Chirieac a văzut în „evadarea” lui Mazăre „o palmă dată statului subteran”. Dar s-a bucurat ca prostu’

3
3866

Fake-news-ul dat de Romania TV l-a entuziasmat pe Bogdan Chirieac, unul dintre cei mai înverșunați vectori anti-justiție din studiourile TV. Dar „morsa competentă” s-a făcut de râs încă o dată: dragul lui corupt Radu Mazăre e tot în pușcărie.

Vineri seara, portavocea minciunii, la fake-televiziunea fugarului Sebastian Ghiță, a fost Liliana Ruse, veche colegă cu Bogdan Chirieac în redacțiile „Adevărul” și „Gândul”.

Invitat să comenteze „știrea” că Radu Mazare ar fi evadat din închisoarea din Madagascar, Chirieac a fost entuziasmat. Comentariile sale erau similare cu cele ale unui borfaș de Ferentari care s-ar bucura la o eventuală evadare a lui Sile Cămătaru.

Comentariul delirant al lui Bogdan Chirieac

 • „Radu Mazăre nu se dezminte. Ca să spun așa, suntem alături de «El fugitivo», în cazul acesta. Este, până la urmă, o altă palmă dată statului subteran din România, tocmai din Madagascar.”
 • „Și dacă a mai furat domnul Mazăre, când era primar, evadarea asta îl absolvă de cea mai mare parte din vină.”
 • „În România, nimeni nu mai crede în condamnările care se dau în justiție. Deși, cu siguranță, unii dintre ei sunt chiar vinovați și au făcut enorm de mult rău acestei țări, totuși nimeni nu mai crede.”
 • „Și când văd că autorii dezastrului din România sunt bine-mersi în libertate și nu pot fi atinși nici măcar cu o floare, lăsați-mă măcar să nu mă întristez că a evadat Mazăre din pușcăria din Madagascar.”
 • „Sunt convins că doamna Ana Birchall, zeița dreptății cu mâna pe paloș, va ști să-l aducă înapoi la Rahova. Dar deocamdată lăsați-mă să nu fiu trist.”

Analiza ticăloșiei pro-infractori, în regim de fake-news

Dincolo de faptul că știrea era falsă, deci Chirieac s-a bucurat ca prostu’, rămâne această gândire de infractor mediatic, care-și expune mizeriile în spațiul public.

 1. Ticălos experimentat, Chirieac relativizează activitățile infracționale ale lui Mazăre: „Și dacă a mai furat domnul Mazăre, când era primar…”
 2. Relativizarea se extinde asupra întregului sistem de justiție: „În România, nimeni nu mai crede în condamnările care se dau în justiție”.
 3. Doar un mare escroc poate crede că a doua infracțiune (evadarea) o anulează pe prima (hoția), și nu i se adaugă, eventual ca recidivă sau circumstanță agravantă! Chirieac: „Evadarea asta îl absolvă de cea mai mare parte din vină”.
 4. Doar un tovarăș al borfașilor se poate bucura la evadarea unui mega-corupt: „Suntem alături de «El fugitivo», în cazul acesta”;”Lăsați-mă să nu mă întristez că a evadat Mazăre din pușcăria din Madagascar”.
 5. Lupta cu „statul paralel” / „statul subteran” ia, în cazul lui Chirieac, forme clinice: cică evadarea lui Mazăre ar fi „o altă palmă dată statului subteran din România, tocmai din Madagascar”.

Și toate astea, ca să constatăm că „morsa competentă” s-a făcut de râs gratuit: Mazăre e tot în pușcărie!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Aurica Cobuz, primărița PSD care scoate pantoful și-ți dă cu el în cap. „Măi, tu chiar vrei bătaie!”

3 COMENTARII

 1. Chireac, atunci cand merge zilnic la slujba, stie ca slujba lui este sa spuna sau sa scrie toate ticalosiile care i se cer. Este un om destept si realizeaza ce face, probabil si-a facut el o filosofie de viata, altfel nu ar rezista.
  De ce face asta? Parca nu-mi vine a crede ca doar pentru bani. Cine stie ce mare pacat are pe suflet si este santajat!
  Mereu a fost cinic, dar in ultima vreme nu mai are nicio limita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here