VIDEO. Radu Moraru, delir în serial: Iohannis îi bagă pe bătrâni în case ca să-i omoare, lăsându-i fără vitamina D de la soare! E aliat cu Bill Gates, care vrea să acopere soarele!

7
5799

Săptămâna Mare l-a găsit pe Radu Moraru în formă maximă… la delirat. La Montreal, unde l-a găsit pandemia și unde caută să mai țepuiască și el pe câte unul, ademenindu-l cu teoriile lui abracadabrante, conspiraționiste, de-a dreptul nebunești (cei pățiți ar avea multe de povestit).

Din noile secvențe delirante nu lipsesc Obama, Hillary Clinton, Bill Gates, Trudeau, Angela Merkel și, evident, Klaus Iohannis.

Atenție, însă, la 5G! De acolo vine coronavirusu’! Iar bătrânii sunt băgați cu forța în case pentru a li se lua dreptul la soare, adică la vitamina D, adică la viață! Iohannis, dă-le oamenilor vitamina D înapoi, n-o ține numai pentru tine!!!

Sumar:

 • Iohannis și Hillary „se tem de o mare adunare”
 • Cum i-a „speriat” Trudeau pe canadieni să stea în casă
 • „Acest neomarxist Iohannis, care nu-l recunoaște pe Dumnezeu”
 • „Niște procese de tip stalinist. Oamenii săltați și luați pe sus”
 • „Trebuia să fie milioane de morți”
 • Misiune: „Să mai rărească din bolnavii României! Ce să consumăm atâția bani cu ei? Îi omorâm în spitale!”
 • (P) „Luați de la Romvac, că sunt și naturale, și sută la sută!”
 • Bill Gates și Iohannis îi bagă pe români în case ca să-i lase fără vitamina D de la soare
 • Statul Paralel din SUA e depravat: „orgii sexuale” și „ritualuri satanice”
 • „Hai, mă, cheltuim bani pe pensionari și oameni cu boli? Îi curățăm!”
 • „Obama a vrut să le ia armele ca să-i facă pe toți niște prizonieri, să-i bage în case și după aia, cu coronavirusu’, să-i salte pe toți”
 • „Noi stăm speriați – «Vai de mine, coronavirusu’!» -, iar ăștia montează la antene 5G…”
 • „Ca să înțelegem unde ne duce Iohannis cu toată gașca de neo-marxiști”
 • „Ne-au făcut pe toți teroriști și ne-au băgat în casă”

Radu Moraru – Delirul 1 (joi, 16 aprilie)

Iohannis și Hillary „se tem de o mare adunare”

 • „La 1.200.000 de români fără bani, flămânzi de Sărbători, n-o să fie bine pentru Iohannis.”
 • „Ne aflăm în fața unui scenariu și am început să leg mai multe chestiuni. Și am zis: domn’e, de ce vrea Hillary Clinton și cu Iohannis și cu alții – da’ alții mai puțin, au dat toți înapoi, cei mai vehemenți au rămas Hillary Clinton cu Iohannis – să stea oameni în casă?!”
 • „L-am văzut pe Iohannis speriat. Era speriat, așa… Eu cred că lui Iohannis și lui Orban le e frică de o mare adunare. Asta explică de ce și Hillary, și Iohannis vor să stea lumea în casă.”
 • „Mai e o variantă: de fapt, ei (Iohannis și ai lui – n. red.) nu vor să facă nimica, și de-aia n-au dat banii oamenilor, să fie atât de înfometați, la un moment dat, încât să accepte orice. Trebuie să citim ordonanțele militare și să vedem ce-i așteaptă pe cei din mediul privat, de ce ei trebuie să fie ținuți în casă și înfometați. Că omu’, știi cum e: când moare de foame, acceptă orice coajă de pâine, acceptă poate orice slujbă, acceptă poate orice tăiere de salariu, cine știe ce se poate întâmpla…”

VIDEO: Delirul din Joia Mare

Cum i-a „speriat” Trudeau pe canadieni să stea în casă

 • „Cu canadianu’ Trudeau a fost mai mult o chestie publicitară, așa… «Domn’e, uitați că și Trudeau are coronavirus», așa s-a anunțat, că el și soția, pe urmă numai soția… probabil ca să se sperie și canadienii, să stea și canadienii în casă.”
 • „Iohannis a făcut cea mai gravă eroare din această perioadă atunci când a amenințat românii dacă se duc la biserică, că încep înmormântările după. Asta îmi arată cât de tari sunt ordinele pe care Iohannis trebuie să le asculte de la stăpânii lui. Unul dintre stăpâni e doamna Sparanghela Merkel, e foarte clar, dar mai sunt și alții.”
 • „Patrioții sunt cei mai pedepsiți în România. Astăzi, dacă ești patriot, pur și simplu ești pedepsit.”

„Acest neomarxist Iohannis, care nu-l recunoaște pe Dumnezeu”

 • „Și-acuma vine Iohannis, acest neomarxist Iohannis, care nu-l recunoaște pe Dumnezeu, și duce acest discurs… mă uitam cu câtă ură în priviri, așa… Mă și gândeam: Mamă, poate bagă ăștia din nou regimul ăla dur! Că neomarxiștii au crezut că dacă vin cu smiley-faces și împachetează comunismul ăla stalinist într-un staniol strălucitor și ne intoxică creierele cu mizerii de toate felurile…”

„Niște procese de tip stalinist. Oamenii săltați și luați pe sus”

 • „S-ar putea să asistăm la un regim foarte dur în curând! Adică, Iohannis a mai făcut o amenințare: «Nu va scăpa nimeni nepedepsit!». Deci, ei zic așa: «N-avem timp acuma», să nici nu enerveze lumea foarte mult, dar s-ar putea să asistăm la niște procese de tip stalinist. Și, efectiv, incomozii, oamenii de afaceri care poate nu doresc să-și dea afacerea pe gratis… să fie săltați oamenii și luați pe sus! Că mie nu-mi sună prea bine cu ordonanță militară!”

„Trebuia să fie milioane de morți”

 • „S-a prins și lumea că Flutur băga la greu, aduce morți de peste tot să-i pună la Suceava.”
 • „Această pandemie s-a dezumflat. În scenarul inițial trebuia să fie milioane de morți. Și la umbra acestor milioane de morți, în spatele acestei tragedii, trebuia să se împlinească planul mare de a se pune mâna pe economia globală. Băieții sunt pregătiți, din noiembrie s-a scris scenariul. Și în România a ajuns acest scenariu, undeva în decembrie. Sunt unii care n-au ieșit cu o virgulă din acest scenariu, au mers înainte, deși popoarele s-au prins. Eu cred că n-o să fie multe popoare pe planetă care să stea…”
 • „Și atunci, cu rujeola, s-a încercat o isterie. Nici atuncea n-a ieșit.”
 • „Trebuie să fim atenți, pentru că eu mă îngrozesc de lucrurile pe care le vom afla în perioada următoare.”
 • „Să fie atenți politicienii, că suntem cu ochii pe ei și că n-o să tolerăm o nou pandemie de isterie și minciună!”

Radu Moraru – Delirul 2 (vineri, 17 aprilie)

Misiune: „Să mai rărească din bolnavii României! Ce să consumăm atâția bani cu ei? Îi omorâm în spitale!”

 • „Știți ce business are George Soros în Wuhan? Se numește Wuhi Pharma. Hopa! Vă sună cunoscut cu Hexi Pharma? Păi, Hexi Pharma omora oameni. Și ca Hexi Pharma, e plin în România de asemenea firmulițe, care – dacă facem legătura – ce făceau cu substanțele alea care nu erau la standardul necesar? Omorau oameni în vârstă… majoritari. Sau oameni bolnavi.”
 • „Bill Gates zice că suntem prea mulți pe planetă, Soros e și el în echipa asta, și atuncea stai și te gândești: domn’e, oare nu cumva virusul ăsta…?”
 • „Noi constatăm că, de fapt, România avea de mult coronavirusu’ ăsta, prin Hexi Pharma și companiile securiștilor. Care au ca misiune, ce? Să mai rărească, domn’e, din bolnavii României! Ce să consumăm atâția bani cu bolnavii României? Îi omorâm în spitale! Cum? Nu cu coronavirusu’, ci nu mai punem cum să curățăm toți microbii ăia, toți nenorociții ăia de bacili, de eneterococus și aureus și toate celelalte… Că alea omoară oameni cu suferințe. Sistemul imunitar jos – ăia te omoară imediat, dacă nu-i dai și nu-i cureți.”

