O nouă abjecție a lui Radu Moraru la adresa Codruței Kovesi. „A zis: «Eu sunt fosta amantă a lui Coldea, cu care ne-am iubit pe tunuri și pe tancuri»”

6
12010

În exilul său coronavirusian de la Montreal, Radu Moraru – zis și Radu Cipatu’ – a avut o nouă repriză de delir miercuri, 6 mai. Delir amestecat cu abjecție.

Dincolo de fantasmele sale cu vaccinul care-i bagă cipul (de data asta, nu și în fund, ca în alte ediții ale emisiunii), „Nașul” a lansat câteva mizerii incalificabile la adresa Laurei Codruța Kovesi. Evident, minciuni ordinare, capitol la care Moraru e expert în ultima vreme.

Radu Moraru deplânge decizia CEDO care-i dă dreptate Codruței Kovesi. El găsește aceeași explicație ca și Lia Olguța Vasilescu (marile spirite se întâlnesc!): CEDO e controlată de „marele criminal Soros”.

Nașul are și o vizune: în curând va fi ales un nou Papă! Nu ne-a spus dacă Francisc, argentinianul de la Vatican, va muri sau se va retrage precum predecesorul său, Benedict.

Sunt și pasaje în care rătăcitul patron de televiziune provoacă hohote de râs, chiar dacă el e crispat și pare chinuit rău. Exemplu: „Eu, când aterizez la aeroport, îmi bagă ăștia un scanner de mă încing, așa… bagă niște microunde, o să am 42 temperatură… și gata, m-au luat și m-au dus și nu mă mai vedeți. Nu mă mai vedeți, atenție ce vă spun! Nu mă mai vedeți! Și-o să iasă Iohann că depune niște garoafe la mormânt – «A avut ghinion, săracu’! Noi am vrut așa de mult să avem grijă de el, că din aeroport l-am luat! Ca nu cumva să se îmbolnăvească mai tare, să facă 45 de grade temperatură…»”.

Sumarul ediției din 6 mai:

 • „Cine va mișca în front, va fi vaccinat cu o doză mai mare”
 • „Îmi bagă ăștia un scanner, mă încing, o să am 42 temperatură… Nu mă mai vedeți! Și-o să depună Iohann niște garoafe la mormânt”
 • „Hai, medicilor, fiți patrioți! Mâine veți fi voi vaccinați! O să fim ca zombii”
 • „Voi chiar vreți să devenim cu toții condamnați la moarte?”
 • CEDO e controlată de „Soros, acest mare criminal al planetei”
 • „CEDO a făcut o mare mizerie” în cazul Kovesi
 • „Gândiți-vă cum e să aveți un cip în corp! Ai cipu’ în tine, fac ce vor!”
 • „Unii români din Canada sunt foarte, foarte spălați pe creier”
 • „Pe mine nu mă sperie nici 100 de ani de pușcărie! Dacă asta mi-e crucea…”
 • „Se va alege un nou Papă foarte curând”

Noile „revelații” ale lui Radu Moraru (6 mai)

„Cine va mișca în front, va fi vaccinat cu o doză mai mare”

 • „Vaccinarea obligatorie e ca și cum românilor li se pune botniță, li se pun cătușe. Și dacă nu sunt cuminți, sunt executați.”
 • „Nu introduceți pedeapsa cu moartea! Vaccinarea obligatorie este ca și cum introducem pedeapsa cu moartea, în România, nu pentru cei mai mari criminali, ci pentru tot poporul român. Cine va mișca în front, va fi vaccinat, din greșeală, cu o doză mai mare.”
 • „În momentul când vom avea toți cipuri în noi, s-a terminat. Vom deveni cu toții niște roboți, bio-roboți. Fiindcă în momentul în care ai cip și există o telecomandă – cuptorul ăla cu microunde -, uite-așa face din tine, cum vrea. Dacă vrea… și gata! A dispărut Radu Moraru și n-o să mai aveți emisiuni… n-o să mai aveți cine să vă spună adevărul.”
 • „Șmecherii nu vor avea cip, șmecherii nu vor fi obligați la vaccinuri obligatorii. Voi și cu noi – da. Săptămânal, dacă e nevoie. Și vom deveni cum sunt acei bătrâni, săracii, ținuți în acele cămine, în acele azile, sedați permanent.”

„Îmi bagă ăștia un scanner, mă încing, o să am 42 temperatură… Nu mă mai vedeți! Și-o să depună Iohann niște garoafe la mormânt”

 • „Eu, când aterizez la aeroport, îmi bagă ăștia un scanner de mă încing, așa… bagă niște microunde, o să am 42 temperatură… și gata, m-au luat și m-au dus și nu mă mai vedeți. Nu mă mai vedeți, atenție ce vă spun! Nu mă mai vedeți! Și-o să iasă Iohann că depune niște garoafe la mormânt – «A avut ghinion, săracu’! Noi am vrut așa de mult să avem grijă de el, că din aeroport l-am luat! Ca nu cumva să se îmbolnăvească mai tare, să facă 45 de grade temperatură. Și l-am dus și l-am tratat cu cei mai buni medici din România»… că avem o groază de din-ăștia.” (Arată cu mâinile spre „epoleții” de pe umeri.)

„Hai, medicilor, fiți patrioți! Mâine veți fi voi vaccinați! O să fim ca zombii”

 • „Nu vedeți că tac medicii? Hai, medicilor, începeți să vorbiți despre cel mai mare flaps din istoria lumii! Fiți patrioți! Fiți curajoși, că dacă stați așa, mâine veți fi voi vaccinați! Nu-i place șefului – pac, ți-a greșit un pic asistenta… O să fim ca zombii…”

„Voi chiar vreți să devenim cu toții condamnați la moarte?”

 • „Voi nu vedeți, oameni buni, că și preoții trădează din nou, ca la referendumul pentru familie? Ia să-i văd eu – preoți, pastori, dați în biserică la toată lumea! (Radu Moraru se referă la petiția anti-vaccinare inițiată de el însuși.) Voi chiar vreți să devenim cu toții condamnați la moarte?”
 • „Fac un apel către toate bisericile din România: puneți mâna și nu mai trădați încă o dată!”

CEDO e controlată de „Soros, acest mare criminal al planetei”

 • „Acum se dă un atac la Curtea Constituțională. Atacul asupra Curții Constituționale începe de la domnul Soros. CEDO a intrat în ultimii ani sub controlul acestui mare criminal al planetei, care a omorât oameni, distrugându-le viețile, afacerile și așa mai departe.”

„CEDO a făcut o mare mizerie” în cazul Kovesi

 • „Ce a făcut CEDO (în cazul Kovesi – n. red.) este o mare mizerie. CCR-ul, când judecă, tu nu ai voie să participi. Eu n-am avut voie să particip la judecățile lor. Or, Kovesi a fost în aceeași situație. Ea a zis: «Da’ eu sunt șefa DNA, sunt fosta amantă a lui Coldea, cu care ne-am iubit pe tunuri și pe tancuri. Eu sunt cea care am închis dosarele Revoluției, că n-am găsit niciun vinovat. Eu sunt virgina Procuraturii mondiale».”
 • „Eu am câștigat împotriva Curții Constituționale. «Luluța» – n-are, că săraca… e sărăcuță aicea… Dacă nu erau Cartienii și Ciocănarii ăștia să-i facă sufletul mare, credeți-mă, e sărăcuță și la minte, și…”

„Gândiți-vă cum e să aveți un cip în corp! Ai cipu’ în tine, fac ce vor!”

 • „Guvernul Orban n-o să recunoască niciodată că în România noi n-am avut nicio pandemie, cum n-a fost pe tot globul nicio pandemie. Este cea mai mare țeapă din istorie. Automat, este ca și cum își pun cătușile singuri. De aceea, când mă întorc în țară, o să lucrăm să le punem noi cătușile, pentru că toți știau minciuna. Toți, absolut toți!”
 • „Gândiți-vă cum e să aveți un cip în corpul dvs.! Că asta-i ținta, de fapt: nu le e lor grijă de noi să nu îmbolnăvim și se-aia ne vaccinează. Dacă au trecut legea vaccinării obligatorii, s-a terminat, credeți-mă! Ai cipu’ în tine, fac ce vor!”

„Unii români din Canada sunt foarte, foarte spălați pe creier”

 • „Unii români din Canada aproape s-au rupt de România. Dar sunt și foarte, foarte spălați pe creier. Adică văd câte-o emisiune de-a noastră și spun: «Cum adică, toate acestea sunt posibile? Au existat?».”
 • „Au trăit așa, într-o lume în care… un fel de prizonierat, așa, al muncii, al banului, al excursiilor, al poveștilor – să povestim ce ne-am mai construit, în ce vacanță am mai fost, ce mâncăm.”
 • „Practic, brusc au deschis ochii și încep să vadă, în sfârșit, marile adevăruri care au fost ascunse. Și pe care le aflați numai de aici, de la Nașul TV.”
 • „Treziți-vă, nu mai dormiți! Cât să mai fac eu și treaba voastră? Fiți patrioți! Fiți solidari cu noi! Semnați petiția! Contribuiți cu donații!”

„Pe mine nu mă sperie nici 100 de ani de pușcărie! Dacă asta mi-e crucea…”

 • „Mă bucur că patrioții din România încep să se ridice și să vorbească. Aștept Armata, aștept medicii, aștept intelectuali noștri fricoși. Ridicați-vă! Nu vă mai fie teamă de iohanniști și hellvighiști și arafați și rafilieni și cartieni și ciomăgari… sau ciocănari, sau s-or mai chema ei. Păi, mă, Ciocănarule, tu îl sperii pe Nașu’, mă, cu procese penale? Pe mine nu mă sperie nici 100 de ani de pușcărie! Dacă asta mi-e crucea, o duc. Pentru că asta mi-a fost crucea.”
 • „Mă, Iohanne, tu ești prostul satului! Ai vândut țara, o dai gratis Germaniei! Ești trădător de țară, Iohanne!”
 • „Iohann trebuie suspendat de urgență! Trebuie alungat de la Cotroceni!”
 • „Iohanne, știu că nu te suspendă nimeni, dar e mai bine să pleci, să-ți dai demisia, fiindcă ai trădat și ai vândut poporul român și vrei să dai țara gratis.”

„Se va alege un nou Papă foarte curând”

 • „Când becul ăsta eu îl voi aprinde (agită un bec – n. red.), va fi mai tare decât fumul care iese de la Vatican atunci când se alege noul Papă. Și se va alege un nou Papă foarte curând.”
 • „Toată diaspora vine către noi, către Nașul TV.”
 • „«Washington Post» a ajuns să spună ce spuneam eu acum două luni.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

VIDEO. Radu Moraru, delirant: „«Iohannis, ai coronavirus? Ia, întinde-te pe pat, să-ți pun ventilatoru’-n nas!». Și l-am omorât”

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

6 COMENTARII

 1. E oarecum intereisant sau poate stupefiant , de urmarit involutia acestui om !Cred ca cel mai potrivit lucru eate sa nu-l mai urmarim deloc ! Concluzile sunt clare !!!!

 2. Radu Moraru nu este tâmpit, domnule Cartianu, pt ca ce zice el, se regăsește și la alte televiziuni din afara, care reproduc același epilog. E adevărat ca vine cu o cantitate impresionanta de lucruri documentate. Eu am primit tone de materiale cu care aș putea să aprind crematoriu Europei din 2020 precum făcea „Sânta incquisizione” încă din Mediul Ev.

 3. Nu inteleg de ce i se de atata importanta acestui om. Chiar nu merita bagat in seama. Tot timpul promite „dezvaluiri incendiare” si nu vine cu nimic. Nu are cu ce. Dar vad ca fraiereste multi cu „Q”-ul lui. Mic, dealtfel.

 4. Parca era cat de cat decent cand era pe la B1, de ce a luat-o pe aratura in halul asta, e greu de imaginat. Adica nu, poate ordinele stapanilor il fac sa se umple de penibil

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here