vineri, mai 31, 2024
AcasăMainElucubrațiile lui Radu Moraru îngroapă Nașul TV în amenzi: 10.000 + 20.000...

Elucubrațiile lui Radu Moraru îngroapă Nașul TV în amenzi: 10.000 + 20.000 + 10.000 + 10.000. Răzbunarea lui Moraru: „Herjeu e gay! Nu poate să mă amendeze unul care are probleme grave în viața personală!”

-

Teoriile conspiraționiste ale lui Radu Moraru, bazate pe construcții fanteziste și minciuni colosale (toți cei care-l contrazic sunt „sataniști”, „globaliști”, „securiști”, „neo-marxiști”, „anti-creștini”), au transformat Nașul TV în cea mai amendată televiziune din România, de la declanșarea pandemiei de Covid-19.

„Toate televiziunile din România, dacă s-ar aduna, într-un an nu ar strânge atâtea aberații, minciuni și acuzații neprobate câte au fost în aceste două emisiuni”, a răbufnit Radu Herjeu, membru în Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), în ședința din 11 iunie.

Herjeu nu e o lumină, are multe bube-n cap, dar această afirmație descrie perfect ceea ce s-a întâmplat la Nașul TV în ultimele 4 luni. Pur și simplu, Radu Moraru a livrat mai multe minciuni, aberații și conspirații decât toate celelalte televiziuni la un loc! Culmea, a făcut eforturi să se responsabilizeze Antena 3 (antrenată în diversiune și minciună), dar a decăzut complet Nașul TV.

Deși e un canal minuscul, marginal, cu 3-4 angajați, cu audiențe prăbușite și cu credibilitatea pierdută, Nașul TV e singura televiziune judecată în fiecare dintre ultimele 6 ședințe ale CNA. De patru ori a fost amendată, de două ori deciziile au fost amânate. Niciodată „achitată”! Mereu – pe mâna lui Radu Moraru, care în privința televiziunii sale aplică principiul: „Eu te-am făcut, eu te omor!”.

- Advertisement -

Amenzile primite de Nașul TV

 • 28 mai: 10.000 de lei
 • 11 iunie: 20.000 de lei
 • 18 iunie: 10.000 de lei
 • 1 iulie: 10.000 de lei

TOTAL: 50.000 de lei (10.300 de euro)

Radu Moraru: membrii CNA sunt „securiști”, „neo-marxiști”, iar Herjeu e „gay”

După fiecare amendă primită, Radu Moraru n-a acceptat ideea că a greșit grav, ci a dezvoltat noi teorii ale conspirației, de data asta la adresa membrilor CNA. Aceștia sunt numiți politic, dar „Nașul” le-a atribuit, fără dovezi, etichetele tradiționale: toți sunt „securiști”, „neo-marxiști”, „globaliști!”.

Mai mult, s-a focusat pe Radu Herjeu, membru CNA, nu pe Monica Gubernat, care e președintele Consiliului. Aceleași acuzații fie fie nedemonstrabile, fie inacceptabile, discriminatorii: „Herjeu e gay! Are probleme grave în viața personală. Nu poate să mă amendeze unul care are probleme grave în viața personală!”.

- Advertisement -

Moraru i-a amenințat pe membrii CNA că vine el și-i dă pe toți afară, ba chiar îi și arestează dacă-l mai amendează.

Patronul Nașul TV a lansat o nouă teorie conspiraționistă, cu bătaie ceva mai lungă: „Vor să-mi închidă televiziunea. În decembrie expiră licența Nașul TV, care e pe 9 ani, și trebuie luată o nouă licență, tot pe 9 ani. Dar dacă ai amenzi neplătite, nu-ți mai dau licență, așa cum s-a întâmplat și cu OTV. De aceea s-au pus să ne amendeze la fiecare ședință, ca să nu putem plăti atâtea amenzi și să ne închidă în decembrie. Ăsta-i planul lor. Suntem cea mai amendată televiziune din România”.

Precizare: amenzile date Nașul TV au fost votate de toți membrii CNA, indiferent că au fost numiți în Consiliu de Parlament (cu susținerea PSD, PNL sau UDMR) ori de Președinție.

„Să ne băgăm toți seringa în fund, că ne salvează Bill Gates cu nenea Soros”, „acești doi escroci mondiali”

Relevante pentru situația în care a fost împinsă Nașul TV de către propriul ei patron sunt discuțiile din ședința desfășurată online pe 11 iunie, consemnate de Paginademedia.ro.

Au fost consemnate derapaje pe bandă rulantă, din partea lui Radu Moraru.

 • „Băi, Iohanne, băi, criminalilor, băi!”
 • „Peste cadavrul meu vor băga injecțiile alea în copii, injecțiile alea criminale”
 • „Ne iau copiii”, „au spitale de copii deja pregătite”.
 • „Trebuia să moară oameni mulți, mult mai mulți, ca panica să fie mare, încât atunci când vine Bill Gates și cu Soros, când vin acești doi escroci mondiali, să vină cu seringile, așa, românul să iasă la poartă cu două mâini, așa, să-i dea și lui, să se injecteze, «să ne băgăm toți seringa în fund, că ne salvează Bill Gates cu nenea Soros».”
 • „Planul lui Cercel e al lui Bill Gates, ai noștri numai l-au tradus.”
 • „V-au mințit de dimineața până seara fiindcă Arafatul știe. Iohann nu știe nimic, ăla poți să crezi că a mințit de prost, dar Arafatul știe cum sare virusul, că nu sare, știe de studiul lui Didier Raoul, că nu moare nimeni, de fapt, dacă-i dai tratamentul.”
 • „Deci, ce pandemie avem noi? Păi, avem pandemie acum, că trebuia să profite, să ne livreze vaccinul lui Fauci și Bill Gates. Pe Fauci cred că-l arestează.”
 • „Poate ne desființează și poate nu o să primesc niciodată pașaport medical de-ăla, cum zic ei, de coronavirus. Care, repet, nu există. Toată planeta știe azi că nu există acest coronavirus ca și pandemie. Totul a fost un scenariu scris la Hollywood, așa, și aplicat pe populație.”
 • „Kovesi era colegă cu Turcescu. Colonei amândoi, da? De ce? Toți securiști.”
 • „Și pe mine a încercat Kovesi să mă racoleze. M-a invitat la birou, zice «Treceți pe la noi, vă admirăm, domnul Nașul, cutare, să bem o cafeluță, poate colaborăm».”
 • „Așa e șantajat Grindeanu, securistul de Grindeanu, da?”
 • „Ciolacu este securist, era pus de Secu să-l urmărească pe Omar Hayssam.”
 • „Știți cine e Rafila? Are dosar pendal din 2005, de atunci. Este la OMS, Organizația Mondială a Sănătății, la el numai i se ordonă ce are de făcut, și i s-a ordonat: «Fă panică!».”
 • „CNA-ul a obligat toate televiziunile, inclusiv pe noi, să difuzăm non-stop comunicatele lor, obligatoriu. Au murit, au fost răniți, au fost cutare, au fost cutare, ordonanță militară, pac, pac, conferință, deci totul obligatoriu, am fost obligați să creăm panică. Foarte interesant.”
 • „Am înțeles – și Radiocom, și CNA, și SRI, și SIE… Am înțeles că niște chinezi au cumpărat o televiziune foarte mare în România. Mă, ce interesant, auzi. Măi, ce chestie. Măi, au trimis și coronavirus și au cumpărat și o televiziune.”
 • „A trecut legea vaccinarii – vai, ce ghinion! Ce să facem acum? Treceți poporul român ca la Mengele, ca la lagărele naziste – «Hai să vă facem o injecție obligatorie!».”

Radu Herjeu, membru CNA, despre „moderatorul” Radu Moraru

 • „Factual este că «s-au omorât oameni în România», că se vor fura copii și vor fi băgați în spitalul de carton, că toți ăia sunt securiști. Deci tot ce a spus – nici nu știu cum să-i spun, că sigur nu e moderator și nu are legătură cu jurnalismul – are o bază factuală?”
 • „Afirmația legată de CNA e o minciună. CNA nu a obligat pe nimeni să dea numărul morților. Restul sunt niște acuzații grave, niște baliverne spuse pentru cei 5 telespectatori care se uită la el.”
 • „Radu Moraru nu a vorbit despre lucruri verificabile, care se pot demonstra. Dacă nu țineam cont de audiența postului, Radu Moraru ar fi trebuit să plătească milioane ca încălcări ale legislației. S-a apreciat că, din fericire, răul pe care îl face nu are audiență așa mare. Lucrul acesta nu poate merge la nesfârșit.”
 • „Toate televiziunile din România, dacă s-ar aduna, într-un an nu ar strânge atâtea aberații, minciuni și acuzații neprobate câte au fost în aceste două emisiuni.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

Radu Moraru salvează planeta: „Luni le trimit soluția la Air Canada, să nu dea afară 20.000 de oameni. Și celorlalte companii…”

VIDEO. Radu Moraru, delirant: „«Iohannis, ai coronavirus? Ia, întinde-te pe pat, să-ți pun ventilatoru’-n nas!». Și l-am omorât”

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

- Advertisement -

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -