VIDEO. Radu Moraru: „După ce a omorât atâția oameni”, Iohannis „mai vrea să omoare copii” / „Bă, mă piș pe notele tale!” / „Sperii părintele să-și ducă copilul în capcana morții”

13
10676

Marți, 28 aprilie – o nouă emisiune a lui Radu Moraru („carantinat” la Montreal), o nouă repriză de nebunie în direct. Demența în formă pură. Aflăm că, duă ce a omorât bătrâni (băgându-i în case ca să-i lase fără vitamina D solară), Iohannis și-a propus să omoare și copii, trimițându-i la școală ca să se infecteze.

În confuzia din tărtăcuța-i grav scurt-circuitată, Radu Moraru zice că Iohannis îi omoară pe copii cu coronavirusu’, deși seară de seară ne povestește că respectivul virus nici nu prea există, e o minciună a lui Bill Gates, a lui Soros, Iohannis și Hellvig, a globaliștilor și neo-marxiștilor.

Sumarul ediției de marți:

 • Iohann întinde o capcană”

 • După ce a omorât atâția oameni, mai vrea să omoare copii

 • „«Trebuia să moară copii». N-au ajuns ăia de la «Colectiv»”

 • „Să sperii părintele să-și ducă copilul în capcana morții”

 • „Să-i pun tubul ăla de oxigen, să i-l bag în nas, așa, cum au băgat și i-au omorât pe oameni”

 • „Mie, Iohannis cu Hellvig mi-au furat televiziunea. Le-am dat două bastârci și mi-am luat televiziunea înapoi”

 • „«Bild», «Washington Post» – fake-news-urile de astăzi”

 • Guvernul trebuia să se ocupe și de exporturile Romvac-ului!

VIDEO: Delirul lui Radu Moraru, din 28 aprilie

Selecția aberațiilor lui Radu Moraru

Iohann întinde o capcană”

 • „Iohann întinde o capcană, așa... Cu zâmbetul lui… că zâmbea de parcă era la shopping la Paris cu nevastă-sa. Teoretic, ei ne spun: «Băi, aveți grijă! Sar virușii pe voi! E nenorocire! Blocăm iară avioanele! Blocăm economia!». Nu, oameni buni, e o capcană!”
 • „Ei acuma au nevoie ca toți cei cu imunitatea scăzută să se întâlnescă undeva. Fiindcă au interzis nunți, botezuri, cununii și nu mai poa’ să dea înapoi acuma… atuncea unde e cel mai mare pericol? La școli! Toți copiii au sistemul de imunitate scăzut.”

După ce a omorât atâția oameni, mai vrea să omoare copii

 • „Statul român face o nouă crimă. După ce a omorât atâția oameni – și vă arăt dovada, clară deja, nu mai discutăm -, mai vrea să omoare copii. Că de-aia-s pregătite… alea de carton, așa: să arate toate televizoarele astea hrănite cu bani mulți, purcoi de bani – noi n-am luat niciun leu -, să v-arate copii murind, așa, că le place și lor, crește ratingul…”

„«Trebuia să moară copii». N-au ajuns ăia de la «Colectiv»”

 • „Zice: «Domn’e, nu trebuie să veniți…». Că am prins fragmentul ăsta, că de-asta m-am uitat la Iohannis, eram curios cum o dă cu copiii – pentru că ăsta e următorul nivel: «Trebuia să moară copii». N-au ajuns ăia de la «Colectiv».”
 • „Și atuncea, faza a doua este: «Nu trebuie să veniți la școală, dar știți, dacă veniți, faceți repetiții pentru examene…». Pentru că marea crimă este că ei nu vor să amâne examenele. Care, culmea, n-ar deranja pe nimeni.”

„Să sperii părintele să-și ducă copilul în capcana morții”

 • „Și atuncea, eu vă spun așa, părinți responsabili: nu-i mai bine să lăsăm copiii în vacanță? Să decidă fiecare părinte dacă merge la mare, dacă merge la munte sau în pădure…”
 • „Lași copilul relaxat, sănătos, să dea examen. Și vine Iohannis cu mizeria asta de capcană: «Cine n-are note…». Bă, mă piș pe notele tale! Nu ți-e rușine, mă? Speriați globu’, închideți globu’ și tu spui că trebuie să-i dăm o notuță copilașului, că altfel nu trece școala… Băi, un șantaj ordinar ca ăsta… Incredibil! Să sperii părintele să-și ducă copilul în capcana morții.”

