Radu Moraru salvează planeta: „Luni le trimit soluția la Air Canada, să nu dea afară 20.000 de oameni. Și celorlalte companii…”

1
5261

Slavă Domnului, planeta va fi salvată! Dacă americanii, japonezii, nemții sau canadienii nu sunt în stare, dacă Trump, Macron sau Merkel sunt neputincioși, nu-i nimic, îl avem pe Radu Moraru. Sâmbătă, acesta a făcut o promisiune providențială.

Aflat în exil clinico-mediatic la Montreal, „Nașul” îi mai lasă două zile pe cei de la Air Canada să se perpelească, să dea cu capul de pereți că nu au soluții, că trebuie să concedieze aproape 20.000 de oameni. Dar luni îi rezolvă: le trimite soluția să redreseze compania, să nu mai concedieze pe nimeni.

Dar e încă și mai generos: trimite soluția și „celorlalte companii”, să se salveze și ele!

Delirul lui Radu Moraru (16 mai 2020)

* „Vaccinarea obligatorie este cel mai bun instrument de poliție politică.”

* „La mine vor greși doza. Cine deranjează… că băieții au fișele tuturor, bagă în computer – «Aoleu, ce e ăsta? Radu Moraru. Bjjjjj… roșu!». Și trădători și plătiți de-ăștia, iude, sunt în tot sistemul din România, și în cel medical. Și vine securistul care conduce spitalul și zice: «Hopa! Becul roșu s-a aprins. Ia de-aici doză triplă lu’ Moraru!». Și gata!”

* „Nu vedeți că ei își arată puterea în fiecare zi? Pun antene 5G pe biserici? 5G-ul s-a interzis în Bruxelles, că acolo este mușuroiul de termite care trebuie să implementeze neo-marxismul în toată Europa și în lume. Rotschild-ii acolo își pun slugile. Acolo nu e voie cu 5G.”

* „Ce mă înspăimântă pe mine este Canada, o țară foarte bogată… Mă miră inerția și lipsa de măsuri. Acuma, Air Canada trebuie să dea afară aproape 20.000 de oameni. În Canada mor oameni pentru că nu se dă tratamentul cu hydroxiclorochină, nu se face ăsta cu plasmă. Guvernele nu fac nimic, e așa o amorțeală… Ei preferă să-și înmormânteze un super-business cum e Air Canada… Să dai afară 20.000 de oameni e incredibil… Da’ v-am spus că am lucrat la soluție, și luni le trimit soluția și lor, și celorlalte companii – vorbim luni -, ca să nu dai afară 20.000 de oameni. Și nu protestează nimeni, mi se pare așa, ciudat…”

* „Iohannis e șeful fake news-urilor din România. El controlează totul.”

* „Planul lor care e? Să vină acuma un PNL neomarxist total, cu Rareș Bogdan în față, împreună cu USR, și dacă poporu’ pune botu’ – «uite, vă aducem un nou Cioloș tehnocrat, Cioloș 2».”

* „Oreste va avea tot dreptul să se vaccineze de dimineața până seara. Nu-l oprește nimeni.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

VIDEO. Radu Moraru, delirant: „«Iohannis, ai coronavirus? Ia, întinde-te pe pat, să-ți pun ventilatoru’-n nas!». Și l-am omorât”

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.