Ponta zice că Dragnea „l-a dat în primire” pe Mazăre. „O să urmeze Vâlcov în curând”

2
4827
Doi foști camarazi: Ponta și Dragnea

Extrădarea rapidă a lui Radu Mazăre este rezultatul unei trădări din interiorul PSD, susține fostul șef al acestui partid, Victor Ponta. Mai exact, Liviu Dragnea l-ar fi „vândut” pe Mazăre ca să mai scape el o vreme din „încercuire”.

Duminică, în preziua aducerii în țară a lui Mazăre, Ponta a ținut o conferință de presă la Mamaia, în „bârlogul” infractorului fugar.

Ponta spune că de fiecare dată când poliţia se apropie de Liviu Dragnea, acesta mai „dă” pe câte unul din camarazii săi, acum fiind rândul lui Radu Mazăre.

Ponta nu crede că pe Ana Birchall, ministrul interimar al Justiţiei, „a apucat-o” independenţa sau revolta față de Dragnea, ci că ea l-a sunat pe liderul PSD ca să-l întrebe ce va face cu Mazăre.

Teoria lui Victor Ponta

 • „Eu și Radu Mazăre nu am fost niciodată prea buni prieteni. Pe de altă parte, în niciun caz nu o să mă vedeţi bucurându-mă de răul lui. Cred că i se întâmplă ceea ce li s-a întâmplat şi altora. Vă spune ceva numele de Vali Preda? Secretar de stat, tot de aici, din Constanţa. Domnul Dragnea, exact ca în Narcos, de fiecare dată când se apropie poliţia de el, dă pe câte unul din camarazi.”
 • „Nu pot decât s-o felicit pe doamna Birchall, care a muncit în weekend şi a tradus cu mâna ei documentele.”
 • „Vă reamintesc un episod. 2015, Palatul Parlementului, vot în CEx-ul PSD, cine preia conducerea după mine: doamna Rovana Plumb sau domnul Dragnea. Eu o susţineam pe Rovana, ceea ce rezultă că nu am mână bună, dar nu ăsta era subiectul. A venit la vot Nicuşor Constantinescu – nu a venit Radu – şi mi-a zis: «Nu te supăra pe noi, noi votăm cu Dragnea, că Dragnea a zis că ne scapă de închisoare». Şi i-am zis: «Chiar nu mă supăr. Te înţeleg că votaţi cu Dragnea, dar chiar crezi că vă scapă?» «Domnule, a jurat, ne scapă sigur». Nicuşor Constantinescu e de trei ani în închisoare, Radu Mazăre, Vali Preda… Sevil Shhaideh e în judecată, soţia lui Drăghici – care semnează hârtii -, condamnată.”
 • „O să urmeze şi Vâlcov în curând. Cred că s-a prins şi el că nu mai scapă, că aţi văzut că nu a mai apărut în ultima lună, s-a prins şi el că-l dă Dragnea din barcă. Exact ca în Narcos, îi va da pe toţi Dragnea, ca să scape el. Le-a promis cu amnistii, cu graţieri, cu poveşti, coduri. Nu va face nimic pentru ei.”
 • (Va scăpa Dragnea?) „Nu aţi văzut finalul de la «Narcos» înseamnă, ăla este răspunsul.”
 • „Din păcate, eu nu am crezut că în România vom trăi situaţia în care oamenii merg la închisoare şi tac din gură. Vali Preda – ştiu foarte bine ce s-a întâmplat acolo şi cum a scăpat Dragnea de flagrant. L-au luat pe Vali Preda. Vali Preda ducea un aparat de fotografiat cu documentele pentru Dragnea. Dragnea nu e nici măcar martor în dosarul ăla.”
 • „Lui Mazăre, probabil, nu îi vine să creadă că guvernul domnului Dragnea, al prietenului lui Liviu, se ocupă să stea în închisoare. Poate înţeleg şi alţii. (…) Să nu îmi spuneţi că pe doamna Birchall a apucat-o independenţa şi s-a revoltat contra lui Dragnea. Fiţi sigură că primul pe care l-a sunat a fost Dragnea: «Şefu’, ce facem?» «Adu-l pe ăla, să-l băgam la închisoare, să mai treacă o săptămână, să uite lumea!»”
 • „Credeţi că are vreo problemă să-l lase pe Mazăre în închisoare şi el să scape?!”

CITIȚI ȘI:

* FOTO. Radu Mazăre încătușat, la coborârea din avion, la Otopeni

Prima fotografie cu Radu Mazăre în avionul care-l aduce la București

2 COMENTARII

 1. Ponta mason nu era la o cișmea
  Vorbea şi spunea o erezia
  Punea oameni pe drumuri
  Mintea lui cu noile fumuri
  Şi jelea jelea ca un procuror
  Plin de bani şi surd în topor.

  Ponta masonul se zbiera la Doina Pană
  Nu fi curvă taie lemne făh mâncare
  Mergea spre Aiud cu pasul mare
  Obiecta la fiecare MTO întrebare
  Aşa trece vremea masonului
  Orbitor de putere şi clavecinului.

  Ponta masonul era judecat
  Fiind râsul lui un mare căcat
  Care iubește poporul american
  Fiindcă Biden are osie şi magiun
  Fiindcă vede lumea ca pe şine
  Europa goală şi noul bine.

  Ponta săracul murea de grija mea
  Sincer mai drag îmi era ratatul
  Vorbit şi scris de Parlament
  Opus de evrei şi adus în patent
  Dacă lumea moare iar
  Ponta va un mare salvamar.

  „The Afghan” Frankfurt am Main

 2. Dacă as fi in locul judecătorilor in dosarul lui Liviu Dragnea as da verdictul final 3 ani și jumătate cu suspendate insa Timp de 5 ani restricții sa nu aibă voie sa se asocieze intr-i alta formațiune politica sau sa detina vreo funcție politica in partid și in stat adică n-ai pe românește sa lase locul de președinte de partid și de președinte la Camera Deputaților !!! Și cu asta cariera domnului Dragnea este încheiata , punct!!! Este și un afront adus romanilor cu amânări peste amânări și tot felul de chichițe avocățești de suspendare ca in România trebuie sa se construiască ceva!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here