L-am prins! El e primarul PSD care a înjurat vulgar la mitingul de la Iași. Se află la al cincilea mandat

5
27499
Primarul Vlasie în acțiune

Ion Vlasie, primar în comuna Ștefan cel Mare, județul Bacău, a avut un comportament primitiv la sfârșitul mitingului PSD de la Iași. Limbajul său vulgar a fost surprins de reporterii Recorder.ro.

În reportajul făcut de ziariști, la un moment dat, un cetățean din „turma” mânată spre autocare își exhibă vulgaritatea verbală, în direcția unui reporter sau a unui protestatar anti-PSD (nu e clar).

În imagini, secvența e la minutul 15:40.

Un pont primit de ziaristii.com, confirmat prin verificări încrucișate, arată că individul se numește Ion Vlasie și este primarul comunei Ștefan cel Mare, județul Bacău.

Comportamentul acestuia, la Iași, e de abjecție totală. El strigă ca descreieratul: „Îmi bag p…a-n gura ta! Vino-ncoa tu! F…u-te-n gură să te f…t!”

E viteaz domnul primar…

Același primar mai apare într-o secvență din reportajul celor de la Recorder.ro. Îl vedeți la minutul 1:25, unde dirijează oastea înțelepților rromi, cu care a venit să-l susțină pe Dragnea. Reporterul a surprins și un scurt dialog între reporter, primar și „războinicii” acestuia:

Cetățean: Ia, uite-l aicea pe domnu’ primar!… Da, el e domnu’ primar.

Reporter: Cu câți oameni ați venit, domnu’ primar?

Ion Vlasie: 240. N-am mai avut mijloc de transport, că veneau mai mulți.

Primarul și grupul său de rromi

Ion Vlasie n-a mers singur la mitingul PSD de la Iași, ci a dus și 240 de cetățeni din satele comunei – Ștefan cel Mare, Bogdana, Gutinaș, Negoieșri, Rădeana și Viișoara. Cam 5% din populația comunei, care – conform recensământului din 2011 – numără 4.742 de suflete.

Ion Vlasie e primar de 19 ani în comuna Ștefan cel Mare. El se află la al cincilea mandat. Stăpânește total Consiliul Local, în care 11 din cei 15 membri sunt de la PSD, unul de la ALDE, unul de la Partidul Social Românesc (aliații primarului) și doar doi de la PNL (opoziție).

Ion Vlasie la primărie, în serviciul cetățenilor

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Aurica Cobuz, primărița PSD care scoate pantoful și-ți dă cu el în cap. „Măi, tu chiar vrei bătaie!”

Mesajul lui Dragnea: Puteam să-i batem măr pe ieșeni, dar ne-am abținut. Deocamdată…

* Antena 3 ceartă un ministru pentru că-l aduce „prea repede” în țară pe fugarul Radu Mazăre!

5 COMENTARII

 1. Liviu Dragnea un psihopat vinovat de divizarea României..Ne îndepărtează de UE.T.vr canal de televiziune publica finanțată de poporul român participa alaturi de Dragnea la divizarea poporului.Cum e posibil să acceptăm asemenea mizerii.Chiar nu se pot lua măsuri contra televiziunii romane?Schimbata conducerea TVR și toți mizerabilii care lucrează acolo.

 2. Mare bandit domnul primar. A băut o țuică şi ne înjură. Nu pot crede ce vorbe urâte. De la unul ca ăsta vedem lupii albi, oile şi corupția PSD şi drumul lung spre noi zări americane. Nu concep să rămân în Europa. Mi-ajung asemenea ziceri din puțul gândirii moldav. Muie mie. Muie ție domn primar. Du-te dracului domn primar. Ce am avut în minte în anul 2014. Pe atunci primarii PSD vorbeau frumos.

 3. Democratia inseamna alegeri. Aceasta persoana a fost ales de consatenii lui primar de 5 ori. Inseamna ca ii reprezinta. N-o dati pe dupa corcodus. A avut cele mai multe voturi. Si cu unul si cu doua tururi.
  Domnul primar a injurat vulgar. OK, de acord! Dar sloganul M… PSD ce este? A, asta nu se pune?
  Ba se pune si asta inseamna tot violenta…
  Pentru ca de 30 de ani ai lor sunt rai, dar ai nostri sunt buni. Ei au corupti, dar coruptii nostri sunt mai buni!
  Coruptii sunt corupti, indiferent de culoarea politica. D-aia PNL e unde e, fiindca a propus tot ciudati.
  Iar pe 27-28 mai romanii se vor trezi ca de fapt nu s-a schimbat nimic, fiindca au fost alegeri pentru Parlamentul European, iar la Bucuresti a ramas aceeasi alianta PSD-ALDE-UDMR plus o serie de alti parlamentari. Ca pina la alegerile parlamentare mai e peste un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here