VIDEO. Radu Moraru: „Români, blocați străzile din fața bisericii! Să ieșim 5 milioane!” / „N-o să mai aveți voie să trăiți peste 70 de ani” / „Bă, Iohanne, e ultima ta lună de președinte!”

17
42511

De o vreme, Radu Moraru emite de la Montreal. Și are emisii, nu glumă… Bagă pe Nașul TV, bagă și pe Facebook. Urmărindu-l, ai senzația că în studioul său s-a revărsat tot balamucul statului Quebec.

Prestația dementă a „Nașului” ar putea fi amuzantă dacă n-ar fi periculoasă și, în orice caz, ilegală. Radu Moraru instigă la încălcarea tuturor ordonanțelor militare și îi cheamă pe toți românii în stradă, la biserici, să ia lumină. Un îndemn bazat pe teoria lui că nu există niciun pericol, virusul ăsta e o invenție a „globaliștilor” și a „neo-marxiștilor”, ca să dea „tunuri” și să subjuge popoarele.

Nici măcar idolul său, Donald Trump, care are o luptă grea cu Covid-19 în SUA, nu-l convinge pe Radu Moraru că există pandemie. Acolo, însă, „Nașul” a găsit un alt vinovat, un adevărat diavol: Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft. Aflăm și noi, cu ocazia asta, că Bill Gates e creația din garaj a unui Coldea yankeu…

Emisiunea-delir a fost realizată luni, 13 aprilie, cu o zi înainte ca președintele Klaus Iohannis să emită decretul de prelungire a stării de urgență. De aici au izvorât ultimatumurile descreierate la adresa Palatului Cotroceni. Nici iminenta „trădare” a Patriarhului Daniel n-a scăpat netaxată.

Delirul lui Radu Moraru se bazează pe multe fake news-uri, majoritatea comune cu cele răspândite de propaganda rusească.

Sumar:

 • Bill Gates e omul Statului Paralel din SUA. Vrea să-i bage lui Radu Moraru un cip prin care să-i șteargă ceva sau să-l arunce în fața autobuzului
 • Duiosul aer de șantaj… la frații Dedeman
 • Șeful FBI are ochi de pedofil!
 • Suntem arestați, dar nu ne dăm seama
 • „N-o să mai aveți voie să trăiți peste 70 de ani. Se mai inventează vreun virus. Microcipul, coșciugul, bye-bye!”
 • „Noroc că l-am oprit eu pe Flutur. Era în stare să dea gripa aviară și la peștii din Dunăre”
 • „Flutur a adus morți din toată Moldova, să dea bine la rezultat”
 • A băgat și turnătorul Oprișan oleacă de virus, la ordinul Securității
 • „Sparanghela Merkel are dosarul lui Iohannis”
 • „Români, blocați străzile! Umpleți bulevardul din fața bisericii!”
 • „Bă, Iohanne, e ultima ta lună de președinte! V-o spune Nostradamus”
 • „Să ieșim cinci milioane în stradă, să înconjurăm Palatul Cotroceni!”
 • „Încă nu am reușit să scap de spaimă toți românii. Poate jumătate”
 • Șlefuind fundurile corupte ale familiei Adamescu
 • Pe Cartianu și pe Iohannis i-a tăiat forever. Patriarhului îi mai dă o șansă

Delirul paranoid al lui Radu Moraru

Bill Gates e omul Statului Paralel din SUA. Vrea să-i bage lui Radu Moraru un cip prin care să-i șteargă ceva sau să-l arunce în fața autobuzului

 • „Bill Gates se gândește din 2017 la un pașaport de vaccinuri. Și a avut o inspirație, a visat așa: «Cred că în 2020 o să se abată asupra omenirii așa un covid și așa un coronavirus, încât lumea o să se înghesuie: „Băgați-mi și mie cipul, cipul!”». Și din momentul ăla nu mai e ca în lagărul lui Hitler, de îți punea numărul pe mână, ci numărul îl ai în interior. Și cu chestia aia, când caută ăștia, «ia să vedem, unde e Nașul în momentul ăsta?». Zzzzzm, e acolo! «Ia să vedem, ce-i ștergem azi? Că ne deranjează Nașul…». Eu am trăit astea, mie mi-au șters contul bancar, mi-au șters firma… în sensul că mi-au închis contul bancar, mi-au furat televiziunea… Da’ le-a fost mai greu, că n-aveam cipu’. Cu cipu’ – nici nu știi, poate tu vrei să mergi înainte, dar cipu’ te aruncă în fața autobuzului. Că astăzi orice IT-ist știe ce poate face cipu’.”

Duiosul aer de șantaj… la frații Dedeman

 • „Sunt dedicat sută la sută românilor de pretutindeni, neamului românesc. Țara noastră nu trebuie să dispară! Și voi face tot ce pot eu. Dar, atenție: trebuie să faceți și voi ceva! Da… Abia aștept să iasă frații Dedeman, să țină ei o conferință de presă. Sau or fi și ei cu coronavirus?! Să ne spună frații Dedeman cum văd ei, așa, viitorul României, în condițiile în care au tăcut mâlc până acuma, s-au ascuns cine știe unde, știind că firma lor este deja fa-li-men-ta-ră! Pentru că, dacă ne omoară pe toți, cine mai cumpără ceva de la vreun magazin de tip Dedeman?! Că atunci când ești mort de foame, nu schimbi nici gresia, nici faianța, nici chiuveta, nici bideu’… Pur și simplu, nu cumperi de la Dedeman. Vreau să văd cei mai tari oameni de afaceri – așa ne-au fost descriși, da? Și sper să nu aflu că frații Dedeman sunt de fapt cum a fost prezentat Bill Gates – «mare om de afaceri, a pornit când era el copil, într-un garaj…». Și eu eram impresionat. Și când l-am verificat un pic pe Bill Gates, știți ce-am descoperit? Păi, e ușor să pornești o afacere când tac-tu e mare colonel la CIA, și când CIA-ul zice: «Bă, ia, nu faceți un program, să-l cumpărăm noi și să cucerim lumea?!»”

Șeful FBI are ochi de pedofil!

 • „Cu Donald Trump, americanii află adevăruri ascunse poate zeci de ani. Află că mai-marii Americii sunt niște bolnavi, niște pedofili, niște criminali. Am văzut mandatul de chemare a lui James Comey, ditai șeful FBI. Uitați-vă în ochii lui, ce ochi are! Numai dacă vă uitați în ochii lui, știți exact ce înclinații sexuale are. Deci, asta află americanii! Asta se va întâmpla și în România.”

VIDEO: Emisiunea de luni, 13 aprilie

Suntem arestați, dar nu ne dăm seama

 • „Eu de mult timp nu mai am nicio îndoială că românii au fost arestați. Milioane de români au fost arestați. Uitați-vă ce e în Germania: oamenii sunt pe stradă, în parcuri, fac sport… Numai poporul român stă în pușcărie! Și n-are voie să ia lumină.”
 • „Ăștia ne mint, și când o să ieșim din case, o să ne trezim că nu mai avem țară. În timpul ăsta se dau tunuri mari de tot, cele mai mari tunuri! Nu a existat în ultimii 30 de ani, și nu va exista nici în următorii 30 de ani, un tun mai mare decât în această perioadă.”
 • „Violeta Alexandru nu știe că există un plan de vidare a economiei românești. Coldea și tovarășa lui au avut această misiune: să distrugă capitalul românesc.”
 • „Și Andorra ia mai mulți bani decât noi. Andorra e mai mică decât cartierul Militari, dar ia mai mulți bani decât România.”

„N-o să mai aveți voie să trăiți peste 70 de ani. Se mai inventează vreun virus. Microcipul, coșciugul, bye-bye!”

 • „Suntem din nou pedepsiți, oameni buni! Și vă spun și de ce. Încă, în Europa, suntem proprietari. Suntem printre puținele popoare în care 90% dintre români suntem proprietari. Trebuie să vă pierdeți casele, apartamentele, garsonierele… O să vină unii peste pensionari – care sunt și ei proprietari – și unii pensionari vor muri că se mai inventează vreun virus, că n-o să mai aveți voie în curând să trăiți peste 70 de ani. Munciți până la 69, și la 70, gata: microcipul, coșciugul, bye-bye! Rămân casele, iar ceilalți pensionari… pur și simplu vor veni niște hackeri imobiliari, vă vor păcăli că vă internează la un azil de bătrâni și dați-le casa, iar în azilul de bătrâni, a doua zi – coșciugul. La tineri e simplu: vine banca.”
 • „Băiețașii ăștia de la guvernare, la ordinele lui Iohann, trag în firmele private și în patrioții români și în frunte, și în inimă.”

„Noroc că l-am oprit eu pe Flutur. Era în stare să dea gripa aviară și la peștii din Dunăre”

 • „Oare v-ați întrebat de ce Sparanghela Merkel a vrut neapărat muncitori din Suceava? Nu cred că v-ați întrebat. Vă spun eu, dar vă dau și dezvăluiri!”
 • „Gheorghe Flutur a prăbușit industria de păsăret a României. Noroc că l-am oprit eu atunci pe Flutur, că ăsta voia să termine și pelicanii, și lebedele, și tot din Delta Dunării. Eu l-am oprit! Eu am demontat… dar nu v-aduceți aminte, că poporul ăsta al nostru are o memorie… Trei zile, bă, în trei zile ați uitat de tot! Ați uitat de morții de la Colectiv, ațiu uitat de minciunile de la Colectiv, cum să vă aduceți aminte că «Nașul» l-a oprit pe Flutur, care era în stare să dea gripa aviară și la peștii din Dunăre?!”

„Flutur a adus morți din toată Moldova, să dea bine la rezultat”

 • „Flutur e omul potrivit la locul potrivit și la timpul potrivit. I s-a ordonat «Aia faci!», a adus morți din toată Moldova, cred că și de la Chișinău a adus morți. Ca să dea bine la rezultat, la Suceava. Când l-am prins tot eu, subsemnatul – dar știu că nu vă pasă de chestia asta, nu vă interesează -, s-au oprit morții, n-au mai murit! Când a a zis Sparanghela Merkel «Bă, repede, dați-mi bucovineni», bă, nu mai e nici covid la Suceava! Mâine-poimâine aflăm că toată Suceava s-a făcut bine, unul nu mai e infectat.”
 • „Dacă închidem toate serviciile și Armata, am salvat România!”

A băgat și turnătorul Oprișan oleacă de virus, la ordinul Securității

 • „La noi, coronavirusu’ ăsta n-a funcționat. Avem anti-tebeceu’ ăla, știți, chestia aia pe care-o avem pe umăr (i se șoptește: „BCG-ul” – n. red.). Așa! Noi de-aia nu avem și n-a lucrat. Și atunci a trebuit falsificată povestea, cu de-alde Flutur, cu din ăștia, în centre PNL. Au zis: «Bă, prea pute, că avem centre numai unde sunt PNL-iștii, slugile lui Iohann». Și au inventat și la Focșani, s-a făcut și acolo o mare… «Domn’e, și Focșaniu are, unde-i PSD-istu’ de de Oprișan!». Păi, Oprișan e securist, este omul serviciilor de foarte mulți ani, mi-a spus-o personal Traian Băsescu când era președinte. Oprișan are și grad în servicii. Și i-au zis lui Oprișan: «Bă, bagă și tu la tine un pic de deranj, așa! Adu și tu niște morți! Declară-i…!» «Păi, a murit de… și rupt mâna… nu știu… capu’» «Nu contează, bagă coronavirus!» Deci, l-au făcut și pe Oprișan, să nu pară… că era prea cusută cu ață albă, că exact unde erau baroni PNL/PSD, exact acolo s-a întâmplat. Și au inventat și la Oprișan, că e omul Securității.”

„Sparanghela Merkel are dosarul lui Iohannis”

 • „Sparangela Merkel i-a furat lui Iohannis 40.000 de români, pe care nu i-a amendat nimeni, și el n-a știut nimic…”
 • „Știți ce-a spus Iohannis? «Vaaai, eu n-am știut că Sparanghel Merkel îmi fură muncitorii din România și îi cară ca pe oi la cules de sparanghel!»… «N-am știut că Sparanghela ne fură zeci de mii de oameni!»… Bă, Iohannis! Eu nu înțeleg cum nu-ți crapă, mă, bucile alea mari pe care le ai, și rânjetul ăla… Eu nu înțeleg de ce rânjetul ăla nu-ți explodează. Te uiți la noi… Ai o boală pe mine de nu-ți închipui că știu. Cum poți să minți în halul ăsta?! Cum poți să faci așa rău României?!”
 • „Sparanghela Merkel l-a sunat pe Iohannis și i-a spus: «Faci ce spun eu, pentru că altfel…». Sparanghela Merkel are dosarul lui Iohannis, oameni buni! Chiar de greu să vă prindeți că Sparanghela Merkel are dosarul lui Iohannis? Dar și Coldea are dosarul lui Iohannis!”

„Români, blocați străzile! Umpleți bulevardul din fața bisericii!”

 • „Toți românii se pot feri de coronavirusul de pe stradă, chiar și la Înviere. Bulgarul a fost deștept, adică în Bulgaria merg toți la Înviere. Aicea rog eu Armata, Poliția, Patriarhul… Bă, frate, blocați străzile, nene! Stați, frate, pe străzi! Umpleți bulevardul din fața bisericii!”
 • „Dacă dă unul o amendă în Piața Obor, iese revoluție! Uită-te la Iohanis, că e mort de frică!”
 • „Eu aș paria că Patriarhul și cu Iohann nu mai au ieșire. Este inadmisibil să mai continuăm această minciună. Eu îi las să se facă de râsul lumii, îi las să cadă în depravare. Pentru că eu am credibilitate mai mare decât ei, dar românii nu mă cred pe mine. Românului îi place să fie mințit frunos.”

„Bă, Iohanne, e ultima ta lună de președinte! V-o spune Nostradamus”

 • „Mi-e teamă că o lume întreagă se va trezi, numa’ noi vom fi înmormântați de ăștia acuma, că de-aia trebuie să ne mai țină o lună în casă. Bă, Iohanne, tu dacă mai dai o lună, e ultima ta lună de președinte! Ține minte ce-ți spun!”
 • „Iohannis a fost la mine în emisiune, eram la B1 TV, prin două mii și ceva… M-am uitat la fața lui, așa, zic: «Bă, tu semeni cu Kennedy! Poate într-o zi o să ajungi președintele României». Ei bine, Iohannis nu numai că nu e Kennedy, dar mandatul lui se va termina – și v-o spune Nostradamus, da? – înainte cu mult de mandatul pe care-l are. Depinde ce face.”

„Să ieșim cinci milioane în stradă, să înconjurăm Palatul Cotroceni!”

 • „Iohann, acuma, este varză. Pentru Sparanghela Merkel, Iohann este o cârpă, pentru Trump nu mai există.”
 • „România, din acest moment, nu mai are președinte, așa cum nu a avut nici în ultima lună. Iohann va fi altă mizerie a istoriei.”
 • „Iohann, ia sună-l tu pe Patriarh și întreabă-l dacă e bine să mai ții România o lună în pușcărie și dacă e bine să rămână România ultima țară de pe glob!”
 • „Dacă el ia decizia să mai amâne cu nu știu cât, ca să stea românii, să nu se revolte – că asta-i șmecheria, să nu ne revoltăm, să nu ieșim în stradă… Să ieșim două milioane, cinci milioane în stradă, să înconjurăm Palatul Cotroceni! Că de-aia libertatea de circulație și libertatea de exprimare sunt restrânse, ca românii să nu vadă jaful.”

„Încă nu am reușit să scap de spaimă toți românii. Poate jumătate”

 • „Patriarhul României trebuie să iasă din izmene, trebuie să ia lumină pentru toți ortodocșii. Oricum vom fi puțini, pentru că, cu toate emisiunile mele, încă nu am reușit să scap de spaimă toți românii. Poate jumătate.”
 • „Patriarhul României a trădat și la referendumul pentru familie.”
 • „Patriarhul este fan Nașul TV, pentru că și Teoctist era fan Nașul… emisiunea «Nașul».”

Șlefuind fundurile corupte ale familiei Adamescu

 • „L-au rașchetat pe Adamescu. Au inventat că ar fi dat o șpagă de 20.000 de lei la judecător, pentru a face nu știu ce – o invenție, pură invenție. Șpăgile în România, la nivelul ăla, dacă se dădeau la judecători, erau de un milion. Nu se apleacă niciun judecător pentru 20.000 de lei. Deci, se rașchetează patronii români patrioți pentru a face loc firmelor străine.”

Pe Cartianu și pe Iohannis i-a tăiat forever. Patriarhului îi mai dă o șansă

 • „Unde-i Cartianu? Unde-a dispărut Cartianu? Că nu mă mai înjură… de o lună și ceva nu mă mai înjură… Mă, Cartianu, mai bagă niște înjurături, că crede lumea că ne-am înțeles, că ne-am împrietenit! Cu Cartianu – niciodată. Niciodată! Repet: eu, când te tai de pe listă, ești tăiat forever. Așa e și cu Patriarhul României – dacă-l tai de pe listă, va fi tăiat forever. Pe Iohannis l-am tăiat deja. Vedem acuma ce se întâmplă cu Patriarhul României…”
 • „Poate că sunt un ziarist bun, dar credeți-mă că sunt și un sociolog bun, și un psiholog bunicel.”
 • „Eu vreau ca «Nașul» să rămână colacul de salvare al României. În momentul ăsta nu prea mai are cine să salveze România, dar eu voi încerca.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

17 COMENTARII

 1. Băi ‘morare’, progenitură malefică, avorton KKt în groapa de gunoi, scursură satanistă, zăbălos mizerabil … marș la ospiciu de demenți în cămașa de forță din care ai scăpat, dement incurabil (de mult, tu și mulți asemănători ție, îi faceți concurență dezaxatului corupt cumpănașu’!) !!! 😈👹👺😱

 2. Nu se intreaba nimeni dintre fostii sai colegi,printre care si dvs,de unde are individul bani sa se lafaie in Montreal,pe banii cui instiga romanii la nesupunere civica?Sigur,daca ramanea aici,nu avea atat curaj,pe latura asta,dar vezi-Doamne ,a fugit de „dictatura militara”a lui Iohannis,nu? Ce ma mira e ca stimatul presedinte al Asociatiei 21 decembrie 1989, face emisiuni tot la studioul din Calea Victoriei,nu-l deranjeaza deloc,se pare, nebunia periculoasa a „Nasului” !!!

 3. Asta a luato razna rau de tot! Doamne, cat de dispwrat e saracu dupa publicitate! fereasca Sfanrul. Sa-l interneze cineva urgent. Romani stati in casa si respectati ordinul autoritatilor….nu va luati dupa toti ratatii.

 4. Cartiane, Radu Moraru e mai sincer decât tine! Are perfectă dreptate! Tu știi asta! Dar ești plătit prea bine, ca să-ți mai pese de adevăr! Nu-ți spun ce ești… Cuvântul e din categoria celor pe care un Creștin, evită și să-l gândească, în Săptămâna Mare! Cândva, credeam în tine! Chiar îmi plăceai… cândva…

 5. E clar, omul nu e sanatos. Are aceeas boala ca si Cumpanasu, dar la el e mai avansata.
  Semnele sunt vechi, un timp parea doar hipersensibil si cam grandoman, dar boala a avansat.
  Nu e de ras si nici nu cred ca are adepti.

 6. Radu Moraru a fost un ziarist… INTERESANT/DE-IMPACT (!), a avut în presa din România… ROLUL-SĂU (!), dar între timp… A ÎNEBUNIT, la… PROPRIU !

  Această (DE)CĂDERE s-a produs (ȘI !) pe fondul unor… (GRAVE !) TARE/LIPSURI de CARACTER, genuine, dobândite ori… și-una-și-alta !!!

  NU mai este nimic de făcut cu/pentru dânsu’: NEBUNIA, PARANOIA, LĂCOMIA(-de-BANI), FRUSTRĂRILE-și-REFULĂRILE, EGOCENTRUISMUL și JIGODISMUL, au creat un… MONSTRU !!!!!

  O MONSTRUOZITATE… PERICULOASĂ, PENIBILĂ, dar și… DEMNĂ-de-MILĂ !!!!!!!!!!!!

 7. VOSOTROS SUNTETI SPALATI BINE PE CREIER,DE FAPT NU MA MIRA,SUNTETI BINE ,NU? ADICA MA REFER CA FACETI BANI CU TOPTANUL….MORARU ARE DREPTATE IN TOT CE SPUNE….STITI SI VOI DAR VA VINDETI IEFTIN…CE VETI FACE DUPA MAREA FURTUNA? SAU NU STITI CE ESTE?MAI CETITI COPII,SUNTETI IN URMA CU EVENIMENTELE…BOIER HAPCIU VA CADEA CAT DE CURAND….WE DONT FORGIVE,WE DONT FORGET,EXPECT US!!!

 8. Buna ziua la toata lumea,
  Sunt un „vechi” ascultator al emisiunilor facute de dl.Morar si i-l consider un om de buna credinta…un Patriot adevarat cu abilitati bune de comunicare si o inteligenta mult peste medie…
  Ca orice om, are si el „scapari” in emisiune,dar asta se poate pune pe seama faptului ca este prea exasperat sa explice oamenilor care-i vizioneaza emisiunile,cum stau lucrurile de fapt „in spatele cortinei”si -i inunda cu prea multe informatii de care unii nici nu stiu ca exista (ex.Noua Ordine Mondiala,Statul Paralel care conduc guvernele statelor suverane,- gen Romania- „din umbra”, Grupul Bildelberg, cum este constituit Uniunea Europeana, ce este Banca Mondiala, Comisia Trilaterala etc…), damite’ sa-l inteleaga.
  Eu cred ca el se adreseaza unui anume segment de populatie, iar cind poate din greseala, da peste oameni care sunt oarecum „habarnisti”de felul lor si nu numai ca nu au capacitatea mentala de a pricepe,dar nici nu vor sa se documenteze sa priceapa despre cum functioneaza lumea, atunci intervine acest gest de „respingere” verbala fata de enunturile din emisiuni (fara respectarea in comentarii a regulilor elementare de cei 7 ani de acasa,bineinteles datorita lipsei capacitatii creierului de a intelege aceasta necesitate). Oarecum pot sa asociez discutia unui inginer de software, stind de vorba despre calculatoare cu un om hai sa zicem care deja poate sa scrie un mesaj si sa se uite la FB pe calculator,dar inca nu stie din ce este compus un program,nu intelege ce este de fapt sistemul Windows sau cum functioneaza Facebookul sau internetul. Nu degeaba ascund mai marii de la Vatican istoria adevarata a omenirii, si-au dat si ei seama de mult, ce ar insemna sa explici „omenirii” adevarul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here