miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMass-mediaSpaimele lui Radu Moraru: "Eu nu pot să revin în țară, pentru...

Spaimele lui Radu Moraru: „Eu nu pot să revin în țară, pentru că m-ar lua cu izoleta” / „Injecția băgată-n fund – ăsta e scopul final!” / „Eu, dacă făceam emisiunile astea în România, veneau mascații, puneau izoletele, veneau sirenele… Arafatu’ venea personal, mă băga în carantină și nu sunt sigur că mai ieșeam de-acolo”

-

A fost o săptămână grea pentru Radu Moraru. După 3 luni și jumătate de emisii de la Montreal, s-a mutat undeva, într-un loc ascuns, doar de el știut. Poate în Canada, poate în SUA, dar în niciun caz în România. Căci în România îl așteaptă pericole apocaliptice.

Izoleta! Injecția! Vaccinu’! Nanocipu’! Iohannu’! Arafatu’! Acestea sunt cuvintele-cheie din filmul artistic care rulează, zi de zi, în țeasta rusofilă a lui Radu Moraru.

Te și miri unde mai au loc toate astea într-un cap de om, printre colosalele minciuni care dansează pe ritmul unei simfonii de balamuc.

Radu Moraru a atins o performanță uluitoare: sunt zile în care-l surclasează chiar și pe Ponta la numărul de minciuni aruncate în eter. Iar Ponta, se știe, e mitomanul absolut, și e greu de bătut!

- Advertisement -

Exemple la întâmplare de minciuni urlătoare:

 • Nașul TV este televiziunea la care se uită peste 12 milioane de români”. Ha-ha! Dacă s-ar uita 120.000, adică 1% din delirul unei seri de vară, Radu Moraru ar avea bani să-și achite chiar și datoriile, pe dincoace și pe dincolo de Ocean.
 • „Noi, dacă făceam o cerere la Guvern, probabil că nu luam un milion de euro, dar luam 500.000. Dar nu mai aveam voie să vă facem dezvăluiri”. Ha-ha! Nașul TV nu se califica să aplice la programul guvernamental pentru presă, pentru că nu îndeplinea cel puțin un criteriu (are datorii la stat). Iar dacă, printr-un miracol, ar fi reușit totuși să se caifice, ar fi luat vreo câteva mii de euro, la audiența lui anemică… Și încă o minciună demontată: dacă se califica să ia bani de la Guvern, putea să facă oricâte dezvăluiri îi poftea inima, pentru că programul nu e condiționat de conținutul editorial (dovadă că iau bani, și încă mulți, Antena 3, România TV etc.).
 • „Iohann e obsedat de mine, se uită la toate emisiunile mele și se înfurie”. Ha-ha-ha!
 • „Îl trimite pe Arafatu’ la aeroport, să mă ia cu izoleta”. Ei, cu izoleta nu, dar cu o echipă de medici specialiști – asta da, s-ar putea!
 • „Eu nu pot să revin deocamdată în țară, pentru că m-ar lua cu izoleta pe loc”. Păi, vreo trei luni ai tot zis că nu revii în țară pentru că nu zboară avioanele…

Delirul lui Radu Moraru

„”Pe Radu Moraru n-au putut să-l prindă cu izoleta”

 • „Pe Radu Moraru n-au putut să-l prindă cu izoleta, că mă duceau de mult cu izoleta! Găseau ei un covid…”
 • „Eu nu pot să revin deocamdată în țară, pentru că m-ar lua cu izoleta pe loc, și apoi pe toți v-ar lua (se referă la colegii lui de la Nașul TV – n. red.). Fiindcă voi, dacă sunteți în siguranță – și sunteți -, este pentru că eu vă pot proteja de acolo de unde sunt. Și cu prietenii pe care-i am, mai ales cu milioane de români care ne urmăresc și sunt alături de noi. Și atunci e mai bine să păstrăm legătura, să ne auzim zi de zi…”
 • „Eu, dacă făceam emisiunile astea în România, pe Calea Victoriei sau oriunde, veneau mascații, puneau izoletele, veneau sirenele… Arafatu’ venea personal, mă băga în carantină și vă spun sincer că nu sunt sigur că mai ieșeam de-acolo.”

„România – un lagăr de exterminare”

 • „Eu am evadat din pușcăria asta exact cu câteva zile până să se instituie lagărul național România, un lagăr de exterminare. Așa am avut eu norocul.”
 • „Au declanșat această mare minciună globală pentru un virus banal.”
 • „Injecția băgată-n fund – ăsta e scopul final!”

„Cu Radu Moraru președinte, dacă poporul asta vrea!”

 • „Nașul TV este televiziunea la care se uită peste 12 milioane de români.”
 • „Nașul TV trebuie să fie platforma care să conducă România în cel mai scurt timp.”
 • „Nașul TV e o stâncă pe care se va clădi România viitoare, România copiilor noștri. Cu Radu Moraru președinte, dacă poporul asta vrea!”

„Guvernul Mondial… Iohannis, Orban, Arafatu’, Rafilianu’, reptilienii…”

 • „N-au crezut niciodată că un ziarist ca mine va fi preluat în foarte multe țări. Eu sunt mândru că am făcut parte din această echipă mondială… cea mai bună echipă a lumii… Am jucat în echipa lumii!”
 • „Am ajuns noi, câțiva ziariști, să fim baza, avanpostul acestei națiuni. În rest, toți au fost cumpărați, plătiți cu milioane de euro de către Guvernul Mondial, via… recte Iohannis, Orban, Arafatu’, Rafilianu’, reptilienii…”
 • „Noi nu putem să-i salvăm pe toți românii, dacă ei nu vor să se salveze.”

„Dacă făceam cerere, luam 500.000 de euro”

 • „Băiatul ăla (Radu Herjeu, membru CNA – n. red.) să tacă, la ce probleme are în viața personală! El ar trebui evaluat rapid de psihiatri.”
 • „Noi, dacă făceam o cerere la Guvern, probabil că nu luam un milion de euro, dar luam 500.000. Dar nu mai aveam voie să vă facem dezvăluiri.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

Radu Moraru salvează planeta: „Luni le trimit soluția la Air Canada, să nu dea afară 20.000 de oameni. Și celorlalte companii…”

VIDEO. Radu Moraru, delirant: „«Iohannis, ai coronavirus? Ia, întinde-te pe pat, să-ți pun ventilatoru’-n nas!». Și l-am omorât”

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

- Advertisement -

5 COMENTARII

 1. Omul nu a înnebunit, ci si-a vândut sufletul diavolului! – Este foarte clar ca Radu Moraru serveste niste interese care doresc destabilizarea tarii. Cei care l-au racolat mizeaza pe popularitatea pe care si-a câstigat-o jurnalistul în trecut si mai mizeaza pe ignoranta celor care cred în teoriile conspirationiste venite de nu se stie unde si care nu aduc dovezi pentru sustinerea aberatiilor exprimate.

 2. Sugereaza atat de expresiv niste chestii incat se gasesc unii care sa si fabuleze pe temele sugerate de el…eu cred ca el e un experiment al serviciilor secrete dar daca sunt o agentie rupta din serviciile secrete romanesti e grav….

 3. Oameni buni, nu-i mai atribuiti capacitãti, atuuri, virtuti, … exceptionale lui RM. E doar un om bolnav : un paranoic schizofren, în aparentã incurabil. Nu putem face mare lucru, dar ne putem ruga pentru sufletul lui.
  Pãcat, era un om cu calitãti indiscutabile, dar a luat-o razna !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -