem obligați să-l ducem și să-l câștigăm. Credeți că poate? Ăsta nu poate să țină minte două întrebări: hal de președinte al unei țări, făcea semne să tragă mira. La cine mai venea mira la TV? La Ceaușescu. Ne-am întors cu 30 de ani în urmă.”
  • „Am început să demascăm odioasa mașinărie de poliție politică care a fost construită în această țară și care a fost dusă la apogeu de Iohannis. Și o vom distruge, oameni buni!”

CITIȚI ȘI:

Radu Mazăre, pe lista pasagerilor avionului Tarom care aterizează luni la Bucureşti. Îl va „da în primire” pe Dragnea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here