„Să-i pun tubul ăla de oxigen, să i-l bag în nas, așa, cum au băgat și i-au omorât pe oameni”

 • „Băi, Iohannis, măcar în România, crede-mă, nu va muri niciun copil! Că tot eu am aruncat o chestie… și am sondat… Zice: «Vaaai, avem 20.000 de cazuri de rujeolă! Vaaai, au murit 64 de oameni!». Băi, Iohannis, tu știi, mă, cum se ia rujeola, mă? Când s-a luat, mă, rujeola, dacă toți copiii au fost izolați în pușcărie două luni? Unde s-a distribuit rujeola?”
 • „Înțelegeți, oameni buni, marea minciună? Și de ce uneori sunt nervos că îmi vine să trec prin camera asta și să sar în fața lui Iohannis și… să-i pun întrebări. Și să-i pun tubul ăla de oxigen, de la spital, să i-l bag în nas, așa, cum au băgat și i-au omorât pe oameni.”
 • „În America, aceste ventilatoare produc o groază de nenorociri. În America! Păi, în România, ăia curăța ventilatoarele cu aspiratorul cu care dau pe jos.”

„Mie, Iohannis cu Hellvig mi-au furat televiziunea. Le-am dat două bastârci și mi-am luat televiziunea înapoi”

 • „Mie, Iohannis cu Hellvig mi-au furat televiziunea. Au luat doi papagali, i-au strâns de ouțe și i-au pus cumva… Ei credeau că eu nu știu cine. Și le-am trimis un mesaj la amândoi – și lui Iohann, și lui Hellvig. Ar trebui să fie publice, cred că SRI-ul ar putea să le dea. Și am zis: «Ghinion! Aveți grijă, că știu mai multe!». Și ei erau așa, un pic cam speriați, le-am dat și două bastârci, eram și pregătit… și în trei săptămâni mi-am luat televiziunea înapoi.”
 • „Iohannis era bun de șef de pușcărie. Maaamă, ce-i chinuia el pe români!”
 • „Păi, eu mă sperii de coronavirusu’ ăsta, când toți oamenii de știință din lume spun că este o banalitate?!”

„«Bild», «Washington Post» – fake-news-urile de astăzi”

 • „Primim mail-uri, primim donații, primim abonamente pe canalul de YouTube. Dar e nevoie de mult mai mult. În momentele astea e bine să fim solidari!”
 • „Dacă «Bild», «Washington Post», ce vreți, toate ziarele mari, cunoscute – mă rog, fake-news-urile de astăzi – cer bani ca să vă mintă, de ce nu s-ar putea să se întâmple același lucru și pentru Nașul TV Canada?!”

Guvernul trebuia să se ocupe și de exporturile Romvac-ului!

 • „Sunt acele nosocomiale la care nu există practic tratament… Așa de puternice sunt acele bacterii, încât nu există antibiotic. Și atuncea, vă spun: căutați Romvac, da?! În momentul ăsta, Guvernul României ar fi trebuit să dea comenzi Romvac-ului, să exporte în toată lumea. Ce minuni face Romvac-ul acolo, ce substanțe! Ce medicamente împotriva acestor nenorociri! Cu foarte mulți pacienți și 10… peste 10 ani de experiență. Mii de pacienți au rezolvat. Dar lucrurile astea nu sunt bune, pentru că asta se întâmplă, de fapt, pe tot globul.”
 • „De ce credeți că a fost cumpărată presa și a devenit mincinosă pe tot globul? Ca să ne mintă! Ca să fie împotriva cetățeanului.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Radu Moraru, delirant: „«Iohannis, ai coronavirus? Ia, întinde-te pe pat, să-ți pun ventilatoru’-n nas!». Și l-am omorât”

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

13 COMENTARII

 1. Laș împuțit, vierme găunos, nebun malefic … , ai plecat în p…a mă’tii în Canada (vom vedea cât te vor suporta și canadienii !) și vomiți de acolo tot felul de nebunii abracadabrante, mai ceva ca latrinele A3 și RTV a maleficilor Voikulesku și Ghițâ !
  Blestemat să fii tu, cei dragi ție și cei asemenea vouă, limbrik pestilențial !!! 👹👺😱

 2. Este vineri (1 mai) seara, ora 21.57, și îl… SUPORT (EROIC !) pe DEMENTUL ăsta de Radu Moraru, de vreo oră (da’… NU mai rezist decât două-trei minute, căăă…, vorb’aia… „NU-AM-OMORÂT-PE-NIMENI”, daaaaaaaaaaaaaaa ?!!!): în-DIRECT de la Montreal, „Nașul Tv – CANADA” !

  Pe lângă că-i… BEAT-CRIȚĂ (!!!!!!!!!!), i se-mpleticește limba-n-gură…, roșu la față ca focu’…, este aproape INCOERENT…, mai e și MINCINOS !!!

