„Vă rog din suflet să mergeți la vot!” – „ultima dorință” a lui Victor Rebengiuc, la 86 de ani, în fața a zeci de mii de oameni, în Piața Victoriei

1
18417
Victor Rebengiuc în Piața Victoriei

La manifestarea „Toți pentru Europa”, duminică, în Piața Victoriei, actorul Victor Rebengiuc (80 de ani) a vorbit emoționant în fața câtorva zeci de mii de oameni.

Venerabilul actor i-a rugat pe români să meargă la vot pe 26 mai, apăsând – deloc dramatic, dar mobilizator – pe cuvintele „ultima dorință”.

Victor Rebengiuc către români

  • „Am beneficiat de urmările, de avantajele ultimei ordonanțe de urgență, prin care se interzic Uber și Taxify, și am venit fuga pe jos, mulțumind în gând partidului.”
  • „Știți cu toții ce viitor sumbru avem în față. Este una din ultimele dăți când mai putem preîntâmpina dezastrul pe care-l avem în față.”
  • „Ca o ultimă dorință a mea: vă rog din suflet să mergeți la vot, să votați candidații pe care-i doriți dumneavoastră! Să votați și pentru referendumul la justiție!”
  • „Dumneavoastră, care sunteți tineri, trebuie să aveți următoarea idee: puterea de a schimba lucrurile în țara asta stă în mâinile dumneavoastră.”

Duminică seara, la ora 21.00, zeci de mii de oameni au aprins lanternele telefoanelor mobile, în timp ce scandau „PSD, ciuma roșie!”

Europarlamentarul Siegfried Mureșan (PNL) a postat pe Facebook un filmuleț din „momentul luminițelor”.

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.