„Nașul”, tot mai rătăcit: „Trebuie să-l oprim pe acest criminal de Iohannis!” / „Oreste vrea să mă bage la pușcărie”

7
5868

Un nou episod delirant marca Radu Moraru, duminică, 17 mai, din „exilul” clinico-mediatic de la Montreal. Ideile sale, decupate din propaganda rusă, pot deveni periculoase pentru națiunea română.

Ziaristii.com continuă să prezinte publicului halucinațiile „Nașului”, în scop profilactic. E ca un fel de vaccinare a opiniei publice: când vine virusul Moraru, oamenii să fie pregătiți, să nu se lase infectați.

În contorsiunile mentale ale lui Radu Moraru se disting, totuși, două direcții: conspiraționismul și moscovismul.

Teoriile conspiraționiste îți fac milă de „Nașul” (ce a afost și ce-a ajuns), cu mintea veșnic hăituită de oameni răi care-l aleargă să-i facă vaccinul, injecția (probabil cu doză triplă), să-i bage cipul (probabil în fund), să-l conecteze la o telecomandă (neapărat 5G!), cu care să-l controleze ca pe un zombie. E un tablou apocaliptic, dar și comic, în măsura în care e rodul unei minți rătăcite care, în loc să accepte ajutorul, dă cu piatra după cei care-l îndeamnă să se privească în oglindă.

Retorica pro-rusă, anarhistă, anti-occidentală, e de luat în seamă, pentru că întotdeauna se vor găsi adepți (persoane interesate sau idioți utili) ai unor asemenea teorii. Diabolizarea lui Klaus Iohannis („criminal”, „trădător”, „omul rușilor”!!!), a Europei și chiar a Americii (excepție Trump) nu pare a fi doar rodul nebuniei, ci proiecția cinică a unei operațiuni de simbriaș murdar.

Sumarul acestui episod:

 • „Neo-marxiștii” încearcă să-l scape pe Iohannis de pușcărie!
 • „Ghinionul lui Iohannis a fost că eu am știut de acest plan criminal”
 • „Trebuie să-l oprim pe acest criminal de Iohannis!”
 • „În momentul ăsta, ei vor să atace toată România. Vor să ne ia pe toți”
 • „Mincinoșii ăștia din Canada știți ce spun? Labele securiștilor…”
 • „Vine un paznic, pe stradă, și-ți dă o injecție. Și te-a omorât!”
 • „Te-apasă Merkel asta de nu mai știi pe unde să scapi! Și Nașul te apasă!”
 • „Am ajuns mai rău ca Europa Liberă. O să trebuiască să ne ascundem și în munți”
 • „Au trezit-o și pe o băbăciune de-aicea… Prea mulți securiști în Canada!”
 • „Madonna vrea să fie nemuritoare. Noi trebuie să luăm niște injecții din ălea…”
 • „Oreste vrea să mă bage la pușcărie”

Delirul lui Radu Moraru (17 mai 2020)

„Neo-marxiștii” încearcă să-l scape pe Iohannis de pușcărie!

* „Iohannis e atât de disperat pentru că știe că în orice variantă intră în pușcărie. El speră însă că neo-marxiștii vor rămâne în picioare și îi vor da și lui o imunitate, cum au reușit deocamdată să-i dea lui Kovesi… și puțintică lui Coldea.”

* „Kovesi primea decorații de la ambasadori. Păi, ce româncă ești tu, Kovesi? Îți vinzi țara pentru niște ambasadori? O să vedeți și cu madame Kovesi foarte curând…”

„Ghinionul lui Iohannis a fost că eu am știut de acest plan criminal”

* „Ghinionul lui Iohannis a fost că eu am știut de acest plan criminal. Am văzut și am urmărit cum acest plan se aplică în țări neo-marxiste. În anumite țări, acest plan s-a blocat rapid. În Germania n-a ținut, că s-au prins niște oameni pe-acolo și i-au zis lui Merkel: «Merkel, tu virează puțin la dreapta!»… În schimb, Franța și România au executat acest plan întocmai. Trebuia exact după cum a scris Bill Gates. Și Iohann a pus în practică. Mulți oameni la început n-au știut, noroc că se uită la Nașul și au aflat că sunt incluși în acest plan criminal.”

