SUPER-ZMEUL. România l-a primit pe Mazăre cu o furtună violentă. Avionul s-a învârtit în aer un sfert de oră înainte de a ateriza

1
1139
Uite luna, uite valu' / Uite, vine salvamaru'!

Și Cerul a ținut să dea un mesaj: după un an și jumătate cu statutul de fugar în Madagascar, Radu Mazăre a fost adus în România pe o vreme agitată, cu vijelie și ploaie torențială.

Când aeronava Tarom care venea de la Paris a intrat în spațiul aerian românesc, era deja emis un cod portocaliu de furtună și ploaie torențială. Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni se afla în centru acestei dezlănțuiri de furie a naturii.

Pilotul avionului a luat decizia de a face două bucle deasupra județului Vâlcea, câștigând astfel timp suficient pentru ca furtuna să se îndepărteze de Otopeni, locul aterizării.

Cum vremea nu era tocmai liniștită nici în Oltenia, aeronava a fost scuturată serios, cu spaimele de rigoare pentru pasagerii aflați la bord.

Se poate spune că natura i-a dat deja un semnal lui Radu Mazăre: hoțule, nu ești binevenit în România! Ești acceptat doar în pușcăriile din România!

Avionul a aterizat în jurul orei 20.30, cu o întârziere de 20 de minute față de graficul oficial.

CITIȚI ȘI:

* News ALERT. Sentinţa lui Dragnea va veni ca o ghilotină a doua zi după alegeri. Mai sunt 7 zile!

Prima fotografie cu Radu Mazăre în avionul care-l aduce la București

1 COMENTARIU

  1. Ma mir ca a fost adus in tara. E parca un scenariu ieftin, totusi, macar un pic de satisfactie tot trebuie data maselor, dupa atata jaf si batjocura….Hai sa vedem ce se mai intampla…TOTUL E CIRC!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here