Carmen Avram (PSD), minciună grosolană despre Guvernul Cioloș. În fața evidenței, a dat în bâlbâială, dar nu a retractat

4
6299
Carmen Avram (PSD) și Dragoș Pîslaru (USR-PLUS)

Fosta jurnalistă Carmen Avram continuă seria aparițiilor penibile, presărate cu minciuni grosolane. Duminică seara, la Antena 3, candidata PSD la europarlamentare a fost prinsă cu un fake-news rușinos.

Beneficiind de protecția oferită de fostul ei coleg Răzvan Dumitrescu, Carmen Avram s-a lansat într-un val de minciuni, care au culminat cu una ușor de demontat. Soția PSD-istă a lui Adrian Ursu a spus că în 2016 mai mulți fermieri au vrut să se asocieze într-o organizație de breaslă, dar nu a fost de acord premierul de atunci, Dacian Cioloș, care le-a interzis asocierea.

Aflat în studio, Dragoș Pîslaru, candidat USR-PLUS la europarlamentare și fost ministru al Muncii în Guvernul Cioloș, i-a pus o întrebare de bun-simț propagandistei mincinoase: „Cum credeți că s-ar putea opune un prim-ministru asocierii dintre niște fermieri? În țara asta, oricine se poate asocia cum vrea, nu e treaba premierului. Nici dacă ar fi rău-intenționat și ar vrea să blocheze o asociere, un șef de guvern nu ar putea-o face”.

În fața evidenței, Carmen Avram a dat în bâlbâială, a încercat explicații confuze și necredibile, dar nu și-a cerut scuze pentru dezinformarea produsă. Nici măcar nu a retractat.

Dialog inegal între o mincinoasă (Carmen Avram) și un om decent (Dragoș Pîslaru)

„Oamenii sunt în sfârșit fericiți”

În aceeași emisiune, Carmen Avram a ridicat în slăvi actuala guvernare:

 • „Domnul Daea are niște performanțe extraordinare în agricultură”.
 • „La Poiana Sibiului, domnul Dragnea a fost înconjurat de oamenii de acolo, care nu-l mai lăsau să plece”.
 • „PSD guvernează bine. Oamenii sunt în sfârșit fericiți. Oamenii au în sfârșit speranță în ochi”.

A spus bălării incredibile și la Târgoviște

La Târgoviște, Carmen Avram a stat lângă penala Rovana Plumb, în spatele infractorului Liviu Dragnea

În aceeași zi de duminică, dar ceva mai devreme, Carmen Avram a participat la mitingul PSD de la Târgoviște, unde a ținut un discurs grețos, ticălos, plin de minciuni și populism. Femeia asta, cum deschide gura, se face de râs. Pare PSD-istă de o viață, până acum doar a stat „la cutie”.

 • „Operațiunea învrăjbirea României a reușit. Au picurat peste noi ură încetul cu încetul, zile și ani la rând, până când au împărțit România în două tabere: una, cea pe care a atins-o ura, și una care încă mai speră că rațiunea va triumfa și că noi într-o zi vom fi din nou un popor unit și puternic”. (După aproape un deceniu în care Carmen Avram a ucrat la televiziunea care a răspândit cea mai multă ură în România – Antena 3!)
 • „Celor care sunt indeciși unde pun ștampila vreau să le spun așa: scuturați picăturile de ură, dacă cumva v-au atins, și lăsați-vă mintea liberă! Lăsați rațiunea să decidă, alegeți partidul care vă oferă liniștea și nu pe cei care vă oferă haos! Alegeți partidul care v-a mărit pensiile și salariile!” (Adică PSD, partidul care a adus haos, inflație și injustiție.)
 • „Alegeți partidul care are grijă ca tinerii României să se educe, nu să înjure; partidul care oferă securitate, nu securiști!” (Incredibil tupeu! După ce a lucrat la trustul securistului Dan Voiculescu, iar bărbată-su, Adrian Ursu, continuă să presteze, ba chiar e și director. Cât despre PSD, e de departe partidul cel mai infestat de securismul ceaușist.)
 • „Eu merg cu acest partid pe 26 mai! Voi vota PSD pentru că nu m-a mințit”. (Bleah! Asta spune despre partidul minciunii generalizate, pe scena de pe care Liviu Dragnea înjură Europa.)

CITIȚI ȘI:

Radu Mazăre, pe lista pasagerilor avionului Tarom care aterizează luni la Bucureşti. Îl va „da în primire” pe Dragnea?

4 COMENTARII

 1. Faptul că organizaţia infracţională PSD condusă de infractorul condamnat penal repetent Dragnea Liviu Nicolae a pus pe lista de la alegerile Europarlamentare drogate, agramate şi centuriste gen Avram Carmen, Plumb Rovana şi alte hahalere, denotă lipsa de respect faţă de Parlamentul European şi o jignire României. Ce vor păţi imbecilii votanţi după ce au votat aceste gunoaie PSD-iste vedeţi în caricatură…

 2. Ce studii are habarnista asta de Carmen Avram , o îmbuibați cu sute de mii de lei pe an, conturi ca nici ea nici barba-su de Adrian Ursu nu le mai știu. Niște oportuniști de după 89’ veniti sa ne inunde creierul cu tâmpeniile lor. !!!!
  Niște geambași de cai !!!!

 3. Carmen Avram panarama care plânge pe umerii romanilor sa-i dea votul !!
  Dar bagă in buzunar zeci de mii de lei pe luna!! Uschea , pomanagioaico !
  Du-te la munca unde a distrus PSD -ul asta economia , numai fiare vechi ,unde te-ai băgat sa mai halești vreo 10.009 euro pe luna de la Bruxelles!

  • Ea are studii cat nu aveti voi toti!si e cam SINGURA care stie 2 limbi straine,CEEA ESTE PRIMA CERINTA CA SA POTI LUCRA ACOLO!sa o auziti pe babeta comunista de macovei cum vb engleza!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here