* „Ghinion, Iohanne! Că de-aia te-am prins și ți-am dat peste gioale!”

„Trebuie să-l oprim pe acest criminal de Iohannis!”

* „Iohanne, ți-am spus că-ți mușc degetul… sar în televizor și-ți mușc degetul, dacă îți permiți să mai faci tu așa către poporul român. Că tu nu faci parte din poporul român, tu ți-ai trădat și vândut poporul și țara de mult.”

* „Trebuie să-l oprim pe acest criminal de Iohannis, care a blocat banii românilor, a blocat medicamentul românilor, a blocat tratamentul cu plasmă al românilor!”

„În momentul ăsta, ei vor să atace toată România. Vor să ne ia pe toți”

* „Planul lor: vor să scoată hydroxiclorochina de piață, vor să nu mai fie tratați oamenii cu plasmă… pregătesc acuma o pandemie a isteriei pe oameni în vârstă, adulți și copii. Deci, în momentul ăsta, ei vor să atace toată România. Că nu le-a ieșit planul cu oameni în vârstă. Nu le-a ieșit planul cu acei copii și spitalul de carton al lui Iohannis… și acuma vor să ne ia pe toți. Cum? Păi, vine unul pe stradă și-ți pune un pistol din ăla la cap – ați văzut, pistol, da? – «Aaaaaa, ai temperatură!». Și vă iau de pe stradă, vă iau din casă. Pentru că ordinul trebuie respectat.”

„Mincinoșii ăștia din Canada știți ce spun? Labele securiștilor…”

* „Iohanne, las-o pe aia cu «Radu Moraru și Sputnik»!… Păi, tu vorbești de mine, mă? Să-i pui tu pe «cretieni» să spună despre mine că sunt omul rușilor? Bă, băiatule… Vă spun eu adevărul: Iohann e rusofil… și rusnac… și sputnik… Și Coldea e omul rușilor.”

* „Coldea a blocat autostrăzile. Dar mincinoșii ăștia din Canada știți ce spun? Ăștia care sunt labele securiștilor? Că am luat bani pentru Autostrada Unirii și am fugit în Canada! Autostrada aia nici nu s-a făcut…”

„Vine un paznic, pe stradă, și-ți dă o injecție. Și te-a omorât!”

* „Nu înțelegeți că mâine n-o să mai poți să ieși pe stradă dacă nu te înțeapă paznicul? Bă, ajungem ca la Experimentul Pitești? Vine un paznic și-ți dă ăla o injecție! Și te-a omorât!”

* „România zici că e un bebeluș abia născut, de-o zi, nu știe să facă nimic. Păi, noi n-avem nici avocați în țara asta, frate?! N-avem polițiști, n-avem avocați, n-avem procurori, n-avem patrioți… Bă, da’ la fiecare pas trebuie să vă spun ce aveți de făcut?!”

„Te-apasă Merkel asta de nu mai știi pe unde să scapi! Și Nașul te apasă!”

* „Băi, Iohanne, băi… Păi, nu ți-e rușine, mă, să pui lacheii, jagardelele, să zică de mine, mă, că-s Sputnik? Păi, tu ești Sputnik de dimineața până seara! Eu nu înțeleg cum nu s-au prins americanii, mă, băiatule! Bă, tu ai bani… dacă spun și unde ai banii, s-a terminat cu tine! Vin ăștia, te ridică – da’ acum avem nevoie de stabilitate. Când mă întorc eu, atuncea putem să facem rocada: poporul român să vină la Cotroceni și tu să pleci la pușcărie. Bă, Iohanne, un lacheu dacă mai ridică vocea la mine, scot și conturile, băi, băiatule!”

* „Dacă mai zic și de Hurezeanu și de relațiile Germaniei cu Rusia… Bă, Iohanne, ești mort de frică! Înseamnă că te-apasă Merkel asta de nu mai știi pe unde să scapi! Și Nașul te apasă!”

„Am ajuns mai rău ca Europa Liberă. O să trebuiască să ne ascundem și în munți”

* „Căutați-ne pe Nașul TV Canada, aici ne găsiți… din motive de securitate. Am ajuns mai rău ca Europa Liberă. O să trebuiască să ne ascundem, mâine-poimâine, și în munți.”

* „Nu vedeți? Nu ne mai pot întrerupe! STS-u’… uite-așa moare de ciudă. Și cu SRI-u’ și cu toți securiștii…”

„Au trezit-o și pe o băbăciune de-aicea… Bă, da’ prea mulți securiști în Canada!”

* „Au trezit-o și pe o băbăciune de-aicea… au ridicat-o din morți și a început și aia: «Radu Moraru… Radu Moraru…». Nu știu ce să mai facă. Bă, mâine mi-l trimiteți pe Trudeau (premierul Canadei – n. red.)? Bă, da’ prea mulți securiști în Canada! Nu mai ridicați privirea, că dau în stăpânu’ vostru, Iohann!”

* „Bravo, Italia! V-am spus eu că ușor-ușor Italia iese total din spațiul european ăsta al lu’… creat și desenat de Merkel… și o să vedeți că rămâne Merkel singură…”

„Madonna vrea să fie nemuritoare. Noi trebuie să luăm niște injecții din ălea…”

* „Dacă vă uitați la Madonna, la Bill Gates, la… o să observați că ăștia au rămas blocați, nu mai îmbătrânesc, nu le mai apar riduri. Pentru că cu asta i-au prins, de-aia și-au vândut sufletul, ei vor să fie nemuritor pe planeta asta. Se cheamă adrenocrom. Deci, ei folosesc aceste tehnologii, își schimbă sângele, își împrospătează sângele, că ei au cu ce. Unii au aparate acasă. Ei folosesc, dar pentru noi, prostimea… noi trebuie să luăm niște injecții din ălea, care să ne și programeze, că poate li se pare că trăim prea mult, li se pare și că suntem prea mulți…”

„Oreste vrea să mă bage la pușcărie”

* „Știți ce s-a întâmplat în America? FBI-ul – care, v-am spus, putregai mare acolo, da? Totuși, de când a preluat hățurile Trump, FBI-ul a început să miște și pentru poporul american, nu doar împotriva lui. Deci, FBI-ul a închis un program de testare Covid-19 al lui Bill Gates. De ce? Pentru că s-a dovedit criminal! Vă dați seama ce victorie? Până alaltăieri, îl pupa în fund FBI-u’, nu-i făcea nimic.”

* „Oreste poate să se vaccineze în fiecare zi, cu ce vrea el… sau cu ce vrea statul. Eu nu sunt împotriva lui Oreste. În schimb, el vrea să mă bage pe mine la pușcărie, pentru că mă opun vaccinării obligatorii.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

* Radu Moraru salvează planeta: „Luni le trimit soluția la Air Canada, să nu dea afară 20.000 de oameni. Și celorlalte companii…”

VIDEO. Radu Moraru, delirant: „«Iohannis, ai coronavirus? Ia, întinde-te pe pat, să-ți pun ventilatoru’-n nas!». Și l-am omorât”

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

7 COMENTARII

 1. Ce mi se pare mai iresponsabil este lipsa de reactie a macar unui membru din echipa ce formeaza aceasta asa-zisa televiziune din Montreal!!!Ori nu are decat membri de familie ,ori sunt cativa trepadusi dispusi sa manance firimituri de la gura acestui dezaxat care fiind persoana publica,poate oricand fi chemat in judecata pentru incitare la revolta impotriva autoritatilor,la nerespectarea legilor in Romania!ACOLO NU AVEM AMBASADA?Sau ,domnii diplomati ce i-au facilitat venirea sunt rude ,prieteni,fosti colegi la Secu?

 2. ‘Dus cu pluta’ mult prea puțin spus pentru această ‘legumă’ în putrefacție !
  Sunt surprins, totuși, că este lăsat să zburde încă în libertate la câte face și spune, inclusiv la adresa canadienilor, al cărui ‘oaspete’ este ! 😨👎

 3. Nasul Tv Canada:)) . Au o debara unde se filmeaza si transmit pe internet. Nu e nici o televiziune.
  Minciuni pentru prosti. CNA-ul din Romania ar trebui sa se sesizeze ca e un nebun in libertate care injura in stanga si in dreapta cum ii vine la gura

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.