miercuri, mai 29, 2024
AcasăPoliticăRadu Moraru: "Anul viitor luăm toate primăriile, apoi câștigăm și alegerile parlamentare....

Radu Moraru: „Anul viitor luăm toate primăriile, apoi câștigăm și alegerile parlamentare. Noi, cei de pe platforma radumorarupresedinte.ro”

-

Radu Moraru e mai tare decât Cumpănașu! Nu doar că ar fi putut câștiga alegerile prezidențiale (dar l-a lucrat Sistemul), le va câștiga sigur pe cele locale și parlamentare.

În delirul său de la Nașul TV, asistat de două momâi (una feminină, alta masculină), Radu Moraru zice că nici măcar nu-și face partid. Va câștiga toate alegerile de anul viitor cu platforma sa, radumorarupresedinte.ro, pe care orice român va avea acces cu condiția să plătească un leu. Și vor fi 8 milioane de mușterii, crede Moraru.

Acesta nu se va mulțumi să câștige alegerile, dar va lua TOATE primăriile din România! Nu va lăsa nici măcar o primărie comunală pentru PNL, USR, UDMR, PSD etc.!

- Advertisement -

Delirul electoral al lui Radul Moraru

„Luăm alegerile locale și avem primari în toate cele 3.600 de localități – s-a terminat cu partidele astea!”

 • „Noi, cei minim 12 milioane de oameni care astăzi suntem proști și fraieri – și mâine ne putem trezi, avem cu ce să ne putem trezi – putem să luăm puterea anul viitor.”
 • „A doua veste bune este ca ăștia să n-aibă timp să implementeze anul viitor aceste proiecte care sunt urgență maximă cerută de Bruxelles. Sper să n-aibă timp, pentru că vor fi sub presiunea noastră, că venim să luăm puterea – noi, cetățenii de pe platforma radumorarupresedinte.ro.”
 • „Când ai 8 milioane de oameni care votează electronic, noi suntem legitimați. Și așa o să putem să luăm toate primăriile, din toată România, în alegeriile locale. Fiindcă această platformă credibilă, cu mulți oameni, va avea grijă să aibă oameni propuși la primării.”
 • „Deci, asta-i platforma: luăm alegerile locale și avem primari în toate cele 3.600 de localități – s-a terminat cu partidele astea!”
 • „Cu alegerile locale câștigate, am câștigat și alegerile generale, parlamentare.”

VIDEO: Delirium tremens

„Dacă în Europa e cineva care a lansat rachete nucleare, nu e Putin, nu sunt americanii, e Radu Moraru!”

 • „Iohannis trebuie să meargă acum, în numele României, să semneze tratate internaționale. La acțiunea pe care eu am declanșat-o, Uniunea Europeană trebuie să fie sigură că Iohannis rămâne președinte 5 ani de zile, în condițiile în care toată Europa știe că Iohannis nu are actele în regulă pentru a fi președinte.”
 • „Dacă peste doi ani, un an, Iohannis este dovedit – cum a fost dovedit Băsescu – că nu e președintele României, pentru că alegerile nu au fost corecte, ci au fost frauduloase, toate actele Uniunii Europene sunt lovite de nulitate! Or, Europa știe acest lucru. Avocații mei cu asta se ocupă: să înștiințeze Europa că vor avea în față un președinte al României care nu este cu acte în regulă.”
 • „Dacă ăștia de aici n-au știut ce-i așteaptă, nici Bruxelles-ul nu știe ce-l așteaptă – din partea mea. Și pentru Bruxelles am pregătit o strategie – tot atunci, la mine, în vară, pe terasă, frumos -, o strategie prin care Bruxelles-ul să fie pus în aceleași situații precum au fost Curtea Constituțională, BEC etc.”
 • „V-am spus că sunt un pic mai inteligent decât media, dar sunt mult mai inteligent decât media europeană. Aici a fost un adversar mult mai greu – să mă bat cu CCR-ul, să mă bat cu AEP-ul, cu BEC-ul – decât la Bruxelles.”
 • „Documentele pe care le avem nu sunt bombă, sunt rachetă nucleară! Dacă în Europa e cineva care a lansat rachete nucleare, nu e Putin, nu sunt americanii, e Radu Moraru!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

* VIDEO. Bădălău jignește din nou diaspora: „Fetele alea de le duc ăștia…”. Senatorul PSD insinuează că milioane de românce sunt prostituate!

Ratatul bețiv care a violat-o pe Luiza, cu acordul lui Dincă, în „casa groazei”. E bănuit că a participat și la omor, și la ardere

- Advertisement -

4 COMENTARII

 1. Tot nu pricep pân’ ce instituțiile statului nu’și intră serios în ‘pâine’ și nu ‘culeg’ astfel de loaze schizoide (Cumpănașu, Moraru, Badea, Ciuvikă … ) și le ‘depun’ acolo unde le este locul, respectiv la balamuc în cămașă de forță ?!?!

 2. Sint atit de multi ziaristi care au susținut si susțin politicienii români în timp ce tară s-a dus si se duce in continuare dd rîpă încît poporului roman li se face lehamite de cuvîntul ziarist si de delirul lor.Chiar nu va e rusine!Voi sinteti ziarisisti sau mercenari?Vorba lui Ion Iliescu:”Mai…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -