„Eşti sigur că vrei să renunţi la România?” Super-clip de apel la vot cu Oana Pellea, Victor Rebengiuc, Medeea Marinescu, Marius Manole, Mihai Călin

6
28861

Platforma „România 100” a distribuit un scurt videoclip de promovare a votului la alegerile europarlamentare. 

Înregistrarea este făcută cu ajutorul celor mai cunoscute voci ale scenei şi filmului naţionale, care au fost prezente în multe momente-cheie ale #rezistenţei faţă de asaltul guvernării PSD-ALDE la România europeană.

Oana Pellea, Victor Rebengiuc, Medeea Marinescu, Marius Manole și Mihai Călin le cer românilor să nu mai facă greşeala din 2016, când mulţi nu au ieşit la vot, iar rezultatul a fost venirea la putere a acestei guvernări care scoate România din UE.

Dacă vreţi şi dacă mai ţineţi la această ţară, frumoasă şi binecuvântată, DUCEŢI-VĂ la vot! Durează 5 minute. Dar votaţi! E păcat să n-o faceţi. Şi e dreptul nostru”, este îndemnul rostit de Oana Pellea.

„Chiar vrei să renunţi la România?”, este întrebarea generică rostită de ceilalţi actori.

CITIȚI ȘI:

* E terminat! Declaraţia prin care Dragnea îşi recunoaşte înfrângerea, în direct, la Antena 3

* „Eşti sigur că vrei să renunţi la România?” Super-clip de apel la vot cu Oana Pellea, Victor Rebengiuc, Medeea Marinescu, Marius Manole, Mihai Călin

6 COMENTARII

  1. Visarea nu duce nicăieri. Cei ce vorbesc româneşte să voteze. Cei ce înjură românește să meargă la birtul satului. Votul este sacru. Oricum nu face nimeni autostrăzile. Dar dacă eşti domn votezi PNL şi nu mă înjuri că sunt PSD. Atât am putut la guvernare. Nu mai bine atunci.

    • PSD ne duce sub rusi , sa va fie clar. Antena 3 a mutilat mintile romanilor sa urasca vestul, exact cum sunt manipulati basarabenii de posturile pro-ruse.

  2. Profesionist, patetic, toate ingrediendele unui clip emotional… Va rog sa spuneti cu cine sa se voteze, cine va reprezinta in spatiul politic si din ce motiv nu e corecta guvernarea? Sau nu e corect Parlamentul, sau Constitutia? Vad o serie de personaje frustrate… Va aduc aminte ca in anii 80 nu aveam cu ce sa ne hranim copiiii, nu aveam curent, nu mai vorbesc despre informatie… Veti raspunde, ne fura, ne mint, sunt idioti, tarfe, etc… Daca oricine din opozitie va reprezinta, va rog vprbiti, daca nu, nu va jeliti si aplecati ochii fata de cei tacuti….

    • Adica tu-ti mai pui problema cu cine sa votezi, nu vezi ce fac nenorocitii de psd-alde-udmr si draknea in tara asta de 2 ani si jumatate? Avem opozitie : PNL, USR-PLUS si PMP, si cumva alaturi mai e si Pro Romania a lui Ponta. Voteaza cu unul dintre ei, dar nu cu cei care ne distrug de 2 ani jumate!
      PS. Daca esti postac, drum bun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here