vineri, mai 31, 2024
AcasăPropagandăTremură Bill Gates, tremură și Papa! Radu Moraru: "Billache, dacă te prind,...

Tremură Bill Gates, tremură și Papa! Radu Moraru: „Billache, dacă te prind, pe tine chiar te bat!” / „Mai avem un adversar: pe Papa!” / George Floyd era „omul Sistemului”, iar polițistul ucigaș – „bodyguard pentru sectanții neo-marxiști”

-

Delir de delir! Radu Moraru, Montreal, episodul de luni, 8 iunie 2020. Predicatele propagandei ruse sunt rostite fără perdea:

– „bolnavii planetei” – în general, americani – „nenorocesc România de 30 de ani” (nu gașca moscovită a lui Ion Iliescu!);

– suntem „sclavii Uniunii Europene”;

– justiția română „trage pârțuri”;

- Advertisement -

– „neo-marxiștii globaliști” l-au omorât pe George Floyd, care era „omul Sistemului”;

– nu vă vaccinați, că vă bagă cipu’!;

– chiar și Papa e dușmanul „Nașului”, pentru că e pro-vaccinare.

- Advertisement -

Delirul lui Radu Moraru (8 iunie 2020)

„Dacă eram și eu pe buletinul de vot, mai ieșeau 8 milioane să voteze”

 • „Iohannis trebuie judecat ca trădător de țară! Vă dați seama cine conduce România? Ce sclavete, ce slugoi! Care stă să pupe șorțulețele Bilderbergilor…”
 • „Primele alegeri prezidențiale vor avea loc foarte curând, pentru că tovarășul Iohannis va fi indisponibilizat.”
 • „Au fost numai 10 milioane de români la vot. Dacă eram și eu pe buletinul de vot, mai ieșeau 8 milioane care au stat acasă că n-au avut ce să voteze.”

„Bolnavii planetei nenorocesc România de 30 de ani”

 • „Din afara Comunității Europene luăm mai mulți bani decât din Comunitatea Europeană, că aicea suntem sclaveți, în Comunitatea Europeană. Din grâul exportat în alte țări luăm mai mulți bani.”
 • „Noi folosim un limbaj aspru cu bolnavii planetei, cei care nenorocesc România, cei vinovați de coșmarul pe care-l trăim de 30 de ani.”
 • „Se separă oamenii acuma, se separă copiii luminii de copiii întunericului. Nu mai poți să zici: «Dom’le, eu sunt copilul gri!».”

„Judecătoarea noastră a tras numai pârțuri”

 • „Eu am câștigat procese, da’ nu poți să-ți iei banii. Judecătoarea noastră cred că a tras numai pârțuri. Asta-i fața ei… când te uiți la ea, ai impresia că numai cu asta se ocupă toată ziua: cu flatulența.”
 • „Unele judecătoare, când văd epoleți în fața lor, au orgasm, așa…”
 • „ONG-iștii ăștia… toți trebuie anchetați: «Ia, spune, bă, cine te plătește?!».”
 • „Anul viitor ori o să fiu președinte, ori îmi iau un an sabatic.”

Ucigașul Derek Chovin „era un fel de bodyguard pentru sectanții neo-marxiști, la ritualurile lor”

 • „Pe George l-a ucis colegul lui de muncă (Derek Chovin – n. red.), care este omul neo-marxistei Amy Klobuchar. Asta, Klobuchar, este o extremistă stângistă ca și Obama.”
 • „În echipa de polițiști care l-a omorât pe nenea George erau un negru, un hispanic, un asiatic și un alb – criminalul. Ăilalți n-au intervenit pentru că știau că albul era șef și putea să facă orice crimă, că nu pățea nimic. Ăla era un fel de bodyguard pentru sectanții neo-marxiști, la ritualurile lor. Da, da! Păi, de aia, la început, nici n-au vrut să-l aresteze.”

George Floyd „se făcuse omul Sistemului”

 • „În cazul ăsta n-a fost nicio eroare, totul a fost un scenariu. Ăla (polițistul alb – n. red.) simțise clar când ăsta, George, dădea ortu’ popii. Da’ nu l-a lăsat până n-a fost sigur că nenea George e mort. De ce? Păi, dacă nu era mort și supraviețuia, nenea George ar fi zis: «Bă, mânca-ți-aș, ăsta chiar a vrut să mă omoare!». Și ar fi spus de înțelegerea dintre ei, că era pe bani. George, nemaimuncind de două luni, se făcuse oarecum băiat de-al Sistemului… Și băieții au zis: «Bă, ia să-l eliminăm noi pe Georgică și profităm de chestia asta să scoatem populația…».”

„Să-l aruncăm în aer și pe Bill Gates ăsta!”

 • „Să-l aruncăm în aer și pe Bill Gates ăsta, pentru că m-am plictisit de el și de toate nenorocirile pe care le face!”
 • „La început poate a fost băiat bun și el, da’ la un moment dat a zis: «Bă, ia să lucrez eu pentru mine și împotriva oamenilor!». Și tot ce a învățat el în anii ăia, ajutat de CIA… a zis: «Ia să vedem cum îi facem pe oameni să fie niște legume, așa… Vedem că unu’ e rău, așa – îi băgăm un vaccin… nanocipu’».”

„Kill Bill asasin, dă și mie două injecții! Patru!”

 • „Kill Bill nu iubește oamenii. E asasin! Kill Bill e asasin – că și rimează. Și acuma vă duceți ca oile: «Kill Bill asasin, dă și mie două injecții! Patru!». Iar din spate zice cineva: «Dați câte unul, să ajungă la toată lumea!».”
 • „Băi, oameni buni, chiar așa… trebuie să vă ridiculizez? Că nu înțelegeți o chestie bună de tot: băi, lasă-i pe ăia să se vaccineze! Nu vaccinării obligatorii!”

„Billache, dacă te prind, pe tine chiar o să te bat!”

 • „Bill Gates face parte din acea categorie de oameni cinici care nu clipesc dacă primesc ordinul: «Bă, ia omoară un miliard de oameni!». «Da, șefu’, OK. Un miliard de oameni – n-am nicio problemă».”
 • „Billache, dacă te prind, pe tine chiar o să te bat! Deci, dacă-l văd pe Bill… iertați-mă, eu sunt foarte pașnic, dar pe ăsta îl bat! Nenorocitu’ ăsta, care vrea să ne fure copiii, să-i vaccineze, apoi să ne ia și pe noi… Ăsta este un criminal care trebuie arestat! Casa lui e plină de pedofilie… casa lui personală. Întrebați procurorii americani!”

„Mai avem un adversar: pe Papa!”

 • „Eu am rămas uimit că… cine încurajează vaccinarea? Da sigur că o face manipulatoriu, așa… nu mă așteptam. The Pontifical Academy for Life. Deci, Pontificatul Papei Francisc are o Academie pentru Viață, care luptă împotriva avorturilor. Ei încurajează oamenii să se vaccineze. Da’ cum? «Vaccinează-ți copilul!». Păi, atenție, că acele vaccinuri sunt făcute din fetuși, da? De acolo se extrage materialul. Anumite vaccinuri sunt bune, da’ o campanie care apare taman acuma, când tot mapamondul are această dezbatere dacă vaccinurile să fie obligatorii, apare așa, discret, o manipulare mare de tot, și nu mi se pare OK.”
 • „Știi, acuma, când noi ne chinuim, hop, mai avem un adversar: pe Papa! Acuma vine și Papa, care zice: «Stai, domn’e, că vaccinurile… copiii…» – și te ia la sentiment.”
 • „Papa Francisc, aici nu vorbim de… că Patriarhul nostru tace… noi nu putem să manipulăm, să mințim așa… că dacă e obligatoriu, nu prea e creștinește!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

Radu Moraru salvează planeta: „Luni le trimit soluția la Air Canada, să nu dea afară 20.000 de oameni. Și celorlalte companii…”

VIDEO. Radu Moraru, delirant: „«Iohannis, ai coronavirus? Ia, întinde-te pe pat, să-ți pun ventilatoru’-n nas!». Și l-am omorât”

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

- Advertisement -

9 COMENTARII

 1. Grigore nu te supara
  Lasa-ne cu dementul asta.
  Chiar ii faci publicitate.
  Cine crezi ca stie in Romania de Moraru? Sau de NasulTV.
  Eu nici nu stiu daca am in grila de programe asa ceva.

 2. Domnule Cartianu,
  Acestui ziarist de litera a-3-ia i se potrivește și lui o burtieră: „Children (childe) of the graves” titlul unui album Black Sabath.
  Deh, e urâtă bătrânețea. Și Moraru ăsta e și el puțin trecut.
  Să te iei din senin de marii Planetei denotă puțină sănătate mentală. Păcat, părea băiat întreg.

 3. Doamne,Moraru asta chiar a plecat cu sorcova.Acum ani buni ne uitam la Nasul dar de ceva vreme cred ca bautura i-a luat mintiile. Grigore, spune-i te rog câ
  sunt programe de dezalcoolizare în Canada si acolo poate sa spuna tot ce viseaza ca l asculta lumea.

 4. Domnule Cartianu , FELICITARI pentru serialul Radu MorarU/Nasul TV ! SAVUROS ! UMORUL debordandat imi insenineaza zilele . Va rog frumos sa-l continuati ! Multumiri anticipate !

 5. Domnule Cartianu , FELICITARI pentru serialul Radu Moraru/Nasul TV ! SAVUROS ! UMORUL debordandat imi insenineaza zilele . Va rog frumos sa-l continuati ! Multumiri anticipate !

 6. Radu Moraru finantat puternic prin Serghei Macadrai din Republica Moldova, distribuitor Herbalife ( acoperit) . Asa se explica propaganda de tip rusesc. Are si reclama Herbalife pe post.
  Verificati cine este acest Serghei Macadrai.

 7. Radu Moraru a uitat sa-si ia pilulele. Bolnav rau la mansarda acest biet de om. Mi-e mila de el,saracu. Pai ba Morarule ,tu nici la unghia mica de la orice picior nu-i ajungi lui Bill Gates. Tu esti nimic si nimeni in comparatie cu Bill Gates.Du-te la stapanii tai de la est slugoiule de sclav ! Esti atat de prost ca nu stii ca nu graul exportat,ci ,intreaga productie agricola a Romaniei nu valoreaza cati bani primeste Romania de la UE. Nu valoreaza nici cati bani trimit romanii din afara, in tara, la rude si familiile lor lasate acasa. Ba ori esti spion kgb-ist ori esti cel mai mare prost de care am auzit vreodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -