Radu Moraru: Dragnea era mai patriot decât Iohannis, de aceea a fost contestat de „ONG-urile haștagiste, neomarxiste”, în Piața Victoriei

5
9890

Delirul de vineri seara. Radu Moraru, tot mai rătăcit în exilul său clinico-mediatic de la Montreal. Continuă lupta la baionetă cu Bill Gates, cu Zuckerberg, cu Statul Paralel american, dar mai ales cu „vaccinu’ care aduce cipu'”.

În această ediție, Radu Moraru e obsedat că va rămâne fără organe. În timp ce unii îi bagă cipu’, alții îi fură rinichiu’.

Ne mai spune „Nașul” că noi, sutele de mii de protestatari pro-justiție, din Piața Victoriei bucureștene și din multe ale orașe ale patriei ori din diaspora, am fost niște nenorociți de haștagiști neomarxiști. În loc să ne vedem de treburile noastre, i-am contestat pe „patrioții” Dragnea și pe Dăncilă, în loc să luptăm contra „criminalilor” Iohannis și Kovesi.

Nu vă speriați: la acest nivel s-a prăbușit gândirea lui Radu Moraru în anul de grație 2020. Irecuperabil!

Rezumatul acestui episod:

 • „Bă, ficatu-i cam nașpa, că ăsta-i ziarist, e terminat. Rinichiu’-i bun, că bea la apă de rupe!”
 • „Dacă unuia ca Bill Gates îi trebuie ficatul meu…”
 • „Dacă Radu Moraru moare, trebuie să-i luăm toate organele!”
 • „Te anesteziază și nu mai ieși de acolo… și între timp îți pleacă organele”
 • „Probabil că Dragnea nu voia să facă chiar tot ce acceptă Iohannis să facă”
 • „Bill Gates stabilește cine trebuie să moară”

Delirul lui Radu Moraru (22 mai 2020)

„Bă, ficatu-i cam nașpa, că ăsta-i ziarist, e terminat. Rinichiu’-i bun, că bea la apă de rupe!”

 • „O să vedeți de ce e important microcipu’ ăla, la vaccinarea obligatorie. Că lumea râde: «Hai, mă, terminați cu microcipu’!». Păi, microcipu’ ăla va citi starea de sănătate a tuturor organelor pe care le aveți. «Bă, ficatu’ cum e?» «Bă, ficatu-i cam nașpa, că ăsta-i ziarist, e terminat, uite, cafele, nopți nedormite…» «OK, da’ cum e splina? Da’ cum e rinichiu’?» «Bă, rinichiu’-i bun, că bea la apă de rupe!».

„Dacă unuia ca Bill Gates îi trebuie ficatul meu…”

 • „Deci, el va citi. Practic, cu microciparea, toate organele voastre vor fi pe piața mondială. Și dvs., și eu suntem un nimeni dacă unuia ca Bill Gates îi trebuie ficatul meu… sau plămânul stâng. Că se potrivește foarte bine cu unul care dă oricât să trăiască… să fie nemuritor.”

„Dacă Radu Moraru moare, trebuie să-i luăm toate organele!”

 • „Păi, vă spun eu ce se va întâmpla. Dacă le treb’e rinichiu’ tău, când te duci la spital că brusc a trecut un vapor pe trotuar și ți-a tăiat genunchiu’… și trebuie să te duci la spital, că nu poți singur să te operezi, deși s-ar putea în curând să ajungem să avem spitale dintr-astea underground, cu patrioți, dacă nu reușim să salvăm acum planeta… Ei bine, la spital, când asistenta trebuie să-ți dea calmantu’ ăla și ești și un pic amețit și prăbușit de durere, asistenta zice: «Cum vă numiți?» «Radu Moraru». «Din România, nu?» «Da» – că poate trece vaporu’ pe la Londra, că mă găsesc acolo… cipu’ spune exact unde ești localizat. «Aaaaa» – zice -, «nu, la noi în bază nu există Radu Moraru». Doctoru’ zice: «Sigur?». «Da». «Atunci, dacă moare, trebuie să-i luăm toate organele. Ia, anunță pe toată lumea! E operație grea, genunchiul s-a umflat… cutare… din greșeală te mai scapă pe jos, s-a dus și genunchiul celălalt… cam așa».”

„Te anesteziază și nu mai ieși de acolo… și între timp îți pleacă organele”

 • „Ei nu mai doresc doar controlul asupra noastră, ci să valorifice toate organele de pe planetă, fiindcă deja sunt foarte mulți miliardari băgați în această cabală mondială, care vor să trăiască 2.000 de ani, probabil, și să arate că sunt mai tari ca Dumnezeu.”
 • „Dacă nu facem nimic, începând cu vaccinarea asta, s-a terminat. Că vaccinarea obligatorie știți ce înseamnă? Când ești rănit – Doamne ferește, ai căzut cu scara, cu motocicleta, nu știu, te-a lovit o mașină, accident… zice: «Vă operez aicea, da’ ați făcut vaccinul obligatoriu C485GH?». Tu zici: «Habar n-am, nu știu…». «Păi, nu l-ați făcut!» – zdrang! Și gata! Te anesteziază și nu mai ieși de acolo… și între timp îți pleacă organele.”

„Probabil că Dragnea nu voia să facă chiar tot ce acceptă Iohannis să facă”

 • „Acest plan malefic bolnav nu e contestat de niciun ONG. Ălea de manifestau atuncea contra lui Dragnea, a lui Dăncilă, ăia de făceau proiecții cu lasere… coregrafie ieftină. De fapt, neomarxiști – că astea sunt ONG-urile la noi. Majoritatea, hrănite cu bani, bine hrănite, sunt neomarxiste. Și uite că nu protestează! Nu se mai strâng pe internet cu haștaguri… Unde au dispărut? Vedeți că totul era artificial? De ce? Păi, probabil că Dragnea nu voia să facă chiar tot ce acceptă Iohannis să facă.”

„Bill Gates stabilește cine trebuie să moară”

 • „Nu putem să lăsăm această chestie abominabilă și trebuie să luptăm împotriva vaccinării obligatorii.”
 • „«New York Times», «Washington Post» și toate mizeriile de ziare voiau să pună două milioane de morți în cârca lui Donald Trump, dar nu le-a mers!”
 • „Trump a salvat America de două milioane de morți, pentru că ăsta era planul.”
 • „Bill Gates se crede deasupra lui Dumnezeu. Că stabilește Bill Gates: «Ăia trebuie să moară, ăia trebuie să fie vaccinați, suntem prea mulți, mâncăm prea mult…».”
 • „Cât de arogant e acest Zuckerberg! Acest nenorocit care a fost pe insula plăcerilor .a lui Epstein.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

Radu Moraru salvează planeta: „Luni le trimit soluția la Air Canada, să nu dea afară 20.000 de oameni. Și celorlalte companii…”

VIDEO. Radu Moraru, delirant: „«Iohannis, ai coronavirus? Ia, întinde-te pe pat, să-ți pun ventilatoru’-n nas!». Și l-am omorât”

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

5 COMENTARII

 1. De ce publicati IN EXTENSO laturile acestui dement din grajdul Sputnik ?
  II faceti publicitate, aveti un contract cu el?

  Sunt dezgustat de aceasta practica iresponsabila a siteului dumneavoastra.

 2. Pe ce canal de televiziune e Radu Moraru?
  Jigodia de Xi Jinping e social fake news.
  Să plătești taxă de protecție lui Xi Jinping care avea penisul erect sub 8 cm e ca și cum China mai avea drept să existe. Cum să fii un popor carpatin amenințat cu exterminarea de chinezi dacă nu produci dolari pentru ca Xi Jinping să îi arunce în cuptoarele cu gaz metan. O insultă.

  Patriarch Mormon Sarumanondera

 3. […] Radu Moraru, alias “Naşul”, şi-a pierdut odată cu trecerea timpului bruma de minte pe care o avea odinioară. Adică a înnebunit urât. Să spui că Iohannis vrea să-i omoare pe bătâni, dacă-i protejează de noul Coronavirus, Covid-19, este cea mai clară dovadă că nu ai toate ţiglele la locul lor. Pentru alte absurdităţi debitate de acest biet nebun al zilelor noastre vedeţi aici sau aici. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here