Mizeria pe care i-a făcut-o PSD lui Tudor Chirilă. Mesajul artistului: „Votez și la europarlamentare, și la referendum. Mârșăvia PSD pare să nu mai cunoască limite”

5
3668

Gherila online a PSD a comis o nouă mârșăvie: a distribuit masiv pe Facebook un mesaj în care Tudor Chirilă ar spune că nu votează la referendum. Reacția artistului: „Mârșăvia PSD nu mai pare să cunoască limite”.

Tudor Chirilă spune răspicat că pe 26 mai merge la vot „atât pentru europarlamentare, cât și pentru referendum. Pentru că nu vreau să fiu condus de infractori”.

Tudor Chirilă pe Facebook:

„Circulă pe net un citat (dintr-un text al meu) în care afirm că nu merg la referendum. Doar că este un citat de anul trecut și este vorba despre referendumul pentru familie. Mârșăvia PSD nu mai pare să cunoască limite. Ca să fie lucrurile clare: pe 26 mai merg la vot atât pentru europarlamentare, cât și pentru referendum. Pentru că nu vreau să fiu condus de infractori. Altă întrebare?”

Mesajul pe care gherila online a PSD îl răspândise pe Facebook suna așa: „Nu mă duc la referendum pentru că nu sunt orb și văd destul cât să nu vreau să girez o imensă manipulare”. Dar era o imensă diversiune: Tudor Chirilă n-a votat la referendumul pentru familie (în 2018), dar va vota la cel pentru justiție (în 2019).

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Aurica Cobuz, primărița PSD care scoate pantoful și-ți dă cu el în cap. „Măi, tu chiar vrei bătaie!”

5 COMENTARII

 1. Inimaginabil, ce i-au facut imbecilii de psd-isti, lui Tudor Chrila… Speram ca, pe 26 mai 2019, sa se schmbe ceva, in tara noastra, ca, altfel, nu stim cati vor mai ramane-n tara. Sunt multe f.multe, prea multe de zis…

 2. Ticalosi, mizerabili canalii. Sau PSDisti, tot aia. ( Pot fi si ALDEisti, ProRoisti, UDMRisti ca sunt din aceiasi abjecta haita)
  Daca sunteti imbecili, votati NU la referendum, si pe ciumatii rosii la europarlamentare, si veti fi sclavii bestiilor PSD, veti iesi din EU si veti intra in labele rusului. Cu Dracnu si Senilul Cacaceanu in libertate si la carma statului, asta va asteapta. Treziti-va bastinasi ! Treziti-va romani ! Treziti-va ! Doar strada plina cu voi ii poate spulbera pe tradatori !

 3. Filozofia PSD este următoarea :
  – sa țină cu dinții sa rămână la guvernare prin minciuna și jonglerii ;
  – sa guverneze dând contracte cu dedicații foar celor urla ca sunt de la PSD;
  – sa ne aburească ca atrag fonduri europene care sunt intangibile , deci nu poți sa le Mănășești ca te ia OLAF- ul și te face ca la Nufarul;
  – au o obsesie oarba de a se “ juca “ cu tot ceea ce înseamnă justiție ;
  Prin tot ceea ce fac nu merita respectul romanilor , doar mai scot un kilometru de autostrada așa când intra presa pe ei sau mai grav vin cu utilaje in zona și când se răcește treaba le iau și pleacă cu utilajele unde mai apare vreo problema.;
  Sa nu fii in state sa NU ai o cale ferată performanța , este strigător la cer așa ceva este de neînchipuit.
  Ce-au făcut PSD-istii după 90’ , hoțul striga Hoții, sunt de 18 ani(!!!!!) la guvernare dar acești indivizi NU AU O STRATEGIE A CEEA CE SE DOREȘTE A FI CU ROMÂNIA CA DESPRE ASTA VORBIM!!!!
  Vremea voastră cu toate promisiunile voastre a cam trecut, NU sunteți oameni de stat , sunteți un grup de oameni care ca “ doriți “ din tot sufletul sa va îmbogățiți pur și simplu , despre DEMOCRAȚIE. La VOU in vocabular nu exista , ci doar bulane, dube, amenzi , habar nu aveți ce scrie in CONSTITUȚIA ROMÂNIEI , exista acolo un articol 30 pentru care niște copii curați la suflet au murit ca voi și copiii voștri sa poată sa vorbească liber nu sa vina niște jandarmi care dacă-i intrebi habar nu au de ceea ce înseamnă DEMOCRAȚIE ( puterea poporului ) și care la niște ordine venite pe filiera București , fac ce știu mai bine. Sa dea cu bulanul !!!! Asta este democrația in mintea lor săracă cu duhul!!!!
  Pentru aceste lucruri și altele NUMAI MERITAȚI SA STAȚI NU NUMAI LA GUVERNARE DAR PARTIDUL VOSTRU PSD ESTE COMPLET EXPIRAT!!!!!

 4. Dau mână liberă Masoneriei SUA să taie capetele în guvernarea liberală PNL 1875 dacă oamenii mai cer dolari la masoni. Prin ei înșiși înseamnă educație şi creditare. Moneda să rămână suplă. Nu putem merge înainte cu lenea din Chicago. Musai educația trebuie să facă ordine în propria ogradă. Omul care nu muncește face umbră pământului.

  Ca iubitor al Chinei Imperiale voi aduce în România 50 milioane chinezi vorbitori numai de limbă chineză şi le facem vânt la politicieni şi SRI. Vrajba introdusă în societate mă interesează foarte mult. Dacă omul alege munca sunt mulțumit. Prin muncă s-au ridicat națiunile. Nu prin lene zilnică şi mâncare de la aprozar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here