VIDEO. Dăncilă, Orlando, Daea, îndemnați să plimbe oaia. Huiduiți și de păstorii de la Novaci-Gorj

1
6065
Șeful PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, face pe bodyguard-ul Vasilicăi Dăncilă

Viorica Vasilica Dăncilă a fost huiduită și duminică, în vizita neinspirată pe care a făcut-o la Novaci, orășelul păstorilor din judeţul Gorj.

Premierul s-a dus împreună cu miniștrii Petre Daea (Agricultură) și Eugen Orlando Teodorovici să adune ceva voturi pentru PSD, la Festivalul Păstoresc „Urcatul Oilor la Munte”.

La festival au fost prezenți reprezentanți ai Opoziției, printre care Florin Cîțu (senator PNL) și Dragoș Pîslaru (candidat USR-PLUS la europarlamentare). Aceștia au relatat pățaniile Vasilicăi și ale celorlalți PSD-iști, huiduiți strașnic de novăceni. Huiduielile au fost amplificate de grupul USR-PLUS, care s-a muzat și de momentele penibile oferite de caraghiosul „Daea-tunde-oaia”.

În programul festivalului figura și un discurs al Vioricăi Dăncilă, dar reacția ostilă a majorității celor 6.000 de oaneni a convins-o că e mai bine să renunțe. Discursul n-a mai fost ținut, ratându-se o bună ocazie de noi gafe dănciliene, ca să se mai distreze lumea.

Dăncilă, Orlando și Daea au plecat de la Novaci cu oaia-ntre picioare.

Dragoș Pîslaru (PLUS) a postat un filmuleț în care câțiva localnici cer hotărât: „Fără hoție!”
Orașul Novaci este „un sat un pic mai mare”, având în jur de 5.300 de locuitori. Primarul nu este de la PSD, ci de la Opoziție: Dumitru Leuștean (PNL).

CITIȚI ȘI:

* Radu Mazăre, pe lista pasagerilor avionului Tarom care aterizează luni la Bucureşti. Îl va „da în primire” pe Dragnea?

1 COMENTARIU

  1. Acum își dau pumni in cap cei de la PSD când văd pe propria lor piele , romanii NU mai sunt dispuși sa fie prostiti cu tot felul de discursuri populiste care practic numai absolut niciun impact la electorat! Zero, cam
    Asta este eficienta acestor acțiuni PSD-iste și întreb si eu ca roman plătitor de taxe și impozite toate aceste deplasări sunt plătite din buzunarul propriu ???? Dacă da, va rog domnilor miniștri arătați-ne ca toate deplasările cu microbuzul. Elicopterul sunt plătite din propriul buzunar!!!! Arătați-ne chitanțele cu care s-au plătit și atunci sunteți OK. Dacă nu vom face plângere penală ca folosiți logistica statului sa va deplasați in interes particular ca pana la urma nu sunteți nu-i candidați la europarlamentare ( vând ne gândim ca madam DANCILA a fost europarlamentar din 2009 – 2017 (!!!!!), te apuca groaza ca nici măcar nu a făcut nimic doar a încasat un
    purcoi de babi, cu totul peste 10.000 euro pe luna!!!!! Eficienta pentru România a fost zero barat!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here