(P) „Luați de la Romvac, că sunt și naturale, și sută la sută!”

 • „De-aia o să vă spun de ce România n-a vrut să adopte o soluție… noi avem o soluție sută la sută în România: Romvac. Și de 7 ani spun guvernelor: «Dom’le, luați de la Romvac, că sunt și naturale, și sută la sută!». Și nu se dorește, pentru că avem mașina de ucis! Deci, în România avem mașina de ucis oameni cu probleme, în vârstă. Exact cum acest coronavirus a omorât… Medicii legiști au spus că acest coronavirus omoară toți oamenii cu probleme medicale mari, care oricum mureau anul ăsta.”
 • „Dacă până acum nu s-a înțeles că virusu’ ăsta e armă biologică, o să se-nțeleagă de-acum încolo.”

VIDEO: Delirul din Vinerea Mare

 

Bill Gates și Iohannis îi bagă pe români în case ca să-i lase fără vitamina D de la soare

 • „Bill Gates vrea să acopere soarele puțin. A zis: «Domne, cu încălzirea asta globală» – care e o mare… altă minciună – «să acoperim un pic soarele». Păi, normal… ce, trebuie vitamina D? Și pe bătrânii noștri îi ține Iohannis în case, că a constatat că nu trebuie să stea un pic la soare, să ia vitamina D. Eu mă mir că nu i-a scos dimineața de la 5 la 6, când încă nu răsare soarele. Că de-aia vedeți pensionari, de multe ori, stând așa pe o băncuță – că au nevoie de soare, au nevoie… care e ultimul medicament bun pentru ei. Toate astea, ca prezentare, vi le-am făcut ca să înțelegeți minciuna globală.”
 • „Tu, Iohanne, și cu Merkel ați contaminat toată România! Toată România ați contaminat-o cu sute, mii de autocare care să ducă «oile» la cules sparanghel și alte cele…”

Statul Paralel din SUA e depravat: „orgii sexuale” și „ritualuri satanice”

 • „În toată lumea, și în România, s-au construit de către regimul Obama – și Hillary, și Soros, și Bill Gates – state paralele sau Deep State… acele state invizibile. (…) America a fost condusă de Deep State, Obama era un șantajabil…”
 • „Acest Deep State conduce multe țări. Cine sunt Deep State-urile? Ele sunt formate din oligarhi, sunt oameni cu cele mai bolnave gânduri sexuale, unii dintre ei consumă carne de om. Nu poți să ajungi în Deep State dacă nu participi la orgii sexuale, la ritualuri satanice. Sunt artiști mari ai lumii care declară public, pe scenă, în fața a zeci de mii de oameni, că ei și-au vândut sufletul către diavol. Fac semne publice, tot felul de semne – cu ochiul, cu… nu știu, piramide, tot felul de nebunii – ca să arate permanent că ei aparțin anti-creștinilor. Nu mai puteai să ajungi la Hollywood dacă nu treceai prin toate nenorocirile posibile.”
 • „Pe insula lui Epstein – cel mai mare pedofil al planetei – mergeau toți perverșii lumii, cu Zuckerberg (fondatorul Facebook – n. red.) în frunte.”

„Hai, mă, cheltuim bani pe pensionari și oameni cu boli? Îi curățăm!”

 • „Virusu’ ăsta nu era gândit numai ca să curețe oamenii cu boli, ca să nu mai cheltuie bogații – «Hai, mă, cheltuim bani pe pensionari și oameni cu boli? Îi curățăm! Prea mulți suntem, oricum! Nouă ne trebuie banii ca să facem toate poftele posibile!». Cum a zis Bill Gates: el e Dumnezeu. Ei hotărăsc până când trăiesc oamenii, ei hotărăsc să acopere soarele… Da, dom’ne, să acopere soarele, că se încălzește ceva global. Ei au devenit Dumnezei, au luat-o razna…”

„Obama a vrut să le ia armele ca să-i facă pe toți niște prizonieri, să-i bage în case și după aia, cu coronavirusu’, să-i salte pe toți”

 • „Poporul – We, the people -, care au arme, a înțeles de ce Obama a vrut să le ia armele: ca să-i facă pe toți niște prizonieri, să-i bage în case și după aia, cu coronavirusu’, să-i salte pe toți. Că așa o să facă ăștia! Vin să spună: «Cătălin, acum ai emisie, nu contează! Te luăm din emisiune, ai coronavirus.» «Păi, de unde știți, fraților?» «Avem noi un sistem»”

„Noi stăm speriați – «Vai de mine, coronavirusu’!» -, iar ăștia montează la antene 5G…”

 • „Sunt multe țări, tot neo-marxiste… Zice «Facem un sistem performant și, cu telefonul mobil, ne dăm seama dacă ai coronavirus sau nu». Vede la câți centimetri ai trecut cu telefonul tău față de telefonul unuia cu coronavirus. Și asta cum se poate face? Ce interesant: cu 5G! Și se montează 5G-uri astăzi într-o veselie, pe toată planeta! Deci, noi stăm speriați – «Vai de mine, coronavirusu’!» -, iar ăștia montează la antene 5G…”
 • „YouTube cenzurează. Zice: «Dacă mai faceți asocieri între 5G și coronavirus, noi nu mai difuzăm, punem cenzură!»”

„Ca să înțelegem unde ne duce Iohannis cu toată gașca de neo-marxiști”

 • „Știți ce-a descoperit ieri Felicia? Incredibil! Un grup pe Facebook cu fotografii cu copii pentru pedofili. Am păstrat proba, dar nu mi-am pus-o nici măcar în telefon, nici pe mail. Știți de ce? Că dacă ți-o dă cineva – «Ia uite, bă, ce grozăvie!» -, vin neo-marxiștii și spun: «Aaaaa, ești pedofil!». «Păi, nu, domn’e, eu sunt ziarist, că vreau să…» «Nu, domn’e, ești pedofil!». Și arată la presă: «Ia uite ce avea Radu Moraru pe mail!». Ca să înțelegem unde ne duce Iohannis cu toată gașca de neo-marxiști.”
 • „Ce-a zis Iohannis? «Vă duceți la biserică – muriți! Vă duceți la biserică – vă înmormântăm!». Putem să mergem la cules de sparanghel, să ne înghesuim oriunde, nu la biserică.”

„Ne-au făcut pe toți teroriști și ne-au băgat în casă”

 • „Dacă în ’89 ne-au ținut în casă că sunt teroriști, acuma ne-au făcut pe toți teroriști și ne-au băgat în casă. Acuma, noi, poporul, suntem teroriști.”
 • „Vestea bună e că și Iohannis se uită la emisiunile noastre. De-aia l-ați văzut așa de speriat, pentru că pe de-o parte primește ordine împotriva României, pe de altă parte noi nu suntem ca restul presei. Dați-mi o televiziune care să spună că Iohannis face parte din Liga Neo-marxistă!”
 • „Ceaușescu n-a fost hoț, Ceaușescu n-a furat, Ceaușescu nu și-a făcut palate, Ceaușescu a fost patriot.”
 • „Eu mă bucur că am reușit de aici, din Canada, să avem mintea mai limpede și să vă prezentăm lucruri care s-au confirmat.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

7 COMENTARII

 1. Oare o fi într-adevăr nebun???…, atunci gogoșarul ce-i ???… Nistorescu, Gâdea, Badea,Ciutacu,… ce-or fi??… există o linie roșie a nebuniei care desparte lumea în două .. de-o parte astia de mai sus,iar de cealaltă nebuni care ascultă și cred in ceea ce zic aia de partea cealaltă….peste tot așa se întâmpla conform legilor lui Darwin.. idioții scapă întotdeauna..

 2. Cine stie ce securist ceausist ii finanteaza „studioul”ala, cat o camera de bloc…Cat era Udrea arestata,veneau la el in emisiune tot felul de fosti angajati ai securitatii, someri,care se plangeau de Coldea si superiorii lor care i-au dat afara…la fel cum Gadea plangea (si plange inca)pe umarul penalilor de orice orientare politica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here