  Dar…, acum am înțeles care-s sponsorii săi din „Lumea – Liberă” (de fapt, m-am… CONVINS, căci bănuiam de ceva timp !): moșii… LEGIONARI (câți mai trăiesc…) și fii lor, din Canada (Quebec/Montreal, Toronto, Vancouver etc.), S.U.A. (Chicago, Arizona, Florida, California s.a.m.d.), Australia (Melbourne, în special), Germania (Freiburg, Munchen s.a.), Austria, Spania, Portugalia și alte țări occidentale !
  Toți ăștia au colaborat (INTENS !) și cu… Securitatea-lui-Ceaușescu, care a știut să-i „capaciteze” pe linia naționalismului-extremist, eminamente ANTI-SEMIT !!!

   • Să nu fim înțeleși greșit: sunt și MULȚI oameni STIMABILI, ONORABILI (din toate punctele de vedere !) care au fost ÎNȘELAȚI, ESCROCAȚI, "BUZUNĂRIȚI" de acest FARSEUR, Radu Moraru, FOST (!) ziarist.
    • Apropo…, SUPLICIUL (aproape… MASOCHIST !) l-a care ne-am autosupus în această seară, urmărind cam o oră (doar atât am rezistat nervos !) din emisiunea în direct a bețivanului țignit Radu Moraru, doar cu scopul a ne lămuri ce-i cu… auto-exilul lui în Canada, la Montreal, a avut darul de a ne lumina: ESCROCUL este acolo pentru a face ceea ce a făcut și-n România, ESCROCHERII adică !

     Chiar el ne-a dat indicii clare: o „acțiune” la televiziunea lui și a soților montrealiști Popa (Claudiu și Felicia, care au o tipografie la parterul clădirii care găzduiește, la etaj, și „televiziunea”-FANTOMĂ „Nașul Tv – Canada” !) costă… 200 dolari americani !
     Dar…, dacă faci prostia să devi „acționar” să nu cumva să te aștepți să primești și… dividende, vreodată: p’alea le iau doar „inițiatorii” afacerii, adică veniturile/profiturile ajung doar în buzunarele lui R.M. și, eventual/probabil, al soților Popa !
     Doar că asta au aflat-o cei PĂCĂLIȚI… abia DUPĂ ce au devenit „acționari”, cumpărând „acțiuni” cu 200 U.S.D. bucata de… hârtie-FĂRĂ-NICIO-VALOARE !!!
     Unii canadieni și americani s-au revoltat deja, reclamându-l pe ESCROC autorităților canadiene și făcând publică ÎNȘELĂTORIA (nu numai pe rețelele-de-socializare, ci și informând media din Canada și S.U.A., care a retransmis-o consistent publicului larg !)…
     Un astfel de păgubit, care îl demască acum pe PUNGAȘUL R.M., este Nicolae Carabaș, un pensionar român-macedonean din Toronto.

     • Din grabă, s-a mai strecurat o greșeală DE TASTARE (!), pentru care ne cerem SCUZE și pe care o CORECTĂM (în chiar prima frază / primul rând) : ” (…) LA care ne-am autosupus (…) ” !!!

  • EXCELENT (adică PERFECT LĂMURITOR, cu ARGUMENTE DE NECOMBĂTUT !) articolul acesta, din ziarul „LumeaLibera.ro” !

   Ne-am supus și noi, vineri seara (1 mai)… (AUTO)SUPLICIULUI (!) de a SUPORTA CU EROISM (!), timp de vreo oră, elucubrațiile și minciunile FOSTULUI (!) ziarist Radu Moraru, debitate la noul său instrument de escrocat oamenii naivi, de bună credință, din Diaspora română: postul „Nașul TV – CANADA”.

   R.M. i-a „executat-public”, în respectiva emisiune, pe cei doi români din America-de-Nord care sunt citați în articol: ziaristul Marian Petruța, din Chicago (corespondent la „Romanian Times”), și pensionarul Nicolae Carabaș (Nick Carabas), din Toronto.
   Ambii au înțeles, într-un final, care-i schema de înșelătorie a lui R.M. și au făcut publice descrierile malversațiunilor individului, pentru ca alți români diasporeni să nu mai cadă în capcanele acestuia.

   Este uimitor cum de ÎNCĂ mai reușește acest Radu Moraru să-i păcălească, chiar și după atâta timp…, pe românii „de-afară”, care-i împrumută bani pe care… nu-i vor mai vedea înapoi niciodată !!!

 3. Raducule, las ai fost si mancator de cacut…Nu te-ai schimbat…Aia era televiziune?? Si bunica-mea daca s-ar filma in debara cu telefonul ar face mai bine televiziune decat simulacrul ala scuipator de fake news si imbecilitati. Vezi ca esti decompensat de ceva timp si mor neuronii. Stai in izolare ca e bine…mai ales ca pe unde esti tu se ocupa bine Trump de gestionarea coronavirusului…Succes🤣🤣🤣🤣🤣🤣

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here