marți, martie 5, 2024
AcasăMainVIDEO. Radu Moraru către români: "Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost...

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

-

Delirul lui Radu Moraru, partea a doua (partea întâia o găsiți aici). S-a întâmplat în emisiunea de luni, 25 noiembrie, la o zi după finala prezidențială Klaus Iohannis – Viorica Dăncilă.

Cum nimeni nu-l mai bagă în seamă pe „Nașul” (fost moderator de elită, pe vremuri, la B1 TV), îi acordăm noi oleacă de atenție. Profilactic. E și o atenționare către sistemul medical, să ajute un om aflat în dificultate.

Radu Moraru pare fratele lui Alexandru Cumpănașu. Delir continuu, minciuni, jigniri, megalomanie, paranoia, realitate întoarsă pe dos. La fel precum Cumpănașu, Moraru vorbește ca și cum ar fi președinte!

- Advertisement -

A fost candidat (deși n-a fost), acum e președinte (deși nu e). Iohannis poate să plece acasă: Moraru e „președintele din umbră”, care „bântuie ca o stafie”… El o spune!

„Nașul” e furios că românii au ieșit în număr mare la vot, asigurându-i lui Klaus Iohannis o victorie zdrobitoare (peste 64%). De aceea, îi consideră „fraieri” și „proști” pe români, ba chiar și „nebuni”.

Un aemenea delir n-ar fi posibil dacă pe Moraru l-ar trage de mânecă moderatoarea (Gabriela Calițescu) sau celălalt invitat (Gabriel Apreutesei). Dar aceștia sunt generația de „zombii de presă” cu care Radu Moraru a înlocuit ziariștii la Nașul TV. Cei doi îl consideră pe șeful lor adevăratul președinte al României, comparând descălecatul politic al acestuia cu venirea lui Hristos…

- Advertisement -

Delirul lui Radu Moraru (partea a doua)

„Voi fi fantoma care-l va bântui pe Iohannis”

 • „Voi anula alegerile, pentru că nefiind alegeri adevărate, ci cu ghilimele, ele trebuie anulate. Și n-o să dureze mult!”
 • „Statul român mafiot a dărâmat câteva instituții, numai să nu mă lase pe mine să intru pe buletinul de vot. Aceste instituții mi-au dat dreptate, dar au ținut hârtiile ascunse până la alegeri.”
 • „Cred că aveam mari șanse să fiu astăzi adevăratul președinte al României, fără scheleți în dulap, fără să fiu șantajat, fără să stau în genunchi în fața nimănui – că vorbim de Trump, de Putin sau de oricine pe planeta asta. Iar astăzi, în calitate de președinte, vă anunțam că maxim într-un an de zile toți românii veți simți bunăstarea în buzunarele fiecăruia.”
 • „Eu de astăzi nu mai pot fi candidat, evident. Dar de astăzi voi președintele din umbră. Eu chiar voi fi președintele adevărat al românilor! Din umbră, pentru că asta este rețeta sub care aș fi cunoscut.”
 • „Până anulez alegerile, foarte repede – și o să explic de ce aceste alegeri vor fi anulate foarte repede -, voi fi fantoma, umbra care-l va bântui pe Iohannis. Voi fi coșmarul lui! Nu va dormi noaptea, fiindcă va face așa… voi spune: bă, aici a făcut bine, aicea nu. Va avea parte de o evaluare zilnică, ceea ce n-a avut nimeni niciodată.”

VIDEO: Radu Moraru – delirium tremens

„Nu-i înțeleg pe cei care au fost la vot. Boicotul era singura armă. Nu trebuia să mai punem botu’!”

 • „Ați auzit: «diaspora a votat într-un număr record», o prezență care însumează toate prezențele anterioare. Este o mare minciună! O mare minciună, pe care n-avem cum s-o dovedim până la final, pentru că aceste rezultate sunt centralizate de un serviciu secret – STS. Acest serviciu secret este obligat să asculte de comandantul suprem, care este Iohannis.”
 • „Rezultatul alegerilor este secret de stat. Statul mafiot!”
 • „Pe mine mă miră oamenii… Nu-i înțeleg pe cei care au fost la vot. Nu-i înțeleg! De ce? Pentru că era singura noastră armă ca să nu mai punem botu’, efectiv… că aștia de-aia ne iau de animale, de proști – că punem botu’, ca ultimii fraieri, la aceleași minciuni de 30 de ani. Deci, nu trebuia să mai punem botu’!”
 • „Dacă se trezeau la vot cu 3 milioane de oameni, le intra frica în oase. Un asemenea boicot era singura armă.”
 • „Le-am spus românilor: «Băi, mingea e la voi!». De data asta, nu mai avem pe cine să dăm vina. De data asta, mingea era la noi. Cea mai bună armă era să nu ieșim la vot, ca să speriem întreaga clasă politică.”

„Dragi români, sunteți fraieri și proști! Iohannis e mai prost decât Dăncilă”

 • „Iohannis, acuma, este dator vândut, oameni buni! De asta vă spun: dragi români – mă uit în ochii dvs. –, sunteți fraieri! Am văzut pe unii bucurându-se: «Am câștigaaat!». Păi, ce-ați câștigat, frate? Azi s-a mai împrumutat «guvernul bun al lui Iohannis», guvernul liberal, cu un miliard de lei. Sunteți nebuni?! De azi sunt președintele din umbră al vostru, al fraierilor.”
 • „Și românul, după 30 de ani: «Am câștigat! Vai de mine, ce noroc pe noi, a venit Iohannis!». Păi, oameni buni, sunteți fraieri! Eu nu mai am de gând să vă mângâi pe cap, așa… Sunteți și proști, și fuduli! Dom’le, le știți pe toate… Deci, vine unul după 30 de ani de presă, aproape, și vă spune «Băi, ce să votați? Că n-aveți ce!». Că Iohannis, Dăncilă – e același lucru. Dacă Dăncilă ar fi prins mai bine la popor luna asta, băieții o puneau pe Dăncilă. Fiindcă ce au nevoie băieții din spate, securiștii din spate? De unul care să dea bine la popor, la fraieri.”
 • „Și uite că Iohannis, din nou, a dat mai bine la fraieri! A dat bine, că «este inteligent»… Vă spun eu: e mai prost decât Dăncilă! Vă spun… la orice evaluare. De aia nu puteau securiștii să-l lase într-o dezbatere cu Dăncilă.”

„Poporul ăsta de mămăligiki…”

 • „Dacă Dăncilă performa și brusc se îndrăgosteau românii de Dăncilă, o puneau pe Dăncilă cu 65%, n-aveau nicio problemă. Dar au văzut că tot Iohannis prinde la poporul ăsta de mămăligiki. Da? Mămăligiki-mămăligiki! Pentru că încă n-a ajuns foamea să roadă mult din stomacul fiecăruia. Că mămăligiki nu se mișcă fiincă băieții și-au dat seama: nu putem să umblăm la mămăligiki, să roadem prea mult din stomacul lui, că la stomac – aciditate, nervos, iese pe stradă și ne ia gâtul!”

„De trei luni port un singur sacou. Cu el am învins statul mafiot!”

 • „Eu am dovedit că cu o semnătură, cu un singur sacou – ați văzut, că de-aia port de trei luni acest singur sacou – și cu un leu, putem să îngenunchem sistemul. Eu, cu cei doi pași – o semnătură și un sacou – am îngenuncheat toate instituțiile statului mafiot, inclusiv Curtea Constituțională, Biroul Electoral Central, Autoritatea Electorală Permanentă…”
 • „Curtea Constituțională a ajuns să se comporte ca un boschetar. Adică, să dai o decizie favorabilă candidatului la președinție Radu Moraru, dar s-o ții ascunsă o lună și zece zile, ca Radu Moraru să nu apară în final pe buletinul de vot… Nici în Africa nu există așa ceva!”
 • „Am câștigat toate bătăliile pe care le-am dat. Dar m-am săturat să câștig în timp ce România pierde de 30 de ani.”

„Dacă nu aveți creier, plecați! Cu voi nu putem salva nimic”

 • „Vă dau cel mai bun exemplu, fraierilor, proștilor! Știți cu câți bani se fac spitalele regionale? Cu 7,8 miliarde de lei? 1,6 miliarde de euro. Știți cât înseamnă asta? Peste 500 de milioane de euro un spital, în medie. Știți ce înseamnă 500 de milioane de euro un spital? Dar vă trebuie puțin creier și imaginație… și dragoste pentru copiii voștri. Dacă nu aveți, plecați! Nu vă mai uitați la Nașul din acest moment! Pe bune… De proștii ăștia nu mai avem nevoie, că nu putem salva cu ei nimic.”
 • „Vorba lu’ Răducu: «Dacă asta-i nația, trebuie să facem alt popor». Că l-am întrebat pe Răducu: «Mă, Răducu, ce mai facem, mă, cu poporu’ ăsta român? Ce mai facem?». Că vedeam cât de ușor îl manipulează ăștia la știri: «Haaau… să-l votăm pe Iohannis! Mergeți la vot! Țara va fi mândră de voi!». Și proștii puneau botu’. Și eu îl întreb pe Răducu: «Mă, ce facem cu poporu ăsta?». Și Răducu, așa, simplu: «Facem altul».”
 • „Dacă Iohannis avea 80%, avea tupeul să vină aici, să ne închidă televiziunea. La 65% «cu îmbunătățiri», că atâta au putut băieții din servicii, o să stea puțin constipat.”

Delirul zombilor lui Moraru

Gabriela Calițescu: „Radu, sistemul te-a considerat extrem de periculos”

 • „Din păcate, sistemul te-a considerat extrem de periculos, Radu. Pentru că dacă nu te considera periculos, sau dacă considera că nu ai șanse de a te vota românii, te lăsau să fii pe buletinul de vot. Lucru care, iată, nu s-a întâmplat. De ce? Pentru că erai un real pericol pentru ei.”
 • „Aceste alegeri ar trebui să fie anulate, doar din punctul de vedere că, iată, românii – mare parte – n-au ieșit la vot, pentru că nu au fost motivați.”
 • „Nu poți să ieși în față și să susții pe absolut nimeni, având în vedere că ai doi candidați impuși, nu aleși.”

  Gabriela Calițescu – zombi de presă (feminin)

Gabriel Apreutesei: „Când va veni unul cu sânge? Fraților, a venit omu’ ăsta!”

 • „Foarte mulți dintre prietenii mei, comunitatea românilor adevărați, au spus că cifrele au fost umflate, și nicidecum nu sunt cele reale, care le-au umflat ei – dom’le, că au ieșit puternic, mai mulți decât în primul tur…”
 • „Radu, vor pune mai mult serviciile pe tine!”
 • „Poporul român este prost. Noi, românii, suntem proști.”
 • „Noi toți spunem: «Bă, când va veni unul să facă? Când va veni unul cu sânge?». Bă, fraților, a venit omu’ ăsta! Acuma, hai să nu așteptăm, precum o greșit poporul evreu… ei credeau că va veni Hristos cu sabia… Ei, acuma avem în cazul lui Radu Moraru acest exemplu…”

  Gabriel Apreutesei – zombi de presă (masculin)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Radu Moraru: „Dăncilă a câștigat alegerile” / „Voi anula alegerile, va fi scandal mondial!”

- Advertisement -

6 COMENTARII

 1. Băi dezaxatule, da’ ia mai dute tu în în morții mă’tii cu zombii tăi la balamuc în cămașă de forță, că acolo ți’e locul alături de Cumpănașu, Badea … În p…a mă’tii de jigodie, nu mai jigni atât poporul ăsta, limbrik nebun ce ești !!! 👺😱

 2. Da,am urmărit și eu emisiunea lui…chiar de atunci am realizat ca a luat o razna…auzi,noi în diaspora nu am votat…te anunt Radule sau alcolistule ca noi aici am votat pe bune(Londra).
  Se pare ca aburii alcoolului i-au luat mintiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -