Blestemul lui Alexandru Mazăre pentru cei ce se bucură de „repatrierea” fratelui său, Radu Mazăre

2
4530
Frații Mazăre: un fost senator și un fost primar. Doi infractori PSD

Nu doar Radu Mazăre (50 de ani) are probleme cu legea, ci și fratele său, Alexandru Mazăre (47 de ani). Fost senator PSD între 2012-2016, acesta aruncă un blestem greu asupra celor care „se bucură de situația în care se află” fostul primar al Constanței.

Alexandru Mazăre a vorbit astăzi, în fața clădirii Înaltei Curți de Casație și Justiție, unde avea termen într-un proces penal. Evident, în calitate de inculpat, căci frații Mazăre au fărădelegea în sânge.

Discursul plin de ură al fostului senator Alexandru Mazăre

* „Am văzut că foarte mulți se bucură de situația în care se află Radu. Mie, atitudinea asta a lor, lipsa oricărei culturi politice, a oricărei analize critice a situației de fapt, niciun fel de aplecare asupra drepturilor și libertăților omului, îmi aduce aminte de comportamentul gărzilor roșii a lui Mao din perioada marii revoluții culturale.
* Eu am o singură mare rugăminte la Dumnezeu – ca toți acești oameni să aibă parte în viața lor de dreptatea pe care Radu Mazăre a avut-o în acest proces, în urma căruia avem o condamnare.
* Câtă dreptate a avut el aici, când a fost judecat, atâta dreptate, în momentele când o să aibă nevoie, să aibă și acești oameni din partea lui Dumnezeu!”

CITIȚI ȘI:

* Prima fotografie cu Radu Mazăre în avionul care-l aduce la București

2 COMENTARII

  1. Daca pe vremea cât ati fost primari amândoi ati fi pus inima voastră sa lucreze pentru cetățenii romani ai municipiilor unde ati fost primari poate v ar fi ascultat Dumnezeu astăzi ruga ,dar când ati avut bugetele voi ati fost departe de văduve de orfani de săraci din jurul vostru vouă va plăcut opulenta moda haine scumpe mașini de lux trabucuri castele elicoptere emisiuni cu femei aduse din brazilia la Constanța pe bani primăriei Dumnezeu nu va cunoaște și locul in care se întâlnește Dumnezeu de multe ori cu noi mai ales candsuntem plini de mândrie este pușcăria acolo cade mama și tata mândriei ,nu ne bucurăm doar luam notițe de la Dumnezeu.

  2. Cine o făcea pe-a soldatu lui Mao cu bereta roșie tot timpu in cap ,cu trabucuri de la Castro cu brazilience cu toti interlopi din București (ben-hur)etc etc.?Chiar esti plin de aberatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here