miercuri, februarie 28, 2024
AcasăMainRadu Moraru: "Ne vor lua cu izoleta și ne vor vaccina obligatoriu!...

Radu Moraru: „Ne vor lua cu izoleta și ne vor vaccina obligatoriu! Și veți vedea, la Nașul TV, niște legume. O să ne pună-n geam ca să râdeți de noi”

-

Mitomania agresivă a lui Radu Moraru a cunoscut un nou episod duminică, 10 mai 2020. Obsesia cu cipul care-i va fi introdus odată cu vaccinul a atins noi cote de ridicol.

Moraru și-a continuat războiul dement cu inamici imaginari – Klaus Iohannis (care „l-ar lua personal” dacă l-ar prinde în România, norocul lui e că e în Canada), ministrul Tătaru și Arafatu’ (care abia așteaptă să-l ia cu izoleta), „dictatura militară”, „guvernul fascistoid”.

În iureșul lui nebunesc, „Nașul” îl calomniază grav și pe George Buhnici, cel care a lucrat 15 ani la Pro TV (până anul trecut), făcându-l „cipat” și „spion”.

Ca victimă iminentă a nano-cipului, Radu Moraru se și vede în postura unui robot Lego care „merge, cântă și dă din fund”.

- Advertisement -

Sumarul ediției din 10 mai:

 

 • „«Dușmanii poporului» – așa vom fi denumiți noi, ăștia ca mine”
 • „Să ne scoată așa, că suntem un fel de dili-dili”
 • Bazaconii despre George Buhnici
 • „Un Lego-robot merge, cântă, dă din fund… Așa vom fi și noi cipați!”
 • Bătălia imaginară a americanilor cu propriul guvern
 • „Aruncăm în aer dictatura militară!”
 • „Noi stabilim regulile jocului, ei fug!”
 • „Semnați petiția, că mă enervez! Staaaaați așa, ca molâile
 • Cică Iohannis a plătit mitingul din 10 august, „ca să moară oameni”
 • „O să ne scoată cu mâinile la ceafă: «Nenorociților! Teroriștilor!». Că avem coronvirus și am vrut să infestăm toată populația României
 • „Mă lua Iohann personal… Arafatu’ și Tătaru mă duceau cu izoleta”
 • Și părinții ar putea fi „criminali”

Delirul lui Radu Moraru (duminică, 10 mai)

„«Dușmanii poporului» – așa vom fi denumiți noi, ăștia ca mine”

 • „«Dușmanii poporului» – așa vom fi denumiți noi, ăștia ca mine – dușmanii poporului vor fi luați cu izoleta și vaccinați obligatoriu. Și veți vedea, în loc de bărbați adevărați și femei adevărate în presă, la Nașul TV – niște legume. Și-o să ne pună-n geam ca să râdeți de noi.”

„Să ne scoată așa, că suntem un fel de dili-dili”

 • „Câți dintre voi au curajul să dea un cec în alb Guvernului că lunar dați bani Guvernului, și să lăsați în alb, să completeze Guvernul suma? Că văd că atât de mare încredere aveți în Guvern să vă vaccineze obligatoriu cu orice.”
 • „Au băgați bani mulți să lupte împotriva noastră, au făcut clipuri împotriva noastră… să ne scoată așa, că suntem un fel de dili-dili. «Auzi, nano-cipuri…» Păi, nano-cipuri există, deja au fost implantați oamenii cu nano-cipuri.”

Bazaconii despre George Buhnici

 • „Îl avem pe băiatul ăla din România, mare star TV – Buhnici (George Buhnici – n. red.). El deja și-a implantat cipul, el a zis: «Bă, eu vreau să am cipul, că – cică – îmi pierd cheile și nu pot să deschid ușa!». Știți ce-a uitat să vă spună Buhnici? Unde lucrează cu adevărat. Pentru că Radu Moraru e ziarist și are memorie bună. Și îmi aduc aminte: acum 15 ani, Buhnici a fost arestat în Bulgaria pentru spionaj. El lucra sub acoperire la Pro TV. Și s-a liniștit totul. Dar de-atunci, Buhnici a început să fie foarte misterios pentru mine. Și culmea, taman el, și mâine alții, își bagă cipul. Cică: «Ce mișto e să ai un cip în tine!».”

„Un Lego-robot merge, cântă, dă din fund… Așa vom fi și noi cipați!”

 • „V-am mai spus: luați un Lego-robot, există în comerț, îl montați… și este un Lego, stă pe loc, nu face nimic. Dacă-i puneți cipul, cu un telefon de la distanță, robotul ăla face ce vreți dvs. – merge, cântă, dă din fund… Așa vom fi și noi cipați!
 • „Păi, dacă n-aveți curaj să dați bani lunar cât vrea Guvernul, cum aveți voi tupeu și curaj să vă lăsați vaccinați cu orice? Că asta înseamnă obligatoriu – vor să-ți bage cianură, îți bagă cianură; vor cip – cip. Și vă păcălesc: «Hai, că ne mor copilașii dacă nu băgăm vaccinarea obligatorie».”

Bătălia imaginară a americanilor cu propriul guvern

 • „Așa cum v-am spus, în America, tot ce înseamnă petiție online apare ori Bill Gates, ori o firmă care controlează prea mult… dar încă lucrăm la investigație.”
 • „Nu putem să avem încredere în aceste guverne și state criminale, mafiote. Trebuie să avem grijă, să ne protejăm viețile noastre, așa cum americanii au arme și își protejează viața și averea și proprietatea… și Guvernul, oricare ar fi el, n-are curaj să intre, fiindcă poporul are 650 de milioane de arme, în timp ce Guvernul nu cred că are 10 milioane.”

„Aruncăm în aer dictatura militară!”

 • „Așteptați comanda la mine! Întâi să dărâmăm cu adevăruri acest Guvern militarizat și mafiot, stat mafiot, aruncăm în aer dictatura militară… Vine Curtea Constituțională și Avocatul Poporului să arate monstruozitatea celor făcute – și chiar vă rog s-o apărați pe doamna Renate Weber…”
 • „Nu credeți poveștile cu Rusia, Belgia și așa mai departe – niște aberații monstruoase!”

„Noi stabilim regulile jocului, ei fug!”

 • „Mișcarea socială începe aici. Când vom fi milioane, noi stabilim regulile jocului, nu ei! Noi stabilim regulile jocului, ei fug! Nu mă interesează cu ce fug – îi prindem, îi aducem înapoi, îi judecăm corect, aflăm adevărurile și le dăm sentințe pe măsură.”
 • „De-asta vor să ne închidă, de-asta vor să ne bruieze – le e o frică de săptămâna viitoare… de nu vă închipuiți.”

„Semnați petiția, că mă enervez! Staaaaați așa, ca molâile

 • „Noi suntem patrioți și atât, nu vrem nimic de la țară. Dar vrem de la români să pună și ei mâna pe pix sau pe mouse. Semnați petiția aceea, că mă enervez acuma! Staaaaați așa, ca molâile… Cum să trimitem copiii la examene, să rămână traumatizați pe viață că au picat un examen?! Incredibil! Și stăăăăăm așa, ca momâile… Cine vreți – să semnez eu petiția? Pot o semnătură. Că securiștii, când fac petiții, pot să semneze de câte ori vor.”

Cică Iohannis a plătit mitingul din 10 august, „ca să moară oameni”

 • „Ce-am dovedit în aceste momente, oameni buni? Implicarea directă a lui Klaus Iohannis, președintele României, în organizarea și plătirea cu bani mulți a așa-zisului «Miting al diasporei» din 10 august, unde doar Dumnezeu ne-a apărat să nu moară oameni, pentru că și acolo trebuia să moară oameni.”

„O să ne scoată cu mâinile la ceafă: «Nenorociților! Teroriștilor!». Că avem coronvirus și am vrut să infestăm toată populația României

 • „Dacă vă uitați – comparația cu ’89… totul e aproape similar cu ’90. O să ne vedeți pe mine, pe…, pe toți… o să ne scoată așa, cu mâinile la ceafă… Vedeam emisiunile atunci, în primele zile din ianuarie (1990 – n. red.)… așa-zișii teroriști care erau duși așa, cu mâinile… și o țară întreagă spunea: «Nenorociților! Teroriștilor!». Așa vom fi noi. Și că avem coronvirus și am vrut să infestăm toată populația României. «Trebuie duși la pușcărie! Trebuie scoși din case! Trebuie luați cu mascații!» Noi vom fi teroriștii, pentru că este stat militarizat, a fost lovitură de stat.”

„Mă lua Iohann personal… Arafatu’ și Tătaru mă duceau cu izoleta”

 • „Ionann m-ar băga în primul lagăr. Deci, aș fi luat… Dacă eram în România, mă lua el personal, conducea operațiunea. Arafatu’ venea cu izoleta, cu SRI-istu’ ăsta de Tătaru, mă duceau cu izoleta și strângeau 2.000 de…, care să huiduie: «Criminalule, ai vrut să omori poporul român!».”
 • „România este un lagăr de exterminare, iar cea mai bună probă – 5 milioane de români sunt zidiți în case, fără bani, fără mâncare… au doar apa de la chiuvetă.”

Și părinții ar putea fi „criminali”

 • „Acuma vor să facă asta cu copiii de liceu… de clasa a 8-a sau copiii care dau Bac-ul. Părinți, aici n-am ce să vă fac! Dacă vă trimiteți copiii să dea chix și să se îmbolnăvească, cu imunitatea scăzută, și apoi să stea toată vara să bolească, înseamnă că sunteți și voi criminali! Vă meritați soarta dacă veți pierde un copil fiindcă puneți botu’ și dați credit acestui guvern fascistoid, cu această Anisie care e bună șefă de lagăr.”
 • „Părinți, semnați petiția «Nu examene acuma!». E timp în septembrie.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

VIDEO. Radu Moraru, delirant: „«Iohannis, ai coronavirus? Ia, întinde-te pe pat, să-ți pun ventilatoru’-n nas!». Și l-am omorât”

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

- Advertisement -

13 COMENTARII

 1. Sper ca balivernele astea nu sunt crezute de oamenii mormali. Par a fi din aceeasi categorie cu manifestarile unor anumite comunitati care fac ce au chef din ura fatza de stat si fatza de ordine.
  O fi, poate, aceeasi gena. Mereu s-a simtit in commportamentul lui ceva in neregula, chiar cand era un ziarist de succes la B1.
  Apoi s-a amplificat. Spunea ca e victima unei tradari, ceeace l-a mobilizat sa-si construiasca un post. Ambitia era de admirat, formase un colectiv de mare calitate, dar dezechilibrul lui a progresat, Grija pentru fonduri care sa sustina NasulTv a capatat o nuanta suspecta, de afacere.
  Nu e de ras, nu e primul care isi face iluzii exagerate despre sine si care se prabuseste. A luat-o azna de tot, cred ca trebuie ajutat.

 2. Oare il urmareste cum se comporta si Teodor Maries? Nu mai stiu daca mai face emisiuni la postul sau de aici,ultima oara cand l-am vazut era parca in decembrie anul trecut ,cand studioul era pustiu si nu mai ramasese nimeni din vechii jurnalisti pentru care merita sa te uiti la acest post..Nicoleta Savin a plecat la Bucuresti tv ca si dvs,mai aveti emisiuni acolo ? In rest,despre acest individ,trebuie sa-si dea cu parerea mai degraba medicii de specialitate,dar cred ca,dupa cat de curajos e ,nu mai pune piciorul in Romania…

 3. Dar in Canada,tara care l-a impiedicat sa zboare inapoi spre casa,cum e? Respecta regulile de carantina cred,ca altfel ramane fara bani de buzunar!Acolo si in occident in general,nu e tot stare de urgenta si carantina?S-au deschis granitele,se foieste lumea pe strazi fara sa dea socoteala,fara declaratii luate la puricat?Chiar ne crede prosti dezaxatul asta,sau primeste bani sa faca agitatie si incitare la haos ?

  • Este persoana publica si este obligat sa raspunda pentru tot ce declara impotriva autoritatilor,chiar penal,pentru calomnii repetate,nu traiesti in Romania?Si cand esti un neica-nimeni,daca injuri pe cineva in public sau il agresezi verbal,nu mai spun fizic,daca sunt martori te poti trezi cu reclamatie la politie!

   • Una-i una si alta-i alta. Nu împiedicã nimeni depunerea de plângeri împotriva dezaxatilor, dar sã-i pui în luminã zi de zi e mai pãgubos decât propriile lor elucubratii.
    Ce zici Grigore ?

    • Problema e ca nu e un simplu dezaxat,e un individ care ,ca si alte persoane de dupa 1989,pescuieste in ape tulburi si ne putem trezi cu ei,daca nu stim ce fac,in parlament,cum ne-am trezit cu o gramada de cumpanashi,terheshi si pavelesti, d’alde gusha,ghita si alti asemenea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -