miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMainSinuciderea în direct a lui Radu Moraru. Amendat pentru bazaconii conspiraționiste, "Nașul"...

Sinuciderea în direct a lui Radu Moraru. Amendat pentru bazaconii conspiraționiste, „Nașul” aruncă jigniri grele asupra membrilor CNA

-

Sub patronajul descreierat al lui Radu Moraru, Nașul TV se îndreaptă spre un final mizer, lipsit de glorie. La 1 decembrie îi expiră licența de 9 ani, iar Radu Moraru face toate eforturile să nu-i fie reînnoită licența pentru alți 9 ani. Prestațiile sale iresponsabile, de gornist al propagandei ruse, îi atrag amenzi săptămânal, iar el, în loc să revină pe calea adevărului, se afundă în minciuni cosmice, caraghioase, urlătoare. Acesta este drumul sigur spre sinucidere mediatică.

După ultima ședință a CNA, cea de joia trecută, când a fost amendat cu 40.000 de lei (aproape 8.000 de euro), Radu Moraru n-a realizat că se află în culpă și că sacțiunea este perfect legală și absolut justificată. Dimpotrivă, a continuat să afirme că el e pedepsit pentru că spune adevărul, dar și această afirmație este mincinoasă!

În ședința de joi, când a fost analizată emisiunea din 30 iunie, toți membrii CNA au conchis că, în acest moment, Radu Moraru e un caz fără egal în audiovizualul românesc. Reacția a fost de stupefacție: „E absolut incredibil. S-au mai spus porcării și pe la alte televiziuni, dar ca aici nu a spus nimeni” (Dorina Rusu);La nivelul ăsta nu a spus nimeni” (Monica Gubernat, șefa CNA); „Propun să dublăm amenda pe care am dat-o atunci (acum o lună, 20.000 de lei – n.red.), iar data viitoare, dacă se continuă cu același tip de derapaj și cu aceeași virulență, să dublăm încă o dată și încă o dată, până ajungem la amenda maximă” (Alexandru Kocsis).

Șocat de aberațiile în cascadă ale lui Radu Moraru, unele demne de balamuc, Alexandru Kocsis Cristea (38 de ani) a propus chiar amenda maximă, de 200.000 de lei, dar majoritatea a optat pentru 40.000 de lei. Membrii CNA au convenit ca, de aici înainte, amenzile să fie dublate de la o ședință la alta până ce se va ajunge la amenda maximă, în caz că „Nașul” va continua să derapeze atât de grav.

- Advertisement -

Kocsis a devenit ținta injuriilor lui Moraru. Într-o intervenție telefonică în emisiunea gospodinei care-i înghite dejecțiile, „Nașul” a recurs la arsenalul clasic al unor Giovanni Becali, Serghei Mizil sau, pe vremuri, C. V. Tudor. Cuvintele spurcate au țâșnit, cu repetiție, din gâtlejul „Nașului”: „un jeg ordinar”, „un jeg uman”, „un rahat în ploaie”, „un neica-nimeni”, „un jaf”, „un nenorocit”, „nesimțit”, „lacheul lui Iohannis”, „mincinos”, „dobitoc”, „manipulator”, „infractor”, „penal”, „o nenorocire de om”.

Moraru i-a promis lui Kocsis (membru CNA) că va avea soarta lui Bill Gates. Mă rog, există o diferență: miliardarului american i-a promis că-l „bate”, lui Kocsis doar îi „tunde freza” și îl „rade-n cap”.

Alexandru Kocsis Cristea

Nici Radu Herjeu n-a scăpat de formula „jeg uman”, dar Moraru atacă pe altă direcție, sugerând că membrul CNA ar fi pedofil, după ce în alte emisiuni l-a înfierat că ar fi gay.

- Advertisement -

Toate acestea sunt un nou motiv de amendă consistentă, mai ales că Moraru e ultra-recidivist. Practic, nu există emisiune a sa în care să nu ceară insistent – prin prestația sa – noi și noi amenzi.

„Nașul” continuă să spună că Iohannis a pregătit „spitale de carton” pentru copii, ca să-și pună în practică planul diabolic de a ne „fura” copiii, dar noroc cu Radu Moraru, care i-a „dejucat” planul! Aici trebuie să fie o confuzie: nu era spital pentru copii, ci balamuc pentru adulți. Și nu pentru orice adulți, ci pentru cei care poartă ochelari de soare în emisiune, beau whiskey cu cana (fără gheață!), sunt candidați-necandidați și președinți-nepreședinți, frizează paranoia, înșală tot ce prind, mint non-stop și înjură fără talent.

Delirul injurios al lui Radu Moraru

„Acest jeg ordinar, acest rahat în ploaie”

 • „Kocsis ăsta este un rahat în ploaie, un manipulator. Rahatul ăsta în ploaie ar trebui să fie solidar cu noi, pentru că noi am spus tot timpul adevărul.”
 • „Știți cine a propus astăzi amenda maximă de 200.000 de lei? Acest rahat în ploaie, acest jeg ordinar, care de fapt e manipulator al lui Iohannis, care i-a făcut campania online a lui Iohannis și a mințit poporul pe online. Și acest jeg ordinar, acest rahat în ploaie a primit o sinecură la CNA și acuma Iohannis i-a dat ordin: «Arde-l pe Nașu’!».”

„Îi tund freza! Aduc o lamă, să-l bărbierim pe cap!”

 • „Eu vă spun ceva acuma, risc orice amendă: eu, pe băiatu’ ăsta, când îl prind, îi tund freza! Dacă nu are păr, o să aduc o lamă, să-l bărbierim pe cap. Și îl rad în cap!”
 • „Acest jeg ordinar, cică psiholog… El zice că e psiholog – eu cred că nici psiholog nu e ăsta, că dacă-l iau la verificat – vai de mama lui!”
 • „Cum ești tu, mă, psiholog? Ce cauți tu să amendezi un ziarist care are probe? Da’ cine mama lui l-a făcut pe ăsta să aibă atâția bani? Că are o grămadă de bani acest… cum îl cheamă? Csikis, Mocsis… (…) Un jeg ordinar, o nenorocire de om, un nesimțit!”
 • „Îi fac plângere penală și o să dovedesc că a primit ordin de la Iohannis.”

„Pe ei îi derajează că noi i-am blocat cu furatul copiilor”

 • „Ăsta-i infractor! Cum își permite acest jeg uman…?”
 • „Pe ei îi derajează că noi i-am blocat de câteva ori, inclusiv cu furatul copiilor. Și Iohann de-aia l-a pus pe acest nenorocit, acest jaf, acest rahat în ploaie, care n-are nicio experiență în presă.”
 • „Un dobitoc, care n-are nicio treabă cu presa, ne amendează, cere două miliarde, pentru că așa i se pare lui. Nu ai voie tu, un dobitoc, un rahat în ploaie, un neica-nimeni, un penal… tu vrezi să falimentezi Nașul TV.”

„O să te înțepi și tu sau o să cumperi la mișto un test anti-covid?”

 • „Sunt oameni în servicii care filmează toate întâlnirile. Băiatu’ ăsta are o întâlnire cu Iohannis de acum vreo… hai, să nu spun cât timp… în care stă ca mielu’ și ia instrucțiuni. Ăsta e Alexandru Kocsis… Mocsis… Cristea.”
 • „Și Alexandru ăsta, Kocsis, dacă n-o fi gay… Să-l întrebăm: bă, Kocsise… băi, jegule care ai vrut să dai două miliarde unei televiziuni libere… băi, jeg uman, cum e, mă, o să te înțepi și tu sau o să cumperi la mișto un test anti-covid? Cică 20 de euro a coborât acum un test… știu vreo 6 zone în București de unde poți să cumperi…”

„Herjeu… uitați-vă la fața lui și veți înțelege mai mult din politica lui Trump”

 • „Lui Herjeu îi bag un morcov, să-i spun: «Băi, Herjeu, stai liniștit, noi avem licența până la 1 decembrie! De la 1 decembrie ne puteți lua licența».”
 • „Radu Herjeu, acest… cum să-i spun eu, așa?… uitați-vă la fața lui și veți înțelege mai mult din politica lui Trump. Nu spun mai multe. Deci, băiețașu’ ăsta are niște dosare despre care nu vrea să vorbească… dar la momentul care trebuie o să-l dau în vileag. Va fi primul din CNA. Acesta jeg uman ne-a promis în ședința CNA că nu vom mai lua licența.”
 • „Mesajul meu către ei este: băieți, ori voi, ori noi! N-o să avem cum să supraviețuim împreună! Totul depinde de români. Dacă românii se mișcă, seridică, va fi «ori noi». Dacă nu, «ori ei».”

„Noi vrem să fim cu poporu’ român, care doarme…”

 • „Vaccinarea obligatorie începe! Începe! Am prieteni în Canada – sunt speriați. Acolo se poate aplica în câteva săptămâni. În România este încă vag, dar eu cred că într-o lună începe vaccinarea obligatorie.”
 • „Săptămâna viitoare o să luăm amendă 80.000 de lei, adică 800 de milioane de lei vechi. Apoi, la următoarea ședință – două miliarde… o să ajungem la câteva miliarde… Ce proști suntem! În loc să fi luat și noi un milion de euro de la Lucovid Organ și Iohann și Arafatu’… Uite cum ne-am procopsit noi, că vrem să fim cu poporu’ român, care doarme. E, asta e…”
 • „Nu mai ai voie să vorbești despre Covid, că te amendează CNA-ul.”
 • „Abia aștept ca Avocatul Poporului să sară în apărarea noastră, să conteste.”
 • „Astăzi m-au amendat cu 40.000 de lei pentru că am spus un adevăr. M-au amendat pentru o părere. E părerea mea!”

„Românii se vor trezi când vor rămâne fără copii”

 • „Ne-au dat amenda pentru că se tem de emisiunea de luni.”
 • „Teoretic, în câteva luni, vom închide Nașul TV, pentru că n-avem de unde să plătim amenzile astea. N-avem cum. Nu cred că românii vor fi atât de solidari încât să vină lângă noi, să putem să plătim amenzile. Eu nu sunt așa de optimist. Pentru că văd cifrele…”
 • „Românii se vor trezi când vor rămâne fără copii.”
 • „Puteam să luăm un milion de euro de la Guvern. Luam milionul și mințeam poporul. Dar n-am putut să fac asta.”

„Spitalele de carton pentru copii au murit în fașă”

 • „Faptul că 12 milioane și jumătate de români s-au uitat la noi, sigur, deranjează.”
 • „Amenda de astăzi a fost dată pentru că am vorbit despre carantinarea copiilor. Acum trei luni am fost primii care am dezvăluit că spitalul inaugurat de Iohannis era, de fapt, pentru copii. Sistemul mafiot al lui Iohannis a ascuns acest lucru, dar noi ne-am prins – după ce? Păi, pătuțurile erau joase, erau niște roboței, erau niște desene… și, din sursele mele, am aflat că acolo trebuia să fie luați copiii. Până la urmă, fiindcă scandalul a bubuit, n-au mai luat copiii. Au încercat să lanseze virusul Kawasaki… dacă Covidul nu merge la copii… atunci au încercat să inventeze un Kawasaki. Dar fiindcă noi le-am dat în cap, Kawasaki a murit în fașă, n-a bubuit. Și atunci, spitalele de carton pentru copii au murit în fașă.”

25.000 de euro în două luni

Conform Paginademedia.ro, în ultimele două luni, Nașul TV a fost amendat în toate ședințele CNA care n-au fost amânate. Cele 6 amenzi însumează 95.000 de lei (aproape 25.000 de euro). Iar următoarele ședințe se anunță devastatoare, pentru că recidivele lui Radu Moraru nu lasă loc pentru altă opțiune.

Amenzile primite de Nașul TV în pandemie

 • 28 mai: 10.000 de lei
 • 11 iunie: 20.000 de lei
 • 18 iunie: 10.000 de lei
 • 1 iulie: 10.000 de lei
 • 14 iulie: 5.000 de lei
 • 23 iulie: 40.000 de lei

„Ne iau copiii direct de la școală, oameni buni! Îți duci copilul la școală… și nu se mai întoarce”

Paginademedia.ro a consemnat și afirmațiile lui Radu Moraru pe baza cărora a fost amendat Nașul TV în ultima ședință CNA.

 • „Tătaru ăsta, care este un securist mincinos ordinar…”
 • „Deci, vor să ia toată populația, își fac și treaba, că ne pun să semnăm că suntem de acord cu vaccinul, cu tot ce trebuie… obligatorii, că ne amenință că ne iau copiii direct de la școală, oameni buni!”
 • „Când începe școala… tu-ți duci copilul la școală sau pleacă singur… și nu se mai întoarce. Că a venit asistenta Arafatului și a zis: «Domn’e, avea simptome de Covid. Și imediat i-am făcut testul și are, domn’e, Covid.» De ce? Că a devenit afacere, oameni buni! Dacă nici acum nu vă treziți să vedeți ce business a devenit astăzi România pentru mafia internațională… Păi, domn’e, se fac bani… bani… bani… și astăzi o să rămâneți cutremurați.”
 • „Doi… să pună mâna pe copiii noștri… instituțional… ați văzut cum se răpesc copiii din Finlanda și-n alte țări… din casa omului, de lângă mama lor… și o să vi-l răpească la școală, că are Covid. Și-o să spună: «Noi îl vindecăm pe copil la spitalul Covid de carton, da’ nu i-l dăm acasă decât după ce vă vaccinați și dumneavoastră, că noi, pe copilul dumneavoastră, ca să-l salvăm de la moarte, l-am vaccinat. I-am băgat și nano-cip». Și tu nu mai ai ce să faci.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

Radu Moraru salvează planeta: „Luni le trimit soluția la Air Canada, să nu dea afară 20.000 de oameni. Și celorlalte companii…”

VIDEO. Radu Moraru, delirant: „«Iohannis, ai coronavirus? Ia, întinde-te pe pat, să-ți pun ventilatoru’-n nas!». Și l-am omorât”

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

- Advertisement -

6 COMENTARII

 1. Pai si Antena 3 e la fel. Pe ea de ce nu o inchideti? De ce nu tratati la egal? A pentru ca Antena 3 si Romania tv sunt PSD-iste. De asta nu le inchideti nu?

 2. Cu acest articol ati dat cu bata in balta. Moraru are prefecta dreptate in ceea ce priveste parazitii bugetari din CNA. Acesti nenorociti din CNA merita insultele lui Moraru cu care sunt de acord majoritatea romanilor decenti care intalnesc zilnic pe strada si la serviciu limbajul interlopo-manelisto-analfabet care a fost raspandit in Romania de catre antena1, romaniatv, kanal d sub patronajul parazitilor din CNA! Moraru a luat-o razna, insa spre deosebire de parazitii bugetari din CNA el macar a facut o televiziune privata. Parazitii din CNA nu si-au facut nici CV-urile publice pentru ca ei toata viata au fost periatori de parti dorsale.

 3. De ce să închideți canalul Nașul TV, pentru că spune adevărul în fața poporului român? Voi sunteți descreierații care ne conduceți și ascultați numai de stăpânii lumii care va dă bani mulți că voi sa distrugeți această țară frumoasă și Oamenii , voi încălcați legile constituționale și drepturile omului, ne am săturat de voi și de minciunile voastre de 30 de ani, nu ați făcut nimic pentru noi , decât rău , Radu Morar este un patriot, voi ce sunteți pentru noi???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -