Ni-no, ni-no! Radu Moraru: „Se pregătesc să mă pună pe buletinul de vot, să fim 15. Voi anula alegerile!”

7
3581

Luni seară, Radu Moraru și-a continuat delirul la televiziunea sa, Nașul TV. El susține că Biroul Electoral Central (BEC) îl va introduce în câteva zile pe lista candidaților la prezidențiale, deși buletinele de vot sunt deja tipărite!

Radu Moraru a spus că el continuă eroic lupta cu „Sistemul”, dar i-a atacat non-stop, de-a dreptul bezmetic, pe Klaus Iohannis, Dan Barna, Dacian Cioloș și Theodor Paleologu. Plus pe clienta sa permanentă, Laura Codruța Kovesi. De PSD nu și-a prea amintit.

Apoi a decretat: Liviu Dragnea a fost sacrificat de „sistemul mafiot”, el n-a comis nicio infracțiune. Exact retorica Antenei 3!

Pe tot parcursul emisiunii, pe ecran a fost afișat mesajul „Dezbatere electorală”, deși în studio nu se afla niciun candidat. Dar Radu Moraru se consideră, în continuare, candidat la prezidențiale! Și nu unul oarecare, ci unul care va mătura pe jos cu Klaus Iohannis în turul 2! Cu o condiție: actualul președinte să prindă turul 2, care pentru Radu Moraru e floare la ureche! 🙂

Delirul lui Radu Moraru

 • „BEC-ul e unitate militară. Ei se pregătesc, în câteva zile, să mă pună și pe mine pe buletinul de vot, să nu mai fie 14 candidați, să fim 15. Ei cred că sunt șmecheri: «Hai, mă, să-l punem și pe ăsta, că și-așa nu mai are timp să-și facă campanie!». Legal, mai au timp să refacă buletinul de vot. Dar ei nu știu că eu le pregătesc o mare surpriză. Praf îi fac!”
 • „Eu m-am luptat cu toate instituțiile statului și am câștigat toate bătăliile, n-am pierdut niciuna.”
 • „Eu din start am fost discriminat. Coldea, sigur, n-a stat degeaba.”
 • „Toți cei 14 candidați sunt penali. Toți! Doar eu am evitat capcana, și de asta mă urăsc toți, că n-au reușit să mă prindă în laț ca pe ceilalți.”
 • „Dan Barna a avut de mult un dosar penal, dar i l-a închis Kovesi, că așa a vrut Coldea. Coldea este «nașul» lui Dan Barna. Dar s-ar putea ca Barna să nu ia 3%, și să vezi atunci scandal, pentru că nu mai ia cele 10 milioane de euro de la stat!”
 • „Klaus Iohannis e în Japonia acum! Țara e în aer, alegerile sunt în aer, iar se plimbă prin Japonia! Timp de 5 ani a stat ca o legumă, n-a făcut nimic. S-a plimbat pe la Miami. Cel mai tare profesor de fizică, care din meditații și-a luat șase case.”
 • „Dragnea a făcut exact ce-au făcut toți șefii de partide. A stârnit niște moși și niște băbuțe să meargă la vot, să nu stea să dea cu coasa. De fapt, n-a fost nimic ilegal în ce-a făcut el. Dar au zis: «Hai să-l avem la mână cu ceva!», pentru că știau că se pregătește să ia o funcție mare. L-au executat ca să-l poată ține în lesă. Ăsta-i sistemul mafiot. Când le-a convenit, l-au sacrificat pe Dragnea ca pe-un porc!”
 • „Puneți-i moaca lui Iohannis pe ecran, că spunea numai aberații! Mai țineți minte ce zicea? «Dragnea distrugea Justiția, Dragnea omoară Justiția. Dacă-l băgăm pe Dragnea în pușcărie, o să duduie Justiția». Numai minciuni!”
 • „Ce am făcut eu este o lovitură mortală dată statului mafiot. Le-am arătat românilor că alegerile sunt falsificate, că votul nostru nu mai contează.”
 • „La BEC au fost acceptați doar securiștii, trădătorii, corupții și penalii. Doar ăștia-s candidați! Radu Moraru nu putea fi acceptat, pentru că e cinstit, nu au cu ce să-l șantajeze. Așa mi-a spus BEC-ul: «Măi, cinstitule, pleacă, mă, de-aici!»”
 • „Nu vă jucați cu mine! Voi anula alegerile! Dacă nu le anulați voi, le voi anula eu!”

Radu Moraru a fost eliminat din cursa prezidențială pentru că, deși a anunțat din decembrie 2018 că va candida la alegerile din noiembrie 2019, nu a prezentat cele 200.000 de semnături cerute de lege. El a depus la BEC o singură semnătură.

Cum își încheie Radu Moraru articolul din 21 octombrie (la 13 zile de la precedentul), de pe site-ul cvasi-abandonat Nasul.tv:

Ni-no, ni-no și pe site-ul Nasul.tv

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Dăncilă, de două ori într-un minut: „În care alt stat membru al UE, președintele României se implică în demiterea guvernului?”

Șerpărie PSD la botezul fiicei unei vedete de la Antena 3: Năstase, Dăncilă, Olguța, Firea, Plumb… Dragnea n-a reușit să ajungă

Cuc era să blocheze și un avion în care nu se afla niciun parlamentar! Cursa de Oradea avea pe lista de zbor un deputat USR, care n-a mai urcat însă la bord

VIDEO. Încă o probă zdrobitoare împotriva lui Cuc: schimbul de SMS-uri cu directoarea Tarom. „Mai uitați-vă pe Satu Mare, dacă a plecat vreunul”

AUDIO. Candidata lui Voiculescu îl acuză pe „Varan”, plângând, că i-a furat banii de campanie și îi șantajează soțul bancher. „Jegul ăsta de om”, „o mizerie umană!”, „viermele ăsta”, spune un colaborator

VIDEO. Planul pervers al PSD: blocarea Parlamentului. Sabotarea cvorumului ar împiedica instalarea Guvernului PNL, dar și alegerile anticipate

„Criminalilor, mi-ați omorât părinții!” Scrisoare cutremurătoare a unei femei îndoliate către PSD, ALDE și UDMR. „Dacă ați fi votat altfel, ucigașul ar fi rămas în închisoare, iar părinții mei ar fi acum în viață”

VIDEO. Cumpănașu a mai reușit o mizerie: a pervertit-o și pe mama Alexandrei. Teorii conspiraționiste și râsete nepotrivite pentru o mamă îndurerată

Cumpănașu aruncă în luptă și decolteul nevestei sale guvernamentale. Miza: 3% la alegeri, adică 10 milioane de euro

VIDEO. Cumpănașu plânge și suspină. S-ar fi putut vinde pe câteva milioane de euro, dar a crezut, naiv, în donațiile poporului

7 COMENTARII

 1. Totuși, în Constituție, care oricum trebuie revizuită, trebuie OBLIGATORIU inclus ca cei care sunt disponibili să acceadă la funcții eligibile, inclusiv cei care participă la concursuri pentru ocuparea de funcții de demnitate publică sau conducători de instituții publice, să fie supuși unor teste medicale, în principal psihiatrice ! Din păcate, România este plină de astfel de specimene la toate nivelurile societății !
  Morarule, ai luat’o razna taică, precum psihobubu (KKtul cu ochi și ochelari, ca tine !) Cumpănașu, subspecia scăpată din cămașa de forță de la balamuc !!! 👹😱

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here